Dr. Haydar Dümen Erkekler de korkar...
HABERİ PAYLAŞ

Erkekler de korkar...

İlk geceden sadece kadınların korktuğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü erkekler de korkar. Hele daha önce ilişkiye girmemiş erkek için o an kâbusa dönebilir. Sertleşme olmaz, tıpkı kadın gibi o da kendini hazır hissetmeyebilir. Bekleyin ve ısrarcı olmayın.

BÖYLE SORU YOK!

7 saat seviştik 18 yaşındayım, çok olgunum. Kız arkadaşımla 7 saat seviştik ama sertleşmedi. Kız çok sinirlendi. Evlenince de böyle mi olacak?

CEVAP

Değerli okurum, bana sorarsan organ senden daha olgun. Kendi hak ve hukukunu hesap etmiş. İleride vicdan azabı çekmemek için sana dilekçe üzerine dilekçe vermiş. Sen anlamayınca feryadı basmış. Yani karlı yollarda, aküden bujilere cereyan gelmeyince araba stop etmiş. Dağ başında kalmış. Sen tamir istiyorsun ama sorun yok. Ne evlenmesi ula? Ne olgunluğu? Keyifle gençliğini yaşamak varken bir de kendine olgun adını takmışsın. Hem ufaklığın hem kızın canını yakmışsın.

Haberin Devamı

Sevgilim neden öpmüyor?

23 yaşında kadınım. Erkek arkadaşım üroloji asistanı. Öpüşmekten kaçınıyor. Ön sevişme olmadan ilişki yaşamayı istemiyorum, ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, üzülme, normalsin. Meslektaşımız üroloji uzmanı. Erkek arkadaşın derslerde pek çok ürolojik sorun ve ilişkiden kaynaklanan hastalıkları öğreniyor. Bu yolla iradesi baskı altına alınıyor. Bu baskı da sende paradoks yaratıyor. Tıp öğrencileri arasında (ben dahil) kadavra üzerindeki çalışmalardan dolayı uzun süre et yiyemeyenler olur. Ama hayatın kendisi sayesinde eti de yedik, sevgililerimize de sarıldık. Arkadaşın bu sıkıntıyı atlatır. İlişkiye bir süre ara verip sadece sevişin. Umarım evlenirsiniz.

Olgun kadınlar beni istiyor

24 yaşındayım, karşıma sürekli büyük kadınlar çıkıyor. Onlarla ilişkiye girmeye korkuyorum. Bir daha gençleri beğenmem diye endişeliyim. Yani kadayıf yersem bir daha pudingi beğenmem diye düşünüyorum. Ne derseniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar ince hesaplar yapılmaz. Herkes kavunu, karpuzu nasıl yiyorsa bu iş de ona benzer. Niyette ince hesaplar yapılır ama güven başta gelir. Bu işler kendi kalitene, doğru dürüst olmana ve sır tutmana bağlıdır. İkincisi de olgun kadınlar sende alışkanlık yaparsa dediğin gibi genç hanımlardan, yaşıtlarından hoşlanmayabilirsin. İleride de asla evlenip çoluk çocuğa karışamazsın.

Haberin Devamı

Nasıl büyütürüm?

21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Bunu büyütmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten büyümüş büyüdüğü kadar. Boş işlerle uğraşmayın. Okuyun, bilgilenin, dünya ile ilgilenin.

İlişkiden korkuyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyor, korkuyorum. Çünkü penisim sadece 11 santim. Büyütücü denedim, olmadı. Başka çaresi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, senin penisin küçük değil. Yaşın küçük. Nereye koşuyorsun? Şimdilik bu düşüncelerini biraz tatile çıkar.

Kendimi sıkıyorum

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ara sıra sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Kendimi boşalmamak için çok kasıyorum. Bu sefer de kasık ve testislerimde ağrılar oluyor. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, sıkma kendini. Sıkarak ne kazanacaksın ki? İçeride basınç yapıyor. Spermlerin turşusunu mu kuracaksın? Daima doğal olan en iyidir. Ama zamanla erken boşalmamayı öğreneceksin.

Haberin Devamı

Erken boşalmadan bıktım artık

24 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Bu da penis moralimi bozuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olman gerekiyor. Ama ne zaman? Evlilik koşulları oluşunca.

Ya hamile kaldıysa?

23 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Kız adet görmedi, tam 26 gün oldu. Hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kesin bir şey söylemek zor. Gebe kalmışsa elden gelen bir şey yok. Durumu daha sonra değerlendirirsiniz.

Evlendik ama benimki sertleşmiyor

27 yaşındayım. 3 haftalık evliyim. Karımla ilişkiye giremedim. Çünkü sertleşme olmuyor. Tam ilişkiye girecekken sönüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, birçok erkeğin başına gelir böyle şeyler. Heyecan, önyargılar bu olayı tetikler. Kadının korkusu da üzerine tuz biber eker. Bir süre daha birbirinizi kırmadan deneyin. Sonuç alamazsanız kesin çözümü var, bilin. Neden meni gelmiyor?

19 yaşındayım. Uzun zamandır mastürbasyon yapıyorum. Hatta bunu sevgilimle telefonda yapıyoruz. Son 1 aydır kız benden uzaklaştı. Eskiye döndük ama ben hayal kırıklığına uğradım. Benden meni değil, zevk suyu geliyor. Neden böyle olduğunu merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, meni gelecek. Ama bu telefon mastürbasyonlarına alışırsanız psikolojinizde bozukluklar olacak. Yani cinselliğin yaşanması gereken bölümünde zorlanacaksınız. Benden haber vermesi.

Zevk suyu geliyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla telefonla konuşurken bile zevk suyu geliyor. Yardımınıza ihtiyacım var.

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok ki yardım edeyim. İşin doğası böyle. Sende de bezler fazla çalışıyor, ne yapalım?

Bozuldu mu?

Sevgilimle ilk defa ve korunmasız olarak ilişkiye girdim, kan gelmedi. Şimdi çok korkuyorum. Acaba kızlık zarı bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilinin kızlığı esnek ise bozulmamıştır. Esnek değilse zaten kan gelirdi.

Genelev beni bitirdi

21 yaşındayım. 5 gün önce genelevde prezervatif kullanmadan ilişkiye girdim. O günden beri sertleşme olmuyor.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Bir süre sonra geçecek. Çünkü genelev olayını beğenmedin, senin ruhunda şok etkisi yarattı.

Hemen boşaldım

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişirken birden boşaldım. Hiç beklemiyordum. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan kaynaklanıyor. Öyle olması gerekiyordu öyle oldu. Her insanda ve her gençte olabilir. Takma kafana.

İlaçlar faydalı mı?

20 yaşındayım. Penisim 12-13 santim. Sizce bu bir kadını tatmin eder mi? Penis büyütücü kullansam yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ilaçların faydası olmadığını defalardır yazıyorum. Kanmayın, paranızı sokaklara harcamayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl bir yarış atı gibidir. Kazanmak için kamçılanmaktan çok dizgileri iyi kullanmak gerekir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder