Dr. Haydar Dümen Evlilikle düzene giriyor
HABERİ PAYLAŞ

Evlilikle düzene giriyor

Haberin Devamı

Erkeğin cinsellikle ilk tanışmasında tecrübesizlikten kaynaklanan sorunlar çıkıyor. Bazen beklediğini bulamıyor, hayal kırıklığına uğruyor. Bunu sorun etmeyin. Evlilikteki düzenli cinsellikle kazanılan t ecrübe erkeği mutluluğa taşıyabilir...

BÖYLE SORU YOK!

Milli oldum ama isteğim azalmadı

19 yaşındayım, milli oldum. İsteğim azalır, normalleşirim zannettim. Tam tersi oldu. Daha istekli, daha cesaretliyim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, milli oldun. Zil takarak şıkıdım şıkıdım oyna. Zili de parmaklarına takmayı unutma, başka yere takma. Yaşın isteğe uygun. Yapın da bu konuda yerinde. Seks ve aşk duyguların yüreğinde yolun açık olsun. Milli forma günlüktü. At onu omuzlarından. Yaşına uygun modadan bir yelek, gözler nurlu ama yakıcı olmasın. Kızlar içine ateş koymasın. Her genç ne yapıyorsa sen de onu yapmalısın. Tabii ki önce derslerine çalışmalı, gelecek günlere yatırım yapmalısın. İsteğinin fazlasına da şimdilik gem vurmalı, eşine saklamalısın.

Esnek olabilir mi?

Yeni evlendik, eşim korkuyor. 3 kez ilişkiye girdik ama ondan kan gelmedi, esnek olabileceğini düşündüm. Normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, ilk ilişkiden kızlar genellikle korkar. Eşin ilişkiden korkuyorsa, aklına gelen şeytani fikir için de bana soruyorsan, korkuyla bu kız bu işi nerede ve nasıl yapacak? Eşinin zarı esnekti, kanamadı. Bir damla kana mı yoksa pırıl pırıl bir yürek ve vicdana mı güveniyorsun? Gel şu düğünün devamını birlikte kutlayalım, bak bu akşam sevecen, babacan bir delikanlı ol. Elini sıkı sıkı tut öp, bırakma. “Sen ne dersen o olur. Ben seni 1 aylığına, 1 yıllığına değil, ömür boyu yaşamak için aldım. Kokuna da alıştım. Sen ne zaman istersen gerisi tozlu yol olur” de.

Penisim çok küçük

21 yaşındayım. Cinsel organım orta parmak boyunda. 78 kiloyum. Penisim neden küçük? Arkadaşlarım “Bununla bir şey yapamazsın” diyor. Nasıl büyütürüm?

CEVAP

Değerli okurum, parmak var, parmakçık var. Parmak var, tuttuğunu kaldırır, parmak var, nadirdir, çatalı bile ağzına zor getirir. Elinde cetvel varken neden parmakla ölçtüğünü de anlayamadım. Kim o patavatsız, hem arsız hem de acımasız? Her denilene inanma. Al sana yaşanmış bir fıkra: Mişel evlenecek, hangi kızı beğenip karar verse, babası “O olmaz, o benim gençlik günahım” dermiş. 3-5 derken, Mişel anasına dert yanmış. “Babam hep böyle diyor” deyince, anası “Hiç üzülme, istediğinle evlen, sen de benim gençlik günahımsım” diye oğlunu teselli etmiş.

Kan geldi ama..

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oldum. Arkadaşımdan biraz kan geldi. Kızlığına bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Evet değerli okurum, bozulmuş olabilir.

Esnek mi, bozuldu mu?

24 yaşında kızım. 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama tam değil. Kan gelmedi. Daha sonra birlikte olduk. Doktora gitmeye korkuyorum. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur yoksa esnek midir? İntiharı bile düşündüm. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili kızım, kızlık zarın esnek. Biraz yürek, biraz cesaret. Bir jinekoloğa git, raporunu al. Adamının önüne koy. Ben de sana soruyorum, aklını peynir ekmekle mi yedin? Hadi bakalım işinin başına.

Kadınlarda boşalma nasıl anlaşılır?

24 yaşında kızım. Hiç ilişkiye girmedim ve yakında evleneceğim. Pek bilgim yok, kadınlarda orgazm nasıl oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, sanıyorum kendini tatmin etmedin. Eğer ettiysen o eylemin bitişinin titreşimlerini ve sarsıntısını yaşamışsındır. Orgazm o demektir. Ama boşalma sırasında senden erkeklerdeki gibi bir şey gelmeyecek. Zevk aldığın zaman vajina biraz nemlenecek, hepsi bu kadar. Bunlar da deneyerek, yaşayarak öğrenilir.

Geneleve gitsem mi?

20 yaşındayım. Kızlarla hiç konuşmadım bile. Bir abim “Seni geneleve götüreyim” diyor. Acaba hazır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bana kalırsa biraz daha bekle. Kendini hazır hisset. Bu denemelerin yasal yolu genelevden geçiyor ama oranın da koşulları uygun değil. Aklına takma. Bir süre daha geçsin Örneğin; 1 yıl. Bakalım şans hangi kapıyı açacak?

Ya aldatılırsam?

22 yaşındayım. Penisim 7-8 santim. Bu çok moralimi bozuyor. Kız arkadaşım durumu biliyor. Ama eminim bu ileride sorun olacak. Onu tatmin edemezsem diye endişeliyim. İleride aldatılmak istemiyorum. Kesin çözümü yok mudur?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ereksiyon halinin ölçüsünü söylemiyorsun gibi geldi bana. Şişmansan, kasıklarında biriken yağlar penisi birkaç santim yutar, görüntüyü küçültebilir ama boyu normaldir. Senden ricam, penisin sertleşmiş boyunu cetveli o kasık yağlarının üzerine bastırarak ölç. Çıkan sonucu bana tekrar yaz ki, bütün korkularından seni kurtarayım.

Zayıflarsam uzar mı?

21 yaşındayım. Cinsel organım 12.5 santim. Kısa olduğunu sanıyorum. 1.62 boyunda, 58 kiloyum. Zayıflarsam penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu normal, uzamasına gerek yok. Kilo almamaya dikkat et. Kasık bölgesinde biriken yağlar 1-2 santim penisi yutuyor. Bu da görüntü olarak küçük imajını veriyor.

Midem bulandı

19 yaşındayım. Seksten çok zevk alıyorum ama son ilişkide midem bulandı. Cinsellikten uzaklaşsam mı, ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sakın ha, uzaklaşma. Sadece buzdolabına koy, beklet. Orada bozulmaz. Her şeyde olduğu gibi bazı şeylere ara ver. Hadi bakalım, dersini aldın.

İkincide de aynısı olur mu?

22 yaşındayım. Bir kadınla birlikte oldum ve halimi hiç beğenmedim, hemen boşaldım. Şimdi ise ikinci ilişkide de aynısı olacak diye korkuyorum. Bu sorun belli bir süre sonra düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, belli zaman sonra düzelir. Heyecanlı ve önyargılı olursan uzar. Ama heyecanını yenemezsen yine de kısa sürede biter. Evlilikte tıbbi tedavisi var. Onu o zaman düşünelim. Ama sen şimdi durarak, bekleyerek mastürbasyon yap. Başlamayla bitim süresi 10 dakikadan aşağı olmasın. Kendini ona şartla ki evliliğe sağlam gir.

Sık yapmak sorun mu?

21 yaşında kızım. Sık mastürbasyon yapmak sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili kızım, sanırım evlenince son bulur. Ama klitoris orgazmına alıştığın için vajinal orgazma geçişte zorlanabilirsin. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapabilirsin. Daha fazla yaparsan pek zararı olmaz ama her şey doğal olsa daha iyi.

Kızlık zarım yırtılabilir mi?

25 yaşında, 3 aydır nişanlı kızım. 4 yıl önce cinsel ilişkiye girdim. Nişanlımın bundan haberi yok. Doktor, bana kızlık zarımın esnek olduğunu, ilk gece “Kızlık zarında patlama olabilir” dedi. Acaba böyle bir şey mümkün olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, doktorun dediğine katılıyorum. Kızlık zarın esnek. Ama büyük olasılıkla bana göre kanayacak. Zaten kanarsa sorun yok. Kanamazsa ve eşin ısrar ederse, bir de bunları doktorun ağzından duyar. Böylece bilimin kurallarına uyar.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın merkezi beyindir. Ama ona yürek sahip çıkmıştır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder