Dr. Haydar Dümen Gemi karaya oturmadan
HABERİ PAYLAŞ

Gemi karaya oturmadan

Haberin Devamı

Erkekler ergenliğe girdikleri yıllarda mastürbasyonla tanışıyor. Ona tutkuyla bağlanıyor. Zamanı gelip evlilik kapıyı çalınca işler karışıyor. Ondan vazgeçemeyen erkek eşiyle cinselliği yaşamaktan kaçıyor, her fırsatta bir bahane yaratıyor. Beyler, gemi karaya oturmadan dümeni ele alın...

Şişme kadın yerine erkek gönderdiler

İnternetten şişme kadın siparişi vermiştim. Ama kutusunu açınca şişme erkek gönderdiklerini gördüm. Psikolojim bozuldu. Ne olacak benim halim?

Cevap

Değerli okurum, durumuna şansın şanssızlığı, aklın iflası derler. Şans kapını çalmış, farkında değilsin. Düşünsene erkek şişme bebek arayan bunca kadın varken senin elindeki bir servet! Erkekler muhtaç olmuş şişme bebeğe. Alsam mı almasam mı deseler de bir yolunu bulup alıyorlar. Ama erkek şişme bebek alımı öyle mi? Alan da yürek, mahalleye de dedikodu gerek. İşte zurnanın son deliği bu. Şişme bebeğini internetten açık arttırmaya çıkar. Koy cebine paraları. Git şişme bebekçiye. Bir erkek, bir kadın al. Biri sende kalsın, ötekini müşteri çayırına sal.

Karım çok istekli ama..

6 aydır evliyim. Karım ilişkiden zevk almıyor. İstekli ama orgazm olup olmadığını anlamıyor. Ne yapmalıyız?

Cevap

Değerli okurum, önce ‘Kaderim buymuş, ne yapsam boş’ şarkısının bir kelimesini değiştirerek sabah, öğle, akşam günde 3 kere yüksek sesle söyle. Kendi kendini telkin yoluyla sonunda vallahi her şeyi kabullenecek duruma gelirsin. Üstelik yalnız değilsin. Kadınların yüzde 40’ı orgazm olamadığına göre, eşinin kaderdaşı da çok. Gerekirse eşinle bir dernek, parti bile kurarsınız. Baksana ortalık partiden geçilmiyor. Eşin başkan, sen yardımcısı olursun. Geriye atacağın bir adım kaldı. Al sevgili eşini, birlikte bir pskiyatriste gidin. Sen bir kadının orgazm edilebileceğini, eşin de nasıl orgazm olunabileceğini öğresin. Kadının da potansiyel var. Tedavide bu çok önemli. Ya bir de kıpırdamayan, ne olduğunu bile anlamayan biri olsaydı? Durmadan da seni suçlasaydı ört ki ölem!

Benimki ölecek diye korkuyorum

Kız arkadaşımla 6 saat ilişkiye girdik ama kız bir türlü orgazm olamadı. Neredeyse beni yiyecek. Her gün birlikte olmak istiyor. Benimki yoruldu, ölecek diye korkuyorum. Ne yapmam lazım?

Cevap

Evet değerli okurum, teşhisine katılıyorum. Vallahi de billahi de o seni yiyecek. Neyini yiyecek? Başının etini. Günler, aylar geçince “Sen ne biçim erkeksin? Bir kadını nasıl orgazm edeceğini bilmeden bu yola neden çıktın, benim de başımı neden yaktın?” diyecek. Giderek sen erkekliğin hakkında şüpheye düşeceksin. Şüphe içini kemirdikçe şimdiden yorulmuş olan organ konkordato (iflas öncesi son çıkış) ilan edecek. Şu ana kadar başının etinin yarısını da yediği için saçların dökülmeye başlamış. Arkadaşın ‘En iyi savunma saldırıdır’ diyerek, kendi sorununu sana yükleyerek bu maçı da böylece kazanmış olacak. Kısacası durumu iyi görmüyorum. Ne kurtarırsan kârdır diyorum: Kızı terk et.

İlk birleşmeyi nasıl uzatırız?

Yeni evliyim. Karımla günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz. İlk birleşmemiz 10 saniye ile 3 dakika arası değişiyor. 2’ncisi 20-30 dakika, 3’üncüsü ise daha uzun sürüyor. Bu ilk birleşmeyi nasıl uzatabiliriz?

Cevap

Değerli okurum, sistem kendini uzatmaya başlamış bile. İlk heyecan, ilk vuruş böyle olabilir. Zamanla düzelecek. Çok tedirginsen bir uzmandan yardım alabilirsin.

Hamile miyim?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1.5 ay önce yakınlaştık ama birlikte olmadık. Gebe kalmaktan korkuyorum. Bu yakınlaşmadan sonra adet gördüm. Ama üstüne görme diye bir şey varmış. Anneannemde de böyle olmuş. Ne olur bana yardım edin.

Cevap

Sevgili okurum, anneanneni bilmem ama sen hamile değilsin. Bir şey asla unutulmamalı. Bilim ve hastalıklar hafife alınmamalı. Her şeye rağmen benzer koşullarda gebelik olabilir. Biz buradan genelini yazıyor, sıkıntılarınızı paylaşıyoruz. Takdir edin ki sürprizler yaşanır. Şimdilik bekle, üzülme, sorun yok.

Acaba başka yolu yok mu?

Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ama kızlık zarım yırtılacak diye çok korkuyorum. Acaba bu işin başka yolu yok mu?

Cevap

Of ki ne of. Her şey bitti de şimdi yolları mı öğreteceğiz. Ben yol uzmanı mıyım? Kızım, akıl var, psikoloji var, beden sağlığı var, sosyal yapı ve geleceğiniz var. Bunlardan hangi yanlış yola sapılırsa başınızı derde girer, benden bu kadar.

Yerimden kalkamıyorum

16 yaşındayım. Penisim biraz büyük ve bana sürekli sorun çıkarıyor. Ailemle televizyon seyrederken açık giyenin kadınlar görünce benimki hemen hareketleniyor. Annemler görecek diye çok utanıyorum ve yerimden kalkamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

Cevap

Değerli okurum, nasıl sorun yaratıyor? Ailen onu hissetse bile inan ki içlerinden gurur duyar, keyiflenirler. “Bizimkisine maşallah” derler. Herkes büyüklük sevdası peşindeyken bari sen şikayet etme. Evlenecek yaşa gel. O zaman kara kaplı kitaba bakalım bahtına ne çıkacak?

Penisimi nasıl büyütebilirim?

17 yaşındayım. Cinsel organımın boyu en fazla 10 santim. Bu durumdan gerçekten çok utanıyorum. Penisimi nasıl büyütebilirim?

Cevap

Değerli okurum, büyümeyecek. Ama bu 10 santim de sana yetecek, mutlu evliliği sürdürecek. Yeter ki cinselliğin, evliliğin ve psikolojinin ayrıntılarını bilesin. Bir tabak balı kaşık kaşık da yersin, ufak tabağa alır, yanına garnitürlerini de koyarak lokmanın üzerine birer parça sürerek de yersin. Her kadın bu ikinci şekli tercih eder, haberin olsun.

Eşimi tatmin eder miyim?

24 yaşındayım. Penisimin boyu 12 santim. İlerde eşimi tatmin edebilir miyim? Sertleşme sorunu da yaşıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım?

Cevap

Değerli okurum, şu anda yardıma ihtiyacın yok. İlerisi gelsin bir yakına, biz sözlü bile olsa bakına bakına yardım elimizi uzatalım. Ama şimdiden haberi de sana verelim. Hiçbir sorun yok, keyifle yaşamana devam.

Yaşımdan büyük

16 yaşındayım. Günde 6 kere mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım 20 santim. Yaşımdan büyük. Ne yapmam gerekiyor?

Cevap

Değerli okurum, 20 santimi cebine koy, ona sahip çık. Azdırma, kızdırma. Ama 6 sayısını 15 günde 6’ya indir. Gerisini kendi haline bırak.

Kızlık zarını diktirse olur mu?

17 yaşındayım. Bir kız arkadaşım var, şimdi 19 yaşında. Geçen yıl sevgilisiyle ilişkiye girmiş. Kızlık zarı yırtılmış. Evlenirken kızlık zarını diktirse kocası bu durumu anlar mı? Bu yüzden sürekli ağlıyor. Ne yapmamızı önerirsiniz?

Cevap

Değerli okurum, yıllar geçsin, kız biraz daha büyüsün, kendine gelsin. Kasaptaki ete soğan doğramasın: Evlenmeden önce erkeğinin kimliğine, yapısına göre de bir karar versin. Sanıyorum vereceği kararla diktirmeye gerek kalmayacak. Eğer kızlık zarı diktirilirse günü, yöntemi önemli. İyi bir uzmanın elinden geçerse gelecekti eşi bunu anlayamaz.

Cinsellikten korkar oldum

30 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. 20’li yaşlarda birkaç denesem de sertleşme olmadı. Evde bir sıkıntı yok. Evlilik ve cinsellikten korkar oldum. 98 kiloyum. Acaba kilonun da etkisi olabilir mi? RUMUZ: YAKAMOZ

Cevap

Değerli okurum, kilonun etkisi yok. Ama alışkanlığının yani mastürbasyonun etkisi ise çok. Anlayacağın gemi oraya demir atmış. Günün birinde evlenmek isteyebilirsin. Aslında evlensen iyi olur. Ama senin demir atmış gemiyi demirinden kurtarıp yeniden yüzdürmek zaman alır. Onarımı gerekir ama buna değer. Çünkü ileriki yaşlarda yalnız kalmazsın.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder