Dr. Haydar Dümen Duygusallık ilaç gibi
HABERİ PAYLAŞ

Duygusallık ilaç gibi

Haberin Devamı

Kadınların orgazmı, ilişkiye alışması zaman alıyor. Burada dümeni eline alacak olan erkek. Kadınına sadece yatak odasında değil, her zaman nazik ve duygusal davranacak, onu cinselliğe hazırlayacak ki çift birlikte keyif alsın...

BÖYLE SORU YOK!

Eski uzunluktan eser kalmadı

17 yaşındayken penisim 20 santimdi. Şimdi 19 yaşındayım. 2 yılda 15 kilo aldım. O eski uzunluktan eser kalmadı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Değerli okurlarım, şu köşede attığım tohumlar filizlenmeye başladı. Kilo ile penis boyu arasındaki denklemi yerine tam oturtsam, kasık yağlarının penisi birkaç santim yuttuğunu öğretsem erkeklerdeki obezite oranı yüzde 10 düşerdi. Her birine 10 yıl kazandırsam ve sağlıklı yaşamda dışa yansıyan mutluluk ve huzurdan da yüzde 1 bana düşen pay olsa savaşta zafer kazanmış kumandan gibi olurdum! Aslında oldum da bana yetmiyor. Hedefim 1 milyon erkek.



GÜNÜN SORULARI

Kadın sıkılıyor ben yoruluyorum

68 yaşındayım. Sertleşmeyi ilaçlarla sağlıyorum. Boşalmam 45 dakika sürüyor. Partnerim dayanamıyor, yatağı bırakıp gidiyor. Ben de çok yoruluyorum. Bazen boşalma olmuyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP
Değerli okurum, erkekler cinsel performans kazanacak diye boynuzlarından dolayı gergedanların soyu tükenmek üzere. Zavallı hayvanların kimseye zararları da yokken katlediliyorlar. Bu konuda sıralamaya başlarsak sonu gelmez. Yılanlar, kurutulmuş kaplan penisleri, çeşitli deniz ürünleri ve daha neler neler. Şu saydığım hayvanların dili olsaydı: “Ya sizin fanfinfonunuz için bizim size can borcumuz mu var?” deselerdi hangi adalet buna “Evet” derdi. Değerli okurum, yaşa göre değil, cinsel yapının dokusuna, ruhunun bize vuran kokusuna göre önce prostat dahil organının sistemlerine bakılsın. Psikolojik olan da unutulmasın. Ancak ilaçları da cankurtaran gibi arada bir alırsın.



Kız her yanımı çiziyor

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. 10 dakika sonra kız her tarafımı tırnaklarıyla çiziyor. “Acaba ona yetmiyor muyum?” diye kendimden şüphe ediyorum. Ne olur bir çözüm bulun.

CEVAP
İçgüdüsel bir olay aslanım, sen olayı yaşarken bir düşün. Coşuyorsun, koşuyorsun, salla pala atıyor tutuyorsun da kadınlar kızlar öyle değildir. Ruhlarıyla ve tüm hücreleriyle olaya katılırlar. O coşku fırtınasının dışa vurumunda bilinçaltı iz bırakmak da isterler. Yani ‘Bu benim’ anlamındadır. Bu durum çok eski (atavik) duygudur. “Ben ona yetmiyor muyum?” diye soruyorsun. Bana göre fazla geliyorsun. Eğer yetmeseydin ölü gibi uzanır, yatar. İkide bir sana tekme atar, “Bitmedi mi?” diye sorardı. Sonunda huzursuzluk için de binbir bahane arardı. Genetik bağımız olan hayvanlarda bu durum çok görülür. Erkek dişisinde iz bırakır da örümcekler ve peygamber develeri erkeklerini çıtır çıtır yer. Geçmiş olsun, bari kendini yedirme. Birkaç çizgiye de sitem etme.



Kocam hep yorgun

25 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Kocam benimle ilişkiye girmek istemiyor. Yorgunluğunu bahane ediyor. 15 20 günde bir beraber oluyoruz. Cinsel hayatımızı düzene koymak için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Sevgili okurum, durumunuzu diyelim ki düzelttik. Daha evliliğiniz yeni. 10 - 20 yıl sonra ne olacak? O zaman çıkacak sorunlar daha büyüyecek. Oysa önünüzde 50 yıllık cinsel yaşam var. Bu durumda sihirbaz bile olsak düzeltme şansımız çok zayıf. Evlilik yürüyeceğine göre eğer eşin senden soğuyup ayrı bir yola girmesini istemiyorsan onu ikna et, bir hekime birlikte gidin.



Kızlık zarım yırtıldı mı?

Bir aletle mastürbasyon yapıyordum. 7 -8 santim genital bölgeme sokmuştum. Birkaç damla kan geldi ama kanama sürmedi. Bir jinekoloğa gidemiyorum. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarın bir ihtimal yırtıldı. Ama bu yırtılma yarım yırtılma. Normal bir birleşmede kanaman olur diye umuyorum. Şimdilik kafana takma. Evlenmeden önce emin olmak istersen bir kadın doğum uzmanına muayene olursun. Geneleve gitsem sakıncası olur mu? 25 yaşındayım.



İlk deneyimimi genelevde

22 yaşındayken yaşadım. Bir daha hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyon yapıyorum. Geneleve gitmek sakıncalı mı, hastalık kapar mıyım? Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, genelev koşulları pek sağlıklı değil. Senin de yaşın artık cinsel birleşme zamanının geldiğini gösteriyor. Genellikle genelevden hastalık kapılmıyor. Çünkü oradaki kadınlar denetim altında. Biraz konuşkan ol, kızları güldür, sevecen ve anlayışlı davran. İlgilerini keşfet, o konuda konuş ve erkek olarak daima ilk adım atan sen ol.



Kız arkadaşım hiç orgazm olmadı

Kız arkadaşımla geçirdiğim bir gecede 4 kez boşaldım. Ancak kız arkadaşım hiç orgazm olamadığını söyledi. Acaba bende mi bir sorun var?

CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşının orgazm sorunu var. Kuşkusuz senin duygusal yaklaşımların ona bir ilaç gibi gelecektir. İki taraf da kendini zorlamadan bir kır bahçesinde el ele dolaşır gibi geniş zaman diliminde duygusal olur, güzellikleri paylaşırsanız o gecenin sonu mutlu biter. Zamana ihtiyacınız var, şu anda yapılacak bir şey yok.



Ayaklardan gözümü alamıyorum

24 yaşındayım. Kadınların ayaklarına ve bacaklarına büyük bir istek duyuyorum. Bu durum beni utandırıyor ama ne yapacağımı bilemiyorum. Ben sapık mıyım?

CEVAP Değerli okurum, sapık değilsin ama fetişistsin. Kendiliğinden kurtulmak kolay değil. Uzun bir mücadele dönemini göze almalısın. Bu zaman diliminde olmazsa umutsuzluğa kapılıp bırakma. Beyin gerilimlerini azaltacak ilaçlar alabilirsin. Bir kere psikiyatrla konuşursan onun vereceği ipuçları sana rehber olacaktır.



Frenleyemiyorum

22 yaşındayım. Günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Acaba sakıncası var mıdır? Kendimi frenleyemiyorum. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, bu kadar çok mastürbasyon yapma. Bu sayıyı haftada 3-4’e indirirsen seninle anlaşmış oluruz.



Vajinam kötü görünüyor

19 yaşındayım. Vajinamdaki küçük dudaklar büyük ve sarkık. Görüntüsü çok çirkin. Sizce ileride cinsel yaşantımda bunun bana bir zararı olur mu? Estetik ameliyatla küçültebilir miyim?

CEVAP Sevgili okurum, birçok genç kızla aynı sorunu paylaşıyorsun. Özellikle zayıf kızlarda daha çok görülen bu sorun, erkekler açısından sakıncalı manzara değildir. Kafana takma.



Kızlığım bozuldu mu?

20 yaşında kızım. 8 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Ne acı ne de kan vardı. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarın esnek yapıda. Şu anda zar bozulmamış ama cinsel ilişkiye girmiş bir kızsın. Ama ilişki açısından kız değilsin.



Sevişince sevgilimden soğuyorum

22 yaşındayım, 3 yıldır sevgilim var. Sevişiyoruz ama birleşmiyoruz. Ben sevişmelerden sonra sevgilimden soğuyorum. Erkek arkadaşım normal olduğunu söylüyor. Yakında evlenmeyi düşünüyoruz. Ben böyle ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, duygularını fazla frenlersen beyin ona alışır. Evlendiğin zaman da aynı soğukluğu hissedebilirsiniz. Hayat bir bütündür. Eğer kesinlikle evlenecekseniz zamanı uzatmayın ya da duygularınıza biraz daha yol verin. Hayat sizin benden bu kadar.

GÜNÜN SÖZÜ: Her kar tanesi ak olarak doğar ama hepsi ak olarak erimez. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder