Dr. Haydar Dümen Gemi karaya oturmadan...
HABERİ PAYLAŞ

Gemi karaya oturmadan...

Haberin Devamı

Evlilik iki kaptanlı gemi yolculuğu. Eşlerin birlikte hareket etmesi ilişkinin mutluluğunu sağlar. Cinselliğin paylaşılamaması ya da çiftten birinin tatmin olmaması sorunları büyütür. Büyük hayallerle suya indirilen o gemi karaya oturmadan önleminizi alın.

BÖYLE SORU YOK!

Bıldırcın havalanmıyor


17 yaşındayım. Yaşıtlarımda her şey normal ama benim bıldırcın hiç havalanmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, bu yazıyı okuyan bıldırcın avcıları yollara düştü. Fakat o avcıların tümü kız, bıldırcının peşindeler. Her biri “Ben avlayacağım” diye yarışıyorlar. Ve köşe bucak seni arıyor. Senin bıldırcın ne kadar besili? Cılız mı, semiz mi? Mübarek hayvanın eti çok lezzetlidir. Kimileri ağla yakalanır. Avcılar bunu iyi bilir! Sakın sen ağa düşme. Merminin menziline de girme.

Sevgilim bana ayak uydursa?

22 yaşındayım, 1 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşım orgazm olamıyor ve kızıyor. “Süreyi uzat” diyor ama niye hep fedakarlığı ben yapıyorum? O orgazm olmak için bana ayak uydursa olmaz mı?

CEVAP

Olmaz değerli okurum, olamadığı ve ayak uyduramadığı için olmaz. Olması için de nice kadın nasıl çırpınıp durur. Uzamış süreye fedakarlık dediğin için erkeklerin çoğu seni kınayacaktır. Bulmuşsun bir nimet, haline şükret Memet! Aslında kız arkadaşın oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi kızıyor. Bir de sana “Ya uzat ya da beni bırak” deseydi yanıtın ne olurdu merak ediyorum. Acaba bu durum ön sevişmeyi bilmediğinden mi yoksa bencilliğinden mi?

Karım hiç kıpırdamıyor

34 yaşındayım, 6 aylık evliyim. Seks yaparken karım hiç kıpırdamıyor. Ben de artık mastürbasyonla yetiniyorum. Bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yol ayrımındasınız. Evlilik erken iflas etmiş. Kadının kanatları gelişmemiş, uçamıyor. Sen de ‘eski hamam eski tas’a dönmüşsün. Kadın ha varmış, ha yokmuş! Aslında bu durum çok yaygındır. İki erkek eşlerini anlatıyorlar. “Benimki her akşam kitap okuyor” diye yakınınca, diğeri “Benimki de her akşam canıma okuyor” demiş.

Arkadaşı “Nasıl ya?” diye sorunca “Nasıl olacak, kitabı hep yatakta okuyor” diye yanıt vermiş. Okurum, sanırım senin eşin de içinden “Şu iş bir bitsin” diye hep okuyordur yani!!! Bu tempo ile yolun biri kapandı, ötekinin bak çaresine.

Bunalımdayım

17 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Arkadaşlarımla yaşadığım ilişkilerde cinsellik yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bunları dert etmeye erken başlamışsın. Biraz büyü yavrum, biraz kendine gel. Ruhun, bedenin olgunlaşsın. Dolduruşa gelme. Zamanı gelince her şey yoluna girer. Şimdilik bu yolda ısrar edersen komplekse girersin. Ruhun zedelenir. O penisten de çok önemli.

Acaba yırtılmış mıdır?

21 yaşında kızım. Mastürbasyon yapıyorum. Sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştım. Çok az kanamam oldu ama acı hissetmedim. Zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtıldığını sanmıyorum. Sen de düşünme. Evlendiğin zaman sorun yaşamayacaksın. Ama zarın esnekse kan gelmezse bunun da söylediklerinle ilgisi yok. Dik dur, komplekse girme.

Küçültmek mümkün mü?

Penisim büyük. Küçültmek mümkün mü?

CEVAP

Yok yavrum.

Çok utanıyorum

18 yaşındayım, çok sivilce çıkıyor. Kız arkadaşlarım sivilce bulaşır diye yanıma gelmiyor. Bir de sigara içiyorum. Acaba sigaradan olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sigara içmenden utanman gerekiyor. Sağlığını bozuyorsun, değerli okurum. Sivilcelerin bulaştığını ben bilmiyorum. O zaman tedavi ol. Bir cilt hastalıkları uzmanına görünüver.

Midem bulanıyor

2 yıllık evli kadınım. Kocam beni arzulamıyor. İlişkiye girince de sertleşme sorunu yaşıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bence deniz bitmiş. Bu evlilik fazla zaman yitirmeden noktalanmalı. Belli ki eşinin sorunları var. Cinselliğe karşı önyargılı ve soğuk. Büyük olasılıkla mastürbasyon alışkanlığı vardır. Eşin önce davranıp seni de ikna ederek “Nedir durumumuz? Gel yardım alalım” diye bir uzmana götürmek isteseydi, bu durumda ufukta ada görüldü. Bu da o yönsüz denizin ortasında bir çığlık, bir umut ışığı gibi evlilik geminize yön verebilirdi. Kararı sen vereceksin, hayat senin.

Benden kaçıyorlar

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşlarım ilişkiye girmek istemiyorlar. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis ameliyatla küçültülmediğine göre iş sana ve tekniğe kaldı. Senin davranışlarında ve kızlarla ilişkinde de idareli bir irade şart.

Kız hep ilişki istiyor

31 yaşındayım. 1 yıldır bir kızla çıkıyorum. Ne zaman yan yana gelsek benimle ilişkiye girmek istiyor ama yanaşmıyorum. Mastürbasyon yaparken bazen boşalamıyorum. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kadına ve kıza alışamadığından dolayı olabilir. Bunlar mastürbasyon takıntılarıdır.

Orgazm olamıyorum

29 yaşındayım ve 3 haftalık evliyim. Eşim bu konuda usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların yarısı senin gibi. Önünüzde en az 50 yılın var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri ve alternatifleri kullanarak tekniğinizi geliştireceksiniz. Ayrıca duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

Zar ne kadar derinde?

Kızlık zarı ne kadar derinliktedir? Kızlık zarının yırtılması için penisin kalınlığı önemli midir? Kızlığı bozabilmek için cinsel organın boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı hemen vajinanın girişindedir. Yani odanın kapısı gibi. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı hangi tür penis olursa olsun, kanamaz. Kanayacak olan, çapı ince olandan da kanar. Bunlar karmaşık işlerdir. Siz işin doktorluk kısmını bırakın. Kendi doğrularınıza bakın. Çok ileri gitmeyin. Orta yoldan şaşmayın.

Nasıl ilişkiye girerim?

Cinsel organım 9 santim. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Bu durum beni çok korkutuyor.

CEVAP

Değerli okurum, ileride ortam oluşunca her şey senin için düzelebilir, yoluna girebilir diye düşünüyorum. Penisinin ölçüsünden çok emin değilim. Zamanı gelince bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağları erit. Penis 2-3 santim daha ortaya çıkar.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. İlişkiye girince erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle bir ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanoğlu'nun evrensel boyutlarından birisi de egosunun esiri olmaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder