Dr. Haydar Dümen Duygusuz yaşanmaz
HABERİ PAYLAŞ

Duygusuz yaşanmaz

Haberin Devamı

Cinsellik yaşanırken duygunun eksik olması mutsuzluk getirir. Çünkü kadınlar duygusallık ve şefkat arar. O günkü ruh hali önemlidir. Karşısındakine güven duymak, anlaşılmak sevilmek ister. İlişkiyi görev olarak gören kadın erkekten uzaklaşabilir...

ÖYLE SORU YOK !

Benimki büyür ve kalınlaşır mı?

57 yaşındayım. Cinsel organım 10 santim ve ince. İki çocuğum var. Bu durum bende kompleks oldu. Doktora gitsem cinsel organım büyür ve kalınlaşır mı?



CEVAP
Merhaba Veli Dayı, nerelerdesin çoktandır. Sesin, sedan çıkmıyordu. Çocuklar da büyümüştür. Vallahi maçın ilk raundunu FIFA belgeli kazandın. İkinci raunda hazırlanıyormuşsun gibi geldi bana. Ben yabancın değilim, şikesiz konuşalım. Kulağıma gelen fısıltılar ve burnuma gelen kokulara göre, sen maça genç ve yeni bir takımla çıkmak istiyormuşsun!!! Şampiyonluğa soyunma. Beklenmedik bir durumda topun boyuna suç atma. Ona iyi pas verirseniz şutu gole çevirir. Bunlar benden, gerisi senden.

GÜNÜN SORULARI

Ya kız zevkin doruğuna çıkmazsa?

Sevgilimle yakınlaşıyoruz ama ben klitorisi bulamıyorum. Kız zevk aldığını söylüyor ama ben inanmıyorum. İleride onu zevkin doruklarına çıkaramamaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım?



CEVAP
Değerli okurum, ilkel toplum insanlarının ezbere bildiği bir yapıyı yüzlerce yıldır bizim toplumumuz bilmiyor. Duyup da senin gibi “Acaba nerede?” diye onu arayanlar oluyor. Ama onlar da nasıl kullanıldığını bilmediklerinden bu zevk bombasının fitilini ateşleyemiyorlar. Bilseler ne yazar, bilmeseler ne yazar. Bu kadarının kime faydası var. Delikanlım, zevkin doruklarına çıkma, dağa tırmanma gibidir. Dağcının kazması, nereye basıp tutunacağına göre ayakkabısı, kaza olmasın diye ipi sağlam bağlaması, göze koruyucu gözlük kullanması şart! Cinsellikte de bu tür aksesuarlar olmadan orgazmın doruklarına ulaşılmaz. Bu nedenle sadece kazmanın sertliği yeterli olmaz.

Her kadını seksi buluyorum

2 yıldır benimki çok hareketli. Bir türlü zaptedemiyorum. Her kadın bana seksi ve arzulu görünüyor. Sizce ne yapmalıyım?



CEVAP
Değerli okurum, dayımı mezardan kaldırıp sorsak aynen “Şeytan azapta gerek” derdi. Doğrudur. Elbette bir bildiği vardır. Senin elinde bir asa, ama ondan herkeste var. Kiminde uzun, kiminde kısa, idare edip gidiyorlar. “Her kadın seksidir” diyenler, kolay kolay kadını beğenmeyenler de var. Peki sen nasılsın? Yenip yutulmaz türden misin yoksa horoz gibi gözünü çöplükten ayırmayanlardan mısın? ‘El elden üstündür’, kimi erkek helikopter gibidir, anında havalanır ama birden iner. Kimi uçak gibidir, kalkana kadar pes dedirtir. Kimi de yamaç paraşütüne benzer. Binince havalanır, inene kadar 3 saat bulutlar üzerinde dolaşır. Amma velakin bunda da bir sorun vardır. Havada kalış süresi kadını bıktırır!!!

**************

Hamile miyim?

21 yaşında kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Vajinama boşaldı, hamile kalmış olabilir miyim? Adetim 10 gün gecikti.

CEVAP Sevgili okurum, 10 gün daha bekle. Sonra gebelik testi yaptır.

Eşim beni cinsel ilişkiye zorluyor

Kocamın aklı fikri cinsellikte. Ben artık çok yorgunum. Elinden gelse 24 saati yatakta geçirmek ister. Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP Sevgili okurum, kocan seksomani adı verilen tabloyu sergiliyor. Bu tür sık ilişkilerde iki şey egemendir. Biri erken boşalma, ikincisi duygudan yoksunluk. Oysa kadınlar duygu yoğunluğu içinde birleşme ister. Bunun bir ön hazırlığı vardır. Ortam ve ayrıca da kadının o günkü ruhsal durumu, güveni, acıkması gibi cinsel birleşmeyi istemesidir bunlar. Tabii ki ruhun, midenin de bir kapasitesi var.

Diktirsem olur mu?

22 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Kızlık zarım bozulacak diye korkuyorum. Bunu diktirmek ne kadar mal olur. Evlenince anlaşılmasını istemiyorum.

CEVAP Sevgili yavrum, büyük maceralara girmeye çalışıyorsun. Kızlık zarı esnek değilse bozulacak. Ne zaman evleneceğin belli değil. Sanırım ilişkiye devam edeceksin. Belki de birkaç erkek değiştireceksin. Ve de diyelim ki sonunda evleneceksin. Evlenmeden bir, iki gün önce bulduğun kadın doğum uzmanına gideceksin, paraları önüne dökeceksin, zarını diktireceksin. Hadi yavrum kime öle kim kala.

Kanamam uzun sürdü

29 yaşındayım, ilk ilişkim çok acılı oldu. Ertesi gün kanamam devam etti. Erkek arkadaşım ikinci birleşmeyi yaparken “Bu acı normal” dedi. Zorlandığım için mi kanamam uzun sürdü?

CEVAP Sevgili okurum, zamanla acıların geçecek ve alışacaksın. Bu sevgilinle ilgili, biraz da teknik sorun. Birkaç ay sonra bile acılar devam ediyorsa tedavisine bakılır. Zamanla alışacaksın.

Heyecanlanıyorum

18 yaşındayım. Her kız gördüğümde heyecan duyuyorum. Kendimi mastürbasyon yapmamak için her gün tutuyorum. Bazen de kasıklarımda ağrı hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, ne güzel ne güzel! O heyecanların birazını bana satar mısın? Lütfen, lütfen, lütfen.

Nasıl çözerim?

24 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Bu da karşı cinsi rahatsız ediyor. İlk seferde daha fazla zevk alıyor, erken boşalıyorum. İkinci ve üçüncüde böyle olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

CEVAP Değerli okurum, heyecanlarına hakim olacaksın. Partnerine alışacaksın. Mastürbasyon yaparak, duraklayarak yeni şartlanmalar kazanacaksın. Hedef, daima ilk birleşmeyi uzatmak olacak. İleriki yıllarda yani evlendiğine ikinci, üçüncü birleşmelere bel bağlamayacaksın. Evlilik koşulları şu anda varsa yani sürekli bir kızla berabersen bu durumda erken boşalmanı tedavi edebiliriz.

Meninin çıkmasını engelliyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığımda boşalacakken meninin gelmesini engelliyorum. Bu kısırlık yapar mı? Karımın hamile kalması için ne kadar boşalmalıyım? Kızlığın bozulmasında penis boyunun avantajı var mı?

CEVAP Değerli okurum 1) Sakın ha, engelleme. 2) Hele evlen bakalım. Doğanın kuralları neyse ona uy. 3) Ne avantaj ne dezavantaj. Çünkü kızlık kapıda girişin hemen ağzında.

Her gün yapıyorum ama...

16 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yaptığım halde geceleri boşalıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Sizce bu normal mi?

CEVAP Sevgili okurum, ileride erken boşalma gibi sorunlar yaşayacaksın. Gece boşalmaları için belki ilaç alman gerekir. Mastürsyonu gün aşırıya çevir ki organın ve bedenin bu yoldaki şartlanması daha dengeli duruma gelsin.

Bozulur mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla seviştim. Zevkten vajinasına doğru vurdum. Üzerinde elbiseler olmasına rağmen kızdan kan gelmiş. Acaba kızlık zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP Değerli okurum, kızlık zarı dış etkilerle kolay bozulmaz. Kızlık zarı, esneklik kapasitesini aşan bir cisim içeri girmediği sürece hemen hemen hiç kanamaz. Bunu böyle bilin, dikkatli olun.

Sivilceyle ilgisi var mı?

15 yaşındayım. Penisim 10 santim. Arkadaşlarımınki daha uzun. Acaba biraz daha uzar mı? Bir de yüzümde sivilceler çıkıyor. Acaba bunun mastürbasyonla ilgili var mı?

CEVAP Sevgili yavrum, uzar diyorum. Daha gelişme dönemindesin. Arada bir mastürbasyon yapabilirsin. Kıllanma ve yumurtaların gelişimi normal ise sorun yok demektir.


GÜNÜN SÖZÜ: Aşkın mumu da söner ama aydınlığı daima ruhu besler. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder