Dr. Haydar Dümen Fanteziyle süsleyin...
HABERİ PAYLAŞ

Fanteziyle süsleyin...

Haberin Devamı

Cinsellik iki kişilik oyun gibi düşünülürse, hazzın yaşanması da karşılıklı olmalı. Önemli olan, kendi isteklerinizle birlikte karşı tarafın beklentilerine kulak vermek. Böylece iki taraf mutluluğu bulur. Arada cinsel yaşamı fantezilerle süslerseniz her şeyin keyifli olduğunu görürsünüz...

BÖYLE SORU YOK!

Çikolata bağımlısı oldum


18 yaşındayım. Zamanla çikolata bağımlısı oldum. Ne zaman çikolata yesem ve kızları görsem mastürbasyon yapıyorum. Bırakamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, aslanım ve de okurlarım, hayata biraz doğru pencereden bakın. Çikolata bağımlısı olmuşsun. Bu üretim ve tüketim mekanizmaları sürdükçe gençler ve çocuklar çikolata yemeye mahkumsunuz. Bu senin referansını yani şikayetini okuyan gençler de ceplerini çikolata paketleriyle doldururlarsa şaşmayalım! Acaba sen çikolata imalatçısı bir firmanın ajanı mısın ki bu yazıyı okuyan milyonların aklına taş getiriyorsun?

Sen şu olayı haftada 3’e indir. Çikolata paketlerini biraz görmezden geliver. Çünkü asıl önemlisi şişmanlayacaksın, kızların tercihinde sorun yaşayacak, ileride tık nefes kalacak, organa “Hadi” diye yalvaracaksın. Doğru işine, okuluna, verdiğimiz sayıyı çoğaltma.

Kocamla aynı yatakta yatmak istemiyorum

30 yaşındayım, 6 yılık evli kadınım. 1 çocuğum var. Ama son 1 yıldır yatağa girmek bile istemiyorum. Eşime belli etmek istemiyorum ama yapamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kim ne derse desin uzun vadede evliliklerin yorumu zor, adeta bir bilmece gibidir. 24 yaşının dinamiği ve diriliğinde, ruhunun coşku ve acemiliğinde, aşkın tam yaşam mevsiminde bir karara “Evet” dedin. İlk yılların damak tadı, eşinin heyecanı gözlerini karartmıştı.

Genellikle yaşanan sorunlardır bunlar. Ne var ki önünde 50 yılın daha var. Ya bu koyunları güdeceksin ya da “Benden bu kadar” diyeceksin. Bak işte bu ikinci şık olmaz!!!

Sonuna kadar direnecek, bunun için olabilecek formüller arayacaksın. Aile konularında yetkin ve güvenilir uzmanı bulacak, sonucu ve mutluluğun çözüm yollarını arayacaksın. Bence aradığını bulacaksın, çünkü temelde çok olumsuz bir faktör göremedim.

Benimki hemen hareketleniyor

17 yaşındayım, ilişkiye girmedim, kız arkadaşımla en küçük bir temasta penisim hareketleniyor. Kız arkadaşımın bunu fark etmesinden rahatsızım. Acaba ilişkiye girsem düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, düzelmesi için ilişkiye girersen düzeleceğine daha da azar ve her dakika aklınla cirit oynar. 17 yaşındaki çocuk okurum, tabii ki ilişkiye girmeyeceksin. Acelen niye, sorumlulukların kime? Girersen ailene ne diyecektin? El alemin kızının, anasının nazının alın yazısını nasıl değiştireceksin?

Kız fark ediyormuş. Galiba hem utanıyor hem de gururlanıyorsun. Kıza giderken önlemlerini alıver, azgını karnına ya da bacağına bağlayıver. Bu da zor geliyorsa, gitmeyiver yavrum gitmeyiver!!! Organ amaca ayak uyduruyor, sen onu suçluyorsun. Ya 9 ay sonra bir gün kız “Bak babası” deyiverirse sakın “Ne yapacağım?” diye beni arama.

Arada boşalıyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 5 aydır çıkıyoruz. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen kendimi tutamayıp boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ihtmaller her zaman vardır. Oranı az bile olsa her zaman vardır. Bundan sonrası senin iraden ve dikkatine kalmış.

İlişkiden sonra kan geliyor

34 yaşındayım. Her ilişkiden sonra penisimden kan geliyor. Bazen hemen kan geliyor bazen de ilişkiden sonra çamaşırımda görüyorum. Haftada 2 kere ilişkiye giriyorum. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına hemen başvurmanı öneriyorum.

Çok isteksizleştim

29 yaşındayım. 3 yıldır evliyim. Önceleri her gün ilişkiye giriyorduk. Ama şimdi isteksizim. Eşimi çeşitli bahaneler uydurarak atlatmaya çalışıyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, büyük olasılıkla bıktın. Belki de karında fiziksel değişimler oldu. Ya da cinselliği çok sık kullandınız. Şu andan itibaren fantezilere yönelin. Bunun için de iki tarafın anlaşması, uyumlu olanlarını bulmak size kalıyor.

Eşimin isteği bitti

26 yaşındayım, eşim de 25 yaşında. Biz yeni evliyiz. Eşimle evlenmeden önceki 3 yıl cinselliği çok seviyorduk. Şimdi eşimde bir isteksizlik başladı. Bu durum bizi çok üzüyor. Ne yapmalıyız? Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ilk aklıma gelen eşini bıktırmış olma ihtimalin. Yani cinselliği rutine döndürdün. Sevgili eşinin mekanik bir malzeme olmaya ruhu isyan etti. Biraz romantizmin, arada birkaç gün ara vermek, yatağa gitmeden, ilişkilerde duygusallığı öne al. Sevgili eşini hazırla. Bundan sonra o da keyifle seninle birlikte adım atacaktır.

Kararsız kaldım

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken benden kan geldi. Şimdi kararsızım. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve de kanamış olabilir.

Penisimin boyu yeterli mi?

20 yaşındayım, penisim 13 santim. Partnerimi tatmin edemeyeceğimi düşünüyorum. Acaba bu doğru mu? Günde en az 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu beni çok yoruyor. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Mastürbasyonun fazla. Bu açıdan korkmadan göğsünü gere gere cinsel ilişkiye girebilirsin.

Zararı olur mu?

26 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Ama her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba üreme sorunu yaşar mıyım? Yani mastürbasyonun bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayınız 2-3’ü aşmasın. Aslında mastürbasyon yapmak, hiç yapmamak ya da cinsel birleşmede hiç bulunmamaktan daha iyidir. Takma kafana.

Gebe miyim?

20 yaşında kızım. 6 aydır ilişkim var. Sevgilimle ilk defa ilişkiye girmek istedim. Öpüşürken vajinama boşaldı. Ben adetimin son günündeydi. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP

Hayır sevgili okurum, hamile değilsin.

Hep cinsellikten konuşuyoruz

20 yaşındayım. Kız arkadaşım şehir dışına taşındı, sürekli telefonda cinsellikle ilgili konuşuyoruz. Telefonda cinselliğin ileride bize bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı olmaz ama alıştırır sizi. Bir de bakarsın ki gerçek cinsellikten soğuyuvermişsin. İşte o zaman doktor doktor gezersin.

İlişkide acı çekiyorum

32 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişkide çok acı çekiyorum. Kocamla bir araya gelmeye, birlikte uyumaya korkar oldum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı yok ederiz.

Sürekli sertleşme oluyor

17 yaşındayım ve çok enerjiyim. Öğrenciyim ve kızları her gördüğümde ereksiyon oluyorum. Artık kontrol edemiyorum. Birileri fark edecek diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki gençlerin dörtte biri senin gibi. Onlar ne yapıyor acaba? Belli etmiyorlar. Sen tıpkı onları gibi yapacaksın. Keşke benim önerim ve emrimle organına hükmedebilseydin. Elimden gelmiyor. Dikkatli ol. Aklını, bedenini ve giysilerini ona göre kullan.

GÜNÜN SÖZÜ

Duygunun aşkla beslenmediği ortamlarda ilişkiler günü birlik çıkarlara dayalıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder