Dr. Haydar Dümen Cinselliği sevdikçe...
HABERİ PAYLAŞ

Cinselliği sevdikçe...

Orgazm konusunu kendinize dert edip yatar kalkar onu düşünürseniz cinsel yaşamınız zorlaşır. Bu konuda sabırlı olmak, her şeyi zamana bırakmak gerekiyor. Çünkü zamanla ilişkiye ısınan, cinselliği sevmeye başlayan kadın kolayca orgazm olabiliyor. Tabii burada eşin destek vermesi ve fantezileri kullanmak da önemli

BÖYLE SORU YOK!

Anahtarım kapıyı açmıyor

34 yaşında bir çilingirim. Çok müşterim olmasına rağmen benim anahtarım kapıları açmıyor. Ne yaptımsa olmuyor. Mesleği mi bırakayım? RUMUZ: ŞANSSIZ ANAHTARCI CEVAP Değerli okurum, asla mesleğini ve işini bırakma. O demir, çelik kapılar, paslanmış kilitler, yayları kırılmış tokmakları kim açacak? Sen benzetme yolundan giderek yani bir cinlik yaparak bu konuda bilgi paylaşımı istiyorsun. Bir saftirik evlenecek, bir büyüğe “Bazıları kilitli oluyormuş, öyleyse ne yaparım?” diye sormuş. Adam “Merak etme, onu bir çilingir açar” demiş. 1 yıl sonra karşılaştıklarında adam “Kilit açıldı mı?” dediğinde, bizimkisi “Açıldı ama çilingir maymuncuğu içeride kaybetmiş, hâlâ onu arıyor, bulamıyorlar” yanıtı vermiş. Değerli okurum, dersini aldın, doğru yolda, doğru kapılara ve işine devam.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Haberin Devamı

Hep sertleşmiş halde...

Allah beni şanslı yaratmış, her hafta farklı biriyle flört edip ilişki yaşayabiliyorum. Ama geç boşalıyorum. Cinsel organım hep ereksiyon halinde ve boşalamıyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, zenginin malı var, yiyemiyor, ona buna yardım ediyor. Sanki “Buyurun efendim, bol keseden uzun muhabett sofrasına” der gibisin. Bu hayrattan nasibini alanların mutluluk sesleri de benim kulağıma geliyor. Değerli okurum, düğünde dolar saçanların keyfi ve gururundasın. Bütün bunlar benim görüntü alanımda. Ne diyelim? Veren kimine gıdım gıdım, kimine de bol keseden aktarıyor. Yiyebilenlere aşk olsun, şikayeti olan da bir daha başvurmasın. Bu konuda geç erkene alınmıyor. Sen tabloyu tamamla, duygusal ve sevecen bir pozla bu resmi imzala. İster as duvara, ister kasada sakla.

Cinsel organım daha uzar mı?

18 yaşıdayım, 1.82 boyundayım. Cinsel organım 13 santim. Önümüzdeki dönemde uzar mı yoksa son haddi bu mu? CEVAP Değerli okurum, 18-1.82-13... Kilonu yazmayı unutmuşsun. Noktalı yeri de ben doldurayım. Tam 96 kilosun (Yüzde 10 yanılgı payım da unutulmasın). En önemli olanı yani kilonu bir yana bırakalım, öteki sayılara bakalım. Tümü gözde, çekici ve tam yerine oturmuş durumda. Sen ise 13 santimi takmışsın kafana. 2-3 santim daha uzasa diye yanıp tutuşuyorsun. Peki ne olacak? Kuş mu konacak? “Büyüse büyüse” diye dua etmen ve özel şeyler yemen boşuna. Bu konuda kesin kararı partnerin verecek. Eğer partnerine anlayışlı, sevecen ve duygusal davranırsan inan bana seni başına tac edecek.

* * *

Geç boşalıyorum

19 yaşındayım. Ben mastürbasyon yaparken çabuk boşalıyorum. Kız arkadaşımla ilişkide ise geç boşalıyorum. Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonda geç boşalmayı öğrenmek için tekniğini ona göre kullan. Durakla, alışkanlık yapmasın. Geç boşalma da iyi bir şey.

İlaç alayım mı?

28 yaşında kızım. Sevgilimle sık sık birlikte oluyoruz. Şimdiye kadar hiç orgazm olmadım. Sadece rüyalarımda yaşıyorum. Sizce cinsel gücü artırıcı ilaçlar kullanmalı mıyım? CEVAP Sevgili yavrum, rüyalarında yaşaman böyle bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Ama pratik zayıf. İleride alışacaksın. Özellikle güvenli ortamda, sevdiğin bir erkekle hem bedensel hem ruhsal uyum da sağlarsan istediklerin olacak. Şimdilik iyi haberler bunlar.

Acemiymiş


20 yaşında kızım. Şimdiye kadar ilişkiye girmedim. 1 yıldır bir ilişkim var. Geçenlerde sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, acı çektim. Bana “Acemisin” dedi. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, bu defteri kapatmalısın. Bu acılar sanıyorum ruhunda birikim yapar, cinsellikten soğursun. Partnerin de biraz hoyrat anlaşılan. Bir süre ilişkinizin bu bölümüne ara verin.

Penisim normal mi?


16 yaşındayım, penisim 14 santim.Boyu normal mi? Bir de temizlik yaptıktan sonra sivilceye benzer bir şeyler çıkıyor. Acaba bu nedir? CEVAP Sevgili okurum, penisinin boyu normal. Genel temizlenmenden kaynaklanan tahrişler oluyor. Biraz yanar ama kolonyalı pamukla sil. Ya da antibiyotik pomatlardan sür.

Penis büyütücü işe yarar mı?

20 yaşındayım, 1.66 boyundayım. Kilom 75. Penisim 11 santim. Bakanlık onaylı bir ilaç kullansam faydası olur mu? CEVAP Değerli okurum, hiçbir ilacın faydası yok. Bunu herkes beynine kazısın. 11 santim penis için yapılacak bir şey yok. İyidir ve eşini mutlu eder. Ama yavrum biraz kilon var. Kasık yağların penisin boyunu 1-2 santim örtüyor olabilir. Kilo alma, hiçbir sorunun yok.

Sevgilim oral seks istiyor

Uzun süredir bir sevgilim var. Benden oral seks yapmamı istiyor. Ben sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, temizlik koşullarına uymanız şartıyla ne yaparsanız yapın ama ipin ucunu da kaçırmayın.

İsteksiz miyim?

18 yaşında kızım. 2-3 haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Acaba ben isteksiz miyim ? CEVAP Sevgili yavrum, oburlar vardır, günde 20 kere yemek yer. Çelik gibi sağlamlar vardır, günde 2 kere yemekle hayatını sürdürür. Sen hangisine hevesleniyorsun? Normal kalmak mı, seks obezi olmak mı? Kararını ver, bana bildir.

Büyütücü zarar verir mi?


24 yaşındayım. Büyütücü vakum setlerinin vücuda da zararı olmadığı söyleniyor. Ayrıca düzenli kullanıldığında peniste kalıcı büyüme sağladığı da yazıyor. Bu setlerin zararı yok mu? Penisi büyütür mü? CEVAP Değerli okurum, vakum pompaların bir zararı olmamakla birlikte yazdığınız bütün konularda hiçbir yararı yok. Bir tek zarar kesenize ve kırılan umutlarınızadır. Penis, ameliyat dışında hiçbir yöntemle büyütülemez.

3-4 kez orgazm oluyorum


27 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla birlikte olduğumda 3-4 kez orgazm oluyorum. Erkek arkadaşım tuhaf bakıyor. Bu durum normal mi, yoksa ben anormal miyim? CEVAP Değerli okurum, bereket bu bereket. Keyfine bak, arkadaşın görmemiş ama biz doktorlar biliyoruz ve çok gördük. Bunun adı duygu seli.

İlişkim kısa sürüyor

17 yaşındayım. Hiçbir kıza aşık olamıyorum. Çıktığım bütün kızlarla sadece cinselliği düşünüyorum. Bu yüzden ilişkim kısa sürüyor. Hemen bıkıyorum. Kendimi nasıl frenleyebilirim? CEVAP Değerli okurum, aklını cinsellikle bozarsan insanlıktan daha da uzaklaşırsan sevgililerin ve evliliğin bu işten zarar görür. Sen de kendi yörüngeni ve pusulanı bulamazsın. Yüzde 50’ye indirerek yani yüzde 50 insanlık ve yüzde 50 cinsellik düşünürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olur.

Korkusunu nasıl yeneriz?

Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Nişanlım gerdek gecesi için çok sıkıntılı. Korktuğunu söylüyor. Bu korkusunu nasıl yenebiliriz? Ben ne yapabilirim? CEVAP Değerli okurum, odaya girdiniz. Elinden tut, konuş onunla. Geçmişi, sevgini, aşkını konuş. Sonra karşılıklı çay için. Mümkünse çayı sen hazırla. Yine el ele tutarak yatağa giysili uzanın. Bir süre öyle sevişin. Eğer karın razı değilse ilk birleşmeyi birkaç gün erteleyin. Alışsın çocukcağız.

GÜNÜN SÖZÜ


Karın saltanatı da felaketi de
güneş doğana kadardır. H.D.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder