Dr. Haydar Dümen Çapkınlık başa bela!
HABERİ PAYLAŞ

Çapkınlık başa bela!

Haberin Devamı

Kimi erkek evlilikten sıkılıyor, yeni heyecanlar arıyor, macera peşine düşüyor. Bazen öyle oluyor ki karısını görmez oluyor, ona cinsel istek duymuyor. Beyler, kadınlar ilgi ister. Evinizin yolunu bulamıyorsanız eşinizi mutsuzluğa boğmayın

BÖYLE SORU YOK!

Başarılı olamam diye korktum


45 yaşındayım, başarılı olamam diye korkup ilişkiye girmedim ve evlenemedim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, önce evlilik niyetine ve evlilikte ödeyeceğin bu işin diyetine bakalım. Var mı yiğide kaç demek? ‘Erkeğim’ diye kuşan cesaret kuşağını, al eline erkeklik mızrahını, “Hayttt var mı bana yan bakan?” diye dal kadınların arasına. Buldun birini, o da seni!”Böylesine yiğit” diye hayal ede ede gözüne kestirdi.

Düğün gecesi toksunuz ve yoruldunuz. İkinci gün akşam yemeğini sen hazırladın. Muhabbet iyi, kadın sanki düz ova kekliği, adeta önünde sekiyor.

Yatacaksınız, sen pantolon düğmelerini çözemiyorsun. Eşin yardım ediyor ama yatağa girince hemen arkanı dönüp uyuma taklidi yapıyorsun. 3’üncü gece kadın idareyi ele alacak. Kalbin sağlam, tansiyonun yoksa ver eline tokmağı, çalsun davulu!!!!

DNA testi yapılsa anlaşılır mı?

Bir kızla ilişkiye girdim, içine boşalmadım. Herhangi bir testle örneğin; DNA testi ile, kızla girdiğim ilişki kaç günde yok olur?

CEVAP

Değerli okurum, demek DNA’lardan haberin olacak kadar bilim dünyasında gözün yalama olmuş. Yani okuduklarını yalayıp geçmişsin ama içine sindirememişsin. Seni gidi hınzır! Ne oldu, suç üstü mü yakalandın?

Ya da kız tehdit etti, “Ya nikah ya mahkeme” kararını ver” mi dedi. Baktın pabuç pahalı, dert hocası kim var? Haydar Hoca, bilse bilse o bilir dedin, mailini gönderdin. Ancak prosedür şöyle: Önce şikayet olacak, kız muayeneye gönderilecek. Olay sana intikal edecek.

Polis eve gelecek ya da çağrı yapacak. Sen ifade vereceksin,“Vallahi de billahi de suçsuzum” diyeceksin. Senden alınan örnekle, kızın DNA’sının eşleştiği raporu gösterip kız “Bu ne bu ne?” diye gözüne mi sokacak? İşin doğrusuna mahkeme karar verecek de merakım şu: Benim rolüm burada ne olacak?

Aklım fikrim cinsellikte, ne olacak?

22 yaşındayım. Aklım fikrim cinsellikte. Çok istekliyim, porno filmlerden şişme bebeklerden gözümü alamıyorum. İlişkiye giriyorum ama yetmiyor. Acaba ben hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, adamın biri seks terapi merkezine gitmiş, uzman “Fantezilerini yaz, 1 hafta sonra getir” demiş. Adam raporunda şu ağacın altında diye başlamış dağın yamacında, akan su başında, deniz kıyısında diye devam edince uzman “Sen doğa hastalığına yakalanmışsın galiba” deyince adam “Hayır boğa hastalığına yakalandım” demiş.

Uzmanın “Peki şu şişme bebek ne olacak?” sorusuna “O da bu işin sosu” diye yanıt vermiş. Değerli okurum, bu işler çığırından çıkmaya görsün. Aç koynunu kuş konsun, kuş da dişi olsuna kadar giden bir yoldasın. Tedavi desem “Neyim var benim”, idare et desem “İdaresi kalmadı bu işin” dersin. Doğrusu senin teşhisine uyuyorum, bir hastalık peşindesin.

Rüya görmüyorum

18 yaşındayım. Yaşıtlarım rüyalanıp boşalıyor. Bende böyle şeyler olmuyor, bu sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorun yaratmaz.

Sürekli boşalmak istiyorum

21 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

Neden penisimden sıvı geliyor?

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken penisimden sıvı geliyor. Bu neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Öyle olması gerektiği için geliyor. Seni neden tedirgin ediyor ki?

Pişman oluyorum

Kız arkadaşımı çok istiyorum. Onunla birlikte olduktan sonra pişman oluyorum. Aradan bir hafta geçince yeniden isteklerim artıyor. Bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, işin doğasından kaynaklıyor. Acıkınca yemek yiyorsun, doyduktan sonra o iştah kapanıyor ve yiyemiyorsun. Taa ki yeniden acıkıncaya kadar. Kız arkadaşın konusunda bir pişmanlık toplumsal değerlerle ilgili olarak yaşanıyor. Kendini yargılama, ara noktayı bul.

Başarısız oldum

18 yaşındayım. İlk cinsel ilişki denememde başarısız oldum. Partnerim bana kötü davrandı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur. En iyisi unut gitsin.

Hiç büyümüyor

24 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz ama penisim yüzünden kız beni bu yüzden hep aşağılıyor. Çok mutsuzum, cinsel organım hiç büyümedim. Evlilikten korkar oldum.

CEVAP

Değerli okurum, penisin ameliyatla 1-2 santim büyüyebilir. Evlendikten sonra bu yönde de eşinden bir istek gelirse bu operasyon yapılabilir. Penisinin fonksiyonları yerindeyse kafana takma.

Çapkınlık yapıyorum

1.5 yıllık evliyim. Evlendikten sonra çapkınlığım başladı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik iflas etmiş. Senden bu evliliğe hayır gelmez. Sevgili eşinin yolunu kapatma. Onu aşağılık komplekslere sokma, depresyona atma. O da kim bilir neler hayal ediyordu? Ne aradı, ne buldu. Sen kararsız ve aceleci davranmışsın. Akıllı, uyumlu ol. Kızı da maddi, manevi zarara uğratmadan bir de çocuk yapmadan evliliğinizi bitirin. Çünkü senin tedavin kolay değil.

İkinci kez ilişkiye girse kan gelir mi?

Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kız arkadaşımdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Acaba bir daha ilişkiye girdiğinde kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğunda geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

Çok mastürbasyon zarar verir mi?

18 yaşındayım. Sizce kaç günde bir mastürbasyon yapmanın zararı olmaz? Çok mastürbasyonun vücuda bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, genç delikanlım. Zararını, yararını düşüneceğine şunu haftada 3’e indiriver. Hem iraden güçlenir hem de keyfin yerine gelir. Gerisini doğaya havale et. O işini bilir.

Beni acemi buldu

20 yaşında kızım. 1 yıldır bir ilişkim var. Geçenlerde sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, canım yandı. Sevgilim bana çok acemi olduğumu söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu defteri kapatmalısın. Bu acılar sanıyorum ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de biraz hoyrat anlaşılan. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin. Biraz daha düşünün. Orta yoldan da çok ayrılmayın.

Penisim neden küçüldü?

18 yaşındayım, 17 yaşındayken penisim 17 santimdi, şimdi ise 11 santim. Acaba bunun nedeni psikolojik mi yoksa hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis küçülmez. Kuruntudan herhalde gözlerin şeşibeş görüyor. Belki de kilo aldın. Penis kasık yağlarına gömüldü. 12 santim zaten yeterli.

GÜNÜN SÖZÜ
İhanet aşkın kumarıdır. Çünkü kazanılan da gözlü para gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder