Dr. Haydar Dümen Evlilik özen ister...
HABERİ PAYLAŞ

Evlilik özen ister...

Haberin Devamı

Evlilik çok ciddi bir kurum. Öyle evcilik oyunu gibi algılamak çok yanlış. Erkekler bu konuda biraz farklı oluyor, her şeyden çabucak sıkılıyorlar. Beyler, eşinizin istek ve beklentilerine kulak verin, onun neyi sevdiğiyle ilgilenin. Eğer yatak odası dışında iki iyi arkadaş olmayı başaramazsanız, sadece cinselliği düşünürseniz zararlı çıkarsınız...

Eşime karşı çok soğuğum ama sokaktaki kadınlar ilgimi çekiyor

İki yıllık evliyim ve bir oğlum var. Karımla ilk zamanlarda haftada 3-4 kez ilişkiye giriyorduk. 2-3 aydır birkaç kez bile bana işkence gelmeye başladı. Ancak evden çıktığımda bütün kadınlara iştahla bakıyorum. Eşime karşı buz gibiyim. Bunun tedavisi var mı? Yoksa tek yol ayrılıp kurtulmak mı? Bir de böyle ayrılıklarda çocuğu anne mi alır, baba mı?

CEVAP: Değerli okurum, sorulara sondan başlayalım. Çocuğu anne alır. Kurtulmak lafını beğenmedim. Yani kadının bünyesi bu. İsteyerek ve kötülük olsun diye de yapmıyor. Sen biraz azgın tekeyi oynuyorsun ve de doymuyorsun. Ama yapacağın başka bir evlilikte de işler senin dediğin gibi olmayacak. Alışmışsın dışarıya bakmaya. Bence kadını bırakma. Bir orta nokta bulmanız gerekir.

Eşim çok isteksiz, ne yapacağım?

3 yıllık evli, bir çocuk babası erkeğim. Eşimle ilk 6-7 ay, haftada 4 kez ilişkiye giriyorduk. Son 3-4 aydır çok isteksiz. Haftada bir kez bile ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, şöyle bir süre kadını rahat bırak. Haftada bire razı ol. Ama kadınının seni istemesi için çabala. Duygularını kadının üzerine düşmeden, ilgini onun özgürlük haklarını yok etmeden göster. Ona sadece cinsel değil, insan olarak sevildiğinin güvencesini ver. Onu yücelt. Etine göz diken bir atmaca olmadığını kanıtla. Bir süre sonra 6 ay-1 yıl arasında yavaş yavaş ritminizi kazanırsınız. Bu da haftada 2-3 olmalı.

Eşimle cinsel hayatımız neredeyse yok

15 aylık evli bir kadınım ve çok mutsuzum. Evliliğimizin ilk 10 ayı hep eşime yaklaştım ama o televizyon seyretmek için benden kaçtı. İlişkimiz hep kısa sürdü. Çünkü penisi sertliğini kaybediyordu. Artık onunla ilgilenmeyi bıraktım. 5 ay sonra o benimle ilgilenmeye başladı. Şimdi ben istemiyorum. İlişkiyi yarıda bırakıyorum, midem bulanıyor. Cinselliği seviyorum ama olanlardan yoruldum.

CEVAP: Sevgili okurum, büyük bir olasılıkla evliliğiniz sürmeyecek. Bu yaraları sarmaya kalksanız ve her şey yolunda gitse bile aylar, yıllar sürecek. O süreçte de ortaya çıkan sorunlar bir ötekini olumsuz etkileyecek. Oysa ki önünüzde 60 yıl var. Bu konuyu enine, boyuna çok iyi değerlendir. Ayrıca ailen de seni dışlamasın. Tek başına başaracağın bir konu değil.

Devamı 2. sayfada...

Ereksiyon olmamak için penise ısırgan suyu döktüm

55 yaşındayım. Kadınları görünce ereksiyon oluyorum. Ama ilişkiye bir türlü giremiyorum. Hiç deneyimim yok. Kadınla yüz yüze gelince her şey bitiyor. Bir dostumun tavsiyesiyle penisimi kaynar ısırgan suyuyla yıkadım. Her yerim yandı. Ne olur yardım edin. RUMUZ: KOVBOY CEMİL

CEVAP: Kovboyum, sen 55 gözlüğünü tak gözüne ve kulak ver benim sözüme. Atın acemi, şifre adında gizli. Adının başına bir A ekle, sonundaki L harfini itekle, işte oldun acemi kovboy. Kement yok, silah paslanmış. At yaşlanmış, bir siftah yapmamış. O da sahibine kıyak yapacak. Gördüğü her taşı, ağacı hedef sanıyor. Ama her seferinde tosluyor. O sırada kesik kesik soluyor. Eylem sıfıra sıfır son buluyor. Gelelim ısırgan olayına; at 55 yıldır yanmak için kişnemedi. Mutlu olmak ve mutlu etmek için yerleri eşeledi. Ama acemi kovboy, durup dururken atını gereksiz yere şişledi.

Erken boşalma yüzünden kâbus görüyorum

38 yaşında, 13 yıllık evli bir erkeğim. Erken boşalıyorum. Adeta kâbus gibi. Cinselliği yaşayamıyorum. Bu konuda bana ne tavsiye edersiniz? Bir de penisimin dip kısmında et parçası oluştu. Önceden ufaktı, şimdi leblebi kadar oldu. RUMUZ: DERTLİ ADAM

CEVAP: Değerli okurum, erken boşalman tedavi olur. Onun üstesinden geliriz. Bunun için uzaktan ilaç verme yöntemimiz yok. Orada sözünü ettiğin et çıkıntısı, papilomdur. Onu oradan bir cilt hastalıkları uzmanı alsın ki çoğalmasın.

Daha milli olamadım, ne yapmalıyım?

17 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Sonra da kendimi suçlu hissediyorum. Daha milli olamadım. Yaşımdan dolayı genelevlere de giremiyorum. Ne olur bana bir yol gösterin. RUMUZ: İRİ BAŞ

CEVAP: Değerli okurum, milli olunca başın göğe mi erecek? Hayvanlar çiftleşme yapıyor hepsi milli mi oluyor? Genelevde ne işin var? Mastürbasyonu azalt. Dersine ve işine bak. Hele bir 20 yaşına gel bakalım.

Devamı 3. sayfada...

Silah var ama fişek yok

Bende silah var ama fişek yok. Spermim çok az geliyor. Ne yapsam çoğalır? Bu durum beni rahatsız ediyor?

CEVAP Değerli okurum, sperm dediğin meni ise azlığı, çokluğu fazla önemli değil. Ama spermlerin sayısından bahsediyorsan. ortalama santimetre küpte 60 milyon dolaylarında olmalı. 20 milyonun altına düşerse gebelik şansı azalır. Bunun ayrıntıları için bir sperm tahlili yaptırırsın. Ama şimdilik ne gereği var?

Müslüm Gürses dinleyince cinsel isteğim artıyor

23 yaşındayım ve iki yıldır bir kız arkadaşım var. Ben ne zaman Müslüm Gürses dinlesem cinsel isteğim artıyor, normal mi?

CEVAP: Müslüm Baba, yetiş, bak ne ettin, ne eyledin? Gençlerimizi derslerinden eyledin. Seni dinleyen coşuyor, dersi bırakıp kızların ardından koşuyor.
Baba sen haklısın! Ağlatsan da, kendilerini yaralatsan da... Meğer bunlar coşkuların fantezileriymiş. Nereden bilelim? Bilgi dünyamıza bir de bunları ekleyelim. Müslümcü okurum, şansını küstürme. Ya tersi olsaydı? O şarkıları dinledikçe senin tomurcuk boy vereceğine solsaydı... Hadi, iyisin iyi. Müslüm Baba’dan sana haber var, tedavi için o verecek pan zehirini.

Spermler vajinadan dışarı çıkıyor, neden?

6 yıldır evliyim. 5 yaşında bir çocuğumuz var. Şimdi ikinci kez çocuk istiyoruz ama olmuyor. İlişkiye girince benim spermler eşimin vajinasından dışarı çıkıyor. Acaba neden? RUMUZ: TELSİZ

CEVAP: Değerli okurum, her kadından meni dışarı akar. İlk adetini gördüğü günden sayarak 14’üncü gün birleşme yapın. Birleşmeden sonra kadın
bir saat sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına bir ya da iki yastık koyun. 3 ayın sonunda gebelik olmamışsa sen spermlerini saydır. Normalse bir kere de kadınına baktır.

Cinsel ilişkiye girdikçe penis boyu artar mı?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder