Dr. Haydar Dümen Gözünüzde büyütmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Gözünüzde büyütmeyin

Haberin Devamı

İlk geceyi gençler gözlerinde çok büyütüyor. Kızlar duydukları yüzünden tedirgin, erkek tecrübesiz, ne yapacağını, nasıl davranacağını kestiremiyor. Gençler, ilk geceniz kâbusa dönmesin, hazır olmayı bekleyin, hazır olana kadar birkaç gün erteleyin...

BÖYLE SORU YOK!

20 yaşındayım. 1. 80 boyunda, 130 kiloyum. Penisim 7 santim. İlişkiye girerken çok zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, desene şuna milli oldun! Ben hâlâ anlamıyorum, geneleve gidince mi yoksa o işi sevgiliyle bitirince mi milli oluyorsunuz? Nerede oluyor senin bu olayın? Ortam durumu değiştirir. Seninle bir doz ayarlama ve yük bindirme hesabı yapalım.

Ona lokomotif diyelim, arkasına da 50 tane vagon ekleyelim. Bu durumda yine de işini bitirdi, umudunu boşa çevirmediyse benden alkış aldı. Çünkü aklım döndü dolaştı, 50 vagona takıldı kaldı. Haydi vatandaş, büyük sınavdasın. Önce 30 kilo veriver, sonra gel benim elimi öpüver. Ben asıl alkışımı geleceğe saklıyorum, sana da babalık yapıyorum, şimdiden müjdemi veriyorum, düğünde halay başı oluyorum.

Neden eskisi kadar istekli değilim?

Eskisi gibi mastürbasyon yapasım gelmiyor, istek duymuyorum. Üzerimde yorgunluk var. Sorumun cevabı nedir?

CEVAP

Cevabı yorgunluktur değerli okurum. Yorgunluk deyince sayalım bakalım. Bir kura çekelim ne çıkarsa bahtıma, oturalım şansımızın tahtına. Keyfin yerinde değil, cebinde yeterince para, altında araba yok. Giysilerin vasat, babanın işleri kesat. Umutlar bir bir dalında kuruyor.

Babaannen durmadan “Oğlum ne zaman evleneceksin?” diye sana soruyor. Hâlâ spor ayakkabı giyemedin, bir gün arkadaşlarına “Hadi kafeye gidelim, bu da benden olsun” diyemedin. Kızlar göz alıcı, can çeker ama tüm kapılar kapalı. Organ ise kalın kafalı. “Bekle onun da gelecek zamanı” diyorsun. Bir gün geçmeden organ “Hâlâ beni niye bekletiyorsun?” diye sitem ediyor. Seninkisi ruh yorgunluğu değerli okurum. Bunun bedeline organ da ortak olsun, 1 hafta dinlensin, seni de rahat bıraksın.

Yeni evli kiracılar beni bitirdi

43 yaşındayım, 19 yıllık evliyim. Karım 39 yaşında. Üst katımıza yeni evli bir çift taşındı; hiç durmuyorlar. Karım da beni rahat bırakmıyor ama sertleşme olmuyor. Yardım edin.

CEVAP

Ah şu üst kat kiracıları!!! Değerli okurum, sen de, eşin de haklısınız. Bir otelde sizinkine benzer durum olmuş. Orta yaşın üzerinde bir çift, otele gitmişler. Komşu odadan sesler geliyor. Ahlar, oflar, sabaha kadar karyola gıcırtıları...

Bizimkiler heyecanlanıp cinsel uyarı mesajı olarak paylarına düşeni almışlar. Ertesi sabah kahvaltı getiren garsona neşeyle kapıyı açmışlar. Garson “Efendim, sizi mutlu gördüm, yan odada hastamız sabaha kadar ahlayıp ufladı, gece oda çok hareketliydi” deyince biri elindeki çay bardağını düşürmüş, diğeri başını yastığa gömmüş. Değerli okurum, işiniz zor. Bu durum 3-5 ay devam edecek. Sertleşmeyi bizler sağlayalım, eşin kulaklarını tıkasın. Sen de iki arada bir kulağın yukarıda, bir kulağın yastıkta idare ediver gitsin.

İlk gece ne yapabilirim?

22 yaşındayım. Yakında evleneceğim. Nişanlım ilk geceden çok korkuyor. Bu korkusunu nasıl yenebiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, ilk gece odaya girdiniz. Elinden tut, konuş onunla. Geçmişi, sevgini, aşkını anlat. Sonra oturun karşılıklı birer çay için. Mümkünse çayı sen hazırla. Yine el ele tutarak yatağa giysili uzanın. Karın razı değilse ilk birleşmeyi birkaç gün erteleyin. Alışsın kızımız.

Acaba erken mi?

20 yaşındayım. 2 aydır güzel bir ilişkim var. Kız arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz. Cinsellikle ilgili konularda konuşuyoruz. Acaba bizim yaptığımız erken mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik çenenize vurmuş. Keşke orada kalsa. Ama çok hayal ederseniz bu konuda romanlar, senaryolar yazarsanız gerçek hayatta beklediğinizi bulamazsanız. İşte o zaman, yandı gülüm keten helva.

Sivilce çıkıyor

15 yaşındayım. Penisimin üzerinde sivilce çıktı. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba ondan olabilir mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, ondan değil. Ama sivilceden sana mektup var. Sen okuyamıyorsun ama ben okudum: “Gün aşırı yap” diyor.

İlişkiye girsem mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Beni tahrik etmeye çalışıyor. Ben evlenmeden önce böyle bir şey yapmak istemiyorum. İlişkiye girmemi önerir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiden uzak durmanın yolunu sen zaten bulmuşsun. Tahrik olmamaya devam. Evlenmeye daha zaman var. Bu kızdan da ayrılman olası değil. Karşılıklı konuşun ve bir orta yol bulun.

Nasıl etkiler?

20 yaşındayım, penisim 13 santim. Bu durum cinsel hayatımı nasıl etkiler? Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu cinsel hayatını normal olarak yönetir. Erken boşalman da evlendiğin zaman tedavi edilir. Şimdi senin yapman gereken mastürbasyon sırasında duraklayarak, süreyi uzatma antrenmanları. Sistemi ona göre koşullandır.

Ne sıklıkta yapılmalı?

17 yaşında birinin penisinin boyu ve kalınlığı ne kadar olmalı? Ne sıklıkta mastürbasyon yapılmalı?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu doğa ne kadar verdiyse o kadar olmalı. 18 yaşına geldikten sonra ölçer, biçersin. Mastürbasyonu da haftada 3’e düşer, yola devam edersin. Gerisine karışma. Hemen git dersine başla, bunlarla uğraşma.

Cinselliği merak ediyorum

17 yaşında kızım. Cinsel ilişkinin nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Küçük kızım, önerim cinsel birleşmeye girmemen. Hem erken hem de belalı. Başın derde girer, altından kalkamazsın. Rahatlamak için haftada 1-2 yüzeysel mastürbasyon yapmanın bedene bir zararı yoktur. Belki seni rahatlatarak olabilecek yanlış bir adımın önünü keser.

Eşim kendini kasıyor

5 aylık evliyim. İlk gece eşim cinsel organımı gördü ama korktu. Kendini kasıyor ama çok istekli. Ne yapalım?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus. Çözümü var, uzatıp evliliğinizi sarsıntıya sokmayın.

Orgazm olamıyorum

25 yaşında kadınım. Düzenli bir seks hayatım var ama orgazm olamıyorum. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, bu konunun şu an kesin tedavisi yok. Belki bir profesyonel yardım almanın yararını görürsün. Size teknik ve fizyoloji öğretilir.

Nasıl çözülür?

17 yaşında, 1.80 boyundayım, penisim 14 santim Nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, normal ve ideal bir cinsel organın var. Boşuna kuşku ve korku yaşıyorsun. Bunu komplekse de çevirebilirsin. Herkes gibi normal, yoluna devam.

İdeali kaç olmalı?

18 yaşındayım. Penisimin boyundan şüphe duyuyorum. İdeali kaç olmalı? Çok mastürbasyon yapmanın erken boşalmaya yol açacağını duymuştum, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, normal olduğuna inanıyorum. 10 santimin üzeri, 18’in aşağısı iyidir. İkinci konu doğrudur. Normal mastürbasyon yani haftada 3-4 kez yapılandır. Mastürbasyon yaparken de kendini tutmayı öğren. Ama asla sıkma.

Sevgilim hamile mi?

22 yaşındayım. Penisin ucundaki sıvının kızı hamile bırakması mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, bırakmaz. Ama dikkatli olun.

GÜNÜN SÖZÜ

Evrenin sonsuzluğunu sadece düşüncenin hızı aşar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder