Dr. Haydar Dümen Fanteziler yardım eder
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziler yardım eder

Haberin Devamı

Evlilik yıllar içinde monotonlaşıyor. Bazen çiftler birbirinden uzaklaşıyor, sonra da bir türlü orta yolu bulamıyor. Böyle durumlarda karşılıklı konuşun ki sorunlar büyümesin. Fanteziler de rutini kırmakta size yardımcı olabilir...

BÖYLE SORU YOK!

Robotla ilişkiye girecek miyiz?

Malum robot teknolojisi gelişti. Bir genç olarak benim de aklıma robotlarla ilişkiye girmek geldi, sizce olur mu? Aynı haz ve zevki alabilir miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, mahallendeki eski evin altında bir hazine var. Uğraş, bul, köşeyi dön, bana da dua et. Nasıl abesse, senin sorun da aynı. Nereden aklınıza gelir böyle şeyler? Diyelim ki deli gönül ister ama o da gücüne göre ister. Mesela; İngiltere Kraliçesi’nin torununu ya da kızını isteyemezsin. Düşüncesi bile seni tımarhaneye tıktırır. Robot ruhsuz bir makinedir. Demirden taka tuka. Fiyatı ortalama 100 bin dolardır. Getirdin, koydun eve. Ne oldu? Olmayacak duaya amin diyemem, saçmalığın bu kadarına da pes derim.

Kocamdan soğuyorum

29 yaşında kadınım, 5 aylık evliyim. Kocam sekse düşkün ama ön sevişme yapmıyor. Canım yanıyor. Artık ondan soğudum, ne yapayım?

CEVAP

Sevgili ve değerli okurlarım, TV programında böyle bir soru geldi. Kadın saydı döktü, evliliğin devamı için açık kapı bırakmadı. Eşiyle yaşayamayacağını, çaresizliğini anlattı. Ben de birkaç sorudan sonra “Ayrılın, eşine de iyilik yaparsın” dedim. Vay efendim, ayrılın mesajı vermişim diye bana ‘Programın bu kadar’ mesajını verdiler. Oysa bilimin, vicdanın, gelecek günlerin değerleriyle yorum yaparsak tıpkı izleyiciye olduğu gibi sana da ayrılın derim. Kadın okurlarım kendilerini senin yerine koysunlar. Eşleriyle başa çıkabilirlerse onu adam etsinler.

40'ta erkekliğim biter mi?

19 yaşındayım, kızlarla aram çok iyi. Pek çok kızla ilişkiye girdim, girmeye de devam ediyorum. Bu tempoyla yaşarsam 40 yaşında erkekliğim biter mi?

CEVAP

Değerli okurum, 40 yaşına gelmeden erkekliğin bitse. Söylediğin doğruysa kızlarımızın geleceği açısından yüklendiğin veballerin sonucuna da katlanırsın. Kendini nasıl yorumluyor, boğalar gibi mi sanıyorsun? Kızların anaları, babaları, sorumlulukları, okulları varken sen tuzak kuruyorsun. Bu da yetmiyor, 40 yaşını merak ediyorsun? Aslanım, ben tam 53 yıldır kitaplarım, gazete yazıları ve konferanslarla vatandaşları bu konularda aydınlatmaya çalışıyorum. Ama senin gibileri görünce de birkaç kelime öğretemedim diye üzülüyorum. Vallahi yazık diyorum.

Geç boşalıyorum

20 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken çabuk boşalıyorum. Kız arkadaşımla ilişkide ise geç boşalıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonda geç boşalmayı öğrenmek için tekniğini ona göre kullan. Durakla, alışkanlık yapmasın. Geç boşalma aslında iyi bir şey.

Cinsel yaşantımız bitti

37 yaşında kadınım. Eşim sık sık yurt dışına gidiyor. Bu aralar bana karşı çok ilgisiz. Cinsel hayatımız yok denebilir. Ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğinizde cinsellik çanları çalmaya başlamış. 35 yaş kadının, cinsellikte en olgun, en bilinçli ve verimli çağıdır. Sizin evliliğin mutluğunu, cinselliğin doruklarını yaşamanızın zamanı. Ama aynı frekanslar erkekte aynı titreşimi yaratmıyor. Bana göre sorun erkekte. Monotonluktan bıktı, yorgun mu, cinsel aktivitesi bir dinlenme süreci mi istiyor? Üzerine gitme, 6 ay bekle.

Yeterli mi?

17 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim 12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bu durumun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık ağları biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. İşe zayıflamayla başla gerisi kolay.

Konuşunca akıntı geliyor

26 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, akıntı geliyor. Bu zevk suyu mu yoksa meni mi? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gelen zevk suyu olduğu için hiçbir olumsuz anlamı yok. Cinsel coşkudur ve gençlerde görülen bir olaydır. İşin doğası böyle. Ne yapalım, her şey zamanla yerine oturur. Sen kafana takma. Ama kendini birazcık frenlemeyi de öğren.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla birlikte olurken penisim kondomun içinden çıktı. Spermlerim biraz içine kaçtı, adet günü de 5 gün geçti. Yaptığımız gebelik testinde negatif çıkıyor. Bu durum bizi huzursuz ediyor. Acaba başka ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, 15 gün daha bekleyin, sonra kan testi yaptırın ve bana yazın.

Yanlış yaparsam?

18 yaşındayım. İlk defa bir kızla ilişkiye gireceğim. İlişki sırasında yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ben de korkuyorum ama başına belalar gelebileceğinden. Ayrıca bilmediğin şeyi genç bir kızın üzerinde denemek sana yakışır mı? Biraz sabırlı olmayı öğren, bekle. Bu konuda bilgiler edin. Sonra sefere çıkarsın.

Yırtılmış mıdır?

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kanama olmadı. Esnek olduğunu düşündüm. Ama sevgilim üzüldü. İkinci ilişkide iç çamaşırında kan gördük. Sizce bu zarın yırtıldığının işareti midir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının zedelenmesi ve yırtılma işareti. Bazen böyle olur. O andaki sert bir hareket kızın irade dışı kasılması da rol oynayabilir. Esnekti ama kanadı. Hep gördüğümüz şeyler. Kız niye dert ediyor ki?

Kızlardan çok çekiniyorum

24 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, acemiliğini kızlar üzerinde denemen hoş olmaz. Ama senin bu yaşa kadar bir şeyler öğrenmen gerekirdi. Böyle bilgisizce evlenilmez. Çok paniklersin. İlk izlenimler seni üzer. Evlenmeden önce bu deneyimleri bir parça yaşasan iyi olur.

Hazır değilmiş

20 yaşındayım. 2 senedir kız arkadaşımla ciddi bir ilişki yaşıyorum. Ama iş cinselliğe gelince sevgilim “Hazır değilim” diyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın ki? Kız arkadaşının hayatı kendisinin. Kendi bedeninin ve ruhunun kaptanı o. Sen dışarıdan rota veriyorsun. Hariçten gazel okuyorsun. Ya denizde kayalara tosluyuverirsen yavrum!

Hap kullansam geçer mi?

Erken boşalma sorunum var. Sevişirken 2 dakika bile olmadan boşalıyorum. Hap ya da geciktirici kullansam geçer mi?

CEVAP

Değerli okurum, gerçek ilacını ve yöntemini bulursan geçer.

Kız arkadaşım sürekli engel çıkarıyor

27 yaşındayım. Uzun süredir bir kız arkadaşım var. Onunla her şeyi paylaşıyorum. Ama iş cinselliğe gelince o bu konuya soğuk bakıyor ve engel çıkarıyor.

CEVAP

Değerli okurum, çok iyi yapıyor. O kızın alnından ve yanaklarından öperim. Yani ne deseydi? “Gel, koş acele et” diye sana haber mi gönderseydi? Onun da hayatı var. Birbirinizin tarlasına girip fazla zarar vermeden kıyıda köşede dolaşın. Ruhunuzu birbirine alıştırın.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam evrensel süreçte biyolojik bir döngüdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder