Dr. Haydar Dümen Fantezinin dozu olmalı
HABERİ PAYLAŞ

Fantezinin dozu olmalı

Haberin Devamı

Cinsellik yaşanması gereken en güzel duygulardan biri. Hele de iki kişi birbirini seviyor, sayıyorsa... Ancak her şeyin doğru bir zamanı olduğu gibi yeri de var. Fantezilerin bir dozu olmalı. Cinsel ilişki, iki kişi arasında kapalı kapılar ardında yaşanmalı. Eğer farklı mekan arayışlarına girerseniz başınızı belaya sokabilirsiniz, dikkatli olun...

Arabada ilişkiye girersek çocuk motor sevdalısı olur mu?

27 yaşında çok mutlu bir erkeğim. Eşim ve ben motor sporlarına çok ilgiliyiz. Çocuğumuzun da motorlara ilgili olmasını istiyoruz. Acaba çocuğu arabada yaparsak bu ilgili sağlar mıyız?

CEVAP: Değerli okurum, o işin modası geçti. Herkes arabada yapa yapa öyle motor tutkunları oldu ki, acemi çaylaklar sokakta vatandaşları biçti. Otomobiline göre, eski tip Volkswagen’de olan çocuklar duvar tırmanma ustası oluyor. Dar yerden çabuk fırlıyor. Karavanlardakiler, tembel oluyor, yataktan dışarı çıkmıyor. Jaguar’da yapılanlar, 100 metreyi 8 saniyede alabiliyor. Ağır vasıta çocukları halterci oluyor. Değerli okurum, gel sen şu otomobilden vazgeç. Su motorlarının üzerinde yap bu işi. Ülkemiz yüzme şampiyonu kazansın. Adımız olimpiyatlarda altın harflerle yazılsın. “En büyük Türk başka büyük yok” diye bütün dünya haykırsın.

Partnerimi nasıl memnun ederim?

24 yaşındayım ve bekarım. Cinsel ilişkiye girerken geciktirici kullanmanın zararı var mı? Evli birinin kullanması ne kadar doğru olur veya kullanmalı mıdır? Eğer doğruysa ne kadar kullanmalıdır? Bir de ilişki sırasında partnerimi nasıl memnun ederim?

CEVAP: Değerli okurum, karşındaki insanı memnun edebilme koşulu ve yolu partnerinin ruhundan, beyninden ve teninden geçer. Bu nedenle bu sorunu yanıtlayamayacağım. Ama geciktirici olarak kullandığın malzemelerin organik bir zararı olmaz. Yararını görürsen bir süre devam edersin. Sonuç alamıyorsan erken boşalmayı tedavi ettirirsin.

Devamı 2. sayfada...

Herkes homoseksüel olduğumu sanıyor

Benim sorunum homoseksüel olmadığım halde insanların beni öyle sanması. Ailem bile böyle biliyor. Bugüne kadar 100’ün üzerinde iş değiştirdim. 27 yaşındaşım, psikoloğa gitme imkanım olmadı. Gazete ve dergilerdeki sağlık yazılarını takip ediyorum. Sanırım bende sosyal fobi var. Son 3 ay içinde 11’inci iş yerimden ayrıldım. Her yerde baskı görüyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, ciddi ve uzun süreli bir tedaviye ihtiyacın var. Ama sen, çevrenin ve ailenin telkini altında kalma. Niye öyle sandıklarını da kendini analiz ederek bul. Profesyonel yardım almada seçtiğin doktoru değiştirmeden onun tedavisine gir. El ele verin. Her şey doktorun elinde değil.

Bir kadının en son ne zaman ilişkiye girdiği anlaşılır mı?

Eşi yurt dışında olan bir kadınla ilişkiye girdim. Eşinin gelince kendini doktor kontrolünden geçireceğini söylüyor. Muayenede kadının en son ne zaman ilişkiye girdiği anlaşılır mı?

CEVAP: Değerli okurum, hani samanlıkta iğne arasın ya, seninki buna benziyor. Ola ki bulundu. Bu iğne Fransız yapımı mı, İtalyan mı, Türk mü? Bu da bir sorun. Ama sizler de bu kafa varken uzaydaki iğnenin deliğinden dünyayı bile geçirebilirsiniz.

Devamı 3. sayfada...

Kızın bakire olduğunu yürüyüşünden anlar mıyım?

17 yaşındayım. Benim bir kız arkadaşım var. Bir arkadaşım bana “Bir kızın bakire olup olmadığı yürüyüşünden anlaşılır” dedi ama nasıl olduğunu anlatmadı. Acaba kızların bakire olduğunu yürüyüşlerinden nasıl anlarım?

CEVAP: Sevgili okurum, sen şarkı, türkü dinlemiyor musun? ‘Tek tek sekerekten, bade süzerekten’ diyen şarkımızda tek tek sekme var. Nasıl olur bu? Sol ayağını hafif basıp sağ ayağıyla hamle yaparken bedende bir tekli sallantı olur. Bir de kekliklerin sekmesi var. Keklik iki bacağıyla seker. Şimdi yavaş yavaş formüle geliyoruz. Tek tek sekenler bakire. Çift sekenler, bakire değil. Ancak tek tek sekenlerin elinde bade (içki) varsa, o da bir başka şarkının etkisine girmiş olabilir. ‘İç bade, sev güzel, varsa akl-ı şuuru’ndan mesaj almış olabilir. Bir ihtimal bekaret gitmiştir. Eğer beğendiğin kız tek tek sekip dalgalanıyorsa, istemek için ona ananı yolla.

Penisim sürekli ereksiyon halinde, ne yapacağım?

18 yaşındayım. Penisim sürekli ereksiyon halinde. Artık bu sorundan bıktım usandım. Yatarken, sabah kalktığımda, yemek yerken, banyoda, otururken. Ne yapacağımı şaşırdım. Cinsel deneyimim de oldu. Ne yapabilirim?

CEVAP: Sevgili okurum, bazı bünyelerde ve hastalıklarda, özellikle omuriliklerinde sorun olanlarda bu tür olaylar görülebiliyor. Bunun adı priapismus’tur. Bir kere nörolog ya da ürolog arkadaşa başvurursan iyi olur. Çünkü bu alışılmadık bir şey. Olumsuz bir şeyin de habercisi olmasın ki içimiz rahat etsin.

Arkadaşımın cinsel organında gıdıklanma oluyormuş, neden?

Arkadaşım partneriyle ilişkiye girip orgazm olduktan sonra cinsel organında gıdıklanma oluyormuş. Bu yüzden de karşı cinsten uzaklaşıyormuş. Neden böyle olduğunu merak ediyorlar.

CEVAP: Sevgili okurum, arkadaşın ikinci birleşmede prezervatif takıversin, gıdıklama mıdıklama kalmaz. Ayrıca gıdıklamadan neden şikayet ediliyor, onu da anlayamadım. Çoğu insan gıdıklansın diye bu işi yapar.

Ayda 7 kilo vermek için kaç kez ilişkiye girmeliyim?

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder