Dr. Haydar Dümen Dümeni eşinize bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Dümeni eşinize bırakın

Haberin Devamı

Kadınların orgazmla ilgili soruları bitip tükenmek bilmiyor. Evet, bazı kadınlar için orgazmı yaşamak zor ve zaman alıyor. Burada yapılan en büyük hata suçlu aramak, kendini yargılamak. Cinsellikten korkmayın, dümeni eşinize bırakın ve her şeyin tadını çıkarmaya çalışın. Akışına bıraktığınız her şey bir süre sonra yoluna girecek, üzülmeyin

GÜNÜN SORULARI


Akrep burcuyum seks yapmadan duramıyorum

22 yaındayım, 5 yıldır cinsel deneyimim var. Akrep burcu olduğum için sekse çok düşkünüm. Ben eskiden istediğim zaman boşalıyordum. Ama 6 aydır 5-10 dakika arasında boşalıyorum. Bu süreyi nasıl uzatabilirim?

CEVAP Değerli okurum, burcu murcu boşver. Seni seks akrebi sokmuş, farkında değilsin. Seks akrebi de olur mu deme. Her şeyin akrebi vardır! Alkolün, kumarın, uyuşturucunun da. Yani alkol, uyuşturucu, kumar tutkusu zehir gibi kana karışınca kişi başka şey düşünemez hale gelir. Bu somut gerçekler karşısında burç deyip benim kafa tasımı arttırma. Testosteron hormonları saat gibi çalışıyor. Öte yandan bu konuda iraden zayıf. Hormona direnemiyor. Tıpkı yemek iştahı fazla olanların açken yemek sofraya geç gelirse gerginlikleri artar, kavga çıkarlar ya, aynı onun gibi. Bu durumda kabak evin hanımının başında patlar. Sekste de öyledir. Sonuçta, kadın kolay orgazm olan türde olsa bile, zaman, ortam, uygun olmalıdır. O zaman sonuçlar keyifli olur. Senin de 6 ay öncesine kadar makine tıkır tıkır işlerken ne olmuşsa ilişki süren 5-10 dakikaya inmiş! Aslanım, nice erkekler bu süreyi yakalamak için neler vermezdi. Kendine ve organına nankörlük yapma. Bu konuda kafayı fazla yorma. Organına ve psikolojisine fazla karışma. Şimdilik ölçüleri zorlama. Eski haline döneceksin.



Kız cinsellik konusu açılınca daralıyormuş

Kız arkadaşımla 2 aydır birlikte oluyorduk ama 15 gündür benden uzaklaştı. Cinsellik konusunu açılınca “Daralıyorum, istemiyorum” diyor. Bu durum canımı sıkıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşın çelişki içinde. 1.5 aydır kendisiyle hesaplaşmaya girmiş. ‘Boşa koymuş dolmamış, doluya koymuş almamış’, hep kendisiyle savaşmış. Seninle olduğu zamanlarda bencilliğinden, ilişki bitince ilginin azalmasından “Aradığım erkek bu değil” demiş ama nezaketinden sana da “Buraya kadarmış” diyememiş. Tabii ki kızın canı sıkılır. Al kapat bir odaya. O ne istiyor, sorma. Rabbena, hep bana benzetmesidir bu. Yola devam da, devamını şu fıkrayı okuyunca söyleyeyim. Erkek gözlerini kızın gözlerine dikmiş, öyle bakıyor. Kız “Neden öyle ısrarla bakıyorsun” diye sorar. Erkek şöyle der: “Gözler yalan söylemezmiş, neler düşünüyorsun, aklında neler var, okuyorum.” Kız “Peki ne diyormuş benim gözlerim” diye sorar. Erkek “Sahibim biraz utangaç, aslında seninle buradan eve gitmenizi istiyor da evdeki anasını nasıl sepetleyeceğine karar veremiyor” yorumuna kız “Evet, evet” diye mırıldanırken, bu sefer erkek şöyle der: “Sen benim gözlerime bak bakalım ne diyor?” Kız bakıyor bakıyor ve cevap veriyor: Gözlerin bu sorun değil, sizin ev boşmuş diyor. Değerli okurum, sen de fıkradaki gibi arkadaşının gözlerine bak. Onları okumaya çalış. Hayatı öğren, sonra yola devam.



* * * * * * * * * *

Peşlerinde koşuyorum

16 yaşındayım. Ben çıkma teklif ettiğim kızlara aşırı bağlanıyorum. Olumsuz yanıt alsam bile kızın peşinden koşuyorum ve kızla ilgili çeşitli fanteziler kuruyorum.

CEVAP Yavrum, kovalarsan kaçar. Üstelersen bıkar, sıkılır. ‘Elimi verirsem kolumu alamayacağım’ diye kuşkuya kapılır. Oysa arkadaşların niyeti seninle hoş zaman geçirmek. Ama sen kızları korkutuyorsun, saplanıp kalıyorsun. Ve kendini de yoruyorsun. Bu mesajı aldığını sanıyorum. Hadi benim yüzümü kara çıkarma.



İkisinde de erken boşaldım

23 yaşındayım, sevgilimse 17 yaşında. Bir ay önce ilişkiye girdik, hemen boşaldım. Gururuma yediremeyip ikinci defa denemek istedim. Yine çok kısa sürdü. Depresyondayım. Lütfen yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok. Heyecanlanınca böyle olur. Önce kafaya takma. Sürekli kız arkadaşın olunca ve evlilik koşulları oluşunca ya da evlendiğinde aradan birkaç ay geçtiği halde erken boşalman sürüyorsa tedavi ederiz yavrum. Dert değil, sorun değil.



Kendimi durduramıyorum

14 yaşındayım. İlişkiye çok istekliyim. İlişkiye giremediğim için hafta 10-15 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararlı ama kendimi durduramıyorum. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, adresini ver, sana geliyorum. Kulağından tuttuğum gibi annenin önüne atıyorum. Dua et, sinirli günüme gelmesin, kulağını koparabilirim. Sahi sen sayı saymasını biliyor musun? 3, 5 daha ne eder, söyle bakalım. “ 7” mi dedin? Senin beynin şimdiden sulanmış. Haftada 2-3 mastürbasyon yap. Doğru annenin dizinin dibine.



Orgazm olamıyorum

20 yaşında kızım. 1 yıldır düzenli ilişkim var. Erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şey yaşamadık. Onunla birlikteyken orgazm olamıyorum, zevk alamıyorum. Sevgilim çok anlayışlı. Onu kaybetmeyi istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP Sevgili okurum, sanırım biraz zamana ihtiyacınız var. Geçmişte edindiğin bilgiler ve baskılardan arınman gerekir. Bir de ister istemez sorumluluk duyguların vardır. Buna bazı kaygılar eklenirse psikolojin rahat olamıyor. Bu nedenle de bedenin ve ruhun zevkin havuzuna dalamıyor. Beklemede kal.

***************

Kan geldi ama...

Sevgilimle ilişkiye girdik. İlk ilişkiye girdiğimizde sevgilimin vajinasından kan geldi. Bir hafta sonra yeniden ilişkiye girdik, yine kan geldi. Bu durumun olumsuz bir etkisi olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, olumsuz etki sizin yorumunuza bağlı. Bu yırtılma aranızda anlaşmalı ise hiçbir olumsuz etki yok.



Kocam erken boşalıyor


26 yaşında, 5 aylık evliyim. Orgazm olamıyorum. Mastürbasyonla orgazm oluyorum ama ilişkide olmuyor. Eşim erken boşalıyor. İkimiz de çok istekliyiz. İleride bize büyük sorunlar çıkar mı?

CEVAP Sevgili okurum, eşinin erken boşalması tedavi edilecek. Bu size yüzde 50 avantaj sağlayacak. Senin orgazm sorununda da tekniğin önemi var. Ayrıntıları bir hekimle yüzyüze gelerek öğrenebilirsin. Ama sizin iç güdüleriniz ve yetenekleriniz birçok şeyi halletmenize yeter. Kendinizi yargılamayın. Zaman lehinize işleyecek, en azından ruhunuzu yormayın.



Neden böyle küçük?

16 yaşında, 1.65 boyundayım. 70 kiloyum, penisim 5 santim. Nedeni nedir?

CEVAP Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğun önüne yat. Baksın bakalım. Ne derse ben ona inanıyorum.



Eşim penisim yüzünden acı çekiyor


28 yaşındayım, evliyim. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. İkimiz de çok acı çekiyoruz. Bu durum evliliğimi tehlikeye sokuyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP Değerli okurum, teknik öğreneceksin. Yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını giderecek yöntem var. Ama bunu da buradan açıklayamıyorum.



Filmlerde gördüklerim canımı sıkıyor

21 yaşındayım, bekarım. Porno filmleri seviyorum. Oradaki erkeklerin penislerinin boyu benimkinin 2 katı. Benimkinin sertleşmiş hali 12 santim. Bu yüzden ilişkiye girmek istemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, o filmdeki kişiler en anormallerin arasından seçiliyor. Ve çok insancıl olmayan boyutla cinselliğin ilkel, saldırgan bölümü sahneye yansıtılıyor. Ve de çoğu ilaçlı olduğundan penis ereksiyon halini sürdürüyor. Bizim gözü açılmamış, tertemiz erkeklerimiz de komplekse katılıyorlar. 12 santim penis normal işlevini sürdürür. Kilon varsa onu erit. Çünkü kasıktaki yağ dokusu ve penisi 1-2 santim yutar. Kız arkadaş edin. Duyguların körelmesin. Cinsellik bölümüne karışmıyorum. Yaşını yaşa.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın deterjanı yoktur. Bu nedenle kirletmesinler. H.D.

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder