Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Kuyu mu dipsiz yoksa sondaj aleti mi yetersiz?

26 yaşındayım. Bugüne kadar pek çok ilişkim oldu. Kah gönül rızasıyla kah sıcak paranın kokusuyla gerçekleşti. Ama birleşme sırasında benim babacanın dibini göremedim. Bir şüphem var. Ya bu kuyunun dibi yok ya da sondaj aleti yeterli değil. Bu derinliğin sonu var mı? Varsa dibe ulaşmak için kaç santim gerekli? Bu konuda beni aydınlatır mısınız? RUMUZ: DİPSİZ KUYU

CEVAP

Okurum, senden bu faksı görünce “Vay be Haydar daha öğreneceğin neler var” dedim ve elime bir tomar para aldım. Tavanın içine koydum, başladım ısıtmaya. Koku falan yok. Acaba metal paralar mı diye düşündüm. O da elimi yaktı. Bu sıcak para kokusunda bir sonuca varamadım.

Gelelim babacana; Bu babacan yeni bir deyim olsa gerek. Cancanları, tatlıcanları, kendi adının sonuna koyarak eklenen canlara bir de bu babacan katıldı. Bu babacan nerede eğitildi, okutuldu ki petrol sondajı yapar gibi derinliklerde maden arayacak? Yavrum, bir atasözü vardır, ‘Dipsiz kuyu’ derler. Onun dibini bulan olmamıştır.

Senin neyi merak ettiğini ben anlamadım. Önüne gelmiş güzel yemek. Mutfağa geçip tarifini de almadığına göre dip aramaktan vazgeçsen. O narin, nazlı organın boyu ne ki sana dip raporu versin? Esnekliğinden kazanıyor. Yoksa vajinanın ortalama derinliği 8 santim.

Demek ki senin babacan biraz görme özürlü. Senin sondaj aletinin ölçüsünü attığım için okurlar merak edebilir. Bir hayli aşmış. Acaba diyorum kendini reklam etmek için böyle kurnaz bir yola mı başvurdun? Hadi bakalım, o cevheri dipsiz kuyularda değil, ruhun derinliklerinde ara.

6 kızla birlikte oldum ama hiçbiri hamile kalmadı

18 yaşındayım. Şimdiye kadar 6 kızla beraber oldum. Hiçbir zaman korunmadık ama hiçbir hamile kalmadı. Kısır olabileceğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Korkma len, sen Türk gencisin. Erkeklikte dünyada birincisin. Şu 6 kızın tümü sana yalan söylüyorlar, gerçeği saklıyorlar. Sana sürpriz yapacak, her biri kucağında bir bebekle kapını çalacak. “İşte baban, baban” diye çocukları ayaklarının dibine koyacaklar.

Altı çocuklu 18 yaşındaki baba, bütün dünyada çıkar televizyonlara. Baban kalpten, annen felçten düşerlerse yatağa, bebekler başlarsa çığlık atmaya, uyan oğlum uyan, rüyaydı bu! Korkulu rüya, şükret Allah’a bir daha yaklaşma kızlara.

İki sevgilim var üçüncüyü istiyorum

18 yaşında, herkesin arzuladığı bir erkeğim. İki sevgilim var, ikisiyle de ilişkiye giriyorum. Canım hangisini isterse onunla oluyorum. Şimdi 3’üncüyü istiyorum. Çevremdekiler bana tavır almaya başladı. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: ZEVK DÜŞKÜNÜ

CEVAP

Bak genç adam, yemin etmezsen inanmam. Herkes seni niye arzular? Yani ne oldum delisi mi, mevsimidir diye mart kedisi mi oldun? Herkes derken kızları kastediyorsun değil mi? Bu kızların ikisi bağlı, diğeri beklemede mi? Yoksa, şu 1-2 gün içinde o da mı girdi listeye?

Hayal görmediğine eminim. Bunca disiplin ve onca eğitim. Buna karşın zıvanadan çıktın da diyebilirim. Oğlum, babanda para gani mi? Yoksa bu ruh sende cani mi? Nedir bu çılgınlığın kaynağı? Yani sen okul çapkını, sokak sapkını mısın? Ya da aile şımarığı mı? Sen belki de kendi propagandanı yapıyorsun. Abisi, ben seninle başa çıkamam.

Okulda, evde kitap açmaya vakit bulamayan, yırtıcı bir panterle tel örgünün ardından bile konuşamam. Ananın tansiyonu, babanın borsa oyunu, ülkenin bunca koyunu varken, ben seni gibi bir koç özentisine zaman ayıramam. Atı almış Üsküdar’ı geçmişsin, kendine de sonu karanlık bir yol seçmişsin, iyi nane yemişsin.

Benimki rekor sayılmaz mı?

33 yaşındayım. Bir kadınla hiç durmadan 2.5 saat boyunca ilişkiye girebiliyorum. Ne ilaç ne alkol alıyorum. Ama bu duruma kimseyi inandıramıyorum. Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Değerli rekortmen okurum, ben seni Guinness Rekorlar Kitabı’na sokarım da birkaç sorum var,. Önce bir partner bulalım. Tek noter yetmeyebilir, iki noter hazırlayalım. Guinness Rekorları gözlemcisi ve organizatör olarak ben de olacağım. Bunun için bir mekan bulacağım.

Belki de isterler diye filme de aldıracağım. Bu organizasyonu duyan bir, iki tanıdık “Biz de tanık olalım” derlerse onları nasıl kıracağım? Sonra rekorun için namına yakışır, dekoru sanatsal, kapısı anıtsal 5 yıldızlı bir otelde bir suit oda kiralayacağım. Bütün bu işin bütçesine 300 bin TL ayıracağım.

Gönüllü kadın sabote etmesin, televizyonlara röportaj vermesin diye de elimden geleni yapacağım, sen de yüzümüzü kara çıkarmadın kitaba girdin diyelim. Bunun sana ne yararı olacak? Eğer kadınların peşine düşeceğini sanıyorsan aldanıyorsun. Çünkü bu süreye dayanacak kadın bulamayacaksın.

Bülbülüm artık şakımıyor

55 yaşındayım, emekliyim. Bülbülüm şakımayı bıraktı, artık ötmüyor. Boynu bükük oturuyor ve çağrılarıma cevap vermiyor. O eski günleri geri getirecek önerileriniz var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bülbülde daha iş var, merak etme. Çözüm iki yanlı. Biri içerden yani senden, biri dışarıdan. Lokman Hekim’in ye dediği türden bir şekerpare. İçeriden olanlar için önce teşhis koyalım. Bülbül kartlaşmış ve yorulmuş. Kolay değil, 40 sene çile çekmiş. Tüyleri seyrelmiş ve renkleri solmuş.

Önüne konulan yemden de bıkmış. Senin gibi biri doktora gitmiş. “Nedir bunun hali, kırık mı, çıkık mı?” deyince doktor “Bıkık oğlum, bıkık” demiş. Ben de senin için aynen böyle düşünüyorum. Bana göre senin bülbül canının çektiği yem var ya, onu bulsa ötmeyi geçer, kanarya gibi şakımaya da başlar. Önce neden boynu büyük onu öğrenelim, sonra çare önerelim.

Beş saatte 21 kez boşaldım, sizce normal mi?

Geçen hafta ilişkiye girdik. Ben 5 saatten 21 kez boşaldım. İkinci kez ilişkiye girdiğimizde de aynı şey oldu. Ben yine 21 kez boşaldım. Sizce bu normal midir? RUMUZ: ALEM

CEVAP

Okurum, kumarcı ahbap. 21 diye bir kağıt oyunu var, sen sanırım ona alıştın. Kadınlara, kızlara sayıyı 21’e ayarlamışsın. İkinci seferde yine 21! Bir insan 21 kere üst üste boşalmaz. Böyle saçmalık olmaz. Acaba senin 21, gidiş gelişlerinin sayısı mı? Her gidiş gelişi bir birleşme diye düşünüyorsan seyreyle gümbürtüyü!

İşte o zaman yandı gülüm keten helva. Eğer senin dediğin doğru olsa, her erkek yakasına bir sayı rozeti takar. Kadınlar da ona bakar bakar, 21’i çöpe atar, 92’lisini koluna takar. Bundan böyle kadınlar böyle mi tavlanacak? O güzelim varlıklar sayı fişekleriyle mi avlanacak?

TÜM ERKEKLERİN PENİSLERİNE GÖZÜM KAYIYOR

20 yaşında kızım. Okulda ya da dışarıda gördüğüm tüm erkeklerin penislerine gözüm kayıyor. Erkek arkadaşımla ilişkiye girecektik. Penisine bakakaldım. İlişkiye girmek istedi ama ben kendimi alamadım. Daha sonra beni terk etti. Bu zamana kadar ilişkilerim böyle oldu. Hepsi bana gülüp gitti. Ama elimde değil, ne yapabilirim? RUMUZ: BAKAKALAN

CEVAP

Bakakalan, ela gözlü, gür saçlı, biraz etine dolgun, biraz benzi solgun okurum, takıntı fikir. Bir adı obsesyon, uyduruk adı gözle yapılan mastürbasyon. Belki de bilmece bu. Boyu posu mu, rengi, cüssesi mi, cibiliyeti, yedi sülalesi mi? Karışık bir takıntı. Biz pratiğe gidelim. Pantolon altından ne kadar görebilirsen onunla yetinelim. Ya o erkek uygun yere bir salatalık koyduysa?

Ayıkla pirincin taşını, cacıkla ye akşam aşını. Erkeklere de şaştım, kaşımı çatıp suratımı astım. Bakıversin be çocuklar. Sizde hiç insaf yok mu? Belli ki kız takıntıdan hasta. Ama beden hem diri hem iri. Boş çevirmeyin o fakiri. Şimdi gelelim çareye; merhem sürelim bu yareye. Bir penis resmi al eline, erkekleri bırak, ona bak, resmi koynuna al, onunla yat, onunla kalk.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder