Dr. Haydar Dümen Fanteziler işe yarar
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziler işe yarar

Haberin Devamı

Hayatı boyunca orgazmı yaşayamayan kadınlar var. Beyler, eşinize sıcak ve romantik davranın, onu istediğinizi her fırsatta hissettirin ki orgazma ulaşması hızlansın. Eşinizin fantezilerini devreye sokun ve mutluluk kapıyı çalsın.

BÖYLE SORU YOK!

Karım her gün istiyor

23 yaşındayım, 7 aylık evliyim. Eşim 18 yaşında. Karım her gün ilişkiye girmek istiyor, ben haftada istiyorum. Ne yapalım?

CEVAP

Sonuçta orta yol bulunacak okurum. Kadının ateşli yaşta, içi yanıyor ve yangını sönsün istiyor. Yorgun değilsen, evliliğin ilk yıllarında gün aşırı kadının hakkıdır. Bir de erken boşalman varsa yandı eşinin umut tarlası. Erken evlendin, cinselliği hiç bilmiyor, deneyimsizdin. Karşına böyle ateşli biri çıkacağını hiç düşünmedin. Kısaca ananın, babanın dolduruşuna geldin. Kadının etini besleyemiyorsan ruhunu besle. O da “Evlilik de neymiş” demesin, zamanla o biraz frene bassın, sen de motoru biraz ateşle.

Erkek kaç kez boşalabilir?

Arkadaşım 22 yaşında. 17 kez boşaldığını söylüyor, sizce doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, müjdeler olsun. Eğer doğru deseydim, ceviz büyüklüğünde dolularla yağmur yemiş gibi olacaktın! O günden beri evde şaşkın gibi dolaşıyorsun, çünkü 1 haftadır deneme yapıyor, 3’ü bile bulamıyor, 3’ün 1’ine mahkum oluyorsun. Gelelim şu 17 dalga vurmuş tekneye; nasıl oldu da batmadı? Gözün gönlün yasta, aklın hep kıyasta. Anan üzülüyor, babana “Ona bir bisiklet almadın” diyor. Baban “Hanım hanım, bu bisikletlik değil, binmelik, sen anlamazsın” deyince kadın “Aklın fikrin orada” diye başlıyorlar kavgaya. Okurumuz nuh diyor peygamber demiyor, bazen “Ben de 17” diye tutturuyor.

Cinsel deneyimim olmadı

36 yaşındayım, cinsel deneyimim olmadı, bekarım. Mastürbasyon yapıyorum. Cinsel isteğim fazla, cinsel ihtiyacımı gidermek için para karşılığı ilişkiye mi girmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, görünürde o iş var gibi. Bir bakıma böyle bir ilişki olabilir diyoruz. Ancak emrivaki türü ilişkiler organın keyfine kalmıştır. Zaten acemi ve tedirginsiniz. Bir sürü olumsuzluk ve stres altında bu ilişkiye giriyorsunuz. O ortamda organın kıpırdayacak hali kalmıyor!!! Stres ya da bir sürü olumsuzlukların izi uzun sürebiliyor. Bunlara rağmen yaşını da dikkate alarak bu konuda perhiz miadın doldu diyor, sana iyi şanslar diliyorum. Evliliği düşün, zamanıdır, 40 yaşına bekar girme diye kulaklarını çekiyorum.

Testislerim neden ağrıyor?

20 yaşındayım. İç çamaşırı olarak baksır giymeye başladığımdan beri haftada en az 1 kez testislerimde ağrı hissediyorum. Normal çamaşır giydiğimde sorun olmuyor. Bu sağlık sorununa neden olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sanmıyorum. Yumurtaların sıkıştığı kesin. O kadar sıkışmasalar derim.

Her kadının ayağına bakıyorum

27 yaşındayım. İlişkilerimi genelevlerde yaşıyorum. Ben ayak fetişistiyim. Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kesin tedavisi zor. Ama onu sana men etmek imkansız. Orta yol izlenecek. Artık genelevlerden kurtulmanın zamanı gelmiş. Seninle anlaşacak, uzlaşacak bir eş mutlaka bulacaksın. Kendini yorup, üzme. Zamanı gelince moral takviyelerini bir uzmandan alırsın.

Eşim orgazm olamıyor

29 yaşındayım, 1 yıldır evliyim. Karımla ilişkiye girdiğimizde orgazm olamıyor. Artık onunla ilişkiye girmek istemiyorum. Ben onun da orgazm olmasını istiyorum ama olmuyor. Lütfen bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, yanlış yoldasın. Nereye kadar girmeyeceksin? Önünüzde çok uzun yıllar var. Tatmin olmuyorsa sana ne? Çünkü dünya kadınların yarısı vajinal orgazmı bilmiyor. Vajina cinsel birleşmeden önce doğum için programlanmıştır. Sen zevk alıyorsan kime, niye isyan ediyorsun? Zamanla eşinin de zevk alacağını sanıyorum. Üzerine gitme, estetik davran. Hoşlandığı fantezileri bul, çıkar.

Nişanlım zevk almıyor

24 yaşındayım. Nişanlıyım. Nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadık ama hiç zevk almadığını söyledi. Benim erken boşalmam var. İlk gece geciktirici kullansam olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, örneğin bir ava çıkıyorsun bütün kuşları, tavşanları, keklikleri vurup çantana doldurmayı düşünüyorsun. Evlendiğin zaman erken boşalmanı düzeltiriz. İlk gece için erken boşalma ilacı alman yerine ereksiyonu koruman gerekirse, onu güçlendirmek için ilaç alman daha doğru. Hayat uzun bir yol, hepsini bir geceye sığdırmaya çalışmayın.

Neden boşalamıyorum?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığım halde boşalamıyorum. Bunun nedeni sizce ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha büyümeyi beklemen gerekecek. Nedenini fazla araştırmaya şimdilik gerek yok. Ama 1 yıl sonra hâlâ şikayetin devam ediyorsa bir üroloji uzmanına muayene olabilirsin.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım vajinama boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama olmadı. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.

Spermler dışarı çıkıyor

İlişki sırasında eşim boşaldıktan sonra meni, vajinadan dışarı çıkıyor, sebebi nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, doğaldır. Vajinanın içinde meniyi depolayacak bir kese ya da bir depolama ambarı yoktur.

İhtimal var mı?

20 yaşındayım. 3. 5 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üzerimizdeydi. Ama sevgilim bir türlü adet göremedi. Acaba kızın hamile olma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızın durumu psikolojik olabilir diye düşünüyorum.

Doktora gitsem mi?

17 yaşındayım, 1.95 boyundayım. 100 kiloyum. Penisim 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Kilo verince penisinin boyu 12’ye çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlalaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Cinsel organım kısa

Yaşım 23, cinsel organım kısa ve ince. Görünüş olarak benim gelişimim iyi. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yardımcı olurum. Ama ilk önce sen bana yardımcı ol. Ölçü, ölçü, ölçü...

Kızlık zarı bozulmuş mudur?

24 yaşında kızım. 3 yıldır ilişkim var. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yarım saat sonra benden biraz kan geldi. Ertesi gün uyandığımda yine kan vardı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarında bir olay yaşanmış. Ne kadar bozuldu ya da zedelendi anlamak zor? Kesin karar muayene ile verilebilir. Sen zamanı gelinceye kadar bozulmamış gibi davran.

GÜNÜN SÖZÜ

Beynin yemeği öteki beyinlerin emeğidir

Sıradaki haber yükleniyor...
holder