Dr. Haydar Dümen Erkeğin ilk sınavı...
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin ilk sınavı...

Cinsellikle tanışma yaşı gelen erkeğin partner seçimi önemli. Çünkü ilk ilişkiler hep zordur, heyecan fazladır. Doğru kişi ve zamanı seçerseniz mutluluk sizi bulur. Unutmayın bu iş şansa kalmıştır, sorun yaşarsanız da üzülmeyin, zamanla her şey düzelir.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar ilişkiye girmek istiyor

21 yaşındayım. Tanıştığım her kadın benimle ilişkiye girmek için elinden geleni yapıyor. Kızlardan soğudum. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, mailin resim yapma saatimde geldi. Bunda da bir hayır vardır diye aldım kalemi elime. Söyleyeyim, sen dinle. Sen boş gezenin, boş tipi misin? Nerede bu kadınlar, kızlar? Sakın annenin arkadaşları olmasın. Sokakta bakış antrenmanlarına devam ederken önce el ele tutuşan, sonra garsoniyere giden türünden misin? Kadınların sana baktığını mı sanıyorsun yoksa gözlerinle davetiye mi çıkarıyorsun? Hiç kayaya tosladığın oldu mu? Değerli okurum, böyle bir karambolün altında ezilir, posanı çıkarırsın benden söylemesi.

Haberin Devamı

1 AYDA 7 KİLO VERDİM

21 yaşındayım ve artık ilişkiden yoruldum, kendimi dizginleyemiyorum, 1 ayda 7 kilo verdim, perişan oldum. İlaç tedavisi yok mudur?

CEVAP

Merhaba değerli okurum, şu ilişkiye bakarak bekar olduğunun kokusunu aldım. 1 ayda 7 kilo verebilirsin. Bu işi partnerinle yapsan ben önce ‘Vah vah kızıma’ derim. Evdeki hesap kafamdaki yorumlara geçit vermedi. Olsa olsa mastürbasyon takılmışsındır. Bu yolun devamı kastrasyona gider, zevk alamazsın. Gerçek bir ilişkide ya da evlilikte kasılır kalırsın. Mesela 100 kiloysan 3-5 ay bu işin devamını öneririm, 70’li sayılara inersen gerçek ilişki için referans veririm. Arkadaş sen bu işten bir şey anladın mı? Anladıysan 3 ay sonra mailini bekliyorum.

SERTLEŞME OLMUYOR

36 yaşındayım. Eskisi gibi sabah ereksiyonu yok. Uzun süreli ereksiyon da olmuyor. Tahlileri yaptırdım, normal. Doktor ilaç bile vermedi. Acaba sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, evliysen akşam yemeğine alışmışsındır, evinde sabah kahvaltısına ya da pandispanyaya iştah duyabilirsin. Sana önce bekarmışsın gibi öneride bulunacağım. Gece işi bitirdin, “Ben sabah postaneye mektup yollamaya gideceğim” dedin. Eğer sabah postaneye gidip partnerine mektup göndereceksen iş değişir. Üstelik bir de doktora gitmişsin. Ne uzmanıydı? Neyse en azından bir tetkik. Doktor sana sonucu söyleyebilirdi. Haydi benim evli ya da bekar, sabah rüyalarından uyandığında dilberlere iştahlı okurum. O bilinen haplardan alabilirsin. Yine de sen penil dopler tetkikine gitmelisin.

Haberin Devamı

Her an istekliyim

19 yaşında kızım. Her hafta farklı farklı erkeklerle ilişkiye giriyorum. Her an istekli olabiliyorum ve kendimi tutamıyorum. Bunu önlemek için ne yapabilirim? Ve kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlığın bozulmasını bir tarafa bırak, kızlık dünyaya geldiğine pişman olmuştur. Ne yapacaksın yavrum, zar dursa ne yapacaksın? Muska mı yapacaksın? Kanıt olarak mı göstereceksin? Bunu yaparken yalan dolandan incinmeyecek misin? Hadi kızım, tedavi ol, hem kendine hem de gelecekteki kocana zarar verme.

5-6 damla kan görmüş

23 yaşındayım. Kız arkadaşım ile cinsel ilişki yaşadık. Penisim vajinaya 3-4 santim girdi. Ama kız “Canım yanıyor” deyince bıraktık. Eve gittiginde 5-6 damla kan varmış. Sonraki gün ise öğlene kadar ağrısı olmuş ve yine çamaşırında kan gördüm. Bu durumda zarı yırtıldı mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sanırım zar biraz incindi. Ya da yarı yarıya yırtıldı. Başka ilişkilerde kanama olabilir de olmayabilir de. Kan arıyorsan kazara kızın parmağına iğne batırıver, Hintliler gibi kendi alnına sür, sokağa çık ve kabadayılar gibi dolaş!!!

Yavaş yavaş bıraksam mı?

17 yaşındayım. Haftada 3 veya 4 defa mastürbasyon ideal midir? Bir de yavaş yavaş bırakayım mı mastürbasyonu?

CEVAP

Normal sınırlardasın değerli okurum. İradeyi eline alır, bazen 3-5 gün bırakırsan bazen de gün aşırı yaparsan sonuçlar değişmez. 4-5’i aşmamaya dikkat et!

Eşim beni tatmin etmiyor

25 yaşında kadınım. Eşimin penisi 4 santim ve beni tatmin etmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, 4 santim kısa penis demektir. Tatmin olmamakta haklısın. Ama benim haklıma gelen eşinin kilosudur. Eğer kiloluysa tek umudumuz odur. Normale inince penis boyu da 3-4 santim büyür. Ya kaderine razı olacaksın ya da bu evlilik işini tekrar tekrar düşüneceksin.

Zevk almıyorum

17 yaşındayım, yaptığım hiçbir mastürbasyondan zevk alamıyorum. Çünkü erken boşalma sorunum var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, önce okuldan gelince yemeğini yiyip çayını içeceksin. Yarım saat kadar ailenle sohbet edecek, onları mutlu edeceksin. Sonra dersinin başına geçecek, 23.00’e kadar çalışacaksın. Gece yarısından sonra aklına şeytani düşünceler getirmeyeceksin. Gece kendiliğinden olursa ona da karışmayacaksın. Haftada 1-2’ye imzamı attım. Erken boşalmayı aklına takma.

Yeterli mi, ufak mı?

21 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim ama bazen çok arzuluyorum. Penisimin normal hali 5-6 santim. Yeterli mi ben ufak olduğunu düşünüyorum. Haftada bazen 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum normal mi? RUMUZ: GENÇ ADAM

CEVAP

Değerli okurum, anlattıklarının tümü normal. İlişkiye başlama zamanın gelmiş. Burada partneri seçmek önemli. En büyük sınav budur. Hayat kadınlarıyla birazcık şansa kalır. İyisine düşersen uçar geçersin. Biraz sinirlisine düşersen ayağına çelme takılır, yere serilirsin. Her iki durumun da sana zararı olmaz. İster istemez bu işi başaracaksın.

Menide kan görüyorum

26 yaşındayım, bekarım. Genellikle 7 ila 10 gün arasında mastürbasyon yaparım. Son zamanlarda spermimde sürekli kan gözüküyor. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum idrar yolunda bir taş var. Ya da bir zorlama. Ola ki böbreklerde sorun olabilir. İdrar tahlili yaptır, tahlil sonucuna göre hekimini bul.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır? CEVAP Değerli okurum, biraz sabredin. Adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırırsınız. Kolaydır, ucuzdur. Ama bu dediğim süreyi de kafanıza bir şey takmadan rahat geçirin. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Cinsel organım nasıl büyür?

20 yaşındayım. Penisim çok küçük, 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüdüğü kadar. Daha ne istiyorsun? Büyütmenin de bir yolu yok. Çünkü gereği yok.

Bisikletten düştüm...

17 yaşındayım. 11 yaşında bisikletten düştüm, kanama başladı. Acaba kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Ya da üreme sisteminde bir sorun oluşturur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey olmadı. Her şey yerinde sapasağlam duruyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Çapkın erkek avlarıyla övünür. Avlananlar acılarıyla dövünür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder