Dr. Haydar Dümen En iyisi kıymet bilin
HABERİ PAYLAŞ

En iyisi kıymet bilin

Haberin Devamı

Erkekler için varsa yoksa cinsel organlarının boyu. Çoğu büyütmek, kalınlaştırmak istiyor. Büyük olan da küçültmek için çare arıyor. Beyler, elinizdekiyle yetinirseniz daha büyük dertleriniz olmaz. Unutmayın, önemli olan boyu değil, işlevi. Boşu boşuna kendinizi ve eşinizi sıkıntıya sokmayın...

BÖYLE SORU YOK!


Parama kıyamıyorum

19 yaşındayım, milliyim. Cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama paraya kıyamıyorum. Çok mastürbasyon yapıyorum, zararlı mı? CEVAP Değerli okurum, hangi takımda oynuyorsun? Anlaşılan bir kere sahaya çıkmışsın. Şanslıymışsın tadı damağında kalmış. Buyrun nimetullah sofrasına deseler, “Hayır, paraya kıyamam” diyorsun. Ne yardan ne serden vazgeçiyorsun. Parayı vermezsen kaymaklı ekmek kadayıfı da yiyemezsin. Üniversiteye başladığım yıl Beyazıt’ta bir lokantaya girdim, garsondan ekmek kadayıfı istedim. Bana “Bir muhallebiciye girseydin” dedi. Acemiyim, lokantada 1 porsiyon ekmek kadayıfına muhallebicide ödenecek paranın 2 katını ödedim. İşte sana yol önerim: Ya parayı verirsin, yersin ekmek kadayıfı. Ya da yemiş gibi olursun, dudaklarını yalarsın.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI


Nasıl büyütürüm?

Herhangi bir yöntemle penis büyütülmesi ve kalınlaştırılması mümkün mü?CEVAP Değerli okurum, sanki birçok büyütme yöntemi varmış gibi “Hangi büyütme yöntemi?” diye soruyorsun? İyi ki böyle bir yöntem yok. Fizikte ve yapılarda bir kapasite aşımı ya da sınırı vardır. Eğer büyütme olsaydı kadınların hali nice olurdu! Davul dengi dengine. Davul tokmakla çalınır ama tokmakla trompet çalınmaz. Aynen böyle olurdu. Kendine uygun bir partner yani kız bul. Anan istemeye gitsin, seni evlendirsin. Bir yaşam boyu bakalım ne olacak? Hangi davarlar dağları aşacak? Hangi boğalar yarı yolda kalacak? Genelde bu işin anlaşılsın özü, kimsenin büyüğünde kalmasın gözü. Taşıma suyla değirmen dönmez, kadının ateşi santimetrelerle sönmez.

Mastürbasyon daha zevkli

6 aylık evliyiyim. Karımı tatmin etme isteğine o kadar kapıldım ki artık kendimi önemsemiyorum. Geçen gün fark ettim ki mastürbasyondan daha fazla zevk alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, canlı orginazmaların düzeninde pek fark yoktur. Diyelim ki bir atın var. Hiç binmezsen seni yadırgar, binersen huysuzlanır. Her şahlanışında atının dizginlerini çekersen sonra şahlanmaz olur, sonra yarı yolda kalırsın. Kadın-erkek ilişkileri ortak pazara benzer. Aldığın kadar vermezsen, ortak pazardan sana nasihat düşer. Bana göre senin at tökezlemeye başlamış olmalı ki beyne yeterince takviye yapamamış. Bu durumda attan inip bisiklete binmişsin. İyi ki attan inince eşeğe binmemişsin. Attan inme, her önüne çıkan atın üzerine de binme.

* * * *

Kızlar aklımdan çıkmıyor

Penisim hep ereksiyon halinde hiç inmiyor. Aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kızlar hiç aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım? CEVAP İrade, insanlık, kendi işlerine daha çok yoğunlaşmak ve yorulmak ve de bu konuyu kafana takmamak.

Boyu çok kısa


29 yaşında 1.80 boyunda ve 80 kiloyum. Cinsel organım 13 santim. Arkadaşlarım benimle alay ediyorlar. Penisim yokmuş gibi görünüyor. Acaba ne yapabilirim? CEVAP Değerli okurum, penis kasık yağları içinde kayboluyor. O yağları aldırır ya da zayıflarsan penisin normal boyutlarda görünecek. Üstelik zaten normal boyutta. Daha da kilo almamaya bak. Hayatını da herkes gibi normal yaşa.

Hamile kalma ihtimali var mı?


Geçenlerde kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Boşalma olmadı ama zevk suyu damlamış olabilir. Sevgilim adetini gördü ama hamile kalma olasılığı nedir? CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşının hamile kalmadığı kesin. Üzülme ama bundan sonra çok daha dikkatli ol.

İlişkiden vazgeçiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşım 17 yaşında. Penisim 17 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girer girmez “Ağrıyor” deyip vazgeçiyor. Sorun ne? CEVAP Sevgili okurum, kızın hiçbir sorunu yok. Sorun senin sorumsuzluğun. Hem bu yaşta kızlara yöneliyorsun, onların dünyalarını karartacaksın hem de benden adeta bir olur kararı alacaksın. Hemen ilişkini kessen iyi edersin.

Neden kan gelmiyor?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birçok kez ilişkiye girdik. Ama benden kan gelmedi. Acaba nedeni nedir? CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Evlendiğinde kanamayacaktır. Başını eğme, dik dur.

Zevk azalır mı?

17 yaşındayım. “Mastürbasyon yaparsan evlendiğinde ilişkiden az zevk alırsın” diyorlar. Bu doğru mu? Mastürbasyon yapmalı mıyım? Yaparsam haftada kaç defa yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, haftada 1-2 defa mastürbasyon yap, idare et. Gerisini fazla düşünme.

İlaç kullansam işe yarar mı?

10 bitkinin karışımından yapılan penis büyüten, performansı artıran hapların reklamını gördüm. 1 hafta kadar etkisi olduğunu söylüyorlar. Kullansam işe yarar mı? CEVAP Değerli okurum, bu tip hapların hemen tümüne kuşkuyla yaklaşmalı. Alınacak ilaçlar ise mutlaka doktorun önerisiyle olmalı. Umut ve güvensizlik sonra sizleri üzüyor.

Orgazm oluyorum ama...


27 yaşında, 6 aylık evliyim. Evlilikten önce hep mastürbasyon yapardım. Şimdi orgazm olamıyorum. Ne yapabilirim? CEVAP Değerli okurum, düzelecek durumun. Ama bir profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum.

Hemen boşalıyorum

32 yaşındayım ve 5 ay sonra evleneceğim. Cinselliğe aşırı düşkünüm. Ama erken boşalıyorum. Bu durum eşimi üzer mi? CEVAP Değerli okurum, evlendiğinde alışacaksın. Erken boşalma devam ederse buna bir çare aranır.

Sizce boyu yeterli mi?

Penisim 11 santim. Yaşım 15. 48 kiloyum. Sizce boyu yeterli mi? CEVAP Sevgili okurum, yeterli.

Şüphelenmeye başladım

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk ilişkimizde kızlık zarı yırtılmadı. İkincisinde kanama olmadı. Kızlık zarı kalın ve esnek olsa da normal bir zorlamayla yırtılması gerekmiyor mu? Kızdan şüphelenmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, kalın değil, esnek. Neden şüphelendiğini merak ediyorum. Varsayalım ki senin olumsuz düşüncen doğru. Sen yaparken iyiydi sonra ne olacak?

Kızın benimle ilişkiye girdiği anlaşılır mı?

22 yaşındayım. 10 gün sonra askere gideceğim. 1.5 ay önce eski sevgilimle birlikte olduk. Acaba benimle ilişkiye girdiği kanıtlanabilir mi? CEVAP Değerli okurum, olan olmuş. Geçmişe korkular üretmek ruh sağlığını bozar. Oysa senin askere mutlu ve de sağlıklı gitmen gerekiyor. Sen bize lazımsın. Güle güle askerliğini yap, teskereni al.

Dudakları çok büyük

18 yaşında kızım. Vajinamın iç dudaklarında büyük. Estetik yaptırsam his kaybı olur mu? CEVAP Değerli okurum, bu durum erkeklerin dikkatini çekmiyor. Ama bir estetik operasyona karar verirsen bunu evlendiğinde eşinin onayıyla yap. Herhangi bir his kaybı olmaz. Doktor olarak bana göre de gerekmez.

GÜNÜN SÖZÜ

Canlılarda vahşi görülen eylemleri vahşete
dönüştürenler sadece insanlardır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder