Dr. Haydar Dümen Eşinizle aranız açılır
HABERİ PAYLAŞ

Eşinizle aranız açılır

Haberin Devamı

Mastürbasyon yapmak doğal bir davranış ama aşırıya kaçmamanız gerekiyor. Çünkü fazlası hem ruhunuzu hem de bedeninizi yorar, bünyeniz zayıf düşer. Bir de evlendiğinizde bu bağımlılığınız yüzünden eşinizle aranız açılabilir. Sizi yatak odasında bekleyen eşiniz yerine gizli saklı banyoda mastürbasyon yaparsanız yuvanız tehlikeye girer

GÜNÜN SORULARI

9 kızla ilişkiye giriyorum ama zevk almıyorum

19 yaşındayım, 9 kız arkadaşım var. Hepsiyle ilişkiye giriyorum. Kızlar mutlu ve tatmin oluyor. Ama ben mutsuzum. Çünkü artık zevk almıyorum. Ne olur bana yardımcı olun. Ne yapacağım? CEVAP Oğlum, sen ağanın eşeğinin hikayesini biliyor musun? Bir akil insana “Ağanın eşeği anırırken bir yandan da neden zortlar?” diye sormuşlar. Akil insan, “Ağaların eşeği fazla zortlar da ondan” demiş. “Neden?” diye sorduklarında “Yediklerinin bedelini böyle ödemek için” diye yanıt vermiş. Sende yaş 19. Kız arkadaş 9. Yavrum, senin anan, baban ne iş yapıyor? Baban para basarken sana ayıracak, yol gösterecek dakikası bile mi yok ki senin kendini harcamana göz yumdu. Ananı nasıl kafakola aldın? Ya dersler? Altında araban var mı? Kafeden restoranlara, kulüplere geçiş yaptın mı? Yoksa bütün bu cambazlığın, yalan dolan, şaklaban dilin ve boş vaatlerinle mi kızları kandırıyorsun? Bak 9 kızı kafeslemişsin. Bugünkü hesaba göre, senin evleneceğin kıza 9 ayrı erkek senin yaptıklarını yapsaydı ister miydin? Ya bu sayı 19, 29’lara çıkarsa? Neyse bize iş düşmemiş, senin dersini ruhun ve organın vermiş, “Pes” demiş. Bu tempoyla gidersen mirasyedi ve organ iflasına uğramış bir erkek olarak neler olacağını ben biliyorum da buradan söylemiyorum.

[[HAFTAYA]]

Kocam ilişkiden sonra bana kötü davranıyor

24 yaşında kadınım. Eşimle 2 yıldır evliyim. Evlenmeden önce de ilişkiye giriyorduk, her şey güzeldi. Şimdi eşim daha sık ilişkiye girmek istiyor. Bir kez boşalınca hemen uyuyor. İlişkiden sonra bana kötü davranıyor. Doktora da gitmiyor. Çok mutsuzum, ne yapacağım? CEVAP Senin evlilik kaderin işte bu kadarmış sevgili okurum. Evlenmeden önce her şey yolunda. El bebek gül bebek. Heyecan, özlem ve de halvet. İçinden “Şansım ne olur bitme, devam et” duaların derken hadi iyiydiniz iyi, genelde böyle olur. Kocacığın damatlıklarını giydikten sonra önceki aşk kokulu, ihtiras dokulu, doğal nakışlı giysilerini çıkararak bir köşeye attı. Çünkü serüven bitti. Şimdi sadece akşam soflarına ya da gece keyiflerine yöneldi. Sonra malum duygular, iyi uykular canım enişte, iyi uykular!!! Bizde erkek dediğin böyle olur. Al köleyi, ye böreği, gir yatağa, önün ısındı, arkan soğuk, daya sırtını eşinin sabrına, umudu havale et yarının sabahlarına. İşi otamatiğe ve rutine bağlamış senin damızlık boğa. İnce espriler, gönül okşamalar, güven verici yaklaşımlar nanay, tümü uçup gitmiş. Geriye iki beden kalmış. Seninkisi duygu dolu. Eşinin bencillikle dolanmış sağı solu. Bir de doktora gitmiyor. Gitse ne yazar, bilmem vallahi. İlişkinize hatır için bir şey söyleyemem. Yoksa dilim kurur, son sözüm de budur.

* ** * * * * * * * * * * * * *

Kız sürekli birlikte olmak istiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Şimdi her gün birlikte olmak istiyor. Ben de hamile kalmasından korkuyorum. Ne olur bana bir akıl verin. CEVAP Değerli okurum, ayırlabilirsen ayrıl. Çünkü bu işin sonu yok. Sonsuz boşlukta, dipsiz kuyuda zaman tüketmek ikinizi de belirsizliklere sürükler. Yaşanacaklar yaşanmış ama bunun bir adım ötesi tehlike çanlarının çalmaya başladığının işareti gibi.

Doymuyorum

45 yaşındayım. Haftada 3 kere ilişkiye giriyorum ama doymuyorum. Mastürbasyon yapıyorum ve bundan da vazgeçemiyorum. Bana bir zararı var mı? CEVAP Değerli okurum, ‘çoğu zarar, azı karar’ atasözünü biliyor musun? Ben onu biraz değiştireyim. Çoğu zarar, ortası karar diyelim, olsun bitsin. Zarar deyince hepinizin aklına sular kesilecek, hortum çürüyecek gibi geliyor. Öyle olmuyor. Ruhun yağmurları kesiliyor. Rüzgarlar ona göre esmeyebiliyor. Ama sizin onlara da aldırdığınız yok. Genede orta yol.

Bağımlı olmak istemiyorum

Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bağımlı oldum. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, evde yalnız kalma. Banyo kapısını kilitleme. Banyodan, tuvaletten çabuk çık. Kendini yor. Bazı işlere kafanı tak. Yahu senin hiç üzüntün yok mu? Her şey dört dörtlük mü, geleceğini güven altına aldın mı? Bunları yapınca bir de bakacaksın ki mastürbasyona zaman kalmamış. İşte sorunun çözümü. Yoksa senin elinde tüfek ava çıkmışsın. Hiç durmadan kuşlara ateş edip onları deviriyorsun. Sonra “Hocam bana yardım et” diyorsun. O zaman tetiğe basmayıver.

Kızla öpüşmekten ileriye gitmedik

27 yaşındayım. Kız arkadaşımla uzun bir beraberliğim var. Biz öpüşmekten öteye gitmedik. Sevgilim öpmemi seviyormuş. Daha önce hiç orgazm olmadığını söylüyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, kızın mantığına uy. Yüzde 50 senin duyguların, yüzde 50 kızın mantığıyla ortaklaşa bir mönü hazırlayın. İkinizin de dediği olur. Çünkü demokratik bir ülkede yaşamayı amaçlıyoruz. Senin aşkın ya da kız arkadaşına yönelişin tabii övgüye değer. Aşk sihirli bir değnek gibidir. Onu yıpratmadan kullanırsak ömür uzun olur. Kız arkadaşının pek çok sorumluluğu var. Eğer onu seviyorsan onun sorumluluklarına saygı duyman gerekir. Bana göre durumunuza şükredin.

Kızlardan çekiniyorum

25 yaşındayım, yakışıklıyım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, kendini harap ve feda etmeye adamışsın. Yakışıklı olduğuna göre kızlar seni beğeniyordur. Sen de kızlardan çekiniyorsun. Ne yapabilirim? Kızlardan çekinip korkma. Onlara da saldırma. Ortada dur. Bir fırsat yarat, kızlara doğru yaklaş, onlarla dost ol yavrum. Arkadaş, insanca yaklaşım sonrasını sizler belirlersiniz.

Çok büyük


Benim sorunum penisimin çok büyük olması. 30 yaşındayım. Bu zamana kadar girdiğim ilişkilerimin çoğu yarım kaldı. Evlenmekten çekiniyorum. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, yarım yarım ilişkiye devam. Şimdilik başka sözüm ve çözüm yok. Tabii ki evlen ve çocukların olsun.

Hamile kalır mı?


10 gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. İlişkide korunmuştum. Ama boşaldıktan sonra prezervatifin delik olduğunu gördüm. Acaba spermler prezervatifteki ufacık delikten geçmiş olabilir mi? Kız arkadaşım hamile kalır mı? CEVAP Sevgili okurum, korunmayı iki kata çıkarın. Kondom bile yüzde 100 korumuyor. Öteki korunma yöntemlerini de devreye sokabilirsiniz. Ya da bu işe ara verip vazgeçin. Ayrıca da ruhunun zedelenmesi pişmanlık ve suçluluk duyguları. İşiniz zor ama bu ülkede hangi iş kolay ki.

Midem bulandı

19 yaşındayım. İlişkiden çok zevk alıyorum ama midem bulandı. Cinsellikten uzaklaşmak istiyorum. Bana yardım edin. CEVAP Sevgili okurum, sakın ha, aman ha! Uzaklaşma. Yanlış yollara saparsın. Sadece buzdolabına koy, beklet. Orada bozulmaz. Çöpe atarsan bozulur. Terk eder gidersen, o da kendine başka bir yol arar sende. Her şeyde olduğu gibi bazı şeylere ara vermek lazım. Hadi bakalım dersini aldın, iyi çalış.

Bunalımdayım


17 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Bu bende özgüven sorunu oluşturuyor. Arkadaşlarımla yaşadığım ilişkilerde cinsellik yok. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, büyü yavrum. Kızları erken düşünüyorsun. Biraz kendine gel. Ruhun, bedenin olgunlaşsın. Dolduruşa gelme. Zamanı gelince her şey yoluna girer. Bu yolda ısrar edersen komplekse girersin. Ruhun zedelenir. O penisten daha önemli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder