Dr. Haydar Dümen Cinsellikten korkmayın, dümeni eşinize bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellikten korkmayın, dümeni eşinize bırakın

Haberin Devamı

Kadınların orgazmla ilgili sorunları bitip tükenmek bilmiyor. Evet, bazı kadınlar için orgazmı yaşamak zor ve zaman alıyor. Burada yapılan en büyük hata suçlu aramak, kendini yargılamak. Cinsellikten korkmayın, dümeni eşinize bırakın ve her şeyin tadını çıkarmaya çalışın. Akışına bıraktığınız her şey bir süre sonra yoluna girecek, üzülmeyin...

Bir türlü orgazm olamıyorum

23 yaşında, 5 aylık evliyim. Bir türlü orgazm olamıyorum. Mastürbasyonla orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. İkimiz de çok istekliyiz ama bu durum bizi rahatsız ediyor. İleride büyük sorunlar yaşar mıyız?

CEVAP Sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilecek. Bu size en azından yüzde 50 avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimle yüz yüze gelerek öğrenebilirsin. Ama sizin iç güdüleriniz ve yetenekleriniz birçok şeyi halletmenize yeter. Kendinizi yargılamayın. İş o zaman daha çok zora girer. Zaman lehinize işleyecek, en azından ruhunuzu yormayın.

Sevgilim hamile kalmış mıdır?

17 yaşındayım. Sevgilimle oral seks yaptık. Kız arkadaşımı çok memnun ettiğimi düşünüyorum ama bir yandan da hamile kalmasından korkuyorum. Acaba hamile midir? RUMUZ: ÜRKEK ÇOCUK

CEVAP Değerli okurum, 17 yaş, monyedi yaş, siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz? Çığırından mı çıktınız? Bu işin önünü, sonunu, bugününü, yarınını hiç düşündünüz mü? Sizin işiniz, dersleriniz ve sorumluluğunuz var. Seks delisi bir ortam mı yaratmak istiyorsunuz? Biraz da ayıp tarafını düşünün. İradenizi kullanın. İleride çocuklarınız bunları yapsa razı olur musunuz?

Şişme bebekle ilişkiye giriyoruz ama...

19 yaşındayım. 4 arkadaş şişme bebek aldık. Hepimiz sırayla şişme bebekle ilişkiye giriyoruz. Arkadaşlarım evlendikten sonra çocuklarımızın dördümüze de benzeyeceğini söylüyor. Bu doğru mu?

CEVAP Şişme bebek sanayi gelişti. Kriz öteki sektörleri eritirken şişme bebekçilerin keseleri şişti. Demek ki bu konular yatırıma uygun. Yine bu konularda yapılan büyük soygun! Akılsızlara akıl gerek ama sırası gelmişken size de birkaç söz edek. Be hey gerzek! Hepiniz evleneceksiniz ve çocuklarınız her birinize benzeyecek. Ya bu ne demek ha? Ne demek? Yoksa siz şişme bebeği mi doğurtuyorsunuz? Nasıl olacak bu iş? Lastik kadın doğum odasında, dışarıda 4 erkek babalık edasında. Üstelik bizim geleneklerimizde ‘Yengeniz olur’ kuralı vardır. Yenge de bacı kadar saygındır. Umarım, çocuklarınız sizlere benzemez. Eğer benzerlerse akılları fındık büyüklüğünü geçmez.

Devamı 2. sayfada...

Hâlâ orgazmla tanışamadım

21 yaşında, 1 yıllık evli bir kadınım. Eşimle nişanlıyken de ilişkiye giriyorduk. İlk zamanlar sürtünme yoluyla orgazm oluyordum. 2.5 yıldır ilişkiye girmemize rağmen vajinal orgazm olmadım, hâlâ da olamıyorum. Buna bir çare yok mu?

CEVAP Değerli okurum, genellikle buna çare kolaylıkla bulunmuyor. Ben bir çözüm arıyorum. Bazı okurlarımıza posta ile ücretsiz göndereceğim diye duyuru yaptım. Bir türlü zaman ayırıp gönderemediğim için bu konuda biraz sözümde durmamış gibiyim. Vajinal orgazm kadınların yarısının sorunu. Biraz erkeğin tekniği biraz sizin fanteziniz vs. Yani gizli kapaklı, bilinçaltına bastırılmış duyguların yararı olursa da bir arayış içinde olun gerekirse profesyonel yardım alın.

Eşimle ilişkiye girdiğimde yanma oluyor

31 yaşında bir kadınım. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman yanma oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP Sevgili okurum, bir kadın doğum uzmanı orada iltihap ya da mantar var mı diye bakacak? Sana fiziksel önerilerde bulunacak. Bir şey varsa onu tedavi edecek. Bütün bunlara karşın 5-6 ay içinde hâlâ sorun yaşanırsa bir ihtimal psikolojik denilecek. O zaman da konu bize gelecek.

Sürekli mastürbasyon yapıyorum

15 yaşındayım, günün hiçbir saati boş geçmiyor. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Yoldan geçen kadınlar bile beni tahrik ediyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, ruhsal bir sıkıntı içindesin. Bu bir seksmanisidir. Öteki adı da seksomanyanlıktır. Bir ruh hastalığıdır. Altında daha ciddi ruhsal bozukluklar da yatıyor olabilir. Tetkik ve tedavi için bir psikiyatri uzmanına ya da kliniğine doğrudan başvur. Uzmana bana açıldığın gibi açıl. Sanırım bir çözüm bulunacaktır. Çünkü bu tempoyla yaşam gitmez.

Devamı 3. sayfada...

4 yıllık evliyiz, eşimden kan geldi, acaba kızlık zarından mı?

4 yıllık evliyim. 2 yaşında çocuğumuz var. Geçenlerde ilişkiye girdik, karımdan kan geldi. Acaba o kan kızlık zarından mıydı?

CEVAP Esnek, köstek, her şey öbek öbek. Fast food’lar devreye girdi, insanlarda göbek ki, ne göbek. İşler iyice karıştı. Obama karısıyla barıştı. Bizim bahçıvan bugün çok çalıştı. Havalar da ısınmadı. Kimse baharın geldiğini anlamadı. Kadın, kocasına kızdı, adam alkolü çok almış, gelir gelmez sızdı. Ali, Ayşe’nin planını bozdu. Ozan, Tuncay’a bir mektup yazdı. İşte böyle okurum. Ne anladıysan ben onu yazdım. 4 yıllık evlilik, 2 yaşında çocuk. Kızlık zarı mı? Geldi mi kan? Esnek mi bu lan? Hadi oğlum, biraz akıllan. Kan için de bir kadın doğumcuya yollan.

Kız arkadaşım her gün ilişkiye girmek istiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle her gün cinsel ilişkiye girmek istiyor. Sizce ileride sorun yaratır mı?

CEVAP Sevgili okurum, senin için bilmem ama kız arkadaşın için yaratır. Bu tür sorularda hep aklıma bir şey takılıyor. Nerede bu pazarın bolluğu? Her gün, hangi mekanda, nasıl, zaman ve ortam bulunuyor, işte ben buna şaşıyorum. Asıl şaştığım 1) Kız arkadaşın gebe kalırsa? 2) Kız arkadaşınla evlenmezsen? Onu da buna alıştırdın. O da bu yolda kendini frenleyemez, devam ederse? İşte asıl sorulması gereken soru bunlar.

Nişanlımdan kan gelmedi

26 yaşındayım. 1.5 yıldır nişanlıyım. Nişanlımla birkaç kez birlikte olduk. Ama geçen sefer biraz daha ileriye gittik. Kan gelmedi. Nişanlım bana başından geçen bir olayı anlattı. Küçükken bir bisiklet kazası geçirdiğini ve kan geldiğini söyledi. Doktora gitti, kızlık zarının bozulmadığını söylenmiş.

CEVAP Değerli okurum, ESNEEEEEEEEEEK... Doktor kanıtlamış. Bisikletten misikletten bir şey olmaz. Beynini bulama. Kızı suçlama. Duymadın galiba, bir daha bağırıyorum. ESNEEEEEEEEEEK.

İlk geceden çok korkuyorum

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder