Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Neden doymuyorum?

Her gün başka kadınlarla gecede 8-9 kere ilişkiye giriyorum. Ama doymuyorum. Acaba nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, tanıdım seni. Lisedeyken 100 metreyi 8 saniyede koşmuştun ya, işte o sensin. Ben seni takip ettim, o kübik zeka küpünü 2.5 dakikada çözmüştün, helal olsun. Uzun atlamada da rekorlar kırmış, gülle atmada da öteki atmaların gibi doruklara çıkmıştın. Anlat anlat, hava at! Sığın gölgesine, seni dinleyenler de inanırlarsa işte kompleksinin susuzluğu da geçti. Nasıl olsa vergisi ve garanti belgesi de yok. Haydar Hoca’nın da bu gibi abartılara karnı tok. Ne demek istiyorsun? Azaltalım mı, çoğaltalım mı anlayamadım. Ne olduğuna dair noterden ifade belgeni getirirsen çaresine bakarız.

Haberin Devamı

Benimki sertliğini kaybediyor

24 yaşındayım, mastürbasyon yapıyorum. Ara sıra sevgilimle ilişkiye giriyorum. Ne zaman ilişkiye başlamaya kalksak cinsel organım sertliğini kaybediyor. Kıza çok mahcup oluyorum. Ne yapmalıyım? Çaresi var mı?

Delikanlım, ‘İşlemeyen demir paslanır’, ‘Bir kuyudan hiç su çekmezsen kurur.’ Ne oldu şimdi? Ortalama 10 yıl organı talime çıkarmadın. Ona görev verip zafer tacıyla gururlandırmadın. ‘Sakla samanı gelir zamanı’na uyduysan, 14 yaşından 24’e gelene kadar saman çürür. Kızlarla insani, flörtümsü, ufak çapkınlıklarla samanı havalandırmazsan, altını üstüne getirip harmanlamazsan çürür. Organına neye yarayacağını ve neden yaratıldığını da öğretmediğin için elbette ilişkiye giremeyecek. Sana mesajı: Altta bana dokunmayın, üstü size kalsın. Herkes hakkına razı olsun.

Genelevin yolunu bulamadım

18 yaşında yeni girdim. Hep bu günü bekliyordum. Geneleve giden dolmuşlardan birini takip ettim ama yerini bulamadım. Çekindiğim için kimseye de soramadım. Artık dayanamıyorum. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: ÇARESİZ OTURAN BOĞA

CEVAP

Bu ne sabır be genç adam? Elinde nüfus kağıdın, doğum tarihine baka baka “18 yaşıma ne zaman gireceğim?” diye, günleri saya saya iyi ki kafayı yemedim. Erkekler “Sofrada yemek, yatakta kadın beklemek zordur” demişler. Sen de haklısın, beklemekten usanmışsın. Onun için nüfus kağıdınla geneleve giden bir arabanın peşine takılmışsın. Çölde yolunu kaybetmiş turist gibi olmuşsun. Sağa baktın, pencereler perdeli. Sola baktın insanlar netameli. İyi ki bir şey sormadın da eve sakat dönmedin. Neyse oturan boğa, bu kez avdan eli boş döndün. Hatırım için biraz daha bekle, sermayeyi erken tüketme.

Haberin Devamı

Çim biçerken cinsel organım sertleşiyor

52 yaşında, fabrikada bahçıvanlık yapan, dinç bir erkeğim. Normal zamanda sertleşme olmamasına rağmen, çim biçme makinesi ile çalışırken penisim istemeden sertleşiyor, her zamankinden daha sert oluyor. Hocam, benimki sorun mu yoksa sapıklık mı? Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: BAHÇECİ

Değerli okurum, ya ne güzel bir buluş yapmışsın, farkında değilsin. Önce kendini kurtarmışsın, belki sonra Türkiye’yi kurtarırsın. Sapık falan değilsin. Çim biçme makinesinden çıkan titreşimler sende ereksiyona neden olmuş. Yani o titreşimler Viagra’n olmuş. Kolayı var be yavrum, makineyi çalarlar bahanesiyle makineyi yatak odasına alırsın, sen fişe takarken, onu da fişine takarsın. Bir elin makinenin sapında gerisi gelir. O zaman gel seninle işbirliği yapalım, bunun patentini alalım. Ufak modellerini yapalım ve piyasaya sürelim. Bu konuda sorunu olanlar, yatak odasında bir dolaba ya da yastığın altına bu makineyi koyar. Tak fişi, bitir işi. İster misin bir de ihracatını yapalım? Türkiye’nin bütçesini düzeltelim. Hem de bunun bedene hiçbir zararı yok. Türk milleti zeki ve çalışkandır. Biz zekamızı kullanmaya başlasaydık var ya bugünkü çelişkilerin hepsi biterdi. Ama bizim zekamız henüz beynimize doğru tırmanmaya çalışıyor, şu an omuzlarımızda, az kaldı. El ele, gönül gönüle bilim ve sağduyu yolunda yola devam. Olmasa bile sen öyle düşün. Zengin olduk de, olay bitsin.

Haberin Devamı

Egzersiz yapsam penis büyür mü?

19 yaşındayım, penisim 11 santim. İnternette penis egzersizi buldum. Acaba yapsam büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, bilim dururken ottan bottan, internetten, kısmetten medet uman, o büyütücü meraklıları ve karışımları hazırlayanlara benim önerim: Gidin Türkiye Patent Kurumu’na, alın patentini, bunu da bilimsel merkezlerde kanıtlayın. Çıkın sahaya top çevirin. Çin’den günde 100 bin şişe büyütücü, Arap ülkelerinden 50 bin şişe erken boşalmayı önleyici, 30 bin şişe güçlendirici siparişler için 100 bin metrekarelik fabrikayı kurun Çorlu düzlüklerine. Perakende satışları hesaba katmayalım yoksa hesap makinesi ambale olur. Her bir şişeyi 10 euroya satalım. Günde 1800.000 euro eder. Bu parayı Merkez Bankası’ndan TL’ye transfer edelim, 4 milyon 500 bin TL. İyi para, daha da petrol aramaya gerek kalmazdı. Benim de sana söyleyecek sözüm kalmadı, durumun normaldir.

Ejderha hep sola yatıyor

18 yaşındayım, benim ejderha hep sol tarafa yatıyor. Pantolondan çok belli oluyor. Kız arkadaşım “Büyük olduğu için öyledir” dedi. Kendiliğinden düzelir mi?

CEVAP

Adam ya da kadın çıkmaza girince “Sola baktım sol ırak, sağa baktım sağ ırak” diye dert yanar. Senin ejderha dediğin, içi kanla dolunca göreve hazır namzet oluyor. Kan boşalınca ise, yumuşak bir ete dönüşüyor. Peki nasıl ejderha oluyor? Aslında küçük olsa ve doku yapısı yana doğru oluşsaydı, senden izin almadan yine yana doğru uzanacaktı. Senin gibi pek çok erkek var. Kız olgun ve akıllı davranmış. “Şuna bak, şuna” diye kahkaha atmamış. Üstelik fukaracık seni teselli etmiş, “Olabilir” demiş. Ve doğru söylemiş. Cinsel ilişkiyi engelleyecek kadar eğri olanlar ameliyatla düzeltiliyor. Seninki gibilere sadece “Kolay gelsin” deniliyor.

Benim kuş bir türlü ötmüyor

70 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Sevgilim var, 30 yaşında. Kız elinden geleni yapıyor ama benim kuş ötmüyor. Ben o meşhur haplardan aldım, işe yaramadı. Ne olur bana yardım edin.

Merhaba Osman Dede! Son günlerde kahveye gitmez olmuşsun. Acaba başına bir şey mi geldi diye arkadaşların beni arayıp buldular. Bir de uzun uzun anlattılar. Seks muhabbetlerini ve de fıkralarını severmişsin. Pek çok fıkrayı da ezbere bilirmişsin. Ben onları kahvelerine gönderdim, ‘Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur’ misali hemen seni buldum. Demek ki senin devekuşu agalamaktan bıkmış, başını kuma sokar olmuş. Başını yanlış yere soktuğunu o da biliyor. Kahrından gerçekleri görmemek için bu yolu seçmiş. Çünkü şimdilik pili bitmiş. Korkma be dede! Daha söyleyeceklerim bitmedi. Bizde çare bitmez. Kuşunun damarlarında sorun çıkmış. Onu da bana tecrübeden tüyleri dökülmüş akbabalar haber verdi. Bu durumda o bilinen haplar işe yaramaz. Oysa müjdeler olsun, gençlik yıllarından güçlü ve enerjik olacaksın. Bir ultrason tetkiki sonucu yorumum doğru çıkarsa organa mutluluk çubuğu koyduracaksın. Kapat gözünü vur yola. Uçanı da, kaçanı da yakala. Yüzün kara çıkmayacak. Dedecik de bana teşekkür mektupları yazacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder