Dr. Haydar Dümen Fazla istek yoruyor
HABERİ PAYLAŞ

Fazla istek yoruyor

Haberin Devamı

Kadınlar cinsellikte ilk adımı karşı taraftan bekler. Bazen de kadının istekleri artabilir, ilişki ya da evliliğini renklendirmek için fantezilere yönelebilir. Ama cinsel istek ve beklentinin fazlası hem ruha hem de bedene zarar verir.

BÖYLE SORU YOK!

Kızları görünce...

18 yaşındayım. Ne zaman kız görsem aklıma hep onunla ilişkiye girmek ve ilişkide neler yapacağım geliyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Tamam, tam üstüne bastın değerli okurum. Biraz açıklayayım, işine gelir, vicdanın el verirse bulacağın kızların da amcası, dayısı, erkek kardeşi, eniştesi ya da mahallenin koruyucusu, eli sopalı annesi yoksa ilk aşamayı talih yardımıyla atlattın. Sıra kıza geldi. Önce arkadaş oldun. Maddi-manevi yükleri kaldıracak kadar onu tanıdın ve kendine de bağladın. Sıra senin kara vicdanının yanardağ gibi lav püskürtmesine kaldı!!! Bilmem ona ne demeli? Bu işin riskleri de önceden bilinmeli.

Canım istiyor sertleşmiyor

67 yaşındayım. Hanımla birlikte olmak istiyorum. Canım istiyor ama sertleşme az oluyor. Zorlarsam meni yerine kan geliyor. Tedavisi var mı?

CEVAP

Var değerli okurum, var. Ne o gözlerin parladı? Yerinde kıpırdamaya başladın? Otur, heyecandan tansiyon yükseltip kalbe zarar vermeyelim. Bir kahve yap kendine, mutlu ve sakin otur köşene. Şimdi oku çareyi, unut bu yareyi. Organ destek istiyor, destek içeriden sağlanacak. Ne zaman ve ne kadar süre istersen hep emrinde kalacak. İş tamam bitti ama o başını eğmesi için yine el yordamına ihtiyaç duyacak. Bir de pompalısı var bunun. Onu da üroloji uzmanına danışıver. İşler iyi giderse turnayı gözünden vuruver.

Karım öyle istekli ki...

Evleneli 3 ay oldu. Hanım çok istekli çıktı, her gün ilişkiye girmek istiyor. Karıma “Hayır” dersem beni yanlış anlar diye korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik iki ruh ve bedenin bütünleşmesi demektir. Nikah kıyılırken bu karar sözle ifade edilir. Böylece ruhlar birbirine kenetlenir. Kenetlenmeden önce destek alınarak engeller aşılır ve amaca yaklaşılır. Bu yoldan ancak olumlu sonuçlara ulaşılır. Her kişinin cinsel yapısı kendine özgüdür. Karşılıklı konuşmanın yanlış ya da doğru anlaşılması olmaz. Senin cinsel yaşam dengen ve de saatin nasıl kurulmuşsa ona uyulur. Bu düzen fazla zorlanmaz. Zorlanırsa sonuç da belli olmaz. Bunu da anlatıver eşine, dizginleri alıver eline.

Kanama olmadan bozulur mu?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkim oldu. Zarımın yanlışlıkla bozulmasından şüpheleniyorum. Hiç kanamam olmadı. Kanama olmadan bozuluyor diye duydum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, kızlık zarı yanlışlıkla bozulmaz. Dikkatli ol, bunları kafaya takma.

Sevgilim sinirleniyor

İlişkiden önce çok istekli olmama rağmen başlayacakken isteğim gidiyor. Geneleve gittim, aynı şey oldu. Sevgilim “Niye böyle isteksizsin?” diye soruyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsellik acemiliği yaşıyorsun. Buna alışman lazım. Bu ileride sorun yaratacak bir noktaya gelebilir. Belki yetişme tarzın, ailenin telkini ya da inançlarından bu duruma gelmiş olabilirsin. Ama orta çizgiyi yakalamak zorundasın.

Karıma neler oluyor?

27 yaşındayım. Karım da 25 yaşında. 3 yıllık evliyiz. Eşim çok istekli, sürekli ilişkiye girmek istiyor, garip fanteziler uygulamaya çalışıyor. İlişkide bağırıyor. Ya isteklerini karşılayamazsam ve beni aldatırsa diye endişeliyim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin seni aldatacağını sanmıyorum. Karın hiperaktif. Biraz sakinleştirici ilaç alabilir, ayrıca her dediğine uyarsan, ileride dozunu arttırır. Uymamaya çalış. Gerekirse ufaktan kalbini kır, küsmesini sağla ki, zaman kazanarak taşları yerine oturt. Biraz sabret, zaten çocuğunuz olunca o hızından eser kalmayacak.

Birden soğuyorum

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Zevk alınca ondan soğuyorum. Bu evliliğim üzerinde etkili olur mu? Bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili kızım, 18 yaş cinsellikte acemilik yaşıdır. Hele kızsan daha zor. Bu yaşlarda erkeklerin her istediğine “Olur” denmez. Evlilik için erken. Evlilik olacak, birini beğeneceksin ama önce karnınızı doyuracak işe, paraya kavuşacaksınız. Ondan sonra uyum sağlayıp yuva kuracaksınız.

Kızlara zaafım var

23 yaşındayım. Kızlara karşı aşırı zaafım var. Hep mastürbasyon yapıyorum. Arkadaşlar artık yüzüme bakmaz oldu. Acaba bir kadınla cinsel ilişkiye girersem geçer mi?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona iyice alışmışsın. Artık birleşme zamanın gelmiş. Bunu gerçekleştir. “Arkadaşlar artık yüzüme bakmaz oldu” demeni anlayamadım. Sen arkadaşlarına her dakika bunları mı itiraf ediyorsun? Ya da onlar seni 24 saat gizli kamerayla izliyorlar mı? Birazcık çeneni tut.

Penisim 12 santim

17 yaşındayım, penisim 12 santim. Kız arkadaşımla birlikte olmaya utanıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Çünkü vajinanın boyu 8 santim. Kız arkadaşınla birlikte olmaya biraz utan. Ama bunun 12 santimlik penisle ilgisi yok. Bu senin lehine.

Evlenme çağım geçti

35 yaşındayım. Penisim çok küçük. Evlenme çağım çoktan geçti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik yaşının uygun olan son sınırına gelmiş gibisin. Acaba kaç santim niye yazmadın? İhtimaller üzerinde duralım. Penisin ereksiyon halinde 10 santimden küçükse, ameliyatla büyür. 10 santimin üzerinde ise normaldir. 12- 3 santim ise tıbba göre idealdir. Çünkü kadının vajinası 8 santimdir. Kilon varsa ver ya da liposuctionla oradaki yağları aldır.

Beni kandırıyor mu?

Kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz ama ilişkide kan gelmedi. Evlenmeyi planlıyoruz. Acaba kız arkadaşım önceden ilişkiye girmiş olabilir mi? Yani beni kandırıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının kız olduğuna ben inanıyorum. Sapasağlam, pırlanta gibi bir kız. Onun değerini bil. Öyle mi, böyle mi gibi kuşkular yüzünden onun ruhunu incitme. Sevgiyi öğren. Sevgi varsa ufacık zar parçasını bile düşünmen abes olur.

Meni geliyor

22 yaşındayım. 1 aydır kız arkadaşım var. Onunla baş başayken, elini tutarken cinsellik düşünmediğim halde penisimden meni geliyor. Acaba bu bir sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, anlattığın şey meni değil. Halk arasında söylenen zevk suyu. O senin cinsel sağlığının işareti. Dert edinme.

1 dakikayı geçmiyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken 1 dakikada boşalıyorum. Bu ilişkide de aynı sürede mi olur? Bu erken boşalma mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra ya da sürekli partnerin olduktan sonra erken boşalman tedavi edilecektir. Senin yapacağın şey mastürbasyon süreni durarak ve başka şeyler düşünerek uzatmaktır. Zamanla her şey yoluna girecektir.

GÜNÜN SÖZÜ

Ben duygusu kişiye göre her şeydir. O duygunun içinde öteki ‘ben’ler yoksa hiçbir şeydir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder