Dr. Haydar Dümen Erkeğe yalnızlık getiriyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğe yalnızlık getiriyor

Haberin Devamı

Cinsel organın boyunu büyütmek bazı erkeklerin hayallerini süslemeye devam etsin, bazıları gerçeğin farkına vardı! Kadının bu işten hoşlanmadığını gören erkek çare arıyor. Çünkü büyüğü başa dert oluyor, kadının da canını yakıyor. Erkeğe yalnızlık getiriyor!

BÖYLE SORU YOK!

Formulüm işe yarar mı?


Kilo ve ayakkabı numarasının çarpımını boy uzunluğuna bölünce sertleşmiş penis boyunu bulan formül yazdım. Acaba doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, sen buluş yaparsın da ben durur muyum? Dünyaya bile duyururum!!! Avrupa ve Amerika ilgilenmez ama Ortadoğu balıklama atlar. Ancak sorun var. Demek ki bu formülü senden önce bulmuşlar ki son yıllarda ayakkabılar halk deyimine göre ‘çocuk mezarına’ dönmüş gibi. Bu moda kadınlara sanki mesaj olmuş. Bak sen uyurken ne hesaplar yapılmış. Oysa çileyi içerde ayak çekiyor. Neyse, bu seferlik boşa kürek salladın. Yeni buluşlara devam et ama bizim alanımıza burnunu sokma!!!

Kocamdan soğudum

25 yaşında kadınım, 1 yıllık evliyim. 2 aydır eşimden soğudum, birlikte olsun istemiyorum. Ne olacak?

CEVAP

Sevgili okurum, evlilikte cinsellik yaşam çadırının orta direğidir. Eşlerin anlaşma ve paylaşmalarında örtüşme olmalıdır. Olumlu ilişkiler cinselliği katmerler, olumsuzlar çadırın direğini sallar. Bu aşamada çözüm aranır. Sanırım sizin direğinizin içine kurt düşmüş ve direği içten içe kemiriyor. Siz kurdu görmüyorsunuz. Bu nedenle psikolojinizin derinliklerine inmek, yüzleşmek istemiyorsunuz. Sevgili okurum, hayat uzun, çoluk çocuk da işe karışınca bu engebeli yol daha zor aşılır. Doğru hesap yapın, bacağınız kırılmadan çaresine bakın.

Boyu yüzünden mutsuzum

23 yaşındayım. Bırakın kızla ilişkiye girmeyi, bir sevgilim bile olmadı. 10 yaşımdan beri kiloluyum. Özgüvenim yerlerde. Cinsel organım 11 santim. Sizce tedavi olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olacak hiçbir şeyin yok. Sadece kilo vereceksin, fazla kiloların estetik olduğu kadar kimyasal ve de dinamik olumsuz etkileri olur. İleride damar sertliği, şeker hastalığı gibi pek çok mekanizmalar bozulabilir. Gün gelir, oturduğun yerden kalkmak bile istemezsin. Bel ve diz ağrıları ise bu işin KDV’sidir. Haydi aslanım, değerli okurum, kesin bir karar ver. Yılmaz bir iradeye, uzman deneyimini de ekle. Kilolarını verirsen sayfa hep sana açık olacak, müjde vermeni bekliyorum.

Erken boşalma bitmiyor

Sevgilimle ilk kez ilişkiye girdim ve 5 dakikada boşaldım. Her ilişkide erken boşalıyorum. Geciktirici aldım, faydası olmadı. Bunu nasıl önleyebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, ‘el elden üstündür’ diye bir deyim vardır. Her doktor ve yetenekleri kendine göredir. Sen ilaçtan yarar görmemişsen, bu öteki olguların yarar görmeyeceği anlamına gelmez. Ama senin durumun özel. Birader sen daha evli değilsin ki. İşte bu koşullarda doktorun eli kolu da bağlanır. Doktor bir ritm önerse kız nerede, olay nerede, ilaç nerede? Hadi bakalım, idare et, evlen de gel.

Kızın canı yanıyormuş

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oluyoruz. 4-5 kez boşalıyorum. Sonra kız arkadaşım acıdan yürüyemediğini söylüyor. Acaba yalan mı söylüyor?

CEVAP

Değerli okurum, yalan değil, sen hoyrat davranıyorsun bir. Ritmini ve usulünü bilmiyorsun iki, erkekliğini kanıtlamak için zorluyorsun üç. Yöntemleri bilmiyorsun dört. Bir de kayganlaştırıcıdan haberin yok, beş. Bu 5 madde sizi sonuca götürür.

1-2 kez zararlı mı?

Haftada 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, iyi bir tempo. Arada birkaç gün unutuverirsen daha sonraki mastürbasyona biraz daha özlemle sarılırsın. Tempo zararlı değil ama sistematize etmek yani gün ve saate bağımlı kalmak yerine değişik aralarla yaparsan daha mutlu olursun.

Akıntı geliyor, neden?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 21 yaşında. İlişkiye girdik. İlişkiden birkaç gün sonra siyah ya da koyu kahverengi akıntı geldi. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın şey gayet basit. Etrafı gözetleyerek, kimseye görünmeden bir jinekoloji uzmanına gidersen, ona da durumunun özel olduğunu söylersen sana en sıcak, en bilimsel ve de işine yarayacak bilgileri verecektir.

Küçültme imkanı var mı?

Benimki 26 santim, partnerim çok acı çekiyor. Küçültme imkanı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçülmez. 25 yaşını geçenlerin boyu uzamaz, cinsel organ kısalmaz. Neyse verilen onunla idare edeceksin. Üstelik çok kısa olup da komplekse girmektense kendi kendine büyüklük taslayarak sokakta babayiğit gibi yürürsün, kazancın bu olur. Evlendiğinde sorun yaşanırsa ona da çare aranır.

Yırtılmış mıdır?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişki yaşadım. Vajinayla hiçbir temas olmadı. Bir süre sonra kız kan geldiğini söyledi. Temas olmadan kızlık zarı yırtılabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik ortada böyle bir sorun yok gibi görünür. O bir tahriş kanaması olmalı. Böyle korkular içerisinde yatıp kalkacaksınız dikkat edin, önlem alın ve ileri gitmeyiverin.

Sivilceler geçmiyor

19 yaşındayım. 2.5 yıldır beyaz sivilcelerim var. Doktor gittim, geçmedi. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bence süs onlar, seninkinin kimliği. Alaca organ derler buna. Zararı yoksa bırak keyfine karışma. Zaten kapalı yerde, kimsenin göreceği yok. Belki evlendiğinde karın böylesini daha çok sever, üstünlük kazanırsın.

Sevgilim kendini kasıyor

Sevgilimle 1 aydır sevişiyoruz. Ben istekliyim. Ama kız arkadaşım “Acıyor” diyor ve kendini kasıyor. 1 ay oldu, tık yok. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, başarılı olamayacaksınız. Dahası yıllarca uğraşsanız aynı sonuçla karşılaşacaksınız. Çünkü kız vajinismus korku ve paniği içinde. Tedavisi tavsiye ve öneriyle değil. Bu nedenle ilişkiyi uzatmayın ya da akılcı davranın.

Daha fazla kan geldi

Erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdim ve kızlık zarım bozuldu. 3 gün sonra tekrar ilişkiye girdik ve daha fazla kan geldi. Bunun nedeni sizce nedir? Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, birincide esneyerek idare etti, yarısını arkadaşına armağan verdi. Öyle kalacağını sanıyordu. Baktı ki boşuna, aldı başını çıktı koşusuna. “Al zarını, ver benim malımı” dedi, işi bağladı, hepsi bu.

Hiç mastürbasyon yapmamış

Arkadaşım 17 yaşında, hiç mastürbasyon yapmadığını söylüyor. Böyle şey olur mu?

CEVAP

Niye olmasın değerli okurum, işte o sensin. Senin gibi biri bana aynı soruyu sorarsa ben de örnek göstererek ‘Evet, böyle olaylar olabilir’ diyeceğim, çünkü tek değilsiniz.

GÜNÜN SÖZÜ

Karanlık ve aydınlığın arasında elektirk düğmesi kadar yakınlık varsa düğmeyi çevirmek size bağlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder