Dr. Haydar Dümen Frene basmayı öğrenin
HABERİ PAYLAŞ

Frene basmayı öğrenin

Erkekler mastürbasyona öyle bağlanıyor ki evlendiğinde bile kopamıyor. Beyler, bunun zararı sadece size değil. Eşinizin suçu ne, onu neden üzüyorsunuz? Bu alışkanlığınızı frenlemeye çalışın ki hanımlar üzülmesin ve mutluluk kapınızı çalsın...

BÖYLE SORU YOK!

Küçük diye üzülüyorum

20 yaşına yeni girdim, 90 kiloyum, penisim 9.75 santim. Psikolojik olarak sorun yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Haydi okurum, giy şu kıspetini seninle güreş tutalım. 64 kiloyum, aramızda 26 kilo varken ben teknik kullanırım. Asla yakalanmam!!! Hele çayırda ise, çekimser güreşip seni yorarım. Tık nefes kalınca “Aaa leylekler gelmiş sürüyle” der, dikkatini havaya çekerim. Bir hamle yapar, ayağına basıp seni düşürürüm!!! İstersen kalk, ben sırtındayım, seni bırakmam. Çayırda dolaştıktan sonra sen pes edince, galibiyet bana verilir. Demek istediğim evlenmeden önce 20-25 kilo ver. Şimdilik her şey normal. Sadece yağlı güreşe çıkma, hayatını da riske atma.

Haberin Devamı

Sevgilim beni terk etti

Zevk alamadığım için erkek arkadaşım beni tatilde terk etti. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Kızım, can kızım, babasının gözbebeği, anasının öz bebeği, erkek arkadaşınla birlikteliği nerelere kadar götürdüğünüz belli. Görüyorsun bu arkadaşlığınız et-kemik üzerinde kalmış. Öze, duyguya, ortak zevklere birlikte ulaşamayınca, sevgilin daha fazla sorumluluk almamış ve de iyi etmiş. Erkek arkadaşın sana öylesine büyük yardım etmiş ki bana parmağımı bile oynatacak fırsat tanımamış. Şimdilik 6 ay kendinle konuş, düşün. Zevk uğruna kurulan arkadaşlığın daha gelişmeden kuruyuvermiş. Ete, kemiğe değil, psikolojine uygun erkekle arkadaş ol.

Büyükler daha hoş geliyor

18 yaşındayım. Yaşıtlarımla değil, büyüklerle ilişki kurmak daha çok hoşuma gidiyor. Acaba bunun penisime zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, penis tendir yani et ve deridir. Yeri gelince de zevk sana illallah dedirtir. Var yok demez o ilişkiye abone olursun. Zaman zevkleri yok etmez. Uygun, maddi-manevi ve de ailevi desteği almadan zevk kaynağının da suyu kesiliverir. Demek oluyor ki bilinçaltında kalan çocuksu, doyurucu, naza “Pekala” diyen ortamı arıyorsun. Bu böyle bir süre daha gidebilir. Zamanın fermanı önüne serilir. Bu sefer körpelere yönelirsin. Organını senin dışında bir oluşum sanıyorsan aldanırsın. Onun gıdası ruhtur. Bir de şartlar tersine dönerse sana el uzatacak kimse kalmaz.

Haberin Devamı

Prezervatif yırtılmış

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama sonra prezervatifin yırtıldığını fark ettim. Kız arkadaşım hamile kalır mı? Adeti yeni bitmişti ve kanaması vardı. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile kalmadı. Ammaa şansın haber verdi, bak dikkat dedi, spermleri dizginleyemiyormuş. Yani baba olmaya adaysın. Çaresi: Daha dikkatli olman.

Hemen boşalıyorum

22 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım olmadı. Kızlarla aynı ortamda kalınca kendimden geçiyorum, boşalıyorum. Beni kurtarın.

CEVAP

Değerli okurum, kurtarırım kurtarmasına ama boşalmak dediğin şey sanıyorum kaygan ve birkaç damla gelen sıvı. O meni değil. Bir kere bunda anlaşalım. Ama o meni ise yani orgazm oluyorsan bu yüksek heyecan potansiyelini kızlarla buluştuğun zamanlarda frenlemen, kendini sakinleştirmeyi öğrenmen gerekir. Dene bakalım, sonra bana yeniden yaz.

Haberin Devamı

Boyu sorun olur mu?

24 yaşındayım. Penisimin boyu 7-8 santim. Acaba evlenince sorun olur mu? Evlenince sık ilişkiye girmenin sakıncası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyu konusunda bir üroloji uzmanına giderek görüş. Verdiğin sayı normal. Canın ve performansın ne kadarını taşıyorsa o kadar üstlenirsin.

Yaş sınırı var mı?

20 yaşındayım. Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Ben en fazla 3 dakika sonra boşalıyorum. İlişkiye girmeden önce geciktirici kullansam sorun olur mu? Geciktirici kullanmanın yaş sınırı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu gibi ilaçlar doktor kontrolü olmadan olmaz. Herkes her şeyi satıyor, her şey de dilediğiniz gibi kullanılmaz. Erken boşalma için gerekirse bir uzmana gidiver. Bu kadar zevkin bedeli de bir doktor ziyareti olsun artık.

Niye uzamıyor?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 10-12 santim. Mastürbasyon yapsam uzar mı? Arkadaşlarımın cinsel organları 15-18 santimmiş. Niye benimki küçük?

CEVAP

Değerli okurum, 10 mu, 12 santim mi? Kesin rakamlar bizi ilgilendirir. Hangisi ise senin evliliğini yürütür, mutlu eder. Başkasının penisi öyledir, cinsel fonksiyonları ve mutlulukları acaba nasıldır? Bunu merak ediyor musun? Kendini bulmaya çalış.

Hem büyüsün hem de geç boşalayım

18 yaşındayım, penisimin boyu 14 santim. İlişkiye girdiğimde 10 saniyede boşalıyorum. Hem büyütmek hem de geç boşalmak için ilaç kullansam zarar var mı?

CEVAP

Değerli okurum, sabret. Önce evleneceksin sonra çocuk yapacaksın. Bu çocukların genetiğini iyi hesap etmek için evlendiğin hanım melez olsun. Sendekiyle melezin genlerini birleştirince şans melezden yana tutarsa, senin değil ama çocuğun sistemi büyür. Aklına hemen kötü şey gelmesin; ben akıl sisteminden söz ediyorum. Aklı büyük olanın her şeyi büyük olur, hadi hoşçakal yavrum.

Gebelik riski var mı?

20 yaşındayım, sevgilim de 19 yaşında. Kız arkadaşım ile sürtünme yolu ile beraber olduk. Ben kondom kullanıyordum. Ama kondom patladı. Kız arkadaşım 3 gündür adet sancısı çekiyor. Önceki gün hastaneye gitti, serum verdiler. Gebelik riski var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gebelik riski miski yok. Gebeliğin ne olduğunu anlamıyorsunuz ama cinsel ilişkide profesyonel kesiliyorsunuz. Biraz okuyun, sorun ve öğrenin. Sonra kuyu kazmaya yeltenin.

Neden sertleşmedi?

23 yaşındayım. Eski sevgilimle ilk defa ilişkiye girdim ve sertleşme sorunu yaşadım. Sonrasında her şey normaldi. Acaba ilkinde neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, ilkinde bir şey olmuş, organ bayılmış, tansiyonu düşmüş. Biraz da korkmuş. Kadın da ona “Gülüm, ağam” dememiş. Organ yoksulları oynamış. Heves sende kalsın, çocuğunu bekle. İleride çapkınlık yapar mısın bilemem. Ama şunu biliyorum, kadınlar seni tercih eder.

Erken boşalma tedavi edilir mi?

20 yaşındayım. 2 yıldır çok mastürbasyon yaptım. Şimdi 2 günde bir 2 kere yapıyorum. Mastürbasyon erken boşalmaya neden olur mu? Tedavi edilir mi? Süre ne kadar uzar? 5-7 günde bir sadece 1 kereliğine boşalma süresini uzatmak için mastürbasyon yapsam işe yarar mı?

CEVAP

Evet değerli okurum, erken boşalma sebeplerinin 1 numarasıdır. Mastürbasyon sayın hâlâ çok. Biraz frene bas, önce haftada 2-3’e in, garantiye alalım. Hakkari’de bir doktor arkadaş var, erken boşalmada beklenenin üzerinde süreyi uzatıyor, gider misin? Eee gidemezsen kaderine razı olacaksın. Süre sana bağlı kalır, doktorun rolü olmaz. İlişkiyi isterse partner uzatabilir. Şansına böyle

biri çıkarsa eyvallah dersin. Olmazsa iş bize düşer.

GÜNÜN SÖZÜ

Çoğu zaman akıl başlangıçta doğru yolda olduğunu sanır, ancak yolun sonunda aptallığına inanır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder