Dr. Haydar Dümen Erkek dümene geçmeli...
HABERİ PAYLAŞ

Erkek dümene geçmeli...

Haberin Devamı

Kadınlar cinsellikle geç tanışıyor, çabuk uyum sağlayamıyor, orgazmı bir türlü tadamıyorlar. Beyler, unutmayın, ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşinin yakamayan erkek vardır’. Bu yüzden dümeni elinize alın ve fantezilere ağırlık verin ki yatak odanızdan mutluluk eksik olmasın...

BÖYLE SORU YOK!

Kimse dokunmamış ama...


Sevgilimle 4 kez ilişkiye girdik, kanama olmadı. Kız arkadaşım kimsenin ona dokunmadığını söyledi ama kendimi iyi hissetmiyorum. Bir de kızın akıntısı var. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilin yüzde 25 oranında kanama olmayanlar sınıfına girdi, bu kesin. Konuyu kafandan sil ve kızın kıymetini bil. Onu bozuk para (!) gibi harcama. Asıl sorunu kız yaşıyor. Bir eksiklik duygusu altında nerede yanlış yaptım diye araştırıyor. Peki sana ne oluyor? Önce yaşın, ev geçindirecek kazancın ne? “Hiç” mi dedin? Yani anasının kuzusu, baba ekmeğine muhtaç aşk huzursuzu musun? Eğer, akıntı iltihabi nitelikli ise, ona da mikrop bulaştırdın demektir. Olanlardan sonra davul zurna ile oynamayı mı bekliyordun?

Evleneceğim ama erken boşalıyorum

34 yaşındayım, bekarım. Erken boşalma sorunu yaşıyorum. Evlilikte bunu karşı tarafla paylaşmalı mıyım? Bir de tedavi ne kadar sürüyor ve kesin sonuç alınıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı şimdilik unut. Hemen evliliğin yolunu tut, vakti zamanıdır. Bundan sonra geçecek süre sana zararlıdır. Bak iki çocuk sırasını yani sana “Baba” demeyi bekliyor. Evlilikte cinselliğin her yönü paylaşılmalı, el ele, kol kola ruhsal bütünlükle cinsel mutluluk yaşanmalıdır. Her iki tarafın buna ihtiyacı vardır. Böylece önünüze çıkacak engeller birlikte kaldırılır, geriye erken boşalma kalır. O da bir kere uzmanına giderseniz tedavi yüzde 90 oranla olumlu biter.

Sevgilim ilişkiye girmek istiyor

3 yıldır ilişkim var. Erkek arkadaşım son zamanlarda ilişkiye girmek istiyor. Ben hem ilişkimiz açısından hem de canım yanacak diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, uzayan ilişkilerden sonraki ayrılıklar özellikle kızların psikolojisini zorlar. Bir süre gözyaşı, hayata küskünlük derken zaman üzerine süngeri çeker, devran kendi kuralına göre döner. Bunlar yaşanmadan bilinmez, acılar ise gözyaşlarıyla silinmez. Bu kadar lafı diyebileceklerimi anla diye döktüm önüne. Gelelim şu ilişkinizin ömrüne; evlenecekseniz vajinismus sinyali veren korkun çok kolay bir yöntemle çözülecek, sorun yaratmayacak. Ancak ilişki konusu uzun söze gerek bırakmayacak kadar net. Ya evlenmeli ya da hemen arkadaşını terk etmelisin.

Büyütmek mümkün mü?

19 yaşındayım. Penisim 16-17 santim. Ben biraz daha uzun olmasını istiyorum. Büyütmem mümkün mü? Büyükler “İlişkiye girdikçe uzar” diyorlar. Mastürbasyon yaparken birkaç dakika içinde boşalıyorum. Acaba bende erken boşalma sorunu mu var?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma adayısın. Penisin anatomi kitaplarının verdiği 15 santimetreden uzun ama sen nedense uzununu istiyorsun. Uzun olunca ne yapacaksın onu da anlamadım.

Kızlık zarı dikilir mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, 1 avuç kan geldi. Kızlığının bozulduğunu anladım. Acaba bu kızlık zarının dikilmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, mümkün de diktirince vicdan azabından mı kurtulacaksın? Dikilmişi kız diye birilerine mi yutturacaksın? Zar dikildiğinde kaynak yapılmışcasına birbirine kaynayıp eski haline döneceğini mi sanıyorsun? Olan olmuş.

Hapların etkisi olur mu?

22 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim, normal mi? Penisimi büyütmek istiyorum. Penis büyütücü hapların etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penis büyütücü hapların etkisi olmaz. Öyle bir etkisi olsaydı eczane rafları o ilaçlarla dolardı. Yani meraklısı çok olurdu. Cinsel organın normaldir. Keyfine bakacaksın, işini yapacaksın ve günü gelince evleneceksin.

Ne sıklıkta yapayım?

18 yaşında kızım. Günde 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce mastürbasyon ne kadar sıklıkta olmalı? Kendimi çok yalnız hissediyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, kolay gelsin, keyfine bak. Benim ufacık önerimi de dikkate al. Şunu gün aşırıya çevir. Bu kadar zahmete katlanırsın sanırım. Hadi kızım hatırım için.

Acaba anlaşılır mı?

23 yaşında kızım, 18 yaşındayken bir kere ilişkiye girdim, hiç kan gelmedi ya da görmedim. Şu an nişanlanmak istediğimi bir sevgilim var. Acaba gerçek ortaya çıkar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bu gerçek ortaya çıkmaz. Ama yüzde 50’nin üzerinde olasılıkla zar kanamayabilir. Yani esnektir. O kendine sakladığın sırrı da unut. Yeni bir yolda mutluluğun yollarını tut.

Orgazm olamıyorum

21 yaşında kızım. 1 yıldır düzenli ilişkim var. Erkek arkadaşımla birlikteyken orgazm olamıyor, zevk alamıyorum. Onu kaybetmeyi istemiyorum. Yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım zamana ihtiyacın var. Bir de ister istemez sorumluluk duygun vardır. Bu da bazı kaygılar eklenirse psikolojin rahat olamıyor. Bu nedenle de bedenin ve ruhun zevkin havuzuna dalamıyor. Beklemede kal.

Erken boşalıyorum

22 yaşındayım ve sevgilimle düzenli olarak ilişkiye giriyorum. Ama erken boşalıyorum. En fazla 2-3 dakika sürüyor. Bunun tedavisi var mı? İlaçla tedavi mümkün değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorunun tedavisi var. Ama tedavi koşulların uygun değil. Eğer bu kızla 6 ay sürekli birlikteliğin varsa ya da olacaksa tedaviye başlanır. Çünkü “Bir ilaç alayım, her şey bitsin” olmuyor. Evlendikten sonra sorun 3-5 ay geçtiği halde devam ediyorsa o zaman çözüm buluruz.

Kız arkadaşım hamile kalır mı?

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. Kız daha önce kimseyle ilişkiye girmediğini söyledi. Kızlık zarı esnek mi? Bir de istemeden boşaldım, sevgilim hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekti, bu bir. Oranı çok düşüktür ama kız gebe kalabilir, bu iki. Üçüncü ihtimal ne? Bunu bilene aşk olsun. O ihtimal senin elinde. Akıllı, dikkatli ve vicdanlı olursan yolun açık olsun. Dert edecek bir şey kalmaz.

Çözümü var mı?

Cinsel ilişkiye çok istekli olduğum halde erken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evli isen ya da evlilik koşulların varsa erken boşalma tedavi edilebilir. Tabii ki gereken öneri ve ilaçları alman için de uzmanla birebir karşılaşman gerekiyor. Elden gelen yapılır.

Zevk alamıyorum

1 yıllık evli kadınım. Evlendiğimden beri düzenli bir şekilde ilişkiye giriyoruz ama ben hiç zevk almıyorum. Acaba ileride bu durum düzelir mi? Yoksa bir doktora mı başvurayım?

CEVAP

Sevgili okurum, ‘Kesin çözeriz’ vaatleri işe yaramaz ama yine de bir çözüm yolu bulunabilir. Olayın çözümünün yarısı en azından senin elinde. Takıntı yapma, acele etme, fantezilerden yararlanın. Ancak bu arada eşinin erken boşalması varsa, o da tedavi edilmeli. ‘Soğuk kadın yoktur ama kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ sözü Freud’un. Zamanı geldiğinde hekime de eşinle birlikte gidin.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutsuzluk huya dönüşmüşse sarayda bile odalar karanlır gelir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder