Dr. Haydar Dümen Eşiniz yorgun düşer
HABERİ PAYLAŞ

Eşiniz yorgun düşer

Erken boşalan pek çok erkek ilişkiye girmeye doymuyor, çünkü yeterince tatmin olamıyor. Bu kadını yoruyor, yarı yolda bırakıyor. Tedavi olmazsanız eşiniz cinsellikten uzaklaşır. En iyi uzmana başvurun, sorunlar bitsin, mutluluğunuz yarıda kalmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim ilişkiye zorluyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşım beni ilişki için zorluyor. Onun benden soğuması için ne yapmalıyım? CEVAP

Değerli okurum, kız mutlaka görüşmek istiyorsa, sarımsak yiyip buluşmaya git. Yetmezse şöyle güzel bir pastırmalı ya da sucuklu yumurta tüket. Baktın olmuyor, bol soğanlı bir salata yapıver kendine, doldur ağzına git kızın yanına. Giderken asla dişlerini fırçalama, parfüm sıkma. Yüzüne yüzüne bakarak konuş. Tüm bunlardan sonra kızın davranışlarına bak. Bir süre de böyle geçsin. Kızın aklı başına gelsin, sonra otur onunla konuş. Ardından da uslu uslu sonucu bekle.

Haberin Devamı

Kızlar korkup vazgeçiyor

19 yaşındayım, yakışıklıyım. İstediğim her kızla ilişkiye girebiliyorum. Ama penisimi görünce hepsi korkup vazgeçiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, aman yavrum, ne hayal bu! Öyle bir havaya girmişsin ki senden daha üstünü yokmuş gibi kendini beğenmişlik tablosu içindesin. Merak ettim, kızlar seni sokakta bulup kapıdan geçerken içeri mi alıveriyorlar, yollarını mı gözlüyorlar? Biraz kızlarımıza haksızlık ediyormuşsunuz gibi geliyor bana. Bu konuda benim sana yardımım olamaz. Bunu küçültemiyoruz. Kızların da dünyalarını ilk günden karartma. O yakışıklığına ruh güzelliğini ekle ve bekle.

Kocam cinselliği unuttu

Kocam eskiden istekliydi ama şimdi ben istemezsem ilişkiye girmek aklına gelmiyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yaşlar kaçta? Çocuklardan laf yok. Erkeğinin eğitimi, huyu, suyu ne? Eşinin seks yaşamı ya vurgun yemiş ya da don vurmuş meyvelere dönmüş. Evliliğiniz rengini yitirmiş ve solmuş tenteye dönmüş. Ah o rüzgar ve kavurucu sıcak da olmasaydı, tenteniz solmasaydı. El teması bile vatoz balığının cereyanı çarpmış gibi sizi sarsardı. O zaman bir bardak su, buzlu limonatadan daha tatlı gelirdi. Şans dileyelim size ama oksijen tüpü de gerekli. O da yetmezse, yoğun bakıma girmeli. Bunların ne anlama geldiğini sen tart. Kararında çok geç kalma.

Haberin Devamı

2-3 kez boşalmak istiyorum

33 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Her gün 2-3 defa boşalmadan yapamıyorum. Acaba bu durum benim için sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zaten sorunu yaşıyorsun. Değer yargıların, zevk kaynakların bundan zarar görecek. Bu sayı çok. Elinde değilse tedavi ol, eşini de fazla yorma. Sanırım erken boşalman var. Tedavi olursan hayatın da kendiliğinden düzene girebilir. Gerisi sana kalmış.

Büyütücü işe yarar mı?

23 yaşındayım. Penisim 11 santim ve ince. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde hiç zevk almıyorum. Sevgilim de şikayetçi. Penis büyütücü haplar varmış. Acaba onları kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kulaktan dolma her türlü hayale kapılıp yanlış bilgilerle umutlarını söndürme. Penisinin boyu mutluluk için de, evlilik için de yeterlidir. Hüner, onu kullanmayı bilmektir. Kesinlikle penis büyütücü olaylarına kapılma. Cinsel organ sadece 1-2 santim ameliyatla büyür. Senin için buna gerek yok.

Haberin Devamı

Fark edecekler diye korkuyorum

18 yaşındayım. Kızları her gördüğümde ereksiyon oluyorum. Artık kontrol edemiyorum. Birileri fark edecek diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki gençlerin dörtte biri senin gibi. Onlar ne yapıyor acaba? Belli etmiyorlar. Sen tıpkı onları gibi yapacaksın. Dikkatli ol. Aklını, bedenini ve giysilerini ona göre kullan.

Kendimi zor tutuyorum

22 yaşındayım. Kızlara karşı çok çekingenim. Yanımda kızlar olduğu zaman elim ayağıma dolaşıyor. Eve gittiğimde mastürbasyon yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Acaba benim sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sen iradesiz, biraz zayıf, hassas, tabii bir ölçüde terbiyeli ve iyi ailede yetişmiş bir gençsin. Bu sorunlar aşılacak. Zaten bu yollar, bu sorunları aşmanın yılları ve yollarıdır. Kızlarla arkadaş olmaya gayret et. Onları cinsel bir obje gibi görmemeye çalış. Aralarından da beğendiğin biriyle arkadaş olabilirsin. Bu arkadaşlığın flörte dönüşebilir. Bu işin doğası böyledir.

Standart sayı var mı?

18 yaşındayım. Her gün birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce bu olayın standart bir sayısı var mı? Ne sıklıkla mastürbasyon yapılmalı?

CEVAP

Değerli okurum, standardı bünyeye göre değişir. Hadi haftada 3 diyelim, olsun bitsin.

Sevgilim hamile mi?

19 yaşındayım. 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız arkadaşım adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. 1 ay önce test yaptık, negatif çıktı. Ama yine de içimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değil. Ben testten yanayım. Gidin bir test daha yaptırın. İçiniz rahat etsin.

Hep boşalmak istiyorum

23 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için bir üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

İlk gece ne yapmalıyım?

23 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmadı. İlk gece için herkesten çeşitli laflar duyuyorum. Ama kimseye bir şey soramıyorum. İlk gecenin nasıl olacağını çok merak ediyorum. Sevgilimin de, benim de ilk deneyimimiz olacak.

CEVAP

Değerli okurum, ilk gece konusu biraz uzun. Duyduklarınıza ne inanın ne kanın. Abartılı anlatılan her şeye kulaklarınızı tıkayın. Doğa sizin yardımcınız. Yeter ki telaşa kapılmayın, korkmayın ve acele etmeyin.

Garip bir ses geliyor

Küçükken cinsel organımla oynarken üzerine sertçe bastırmıştım. Tıpkı parmaklardan gelen ses gibi penisimden de ses geldi. Şimdi ereksiyon halindeyken kırt diye bir ses geliyor. Bu normal mi yoksa bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Ama sen onu fazla zorlama.

Eşimle birlikte olamıyoruz

28 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Sayısız deneme yaptık ama başarılı olamadık. Kendimi çok kasıyorum. Doktor çatımın dar olduğunu söyledi. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, Türkiye adeta kaynıyor. Hastalığın adı vajinismus. Artık tedavi ediyoruz. Eğer bırakırsanız yıllar boyunca sürebilir. Evlilik bundan zarar görebilir. İki taraf elden geleni yapmalıdır.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl aklın tuzağıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder