Dr. Haydar Dümen Erkeğin yıkılan hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Erkeğin yıkılan hayalleri

Haberin Devamı

Erkekler durmadan cinsel organlarını nasıl büyüteceklerini soruyor. Gördükleri her ilaca, kreme kanmak için destek bekliyorlar. Beyler, büyük olması hayatı kâbusa çevirir, kadın acı çeker. Yatak odasında tek başınıza kalır ve mutsuz olursunuz!

BÖYLE SORU YOK!

Hiç yapmazsam ne olur?


Seks hayatım olmadığı için mastürbasyonsuz yapamam am hiç mastürbasyon yapmazsam ne olur, zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, ister yap ister yapma. Bu yaşamının ve paşa gönlünün kararıdır. 15 kelimelik mailinde boş yere yaşını aradım. kendime ‘Sen telepati uzmanı ya da sihirbaz ol’ dedim. Aldım başımı avuçlarımın arasına, yumdum gözümü baktım ülkenin durumuna. Karmakarışık bir labirent. Yine kendi kendime ‘sabret Haydar sabret’ dedim, aldım kalemi elime. O da nesi? Mükerrebi bitmiş, kalem bile isyan ediyor. Zor bela 3 kelime yazabildim. Ben okuyorum, sen dinle. Yapsan da olur, yapmasan da. Köylü köyüne, evli evine.

Adriana Lima gelse olmaz

34 yaşındayım, 11 yıldır seks yapıyorum. Artık bir kere boşaldıktan sonra Adriana Lima gelse sertleşmez. Sizce bu yaşımda normal mi?

CEVAP

Evet değerli okurum, herkesin bir ritmi vardır, isyan edilmemeli, üstelik saygı duyulmalıdır. Bu konu insanların (kadınlar dahil) elinde olsaydı yaşam kaosa döner, bir kargaşa ki düşman başına. İnsanların yarıdan fazlası muhtaç olurdu yağsız aşına. Bu nedenle sen dengeni kurmuşsun. 78’inci yaş gününü kutlarken beni hatırlayacak ve o gün mutluluğun duasını bana göndereceksin. Adriana Lima’yı kimileri bakmak için, kimileri birlikte olmak, kimi de kadınına o adı takmak için hayal eder. Sakın bunları eşine söyleme, bizi de düşman belletme.

Takviye alıyorum ama...

55 yaşındayım. 6 aydır antidepresan içiyorum. 1 aydır üroloji uzmanının tavsiyesi ile takviye ilaca başladım. Prezervatif kullanıyoruz. Bu odaklanma sorunu yarattı. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Hiçbir şey öneremem değerli okurum. Elim bağlı, kalem tutamam. Kolum kenetlenmiş, açamam. Dilim kurumuş, laf yapamam. Bir üroloji uzmanı meslektaşımın görüp öneri ve verdiği ilaçlara karşı ben olumsuz fetva veremem. İnsanların her organı cinsel konuda algı antenleri gibidir. Bunlar: Göz, kulak, el, dudak, omuz, gerdan, ense ve her neyse... Tümü hizmete hazır bekler. Gıdı gıdılar, erotik noktaları bulmalar, arada bir de olsa, porno tipi masum kaçamaklar sığınma gibi kullanılır. Karar sizin, olayı estetik kullanma önerisi bizim.

En fazla 5 dakika sürüyor

Mastürbasyon yaparken en fazla 5 dakikada boşalıyorum. Hiç zevk alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bir de penisimin baş kısmında sivilce gibi kızarıklıklar var. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, süre kısa geliyor öyle mi? Süreyi uzat. Mastürbasyon sayısını kısalt. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum. Biraz sabırlı ol. Organın ve ruhunun üzerinde dedektif gibi ipuçları arama. Şu anda bir sorunun yok, keyfine bak.

Erken boşalıyorum

28 yaşındayım. Birçok kadınla beraber oldum. Cinsel ilişkiye girdiğim zaman erken boşalıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma sorunun var. Bu düzelecektir, tedavi edilebilen bir olay. Burada doktorca koşulum, evlilik ortamının oluşması. Ya sürekli bir ilişkin olacak ya da evli olacaksın. Çünkü o zaman tedavide başarı sağlanıyor.

Eşimin isteği yok ne yapacağım?

2 yıldır evliyiz. Cinsel ilişkimiz sağlıklı değil. Bu nedenle aradan aylar geçiyor ama karımda istek olmuyor. Ne yapmlıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eşini cinselliğe alıştıracaksın. Önce ruhundan başlayacaksın. Ve onu kazanacaksın. Tekniğini çok iyi bilip onu kullanacaksın. Asıl önemlisi zaman. Sabırlı olacaksın. Başka bilgiler edineceksin. Bütün bunların sonunda hâlâ sonuç alamazsan, bir kere de uzmandan yardım isteyeceksin. Yani bir psikiyatriste gideceksin.

Baba olabilir miyim?

24 yaşındayım. Evlenmeyi düşünüyorum ama penis boyum beni korkutuyor. Ereksiyon hali 11-12 santim. Acaba çocuk sahibi olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, çocuk sahibi olursun. Ancak bunun penis boyuyla ilgisi yok. Sonucu sperm sayısı belirler. 10-11 santim penis yeterlidir. Ne var ki kadının ruhunu fethetmeyi, organını iyi kullanmayı öğren.

Hastalık mı kaptım?

Bir kez arkadaşların ısrarıyla geneleve gittim. O günden beri cinsel organım sertleşmiyor. Acaba bir hastalık mı kaptım?

CEVAP

Değerli okurum, hastalıkla ilgisi yok. Yaşananları ve olayı sevmedin. Beklediğini bulamadın. Beyin kendi kendine panikte. Ama cinsel organına hiçbir zarar gelmedi. Ruhunun dinlenmeye ihtiyacı var.

Eğrilik tedavi edilmez mi?

22 yaşındayım. Penisim sola doğru eğik. Bu durumdan rahatsızım. İleride evlenince sorun olur mu? İlaç tedavisi mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, ileride evlendiğin zaman eşin ve sen gerçekten bundan rahatsızlık duyarsanız ameliyatla düzeltilir.

Hayallerim yıkıldı

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama benimle artık birlikte olmayacağını söyledi. Kızlar büyük penisten hoşlanır diye düşünüyordum. Hayallerim yıkıldı, yardım edin.

CEVAP

Değerli okurlaım, işte olanlar ortada. Tabii ki kız korkar. Her şeyin normali, doğalı en iyisidir. Elinden de bir şey gelmez. Çünkü penis küçülmez. Cinsel birleşmeye girmeden, ilişkilerde arkadaşlarının ruhunu tahmin et.

Rüyamda kadınlarla ilişkiye giriyorum

21 yaşındayım. Rüyamda gün içinde gördüğüm seksi kadınlarla ilişkiye giriyorum. Sizce bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Birçok gençte olur. Fazla kafaya takma. Cinselliğini dengeli yaşa. Geleceğini karşı cinsi de düşünerek mastürbasyonu da haftada 2-3 dolaylarında tutarak yola devam.

Kısır mı oluyorum?

29 yaşındayım. İki hafta önce bir şey oldu. Sertleşme sağlamayadım. Ama boşaldım. Sevgilimle değil, hayat kadınları ile denemelerim olumsuz sonuç verdi. Bu durum beni çok ürkütüyor. Sizce bana ne oluyor, kısır mı oluyorum?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Hiçbir danışma almaya ihtiyacın da yok. Her zaman olabilen bedenin kendi özerkliğiyle ilgili fizyolojik bir sonuç. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak. Stres yapma.

Kız arkadaşım 1 haftadır kusuyor

20 yaşındayım. Bundan birkaç ay önce sevgilimle ilişkiye girdik ve içine boşaldım. Kızın adetlerinde aksama yok ama hamile olabilir mi? 1 haftadır sabahları kusuyor. Test negatif çıktı. Hamileyse ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik nedenden kusmaları oluyor. Yalancı gebelik geçiriyor olabilir. Yeniden bir test yaptıracaksınız. Zaten test kesin sonucu söylüyor. Siz psikolojinizi bozmayın, sakin olun.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın rengi elimde olsa onu maviye boyardım. Okyanusların diplerinde, gökyüzünün derinliklerini görmek için. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder