Dr. Haydar Dümen Erkek de yorgun düşebilir
HABERİ PAYLAŞ

Erkek de yorgun düşebilir

Cinselliği yaşarken kadının enerjisi kolay tükenmiyor. Ama erkekler öyle değil. Bir kere ilişkiye girdikten sonra pek çoğu ikinciyi istemez. Bu konuda kadının anlayışlı olması şart. Eğer ilişki her iki tarafı da tatmin ediyorsa aşırıya kaçmanın alemi yok.

BÖYLE SORU YOK!

2 saatte 6 kez ilişkiye girdim 28 yaşındayım. Günde 3-4 kez ilişkiye giriyorum. 2 saat 10 dakikada 6 kere cinsel ilişkiye girdim. Kimse bana inanmıyor.

CEVAP

Maşallah verince Mevlam neler veriyor. Öyle erkek var ki mastürbasyon canavarı. Mahallenin de örnek delikanlısıdır. Kızlara musallat olmaz, yerli yersiz onların gözüne gireyim diye adım atmaz. 2 saat 10 dakikada 6 ilişki... Partnerine bir kere bile orgazm fırsatı vermemişsin. Bir de erken boşalman varsa sonuç iki yanlı gönlü kırgınlığıdır. 2 saat 10 dakika, takır takır acele et, şu 6’yla övündükçe övün, düşündükçe dövün Allah’ım dövün. Kızın eli boş kaldı. Senin organın da çabası işe yaramadı.

Haberin Devamı

Kız ilişkiye girmek istiyor

23 yaşındayım, kız arkadaşım da 21. Hiç ilişkiye girmedim. Sevgilim sürekli birlikte olmak istiyor. Çok ısrarcı. Başka birini bulur diye korkuyorum. Onun isteğine cevap vermeli miyim?

CEVAP

Ne bileyim ben? ‘Yoldan geçen bir araba teyzemin kızı sandım dımı dım ben.’ Bu uzayıp giden bir tekerlemedir. Bu işe fena halde kafan takılmış. Körün değneği diye bir laf vardır. Bu içgüdüsel bir değnektir. Okurum, bugün kızla nikah kıysanız yarının ne olacağı bilinmez. 23 yaş evliliğin zamanıdır, ben de onaylarım. Ancak nerede, nasıl, kiminle sorusu bulmaca ve dil üzerinde kaydırmaca gibidir. Bu nedenle sorumluluk alamam. İki taraf için oynanan oyunda da tek yanlı hakem olamam.

Evlensem mutlu olur muyum?

52 yaşındayım, bekarım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba evlensem mutlu olur muyum?

CEVAP

Ne o genç kızların, kadınların amcası, yaşıtlarının da sohbet cambazı. Artık bu kumarda hangi taşı oynayacağın konusunda seçici ve dikkatli olmalısın. Evleneceğin kadın 45’ini geçmemiş olsun. Eğer evlenip ayrılmışsa bir de çocuğu varsa, hemen o kadına bir görücü göndermelisin. Buraya kadar kefilim. Ama günde 3 boşalma ne duyguya ne ruha yakışır, seni tutsak almış. Bu alışkanlığını unut, kadının da başını yakma. Geç kaldın bekarlık ustası ve mastürbasyon babası, sonunda kadın ne derse öyle olsun.

Haberin Devamı

Kısır olur muyum?

Geçenlerde 5 kere ilişkiye girdim. Cinsel organımdan kan geldi. Sizce kısır olur muyum?

CEVAP

Olmazsın yavrum. Ama onu da ikide bir kanatma.

Prezervatif yırtılmış

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve korunduk. Ama prezervatif yırtılmış. Şimdi ne olacak? Hemen hamile kalınır mı veya bundan kurtulmanın yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zayıf ihtimalle gebe kalma olasılığı var. Adeti gecikirse 15 gün sonra gebelik testi yaptırırsınız. Gebe olmuşsa duruma göre yeniden yazarsın, değerlendiririz.

İyi bir performans mı?

36 yaşındayım. İlk ilişkide erken boşalıyorum, 1 dakika civarı sürüyor. Ama ikinci bazen 30- 40 dakika oluyor. Acaba bu bir sorun mudur? Yani geç boşalma mıdır? Yoksa iyi bir performans mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, iyinin ötesinde harika bir performans. Şansına ve kendine şükret. Keyfine bak. Kadınlar kaçıyor

Haberin Devamı

18 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim. Sizce bu normal mi? İlişkiye girmek istediğim kızlar cinsel organımı görünce korkuyorlar. Bunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın büyük. Megalo penis grubuna giriyor. Kızlar korkmakta haklı. Ameliyatla da küçültemiyoruz. Tek yapılacak idareli kullanacağına kızları ikna etmen. Ve de evlendiğin zaman bile idareli kullanman.

Neden isteksizim?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımın yanında isteksizleşiyorum. Ama ondan uzaklaşınca isteğim artıyor. Bunun nedeni acaba etrafımdan birden fazla kızın olması mı?

CEVAP

Değerli okurum, bolluğun getirdiği hafiften bir şımarıklık. Sen terk edilmesi zor birine yönel. Yap bakalım atraksiyonlarını. Çıkış yolu bulursan bizden de alkış alırsın. Ama dert ettiğin şeye bak. El alem bir gramını bile bulamazken sen fazlasından yakınıyorsun.

Tatmin edebilir miyim?

22 yaşındayım. Penisim 15 santim ve orta kalınlıkta. İlişkide sorun olur mu? Kız arkadaşımı tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, anatomik olarak tamamen normal. Kitaplara geçecek ve kitapların dediğin kadar normal.

Nişanlım sinirleniyor

27 yaşındayım. Nişanlım da 25 yaşında. İlk boşalmadan sonra toparlanmam ve yeniden devam etmem yarım saati buluyor. Nişanlım sorun çıkarıyor. Kendimi kötü hissediyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, senin sorunun yok. Sorun nişanlında. O erkekleri ve cinselliği bilmiyor. Yani kulaktan dolma bilgilerle, erkeklerin bitmez tükenmez bir şey sanıyor. Oysa öyle değil. İkinci birleşme 30 dakika uzun bir süre değildir. Ama sorun erken boşalma ise mutlaka tedavi edilmelidir. Sorununuz evlendikten sonra çözülecek. Şimdilik böyle idare edin.

Sivilce yapar mı?

Mastürbasyon yapınca sivilce çıkar mı?

CEVAP

Çıkmaz oğlum, niye çıksın ki? Elini, yüzünü temiz tut.

Cinsel organımın ucu acıyor, neden?

18 yaşındayım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim ama haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Son zamanlarda cinsel organımın ucunda yanma oluyor. Bir de acıyor. Acaba nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, genellikle yaptığın mastürbasyonla ilgili. O narin bölge basınç altında ve tahriş oluyor. Ya da sabun falan kaçırmış olabilirsin. Ama yanma sürerse bir idrar tahlili yaptır.

Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kanama olmadı. Esnek olduğunu düşündüm. Ama sevgilim bu konuya kafasını taktı. İkinci kez ilişkiye girdiğimizin sabahı kız arkadaşımın iç çamaşırında kan gördük. Sizce bu kızlık zarının yırtıldığının işareti midir?

CEVAP

Değerli okurum, evet. Bu kızlık zarının zedelenmesi ve yırtılma işaretidir. Bazen böyle olur. O andaki sert bir hareket kızın kasılması da rol oynayabilir. Esnekti ama kanadı. Hep gördüğümüz şeyler. Kız arkadaşın niye dert ediyor ki!

Korunduk ama prezervatif yırtıldı

20 yaşındayım. Birkaç gün önce kız arkadaşımla korunarak ilişkiye girdim. İlişkinin ortasında prezervatif yırtıldı. Spermlerimin birçoğu da sevgilimin içinde kaldı. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, belki evet, belki hayır.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkı dağı, taşı ararsın bulamazsın da bir gün ayağına kendiliğinden takılıverir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder