Dr. Haydar Dümen Film sabır taşırıyor!
HABERİ PAYLAŞ

Film sabır taşırıyor!

Porno filmler erkeklerin gözbebeği, kadınların ise adeta kuması. Eşlerini her gece televizyon, bilgisayar karşısında gören kadının gözünün yaşı dinmiyor. Beyler, böyle filmlere bel bağlamayın. Size yararı olmaz, elinizdekini de kaybedersiniz..

GÜNÜN SORULARI

Param boşa mı gider?

Penis büyüten iki hap buldum. İki firmayı da aradım. Bana değiştirme ve büyütme garantisi verdiler. Sizce ben bu ürünlerden birini almalı mıyım? Yoksa param boşuna mı gider?

CEVAP

Değerli okurum, her derde deva, ağrıya, sızıya, kulunca, gastirite, ishale uyar gibi aklına gelen her şeyi yaz bir kağıda. O bitkisel ürünlerden birinin içindeki
açıklamayı oku, aynen böyledir. Neler neler göreceksin. Elin adamı bırakın hastalığı, doğuştan bu yana ata geni penisi bile büyüteceğini söylüyor. Eğer öyleyse
şimdiden sıraya girelim, 3 aylık hap alınırsa 3 santim, 6 ay alınırsa 6 santim büyür safsatasına uyalım. Ve yanalım ki ne yanalım. Bizim paralar havaya,
toplanan paralar otçu ağaya!!!

[[HAFTAYA]]

Kör topal idare ediyorduk

Haberin Devamı

63 yaşındayım. 38 yıllık evliyim, 24 yaşında diyabetli oldum. İlk başta eşim ile kör topal ilişkim vardı. 10 yıldır sertleşme sorunum var. 2011’de sağ bacak damarım tıkandı. Karım, başarısız olurum da üzülürüm diye bana soğuk davranıyor. Sürekli kavga ediyoruz. Sinek uçsa şüpheleniyorum.

CEVAP


Değerli okurum, hastalığın zil çala çala “Penisteki damar sistemini bozacağım, haberin olsun” diye diye gelmiş. Penise gelen kanın dönüş yolundaki vana ereksiyon durumunda tutan mekanizmayı gevşetince anlattığın durum olmuş. Önceleri kör topal idare etmişsin. Şimdi sıra koltuk değneklerine gelmiş. Bunun adı mutluluk çubuğudur. Takviye materyal olarak onu taktırdıktan sonra 20 yaşındakiler bile solda sıfır kalacak. Çünkü seninkisi sınırsız bir işlerlik kazanacak. Bundan da en büyük payı eşin alacak. Ve her gece siz çifte kumrular, öyle derin uyuyacaksınız ki çalan telefonu bile duymayacaksınız.

**

İlişkiden tiksiniyorum

İlişkiye girdikten sonra birlikte olduğum kişiden ve kendimden iğreniyorum. Evlenince karımdan iğrenmekten korkuyorum. Şimdi ilişkim yok. Mastürbasyonda yapamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

CEVAP

Değerli okurum, hemen bir psikiyatra başvur. Bir süre perhiz yapman doğru. Mastürbasyona ara verme. Ama fantezilerde duyguyu ve aşkı öne çıkarak gene kadınları düşün.

Rüya gördüm ama...

21 yaşındayım, cinsel deneyimim olmadı. Kız arkadaşım var. Ben başarısızlıktan korkuyorum. Hiç mastürbasyon yapmadım birkaç kez rüya gördüm. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 21 yaşına kadar mastürbasyon yapmamak olmaz. Yalnız kanalların değil, hayallerin de tıkanır. Tabii doğaldır ki cinsel birleşmeden korkacaksın.
Büyük bir olasılıkla da başarısız olacaksın ama bu senin cinselliğinin ilerleyen yıllarda bozulacağının işareti değildir.


Sertleşmeden boşalıyorum

27 yaşındayım, bekarım. Biriyle ilişki yaşamıştım. Bir hafta zevk suyu aktı, yumurtalıklarım ağrıdı. Hâlâ da ağrıyor. İlişki sırasında partnerim penisimi sertçe sıktı. O günden beri sertleşme olmuyor. Geçen gün bir birleşme başlamadan boşaldım. Kadın da “İşin çok zor” dedi. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum penise gelen kanın dönüş yolundaki venöz sistemde bir bozukluk oluşturmuşsun. Bunun için herhangi bir hastane ya da en iyi büyük
labarotuvarlarda ’renkli penil dopler’ yaptırman gerekiyor. İlk önce o sistemde bozukluk mu var, yok mu ona bakmak lazım. Ona bakılırken meni kesesi de
incelenebilir. Erken boşalmanın tedavisi var.

Bakire miyim?

19 yaşındayım. 1.5 yıl önce ilişkiye girdim. Aslında tam da değil. Bu sırada kanamam oldu ve 1.5 gün sürdü. Şu anda bakire miyim bilmiyorum. Doktora da gidemiyorum. Bu kanama acaba damar kanaması mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın en azından zedelenmiş olabilir. Evlendiğinde kanama olup olmayacağını kestiremiyorum. Ama bu sorunu kafana takarsan dengen bozulur. Kendi geleceğini yapılandırmada daha mantıklı, akılcı ve gerçekçi olarak yere basarsan ayakta kalırsın. Aksi takdirde sendeler, düşersin. Buna da ben izin vermiyorum.

Kocam gizli saklı film izliyor

Kocam 40 yaşında, ben 33 yaşındayım. Henüz çocuğumuz yok. Kocamın ilişki deneyimi var ama daha çok film izleyip mastürbasyon yapmış. Evlendik hâlâ
film izliyor ve ben varken mastürbasyon yapıyor. Kızdığım için benden sürekli gizliyor. Onu bu alışkanlığından nasıl vazgeçiririm?

CEVAP

Sevgili okurum, şimdilik şanssızlık. Düzelmesi zor. Çünkü saplantı haline gelmiş. Tıpkı uyuşturucu, alkol, sigara gibi bağlımlı olmuş. O da öyle olmasını istemiyordur ama bir tür eli mahkum. Birlikte bir doktora gitmelisiniz. Tabii kocan bunu kabul ederse. İyi bir uzman araştırın. Çünkü en önemli kısmı bu.

Sürekli boşalmak istiyorum

21 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP


Sevgili okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için
üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde psikolojik destek alırsın.

Ya evlilik sürmezse?

19 yaşındayım. Üç yıldır nişanlımla düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. Ama ben son bir aydır zevk almıyorum. Git gide ondan uzaklaşıyorum. Bir ay sonra düğünüm var. Evliliğin sürmezse ben ne yaparım?

CEVAP

Sevgili okurum, düğün olacak, kaçınılmaz. Evlilik en az 1 yıl sürecek. Ondan sonra oturup düşüneceksin. Ortaya çıkacak tabloyu sen de ben de
bilmiyoruz. Bu saatten sonra geri dönülmez. Zamanı gelince çare bulunur umudundayım.

Kendimi frenleyemiyorum

22 yaşındayım. Günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Acaba sakıncası var mıdır? Kendimi bir türlü frenleyemiyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili çocuğum, günde 3-4 kere mastürbasyon yapmanın sakıncası olur. Bu kadar çok mastürbasyon yapma. Bu sayıyı haftada 3-4 indirirsen seninle anlaşmış oluruz.

Bozuldu mu?

17 yaşında kızım. 8 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama ilişkiye girerken ne acı hissettim ne de kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum. Kızlık zarın esnek yapıda. Şu anda kızlık zarı bozulmamış ama cinsel ilişkiye girmiş bir kızsın. Ama ilişki açısından kız değilsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Haberin Devamı

Herkesin bir hedefi vardır. Ama bir de şu hedefler aldatıcı olmasa... H.D.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder