Dr. Haydar Dümen Erkek rekora koşuyor
HABERİ PAYLAŞ

Erkek rekora koşuyor

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik söz konusu olunca sayıların peşine düşüyor. Beyler, cinselliği sevmek ve keyif alarak yaşamak çok güzel ama her şey gibi onu da tadında bırakın. Eşinizi canından bezdirmeyin, ilişkiden soğutmayın ki uzun süre mutluluk sizinle kalsın

BÖYLE SORU YOK!

Bülbül sürekli ötüyor


20 yaşındayım, kadınları görünce bülbül ötmeye başlıyor. Haftada 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, azdıran da düzeni bozduran da sensin. Bülbülün dünyadan haberi yokken “Hayat budur işte” demiş. Kuru baklagillerden, buğday kırmalarına kadar önüne ne konulmuşsa yemiş. Sayende dünyayı öğrenmiş. Aslında iyi de olmuş. Bir gün nasıl olsa olacaktı. Zamanlama iyi de, sonuç iyi değil. Haftada 5 mastürbasyonla sesini kesersin ama sonra asıl yemeği istediğinde boğazını sıkarsın. Yani bu gidişle Lokman Hekim’in ye dediklerini yemezse, o zaman ne olacak? Bülbülü korkutma. Aç da bırakma. Rejime sok, haftada 2-3 öğün yiyecek ona yetecek. Evlendiğinde de teşekkür edip ellerinden öpecek.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI


Sevgilim hep uyuyor


yaşında kadınım. Çok istekliyim. Sevgilimle birlikte kalıyoruz. Ama o uyku delisi, sürekli uyuyor. Onu seviyorum ama bu nedenle de soğuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. CEVAP Sevgili okurum, keyifli bir mail okumadım. Öyle bir soru sorsaydın ki içeriğinde çiçekler açsa, benim de kalemimden espriler, bilgiler taşsaydı. Olmadı, senin şanssızlığın bana da sıçradı. Çünkü durumun biraz karanlık. Sevgilin uykucu!!! Ya bir de evli olsaydın? Kanepede, koltukta, bulduğu her yerde oturup kalsaydı ne olurdu senin halin? El alem cin, sürmeyi gözden çekiyor. Pek çoğu da fırsatları pusuda bekliyor. İlişkiniz sürerse ya da evlenirseniz o uyuyacak, sen yalnız kalacaksın. Evinde, yatakta eşinin yanında yalnız olmak dünyanın en büyük yalnızlığıdır. İşte bu nedenle içim sıkıldı. Soğumanı bilmem ama ilişkini ısıtmışsın bari kaynatma.

Zarı bozanın kim olduğu anlaşılır mı?

Bir kız var bana “7 ay öne kızlığımı sen bozdun” diyor. Bu durumu ailesine de söylemiş. Acaba kızlığını kimin bozduğu anlaşılır mı? CEVAP Değerli okurum, dediklerin doğru ise, kendi kendini kandırmıyorsan, şantajcı bir kızla karşı karşıyasın. İlişkinizin derecesi neydi? Yüzeysel ilişkilerde bazen bu tür kazalar oluyor. Öpüşmekle, kovalamacayla, güreş yapmak, takla atmak ya da attırmakla bozulmuyor. Kız geçmişteki hatanın faturasını sana ödetmek ya da tehditle seni nikah masasına oturtmak istiyorsa, sen de temizsen dik dur. Çünkü iftira atmak suçtur. Geçmiş olsun. Bunlar gençlik kazalarıdır diyelim. Eşlerin de hakkını yemeyelim. Onları da uzaktan sevmeye mahkum etmeyelim.

* * *

Mastürbasyon yaptım kan geldi, neden?

23 yaşında, bekar kızım. Erkeklerle hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok az bir kanamam oldu. Acaba bu ne demek? CEVAP Sevgili okurum, hiçbir şey demek değil. Ola ki günün birinde diş etlerinden ve burnundan kan gelse bu ne demektir? Kılcal damarlarda zedelenme olmuştur.

Karım artık dayanamıyor


33 yaşındayım ve evliyim. Gecede 4-5 sefer ilişkiye giriyorum. Karım bu duruma katlanamaz hale geldi. Çok olduğunun farkındayım ama dayanamıyorum. Tedavi olmam mümkün mü? CEVAP Değerli okurum, erken boşalman yoksa yorucu. Sen aşırı enerjiden yana haksızsın. Sevgili karını da yorarsın. Biraz irade, biraz başka yöntemlerle bu iş çözülür. Aynı tempo zaten sonuna kadar gitmez.

Ereksiyon olamıyorum

25 yaşındayım, 12 saat ayakta çalışıyorum. Bir de akşamları spor yapıyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedik ama ben erekesiyon olamadım. Yorgunluktan mı? Sertleşme için ilaç alıyorum, sorun olur mu? CEVAP Değerli okurum, bütün kapıları fethetmişsin bana girilecek kapıyı soruyorsun. O kadar yorgunluğa ne gerek var, onu sen bileceksin. Zaten ilişkiye girmişsin. Hapları falan da bulmuşsun. Hadi yolun açık olsun.

Cinsel organım çok kısa

17 yaşındayım, kilom ise 70. Penisim 5 santim. Bunun nedeni nedir? CEVAP Değerli okurum, 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğun önüne yat. O ne derse ben ona inanıyorum.

Nasıl kurtulacağım?


16 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bunu engelleyemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun. CEVAP Değerli okurum, sadece ve sadece irade. Biraz ilgiyi dışarıya kaydırmak. Yani işe, spora, uğraşılara, eğlenceye, arkadaş gruplarına.

Kötü bir anı kaldı

18 yaşındayım. İlk cinsel ilişki denememde başarısız oldum. Yani partnerim bana kötü davrandı. Bunu kötü bir anı olarak hep hatırlıyorum. Ne olur yardım edin. CEVAP Sevgili okurum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur. Doğrusu olmuş. En iyisi unut gitsin. Aynı ortamlarda tekrar denemeye girmesen belki senin için daha iyi olur.

Penisim çok küçük


18 yaşındayım, 95 kiloyum ve sporcuyum. Penisim 8 santim. Bu yüzden ilişkiye girmekten çok çekiniyorum. Geneleve bile gidemiyorum. Utangaçlıktan doktora da başvuramıyorum. CEVAP Değerli okurum, tümüne peki, doğru diyorum ama sana bir tek çıkar yol öneriyorum. İn 70 kiloya, gerisin bana bırak.

Eşim ilişkide acı çekiyor

27 yaşında, yeni evliyim. Eşimle ilişkiye girince o hiç zevk almıyor, çok acı çekiyor. Sürekli kan geliyor. Yardımcı olur musunuz? CEVAP Değerli okurum, eşini kadın doğum uzmanına götüreceksin. Bir şey varsa tedavi olacak. Sorun sürerse düşünürüz. Bu ağrıları yok ederiz.

Boşalamıyorum

26 yaşındayım, zor boşalıyorum. Günde 2-3 kez bile ilişkiye girsem boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? CEVAP Değerli okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili bir durum seninki. Üzerine düştükçe boşalmaman artacak. Başarı şansın azalacak. Kendini sorgulama. Mastürbasyondan da elde geldiğince uzak dur. Biraz fantezilerini keşfet. Yola öyle devam et.

Zara zarar verir miyim?

19 yaşında kızım, mastürbasyon yapıyorum. Acaba kızlık zarıma bir zarar verir miyim? Evlendiğim zaman eşim bunu anlar mı? CEVAP Sevgili yavrum, mastürbasyon olabilir. Vajinaya bir şey girmediği sürece kızlık zarı kanamaz. Mastürbasyon sayın çoksa haftada 1-2’ye indir. Eşin mastürbasyon yaptığını anlamaz. Kendinle barışık ol.

Yırtıldı mı, esnek mi?

19 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım, zevk almadım. Kan gelmedi. Tuvalete gidince kan gördüm ama nişanlım inanmadı. Kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi? CEVAP Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalırsın İşte o zaman Anya’yı Konya’yı görürsün.

GÜNÜN SÖZÜ

Neye inanacağın konusunda bir kuşkun varsa iki yol göstereceğin var. Aklın ve vicdanın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder