Dr. Haydar Dümen Çiftin yıkılan düşleri...
HABERİ PAYLAŞ

Çiftin yıkılan düşleri...

Her şey flörtle başlıyor sonra aşka, taşlar yerine oturunca da aşk sevgiye dönüşüyor. Ama yıllar akıp gidiyor. Bu sürede cinsellik hep düşleniyor, erteleniyor. Evlilik gelip çatınca sorun da başlıyor. İlk gece çift umduğunu bulamıyor ve hayal kırıklığı büyüyor

BÖYLE SORU YOK!

Kıza ‘Hayır’ diyemiyorum

Kız arkadaşım “Seks yapalım mı?” diyor. Hayır diyorum ama 3 dakika sonra kendimi onunla buluyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Vah zavallı talihsiz kızımıza, kapkaççı, bencil ve freni tutmayan okurum. Ne var ne yok oralarda? 3 dakikada şipşak nasıl oluyor bu işler? Kız aklına taş getirdi. 5X10=50 santimlik bölgede tetiğe bas. Akılsız spermler transfer oldu depolama kanalına. Aslında doğuştan mamacı, hava civacıdırlar. Ne yapıp edecek hedefi bulacaklar. Her ilişkide birkaç yüz milyon bu uğurda kurban edilecek. Delikanlım, olaya bu gözle bak. Duygularına insaf kat ve uslu yat. Kızla haftada 1 kere buluş. Sonra ayda 1’e uzat, seni ararsa da “Başım ağrıyor” de.

Haberin Devamı

Yaşıtlarım ilişkiye girmiyor

19 yaşındayım. Yaşıtlarım penisim büyük diye benimle ilişkiye girmiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Onlar girmiyorsa sen de girmeyecek, hava alarak, hayal kurarak idare edeceksin. Arkadaşlar arasında bol bol böbürlenip kompleksten egoizmaya terfi edeceksin. İlk ilişkiden her kız korkar. Korkuyu aklına getirmeyecek kadar düşüncede, yorumda, espri ve duyguda yoğun bir ruha sahipsen ağır ağır ilerle. Sakın peşin pazarlığa oturma. Sevgiyi pazardan alınacak meyve gibi görme. Yaşın genç, durumun böyle devam edecek. Biriniz ya da birileri bu işe son verecek. İşte yardımım: Kızları üzme ve ilişkiyi de düşünme.

İlişki sonrası her yerim ağrıyor

24 yaşında kızım. Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Beni görünce çıldırıyor, bu yüzden bütün vücudum ağrıyor, yürüyemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, birliktelikler çok yerde sofrada, masada, sınıfta, trende, otobüste, iş yerinde ve uykunun derinliklerinde, hayalin bahçelerinde olur. Sizinkisi haftalık atış tahtasının hedefinde gerçekleşmiş, merkeze yoğunlaşmış.

Peki nasıl oluyor da bir çılgına teslim olup bize böyle bir soru soruyorsun. Bu konuda istek “Hadi bahçeye gidelim, biraz incir toplayalım” gibi değilse, neden ona durumu anlatmıyorsun da bana yazıyorsun, anlamadım. Bu ilişki gelecekte bir umut uğruna mı yoksa ne kaparsam kâr yolunda mı gelişiyor?

Haberin Devamı

Penisim ne zaman büyür?

15 yaşındayım. Penisim küçük. Sizce küçük olması normal midir? Ne zaman büyür?

CEVAP

Değerli yavrum, ergenliğe girmek kapıdan geçmek değil ki. Yani yattım, ergen değildim, uyandım, ergen oldum. Ergenlik aylar ve yıllar içinde pişer. Sen ergenliğe adımını yeni atıyorsun, 1-2 yıl bekle.

Evlenmek istiyoruz ama...

22 yaşındayım. Erkek arkadaşım da benimle aynı yaşta. Evlenmeden önce yüzeysel ilişkiler yaşamak zararlı olur mu? Evlenmek istiyoruz ama her şeyin yoluna girmesi için en az 5 yıla ihtiyacımız var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, seni klitoris orgazmına alıştırır, vajinal orgazm zorluğu çekersin. Ama bu kesin kural değil. Önünüzdeki 5 yıl böyle geçmez. Çünkü cinsellik ilk geceye ertelendikçe ertelenir, sorunlar ilk gece ortaya çıkar, evlilik daha başından çatırdar.

Haberin Devamı

Yırtılmış mıdır?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Kızlık zarımın yırtılmış olmasından çok korkuyorum. Bende kanama olmadı. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili yavrum, niye korkuyorsun ki? Kızlık zarın esnek. Anlaşılan kanamadı ve kanamayacak. Bunu böyle bilesin.

Hamile miyim?

23 yaşında kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Vajinama boşaldı, hamile kalmış olabilir miyim? Adetim 10 gün gecikti.

CEVAP

Sevgili okurum, bir 10 gün daha bekle. Sonra gebelik testi yaptır. Duruma göre hareket edersiniz.

Gebe miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yanlışlıkla içime boşaldı. Korunmak için 2 ilaç içtim. Adet dönemim yeni bitmişti. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çok büyük olasılıkla hamile kalmadın. Ama dikkatli ol.

İkinciyi istemiyorum

38 yaşında, evliyim. İlişkiye açım ama erken boşalıyorum. İkinciyi istemiyorum. Bir de penisim küçük. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi var. Tedavi olursun ve kurtulursun. Tedavi eden hekime de hayatın boyunca manevi teşekkürlerini anımsayarak gönderirsin.

Spermler biter mi?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim. Acaba yeterli mi? Bir diğer soru da sperm sayısı ile ilgili. Çok mastürbasyon spermi bitirir mi?

CEVAP

Değerli okurum, o penis seni idare eder diye düşünüyorum. Haftada 2-3 kere mastürbasyon yaparsın olur biter. Spermlere bir zarar vermez.

Cinsel organım yamuk

19 yaşındayım. Cinsel organım aşağı doğru yamuk. Acaba bir zararı olabilir mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz. Ama ilişkinin kız arkadaşına ne kadar zarar vereceğini ölçsen, düşünsen sonra karar versen. O düşüncelerin içinde eğrilik devede kulak kalır. Asıl önemlisi kızın hayatı, ailesi ve senin sorumluluğun, delikanlılığın.

Büyük diye üzülüyorum

17 yaşındayım, benimki 16 santim. Herkes küçük diye utanırken ben büyük diye utanıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, öyle kalırsa iyi. Umarım fazla büyümez. Doğanın işine de fazla karışılmaz. Yarın da ne olunacağı bilinmez. Sen keyfinebak ve biraz daha büyü.

Yüzümde sivilce çıkıyor

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapıp boşaldıktan sonra yüzümde sivilceler çıkıyor. Haftada 1 kez yapıyorum ama yine de çıkıyor. Çok utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun sivilce ile ilgisi yok. Yağlı ciltlerden kaynaklanan bu sivilceler için yüzünü günde 2-3 kez kremsiz sabunlarla yıka. Sivilceleri sıkma. Çikolata, badem gibi yağlı yiyeceklerden uzak dur.

Orgazm olmam normal mi?

26 yaşındayım. Sevgilimle haftada 1 gün buluşabiliyoruz. Ben her ilişkide orgazm oluyorum, normal mi?

CEVAP

Ne güzel işte kızım, daha ne istiyorsun? Doğa seni donanımlı yaratmış. Sevgilin de biraz hızlı. İlişkiniz sürerse o biraz yavaşlayacak. Siz temponuzu kendinize göre ayarlayın, kolay gelsin.

Çabuk sıkılıyorum

18 yaşındayım. Yaşça büyük kadınlardan hoşlanıyorum. Hep kendimden büyük kızlarla çıkıyorum. Ama çok çabuk sıkılıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu durumdan biraz rahatsız oldum. Önüne geleni muz soyar gibi soyup kabuklarını atıyorsun. Ya bir gün sen attığın o muz kabuğuna basarsan bir anda nalları havada bulursun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder