Dr. Haydar Dümen Çift taraflı mutluluk
HABERİ PAYLAŞ

Çift taraflı mutluluk

Haberin Devamı

Evlilikte cinsellik olmazsa olmazlardan. İlişki yolunda gitmiyorsa, biri mutsuzsa tartışmalar başlıyor. Her iki taraf da zevk almalı ki kimse cinsellikten soğumasın. Dengeleri kurulmuş yuva bir ömür boyu yıkılmadan devam eder

BÖYLE SORU YOK!

Eskisi gibi sert değil


Cinsel organım eskiden sertleşirdi. Birkaç gündür eskisi gibi değil. Doktora gittim, “Dert etme” dedi. Acaba ilaç alsam mı? Ne olur yardım edin. CEVAP Hayrola değerli okurum? Organın bir nanik yapmasıyla sende çuval dolusu panik başlamış. Hemen doktora koşmuşsun. İyi de yapmışsın. Ama ona inanmamışsın. Öyle ya erkekliğin hazinesi iyi korunmalı diye bana da bir mail atmışsın. Ben de doktorun sağlam raporunun altını imzalıyorum. Sağlık kurulu gibi raporun oldu. Ancak bir de not düşeyim. Organın sadisti vardır. Nuh der, peygamber demez. Haini, arsızı, şımarığı, var oğlu vardır. Seninki biraz narin, biraz da acemi olduğundan eli ayağına dolaşmış. O ne derse uyma ve inanma. Hiç merak etme. Kapıdan kovsan, pencereden gelir. Yüzsüzlüğü yüzde 100’dür. Ama açlığa mahkum etme ve tümden küstürme.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Sevgilim büyük buluyor

26 yaşındayım, cinsel organım 15 santim. Kız arkadaşım penisimi büyük buluyor ve canının yandığını söylüyor. Kız arkadaşım 24 yaşında ve haftanın 3 günü ilişkiye giriyoruz. Ne yapmam lazım? CEVAP Değerli okurum, küçüğüne küçük, büyüğüne büyük diyorsunuz. Anladık da milimetrik ölçüden çıkmış gibi normaline ne diyorsunuz? Tamam, sen bir şey demedin ama kız arkadaşın “Hoop hoop biz de varız. Onaylamayı biz yaparız. Anahtar ondaysa, kilit de bizde” diyor. “Kadınlık haklarımı kullanıyorum, birkaç santim daha ufak olsaydı” haykırışını ben duyuyorum. Neyse değerli okurum, merak etme. Zamanla uyum sağlanacak. Evlilik defteriniz pekiyi not aldı. Hayatta ilk defa işinize karışıyorum. Değerli okurum, evlen bu kızla diyorum. Çünkü ikinizden de olumlu koku aldım. Bir de erkek çocuk doğarsa göbek adı da Haydar olursa mutluluğunuzu ben de paylaşmış olurum.

Gözüm dışarıya kayıyor

28 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Eşimde isteksizlik bitmiyor. Karım 3-4 günde bir olsun istiyor. Bu yüzden ondan da, seksten de soğumdum. İster istemez gözüm dışarıya kayıyor. Bu da boşanmamıza sebep olacak. Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, vallahi dünyayı başına yıkarım. Bulmuşsun değerli bir aile kadını, iyi aşçı, temizlikte titiz, tutumlu ve de şımarık değil. Haftada 3-4 ilişki bu yıllarda idealdir. Haftada 2 ile bile yetinilebilir. Çoğu zaman bu ölçü biz hekimler tarafından verilir. Evet, seksten ve eşinden soğudun anladım. Çünkü gözün dışarıda. Bir bahane aradın, kendini temize çıkarmaya çalıştın. Ama ben yutmadım. İdeal olan 3-4 sayısını da küçümseme ve bunu ayrılık sebebi sayma. Ayağını denk al. Kendini de seks tanrısı sanma. Hem kendinin hem de başkalarının hayatıyla oynama. Bulmuşsun bir nimet, bir ye, bin şükret.

* * * *

Eşim erken boşalıyor

7 yıllık evli kadınım. Evlendiğimizden beri eşimin erken boşalma problemi var. Doktora görünmesini istiyorum ama buna yanaşmıyor. Bir de üstüne üstlük 2-3 ayda bir, o isterse beraber oluyoruz. Ben ne yapacağım? CEVAP Sevgili okurum, haklısın. Oyunbozanlık eşinden geliyor. Dengeli, düzenli bir ilişkiyle evlilik uzun yıllar verimli ve sağlıklı sürer. Kesinlikle iki tarafın da orgazm olması gerekir. Kadının 10 birleşmenin 5’inde orgazm olması iyidir. Az da değildir. Ama hiç olmaması her ikinizi de cinsellikten koparır. Eşinin erken boşalması tedavi olur. Tedaviden sonra kendine güven gelir. Daha çok birleşme arzusu duyabilir. Yuvanızın bozulmamasını dilerim. Kocan yardım almalı.

Bacak görünce...

15 yaşındayım. Cinsel isteğim en tepede. Bacak fetişisti olduğum için bacak görünce hemen boşalıyorum. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, iradenin güçlenmesi için antrenmanlar yapacaksın. Odanın dört bir duvarına yüzlerce bacak resmi asacaksın. Göre göre alışacaksın. Günün birinde miden bile bulanabilir. Ama bir sorun var. Odana annen girebilir. Ne olur ne olmaz, orasını Allah bilir.

Her gün yapıyorum

14 yaşındayım ve her gün mastürbasyon yapıyorum. Penisimde sola doğru eğrilik var. Bu durumu babama da söyleyemiyorum. CEVAP Sevgili okurum, mastürbasyonu azalt. Babanın yapacağı bir şey yok. Evlilik döneminde eğrilik cinsel birleşmeye zarar verecek türde ise ameliyatla düzeltilir.

Hangimizde sorun var?

Penisim 14 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde sanki penisim ufakmış gibi hissediyorum. Acaba sorun bende mi yoksa onun vajinası mı geniş? Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, ne sende, ne onda sorun var. Sen mükemmelsin. Sanırım kız arkadaşın da yaşının gereği harika bir şey. Uslu, yasal ve duygusal olmak koşuluyla yolunuz açık.

Başka kızlar aklıma geliyor

18 yaşındayım. Cinselliği yaşarken ilişkiye girdiğim başka kızlar gözümün önüne geliyor. Cinsel organım büyük, kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Kız arkadaşım 18 yaşında ve bana hamile olduğunu söyledi. Oysa ki ben koruyucu kullanmıştım. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, azgınlık doruğa çıkmış. Hem kızların canını okuyorsun. Hem de onları suçluyorsun. Koruyucu kullansan ne olacak? Ne kullandığını bilmiyorumb Bu konuda babayiğit koruyucunun yüzdesi 70 dolaylarında. Kondom da bu oran biraz artar ama sıfırlanmaz. Yani kız gebe kalmışsa şimdi onu mu suçluyorsun? Delikanlılığa yakışır mı?

İlişkiden bıkmıyorum

18 yaşındayım. Haftada 4-5 defa kızlarla ilişkiye giriyorum. Hiç bıkmıyorum. Sizce neden? CEVAP Değerli okurum, senin yerinde kim olsa bıkmaz. Beni ilgilendiren kızlar. Anlaşılan her biri sıraya girmişler. Bulmuşsun bunca nimet. Hepsi birer ganimet. Ben ne diyeyim? Daha insaflı, iradeli ol desem beni dinleyecek misin? Sen yola devam. Umarım ayağın takılıp tökezlemezsin. Bu işlerin sonu bazen çok kötü biter. Bu kadar uyarmak da bence sana yeter.

Nişanlım hamile olabilir mi?


24 yaşındayım. Nişanlımla ilişkiye girdik, prezervatif kullandık. Prezervatifi çıkardıktan sonra yeniden ilişkiye girdik. İki gündür nişanlımın midesi bulanıyor, terliyor. Hamile olmasından korkuyoruz. Çünkü daha evlenmemize çok zaman var. Ne yapalım? CEVAP Değerli okurum, işin tekniği bakımından gebelik ihtimali yok diyemiyorum. Şimdilik beklemede kalacaksınız. Nişanlın gebe ise o tür şikayetlerin başlama süresi çok erken. Yani bana göre gebe değil.

Kız hep yarıda kalıyor

26 yaşındayım. Çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. Biz haftada bir kere birlikte oluyoruz. Ben tatmin oluyorum ama o olmuyor ya da yarım kalıyor. Haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Bunun ne gibi bir etkisi olur? CEVAP Değerli okurum, önce mastürbasyonu yaparken süreyi uzat. Boşalma şartlanmasını saati ayarlar gibi geçe ayarla. Haftada bir, birleşme heyecan içinde olduğundan erken boşalma olabilir. Sevgilin de deneyimli değildir. Evlendiğinde her şey düzelecek.

Kız mıyım, değil miyim?


20 yaşında nişanlı kızım. Nişanlımın penisi 1-2 santim içeri girdi, kan gelmedi. Akşam adet gördüm. Acaba o gün kızlık zarım bozulmuş mudur? Ben kız mıyım, değil miyim? Nişanlımın ailesi bez istiyor. Nişanlım sorun etme diyor ama ben ediyorum. Ne yapayım? CEVAP Sevgili okurum, ben de huzursuzum. Çünkü uzaktan kesin karar veremiyorum. Ama sen şanslısın. Öyle bir nişanlıya sahipsin ki başın derde girmeyecek. Bu nedenle hiçbir şey olmamış gibi gerdek gecesini bekleyin. Ola ki kanayacağı tutar. Ya da kanamaz. El aleme de çarşaf gösterme töresi artık bitsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl tutsak edilmişse çabalar boşunadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder