Dr. Haydar Dümen Hareket vakti gelince...
HABERİ PAYLAŞ

Hareket vakti gelince...

Doğru kişiyi buldunuz, hayatınızı düzene koydunuz ama cinselliğe yaşamınızda yer açmadıysanız daha fazla geç kalmayın. Belli yaşa geldiğiniz halde deneyiminiz yoksa harekete geçin, hayatın tadını çıkarmaya bakın ki yıllar boşa geçmesin...

BÖYLE SORU YOK!

Asla doymuyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla 6-7 defa ilişkiye giriyorum. En fazla 2 gün mastürbasyonsuz duruyorum. Hiç doymuyorum, neden?

CEVAP

Aslanların aslanı, ateşli yaştasın. Amma velakin uçurumdan kaymaya başlamış, çalı çırpıya takıldığın için dibe düşmemişsin. Verdiğin sayısal değerler cinsel tutkunun son aşaması. Dibe vurmaya da 5 kalmış. 6-7 ilişki erken boşalmada çok görülür. Eğer ilişkiler 3-4 dakika ise, sayı 6-7 olabilir. Bir de bunun ballı badem, ne güzel Adem yanı vardır. İlişkiyi 15 ya da 30 dakikadan saysak 6*30 eşittir 180 dakika yani 3 saat eder. Mahmure kızımızdan önce senin dengelerin bozulur, o da tatminsizliğe düşer.

Haberin Devamı

Ya kız beğenmezse?

18 yaşındayım, penisim 13 santim. Haftaya ilişkiye gireceğim. Kız küçük diye beğenmezse? Bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, mailini acil servise aldım, yanıtımı yazıyorum. Öyle ya vakt-i zamana ayarlı, hayalleri büyük, seçici, titiz ve akıllı okuruma bir yol haritasi çizeyim dedim. Ki yaşam boyu bana dua etsin. Değerli okurum, bu ilişki hayat kadınlarıyla olacaksa hayal kırıklığına uğrayacaksın. Kız arkadaşınla ise, hop hoop ağır ol, delikanlı desinler. Şimdilik ilişkiden vazgeçiver. Bir de sosyal kurallar aralarında bir karar alsınlar. Gelelim Vehbi’nin kerrakesine; 13 santim penis ideal. Küçük sanıp gereksiz kuşkulara kapılma, her şey yolunda, sadece yavaş ol yeter!

Karım cinselliği sevmiyor

29 yaşındayım, 9 yıldır evliyim. Karımla eskiden haftada 2 kez birlikte olurduk. Şimdi ayda 1 kez bile istemiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, Atlantik’teki kasırgalardan geçmiş, cinsel dalgaların azalıp kalite kazandığı yaşa gelmişsin. Ama taşların yerine oturmadığından dert yanıyorsun. Sen 20 yaşındayken sanırım saygıdeğer eşin de 19 yaşındaydı. Onun cinsel kimliğinin yerine oturmamasının sebeplerinden biri de budur. Eşin kendi cinselliğinin duvarlarını öremedi. Esen rüzgarlardan ve huyundan cinsel kimliğini kazanamadı. Bu işi hep hatır için yaptı. Yani yani önüne konulan nimetin tadına da varamadı, iştahı kapandı. Seks ve psikolojinin karıştığı bu kimlik için ikiniz de profesyonel yardım almak zorundasınız.

Haberin Devamı

Tecrübem yok

27 yaşındayım, cinsel deneyimim yok. Sadece mastürbasyon yaptım. Penisimin boyu 14 santim ve sol tarafa doğru eğrilik var. Sizce bu sorunlar giderilebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, önce penisinin eğriliğinden söz edeyim. Cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri değilse sorun yok. Cinsel birleşmeye engelse ameliyatla düzeltebiliyor. Ortalama 12 yıldır mastürbasyon yapıyorsun, bu süre uzun. Penisin ideal. Hiç zaman kaybetmeden kadınlarla ilişki deneyimine başla ya da evlen. Çünkü zaman aleyhine işleyecek. Karşı cinse duygusal yaklaş, onu seks objesi gibi görme. Başına bir kuş konarsa ani hareketle onu kaçırma.

Neden iğreniyorum?

17 yaşındayım. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Yapmadan önce istekli oluyorum ama boşalınca kendimden çok iğreniyorum. Neden böyle oluyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu olay böyledir. Çünkü mastürbasyon doğal bir cinsel tahmin yolu değildir. Çoğu zaman iradeyi de aştığından yapanlar pişman olur. Mastürbasyon sayın normal. Dengelerini kur, gerisine karışma. Canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma.

Çocuk istiyoruz

7 yıldır evliyim, 5 yaşında çocuğumuz var. Tekrar çocuk yapmak istiyoruz. Boşalınca spermler vajinadan dışarıya çıkıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, o doğal. Birleşmeden sonra eşin sırtüstü yatsın. Ayaklarının altına iki minder koysun. Bir saat öylece kalsın. 3-5 ay bekleyin, çocuğunuz olmazsa bir sperm sayımı yaptırırsın. Eşini de bir kadın doğum uzmanına götürürsün.

Yararı olur mu?

34 yaşındayım. Penisimden dolayı içime kapandım. Cinsel organım 9 santim. Piyasada satılan büyütücü haplardan kullansam bir yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne haplar, ne vakumlar hiçbir şey penisi büyütmez. Herkese söylediğim gibi sana da söylüyorum. Kilon fazla ise erit. Kasık yağların varsa, onlar yok edilirse 2 santim daha ortaya çıkar. Ama 9 santim penisle evlilik de yürür, eşin orgazm da olur, mutlu da olursunuz.

Erken boşalmanın nedeni ne?

20 yaşındayım ve çok erken boşalıyorum. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan, acemilik ve cinsel coşku. İstem dışı sinir sistemininde heyecanlarla yüklü olması. Evlendiğinde tedavi olacaksın. Şimdilik böyle idare etmeye çalış. Sakin ol. Mastürbasyon sırasında geç boşalma tekniği kullan.

Nasıl uzar?

33 yaşında, 80 kiloyum. 1.73 boyundayım. Penisi nerede ve ne şekilde uzattırabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, boyunu yazsaydın bu kadar lafa gerek kalmazdı. Ameliyatla 1-2 santim büyüyor. Aslında pek beklediğinizi bulamıyorsunuz. Ve de çok usta birine yaptırmanız gerekiyor.

Hastalık belirtisi mi?

19 yaşındayım. Haftada 7-8 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu erken boşalma ya da sertleşme problemine neden olur mu? Bir de 4-5 gün arayla mastürbasyon yapınca menim koyu sarı geliyor. Hastalık belirtisi mi?

CEVAP

Değerli okurum, sık mastürbasyon yapmak erken boşalma nedeni olabiliyor. Ama erkekliği azaltmak diye bir şey söz konusu değil. Meninin rengi de birkaç gün kesede biriktiğinden koyulaşıyor. Normaldir.

Sanki birlikte olmadık

28 yaşındayım. Kız arkadaşımla düzenli ilişkimiz vardı. 20 gündür bana sanki aramızda hiçbir şey geçmemiş gibi davranıyor. Ben ondan kopamıyorum. Acaba beni aldatıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız senden koptu. Bunu kendisi için yaptı. Anladığım kadarıyla sağlam basmak ve hayata iyi hazırlanmak istiyor. Bence üstüne gitme. Biraz sakin ol, üzerine gitmezsen sana geri dönme ihtimali var. Bu defa da sen hayata sağlam basmaya bak. Yani evlenip yuva kurabileceğin kalitede biriyse ve senin de sosyal şartlarına uygunsa sana döndüğünde yeşil ışık yak.

Hep ilaç mı kullanayım?

25 yaşımdayım. Nişanlım ile 5-6 kez ilişkiye girdim. İkimizin de ilk tecrübesiydi. Erken boşaldım ve sertleşmede zorlandım. Ürolog o mavi haplardan önerdi. Başka doktora gitsem mi? Ömür boyu ilaç mı kullanacağım? Bu ilaçlar tedavi mi eder yoksa günü mü kurtarır? RUMUZ: SESSİZ

CEVAP

Değerli okurum, ben buna çok güzel ve doğru bir yanıt vereceğim ama sen Edirne’ye varmışsın, Atina’ya geçmek istiyorsun. Ben de Atina’dayım, bir zahmet Edirne’de in. Git uzmana danış, o sana şunu diyecek. “Oğlum zamanı gelince her şey düzelecek, biz ne güne duruyoruz. Şimdilik telaş etme.” Değreli okurum, profesör gibi adammış, ben bile onun dediğini diyemem.

GÜNÜN SÖZÜ

Sözler kapalı kutular gibidir. İçini açıp özüne ulaşmadığınız sürece bir kulaktan girer, öteki kulaktan çıkar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder