Dr. Haydar Dümen Fanteziye yer acın
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziye yer acın

Çiftler aşık olup evleniyor. Ama sürprizler, fedakarlık olmayınca hayat monotonlaşıyor. Cinsellik de kâbusa dönüşüyor. Siz siz olun yatak odanızı renklendirin, fantezilerle süsleyin ki ne ilişkiniz yıpransın ne de siz üzülün...

[[HAFTAYA]]

Büyütücü kullansam işe yarar mı?

28 yaşındayım. Penisim 9 santim. Sizce normal mi? Büyütücü vakum veya hap kullanmak istiyorum. Acaba büyür mü?

CEVAP

Sevgili okurum, penisinin boyu (eğer şişman değilsen) için evliliğini, cinselliğini idare edebilir diyor tıp bilimi. Ama bir başka şey daha söylüyor. Vakumla, ilaçlarla, haplarla, iğnelerle büyümüyor.

Haberin Devamı

Kız dalga geçti

19 yaşındayım. Kız penisimi gördü ve dalga geçti. Küçük olduğunu söyledi, baktım 8 santim. Acaba çok mu küçük?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım senin organ biraz korkudan büzülmüş. Ölçümde hata yaptığına inanıyorum. Tam ereksiyon durumunda bir ölç bakalım. 10 santimi bulduysan iyidir. Durumu bana bildir. Yeniden değerlendirme yapalım.

Çocuk istemiyoruz

25 yaşındayım ve yeni evliyim. Eşimle ilişkiye girmek istiyoruz ama çocuk istemiyoruz. Bunun için prezervatif kullanımı yeterli mi? Eşimin de bir şey kullanmasına gerek var mı?

CEVAP

Değerli okurum, prezervatif kullandığında yüzde 90 oranında gebelik önlenir. Buna dikkat ettiğinde sanırım eşin gebe kalmayacak

Eşim beni terk etti

37 yaşındayım. 2 ay önce evlendiğim eşim beni terk etti. Penisim sertleşmiyor ve eğik. Acaba bu yüzden olabilir mi? Sizce nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk aylarında böyle şeyler oluyor. Erkeklerde ereksiyon bozukluğu özellikle gençlerde görülüyor. Çok yüksek ihtimalle sorun psikolojik kaynaklıdır. Eğrilik ameliyatla düzeltilir. Birleşmelere engel olmayan eğriliklere dokulunulmaz. Zor boşalmana gelince; yeniden bir evlilik oluşsun. Evlenmeden önce tam bir tetkikten geç ki hem sen hem biz aydınlanalım.

Penisim küçülüyor

28 yaşındayım. Birkaç kez ilişkiye girdim. Sürekli isteksizliğim var. Bir de penisim giderek inceliyor ve küçülüyor. Ne olur beni aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, penis ne büyür, ne küçülür. Neyse odur. Sen penisine kuşkuyla “Acaba küçülüyor mu, küçüldü mü?” diye bakıyorsundur. Zor sorular karşısında öğrenciler ya da suçlular üzülür, büzülür. Senin organ da galiba senin bakışların altında biraz büzülüyor. Söylediklerin tıbba uymuyor. Her şey normaldir. Yeter ki önyargılarını at.

Haberin Devamı

Her gün ilişkiye girmek istiyorum

37 yaşındayım. Her gün ilişkiye girmek istiyorum. Haftada 3 kez cinsel ilişkiye giriyorum. Bir doyumsuzluk mu var? Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, yolunu zaten bulmuşsun. Haftada 3 iyidir. Bu sayı seni uzun yıllara taşıyacaktır. Güle güle yola devam. Umarım engebeye ya da çalılığa ayağın takılmaz. Biraz da canının istediğince yaşamına düzenle.

Birlikte orgazm olsak...

2 yıllık evliyim. Karım ilişkide acı çektiğini söylüyor. Vajinal orgazm olmuyor. Bunun bir tedavi şekli ya da ilacı var mıdır? Orgazmı eşimle yaşamak istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, hiç merak etme, düzelecek. Bunun için zamana ihtiyaç var. Acı olayını hallederiz. Ama bunun için zaman erken. 1-2 ay daha acıdan yakınırsa bir jinekolojik muayeneden geçmesi gerekir. 5-6 ay sonra hâlâ vajinal orgazma geçememişse tekrar bana yazarsınız çözüm bulmaya çalışırız.

Haberin Devamı

Acaba esnek mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama kanama olmadı. Sevgilim bakire olduğunu söyledi. İlişkiye giriyoruz ama aklımda “Acaba esnek mi?” sorusu var.

CEVAP

Sevgili çocuğum, yeter artık. Burada her derste esneklikten söz ediyorum. Öyle ya kızın namusuyla oynamak varken esnekliği niye düşüneceksiniz ki? Peki sen kızlarla oynarken bakireliğini niye hesaba katmıyorsun?

Günde 20 kez seks yapmak mümkün mü?

Bir erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi, hatta tek birleşmede 1 saat içinde 6 kez boşalması mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, mümkün olsa ne olacak? Sana ne! Hadi bakalım aklını güzel yerlerde çalıştır.

İğne ya da ilaç yok mu?

2 aylık evli bir kadınım. Eşimle birlikte olmaktan çok zevk alıyorum. Ama orgazm olamıyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum. Bu konunun tedavisi için iğne, ilaç yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, iğne ve ilaç tedavisi ne yazık ki yok. Dertlenme birçok kadında da durum seninki gibi. Zamanla eşinle cinselliğin fantezilerine de kayarsanız belki bir kapı açılabilir. Bu önemli konu bu sayfalardan çözülmüyor. Bire bir hekimle görüşmelisiniz.

Neden pişman oluyorum?

17 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama sonra kendinden çok iğreniyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, bu olay böyledir. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tahmin yolu değildir. Çoğu zaman iradeyi de aştığından yapanlar pişman olur. Mastürbasyon sayın normal. Kendi dengelerini kur, gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

BÖYLE SORU YOK!

Uzasın diye mastürbasyon yapıyorum

Penisim 8.5 santim. Haftada 14 kere mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyonun cinsel organımın uzamasına katkısı olur mu? Kendiliğinden uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım gençliğinin ilk yıllarındasın. Bu nedenle penisinin boyundan önce uzatacakların var. Örneğin; aklın. Akıl patlamayan bir balon gibidir. Ne doldurursan alır, depolar. Zamanı gelince de sana geri sunar. Eğer içi kıt kanaat olursa, yarı yolda bırakır. Diyelim ki penisin 14 santim ne olacak? Kızlar selam mı duracak? Yoksa seni bulunmaz Hint kumaşı mı sanacak? Bunlar için heveslenme. Haftada 14 mastürbasyonun çıkmazında da debelenme. Sayıyı 4’e indir. Yanlış düşüncelerini at. İş kur, evlen. Hâlâ 8,5 santimse bakarız çaresine. 5 yıl sonraya randevu veriyorum, mailini bekliyorum.

Sürekli erken boşalıyorum

43 yaşındayım, kendimi bildim bileli erken boşalıyorum. Pek çok kere doktora gittim, ilaç kullandım ama nafile. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, doktorlar üzerine pek çok şey söylenmiş, türküler yakılmıştır. Bu söylentilerde de kimi zaman sitem, çoğu zaman teşekkürle anılmışlardır. Aslında meslek tanrısaldır. Çünkü herhangi bir sorunda yardımları aranır. ‘Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır’ sözüne karşı yoğurdu üfleyerek yiyenler de olur. Sağlık için çözüm arayan kazanır. Çocukların ara, bul, yaz ödevlerinde arayı bulan mutluluğu yakalar. Eğer doktorunu bulursan seni yarı yolda koymaz. Bul uzmanı, gizli hazineye vur kazmanı.

Başka kadınlar aklıma geliyor

24 yaşındayım, yeni evliyim. Karımı seviyorum ama ne zaman ilişkiye girsek aklıma başka kadınlar geliyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ben ne yapacağım?

CEVAP

Sorunun erken devreye girmiş be değerli okurum. En az 10 yıl sonra gelecek olan bu davetsiz misafir adeta baskın yapmış, alt tarafını eşine bırakmış, üst tarafına yani beynine taht kurmuş. Gelsin cariyeler, gitsin dansözler... Kim bu arsız misafir. Tabii ki çapkınlık. Peki şimdi ne olacak? Olan kadına olacak. Fukara ahları, ofları kendisi için sanıyor ve fena halde aldanıyor. Kolay gelsin eşine. “Dur” demelisin bu işin gidişine. Fantezi de olsa fazla takılma kimsenin peşine.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder