Dr. Haydar Dümen Göz dışarıya kayınca...
HABERİ PAYLAŞ

Göz dışarıya kayınca...

Haberin Devamı

Evliliklerde erkekler düzenden, hep aynı şeyleri yapmaktan bazen de eşleriyle cinselliği yaşamaktan sıkılıyor, gözleri dışarıya kayıyor. Beyler, çapkınlık yaparsanız yuvanız dağılır, ailenize de yazık olur, tek başına kalakalırsınız...

BÖYLE SORU YOK!

Kuş ‘üniversite’ diyor

Üniversite sınavını kazanamadım, kendimi mastürbasyona boğdum. Kuş “üniversite üniversite” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk hedefin üniversite sınavını kazanmaktır, ileri marş marş! Bu sınavdan sonra sıra kimliğinin yapılanması, beyninin bilgi toplaması ve kişiliğinin toplum içinde yer almasına gelecek. İleriye bakacak, her kazanımın ardından “Daha daha” diyecek ve bu yolda toplumda adı geçen biri olacaksın. Bırak şu aç kalmış havyanları, kuru ota da tutsak olurlar. Oysa taze çimenler, tohumlar varken kuru ota ancak yoklukta sıra gelir. Kuşa dikkat et! Doğru ötüyor, ben de ona katılıyor, sana başarılar diliyorum.

Neden zevk almıyorum?

5 aylık evliyim. Eşimle severek evlendik. Orgazm olamıyorum, zevk alamıyorum. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, cinsellikte yapısal sonra eğitimsel yönden iki başlı bir durum vardır. İki yanlı baskı ve korku içinde büyütüldün. Kendini tanımak için organına ayna ile bakamayanlar hiç de az değildir. Kaldı ki bakınca bayılanları da gördüm. Bu dolambaçlı, bir bakıma güvenilmez labirentte sizler evliliklerinizde nice sorunlar yaşayacaksınız, bunu madde madde biliyorum. Öte yandan nice erkekler de bilirim. Kadınlar konusunda doğdukları ülkeler bile şanslarına kalmıştır. Sevgili okurum, orgazm olacaksın, önünüzde zaman uzun, eşinle birlikte psikolojik yardım alacaksın.

Kızdan kan gelmedi

Cinsel ilişkiye girdim. Kızdan kan gelmedi. Sizce sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre zar esnekti. Sana göre galiba ilişkiye girmiş ve yırtılmıştı. Kıza göre yanıtı kayıp. Ağır yük kaldırmış, bisiklete binmiş, birkaç kere düşmüş, rüyasında sevişmiş, bir keresinde bir erkeğe bakarken içi pırpır etmiş, 1-2 kere mastürbasyon denemesi yapmış, bir keresinde de telefonda içinin ılık ılık olduğunu hissetmiş ve bayılacağını sanmış... Bu kadar çok bilinmeyenli bir denklemde yukarıdaki gibi sizlerden duyduğum yorumlar dahil, daha neler neler var. Yorma kafanı değerli okurum, kızın zarı esnekti, gerisi ben dahil hikaye.

Erken boşalıyorum

Erken boşalıyorum. Bir de ilişkide isteksizlik sorunum oluyor. Boşaldıktan sonra hemen sertliğini kaybediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, fiziksel yapın normal. Ancak erken boşalma evlilik koşullarında tedavi edilebiliyor. Pek çok erkek bundan şikayetçi. Şu anda ortada bir sorun görmüyorum. Tedavi olmanı öneriyorum.

İlişkide acı çekiyorum

29 yaşında kadınım. Eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişkide çok acı çekiyorum. Onunla bir araya gelmeye korkar oldum.

CEVAP

Sevgili okurum, ilk önce bir kadın doğum uzmanına gideceksin. Orada organik bir sebep yoksa, bu acıyı biz yok ederiz.

Kanama kaç gün sürer?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. İlişkiye giriyoruz. Sevgilim hamile kalmaktan korkuyor. İçine boşalmazsam hamile kalır mı? Bir de kızlık zarı yırtılınca kanama kaç gün sürer?

CEVAP

Değerli okurum, vajinanın üzerine boşaldığınız zaman hamile kalma ihtimali vardır. Kızlık zarı kanaması genelde başladığı an biter. Ama bazen ara ara birkaç saat ya da bir gün kanama olabilir.

Gözüm hep dışarıda

12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Çok istekliyim. Eşim beni tatmin etmiyor. Gözüm dışarıda. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evliliğe devam. Gözün dışarıda, güvercinler gibi uçsun ama asla birine konmasın. Türkiye’deki kadınları yarısı eşin gibi. Eşine duygusal yaklaş. Onunla ortaklaşa fanteziler bulun. İki de çocuk var. Değerli okurum, el ele verin, profesyonel yardım almaya bakın.

Vajinada kaldı

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif vajinasında kaldı. Prezervatifte spermler de vardı. Sizce sevgilim hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmış olabilir. Şu anda beklemedesiniz. Bir süre sonra reglisini görmezse sorun var anlamına gelir. O zaman bir gebelik testi yaptırın.

Büyütücü alsam mı?

Büyütücü almak istiyorum, ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, paran çoksa git fakire fukaraya, bir öğrenciye yardım et. En azından çamura, bataklığa atmamış olursun.

Hem eğri hem de kısa

24 yaşındayım. 1.73 boyunda, 72 kiloyum. Penisim 8 santim, yeterli mi? Yoksa çok mu kısa? Bir de eğri, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, rica etsem üroloji uzmanı ile görüşsen, dokular incelemeden geçse.

Gebe kalır mı?

3 yıllık bir ilişkim var. 3 hafta önce beraber olmak istedik ama birleşme olmadı. Kızlık zarı yırtılmadı. Ama hamilelik korkumuz var. Sevgilimin adeti gecikti. Test yaptık, negatif çıktı ama sizce gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bilim sana söylemiş. Bir şey yok, korkma. Benim edeceğim tek laf kalmış geriye. Bundan sonrasına dikkat et.

Geneleve gideceğiz ama...

Kimseyle ilişkiye girmedim. Arkadaşlarla geneleve gitmeye karar verdik ama ben kendime güvenemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 1 yıl daha sabret. 1 yılın sonunda mail at. Ruhun olaya alışsın. Orada rastlayabileceğin olumsuzluklara psikolojin direnç kazansın.

Küçük mü, değil mi?

15 yaşındayım. Cinselliğe ilgi duyuyorum. Günde 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Yaşıma göre iyi mi yoksa fazla mı?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Biraz da okuluna yoğunlaş. Ailene yaklaş.

Şansımız var mı?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım 12 santim. Eşim bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak?

Anne olamazmışım

18 yaşında kızım. Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Bana anne olamayacağımı söylediler, doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bu konunun annelikle ilgisi yok. Klitoris orgazma saplanıp kalacaksın. Zararı evliliğinde vajinal orgazmı yakalamakta zorlanman olur, azaltıver.

Ergenliğe girmedim

18 yaşındayım. 1.60 boyundayım. Ergenliğe girmedim. Kıllarım çıkmadı, penisim de 10 santim. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bir endokrinoloji uzmanına git. Yani hastanedeki o branşa başvur, şöyle bir elden geç. Uzaktan, görmeden karar vermek hayatını olumsuz etkileyebilir. Bence zaman kaybetme.

GÜNÜN SÖZÜ

Özverinin azı kızdırır, çoğu azdırır, orta dozu kazandırır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder