Dr. Haydar Dümen Eşler payını almalı
HABERİ PAYLAŞ

Eşler payını almalı

Haberin Devamı

Cinsellik kapalı kapılar ardında ve iki kişi arasında yaşanıyor. Evlilikte mutluluğun sürmesi için son derece gerekli. Ancak eşlerden biri ki bu genellikle kadın oluyor, ilişkiden zevk almıyor. Ya da orgazmı yaşayamadığı için cinselliğe küsüyor. Evet, orgazmın yüzde 50’si kadının elinde ama erkek de bazı tekniklerle kadınını mutlu etmeyi öğrenebilir.

Hiç orgazm olmadım, eşimden nefret etmeye başladım

3 yıldır evliyim. Evliliğimizin ilk gününden bu yana hiç orgazm olmadım. Zaman geçtikçe eşimden nefret etmeye başladım. Ne yapmalıyım? Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP Sevgili okurum, sen orgazm olamıyorsan peki ama eşinden niye nefret ediyorsun? Eğer eşinin erken boşalması varsa bu sorun. Onun tedavi edilmesi gerekir. Ama sen eşini sevmiyorsun, beğenmiyorsun. Ruhunun, gönlünün ideallerinin adamı değilse, evlilik zaten engebeli yola girmiş demektir. Şimdiden onu değerlendirmek gerekir. Senin orgazm olma yeteneğinin yüzde 50’si eşinin elinde olsa geri kalan yüzde 50 seninle ilgili. Bu konunun tedavisinde fazla rolümüz olmuyor. Böyle ciddi konularda bir uzmana danışmanın yararı olacağını düşünüyorum. En azından vicdanın rahatlar.

Spermlerim eşimin vajinasından geri geliyor

1 yıllık evliyim. Eşimle çocuk düşünüyoruz. Cinsel hayatımız da güzel ama ben boşaldığım zaman spermler eşimin vajinasından geri çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bu çocuk yapmamıza engel mi?

CEVAP Değerli okurum, meni vajinada hiçbir zaman kalmaz. Orası çıkmaz sokak gibidir. Meni içindeki spermler gözle görülmeyen, mikroskobik kuyruklu tohumlar, rahmin içinden geçerek yumurtayı döller. Eşinin gebe kalmaması meninin dışarıya çıkmasıyla ilgili değil. Sperm sayımı yaptırmanı öneriyorum. Eşin birleşmeden sonra 1 saat kadar sırt üstü yatsın. Ayaklarının altına da yastık koysun.

Erkekler neden bacaklara düşkün?

Ben evli bir kadınım. Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla erkekler önce boyun ve bacaklara saldırır. Dudak, meme, vajina, kalça gibi tahrik edici unsurlar dururken neden hemen boyun ve bacaklar. Ne olur beni aydınlatın. Çok merak ediyorum.

CEVAP Güzel kızım, hanım kızım, tatlım baldızım, cancağızım. Sen hiç yemek ziyafetine gitmedin mi? Ya da bir ziyafet vermedin mi? Sofraya önce ne gelir? Kuver derler adına, peynir, domates, salatalık, yumurta koyarlar tabağına. Ardından zeytinyağlılar gelir. Sonra doyumsuz lezzetli et yemekleri. Herkes bunu bilir. Damağında, midesinde ayrı bir yer verir. Sıra tatlılarda. Lokum gibi tatlar, örneğin şekerpareler, revaniler... Bunlar sona bırakılır. Mide, dil, damak bayram eder. Yiyenler de “Ne ziyafetti be” der. Ya tersi olsaydı? Domatesle, salatalık sona bırakılsaydı?

Devamı 2. sayfada...

Mastürbasyondan vazgeçemiyorum

23 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedim ama olmadı. Evlendikten sonra da bu sorun devam eder mi?

CEVAP Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin. Dediğim gibi yardımcı personele ihtiyacın var. İradenle çatışma. Yumuşak davran. Ama savaşından da vazgeçme.

Kızlık zarım yok mu?

22 yaşında bir kızım. Nişanlıyım. Nişanlımla birçok kez ilişkiye girdik. Benden kan gelmedi. Kızlık zarım bozulmadı mı yoksa bende kızlık zarı yok mu?

CEVAP Değerli okurum, kızlık zarın bozulmadı. Kazasız, belasız penisi içeri kabul etti. Yani o kapı esnekti. Gıcırdamadan, ses çıkarmadan açıldı. Birçok kız gibi esnekler grubuna dahilsin. Ama zar orada duruyor.

Sevgilimin daha önce ilişkisi olmuş, aklımdan çıkaramıyorum

Sevgilimin daha önce bir ilişkisi olmuş. Biz yakında evleneceğiz. Bu konuyu öğrendiğimden beri ona eskisi gibi davranamıyorum. Ama vazgeçemiyorum da. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, insanların boşluk anları olur. Ve bu insanlığı kullanan bazı insanlar çıkar. Kimi borç alır, vermez. Kimi duyguları sömürür, kimi de kandırır. Ruh sağlam olduğu, aşk ve sevgi korunduğu sürece bütün kadınlarımız, kızlarımız kale gibidir. Bu kızın sevgisine ve kendi sevgine ihanet etmeyi düşünmen doğru değil. Bak sana bir büyük sözü, bu kızla evlen. Hayatın boyunca mutluluğu yaşa. Ama onu üzme, başına kakma. O sana sığınacak, o duygu da evliliğinizin şemsiyesi olacak.

Eskisi gibi ilişkiye giremiyorum

25 yaşındayım ve askerim. Kız arkadaşımla 5 yıllık ilişkim, 3 yıldır düzenli olmayan bir cinsel yaşamımız var. Eskiden birden fazla ilişkiye girebiliyordum. Şimdi ise ön sevişmeyi es geçmediğim ve özen gösterdiğim halde cinsel ilişkiye girmek istemiyorum.

CEVAP Sevgili okurum, askersin, yorgunsun, büyüdün, olgunlaştın, sorumluluk aldın. Sonunda cinsel birleşme sayını ideal olan noktaya oturttun. Senin için haftalık 2-3 birleşme idealdir. Üstelik her gün birleşme yapıyorsan bu da laf aramızda yüksek bir performanstır. Bence doğru yoldasın ama kendini de korumasını bil.

Devamı 3. sayfada...

Kebap yediğim için penisim 5 yılda 7 santim uzadı

4 çocuk babasıyım. 7 yıldır kebapçılık yapıyorum. Sürekli kebap yediğim için cinsel organım 7 yılda 5 santim uzadı. Bu etten kaynaklanıyor olabilir mi?

CEVAP Kebapçı, seni gidi akıllı geçinen hesapçı. Ne o, kriz seni bibledi mi, yoksa birileri akıl verip fiştikledi mi? Öyle ya ye kebabı, yat yatağa, çek yorganı, organ ana karnında büyüyen cenin gibi 7 yılda 5 santim büyüyor. İyi hesap, iyi kâr. Ama bu işte bir bit yeniği var. Akıl evvel kebapçı, 10 saf erkeği bile kandırsan, onlara her gün bir porsiyon kebap satsan, yılda 3650 porsiyon eder. Kebap yiyenlerin de ellerinde cetvel. Ne var ki büyümüyor meret! Sen yine hesaba devam et. Yani bu yolda müşterilerin artsa, okurumuz da kebapçılığı bırakıp zengin olsa, lüks bir restoran açsa. Ah ah!! Nerede o günler? Allah yine koyunları korudu, yoksa sana kebap yolunda soyları kururdu.

Erken boşalmayı nasıl önlerim?

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 yıldır ilişkiye giriyoruz. İlişki çok kısa sürüyor. Ben daha önce çok mastürbasyon yaptım ama 2-3 yıldır yapmıyorum. Erken boşalmayı nasıl önlerim, tedavisi var mı?

CEVAP Sevgili okurum, tabii ki var. Bu uzaktan sözle, öneriyle olmaz. Bu konu için hekimle karşı karşıya gelmelisin. Ondan reçete ve öneriler almalısın. Bu olumlu haber seni rahatlatır sanırım.

Kız arkadaşım artık ilişkiye girmek istemiyor

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3-4 kere ilişkiye girdik ama o artık ilişki istemediğini söylüyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP Sevgili okurum, beklediği zevki alamadı. Yaptığına pişman oldu. Suçluluk duygusu duyuyor. Belki de sana fazla güvenemiyor.

İlaçla büyümez

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder