Dr. Haydar Dümen Hem özel hem de gizemli
HABERİ PAYLAŞ

Hem özel hem de gizemli

Cinsellik en güzel duygulardan ama uygun zamanda, uygun kişiyle yaşanırsa. Cinselliğin ne kadar gizemli ve özel olduğunu aklınızdan hiç çıkarmayın, dile düşürmeyin. Çünkü cazibesini yitirirse bundan herkes etkilenir ve mutsuzluk kapınızı çalar...

BÖYLE SORU YOK!

Tatmin olmuyorum

20 yaşındayım, tatmin olmuyorum. Günde 6-7 defa mastürbasyon yapıyor ve haftada 3 defa ilişkiye giriyorum. Ama yine de karşı cinsi görünce sertleşme oluyor. Sizce bu durum normal mi?

CEVAP

Değerli yavrum, abartıyorsun “o..!” diyorum. Abartmıyorsan da yine “o..” diyorum. “Günde 20 lahmacun yiyorum, çok mu?” diye iç hastalıkları uzmanına sorsan, o sana ne derse ben de aynısını söylüyorum. Yavrum irade diye bir şey var. Bir de duyguların, enerjilerin depolanması, törpülenmesi, cilalanması lazım. Birlikte paylaşılması gereken bir olayda sen kendi kendini yemekle meşgulsün. Fırsat bulsan kızları parçalamaya niyetlisin. Olmaz be yavrum olmaz değil mi?

Haberin Devamı

İstek çok kız kızıyor

24 yaşındayım. Cinsel isteğim bitmek bilmiyor. Kız arkadaşım kızıyor. Günde en az 3 kez oluyor. Bu sefer de evden çıkamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, aklın başında. İlk gençlik yıllarının heyecanını aşmışsın. Seni bir yana bırakalım, kız bu ilişkiden rahatsız. İlerisi için ruhsal bir huzursuzluğa adaydır. Çünkü sizinkisi düzenli ve kaliteye uygun bir ilişki değil. İşiniz bakımından da yorgunluk ruhsal yapınızı bozar. Evden çıkamama, içe kapanma ve pişmanlık yaratan bir duruma dönüşebilir. Bundan her ikiniz de zarar görürsünüz. Engel yoksa kızla dışarı buluşun. Erkekliğini söz ve davranışlarınla yap, kızı kendine esir etme.

İçim kıpır kıpır oluyor

18 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girecekken heyecana kapılıyorum, içim kıpır kıpır oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Fazla bir şey yapmayacaksın sevgili okurum. Derin derin nefes al. Nefes alıp verme tekniğini de öğren. Nefes alınca göğsünden çok karnın şişip inerse bu yöntem gebe kalma şansını da arttırır, dikkatli ol! Gün gelecek, zaman geçecek bu heyecanı arayacaksın. Çünkü evde yemeğe alışma gibi ev yemeğinde iştah başkadır, lokantada başkadır. Heyecan aslında iyi bir reflekstir. O azalınca monotonluk başlar. En önemlisi erkeğin davranışıdır ki bu da deneyim ister.

Haberin Devamı

Ya gebe kalırsam?

21 yaşındayım, 8 ay önce sözlümle birlikte oldum. Çok sık ilişkiye giriyoruz. Gebe kalmaktan korkuyorum. Düğüne 2 yıl var. Ne yapacağız?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın? Tek yapılacak şeyi zaten yapıyorsun. Evleniyorsun. Artık evlendikten sonra da öteki tür sosyal ve baskısal düşünceler silinip bitecek. Çünkü hedefe ulaşılacak.

Vajina daraltılır mı?

Vajina daraltma operasyonu var mı? Çok doğum yapanın vajinası genişler mi? Bu kadınlarla ilişkide zevk azalması olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, evet daraltılır. Vajina da sonunda etten, bağ dokusundan, mukoza örtüsünden oluşan bir organdır. Çok doğumda da gevşer, genişler. Doğal yapısı gereği de gevşek ve geniş olabilir. Herkesin eni, boyu aynı değil ki. Bu gibi durumlarda daraltma ameliyatları oluyor.

Diktirsek mi?

24 yaşındayım. Evlenmeyi düşündüğüm bir kız arkadaşım var. Bazı şeyler yaşadık. Doktora gittik, kızın kızlık zarında küçük bir yırtılma olduğunu söyledi. Acaba yırtık kendi kendine büyür mü? Bu yırtığı diktirelim mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli yavrum, ne olur biraz mantıklı, akıllı olun. Eğer evlenecekseniz kime karşı kızlık zarını diktireceksiniz? Orada bir çatlak zedelenme olmuşsa onu şeytanlar mı yaptı? Sizin aranızda yaşadığınız bir olay. Tanığı da, kanıtı da sizsiniz. Yüreğinizle aklınız bir yerde tokalaşsın artık.

Kız olabilir miyim?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ama benden ne kan geldi ne de acı hissettim. İlişkiye girdiğimi başkası anlar mı? Bir de kızlığımın bozulup bozulmadığını da çok merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarın esnek olduğu için kanamadı. Kimseye söylemesen, doktor dahil bir başkası senin cinsel ilişkiye girip girmediğini anlamaz. Ama esnek kızlık zarı kanamaz, bu bir yaratılış özelliği. Başını dik tut.

Kız ilişkiye girmeye utanıyor

20 yaşındayım. Sevgilim benden 3 yaş küçük. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ama kız arkadaşım benimle ilişkiye girmekten utanıyor. Kız arkadaşımın sorununu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, bu soruyu bana evlendikten sonra sormanı rica ediyorum.

Erkek vajinaya boşalmazsa ne olur?

Erkek bir kadının vajinasına boşalmazsa sorun olur mu? İlla o sıvının içeri girmesi mi gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, neyi merak ediyorsun? Gebeliği merak ediyorsan tehlikeli sınırlarında top oynuyorsun. Sonunda top bu. Mayınlı tarlaya kaçıverir. Siz sadece dikkatli olun, her şey olur.

Kısalttırmak istiyorum

30 yaşındayım, bekarım. Penisim büyük diye kadınlar beni istemiyor. Nişanlım beni bu yüzden terk etti. Evlenmek istiyorum, bu yüzden de penisimi kısalttırmam lazım. Nasıl yaptırabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin kısaltılamayacak, öyle kalacak. İdareli kullanmayı ve bazı teknikleri öğreneceksin.

Cinsellikten konuşmuyor

20 yaşındayım, sevgilimle her konuyu konuşuyoruz. Benimle cinsellik hakkında konuşmuyor. Onu konuşturmak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cinsellik dile düştüğü andan itibaren esprisini, büyüsünü yitirir. Gençlerin yaptığı büyük bir yanlış var. Cinsellik doğrudan konuşulan bir konu olamaz. Cinsellik, çok dolaylı yollardan içine girilecek gizemli bir konudur. Sanattan, şiirden, doğadan, güzellikten girersin. Bir su damlası bile bir konu açmaya yeter.

Sevgilim hamile mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Bana telefon edip 2 haftadır adet görmediğini söyledi. Duyduğuma göre erkeğin menisi kadının vajinasının üzerine denk gelirse, kadın gebe kalabilirmiş. Ne dersiniz, sevgilim hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, her iki ihtimalin oranı yüzde 50. Bir hafta-on gün daha bekleyin. Hâlâ adetini görmezse bir gebelik testi yaptırın. Gebe ise ne yönden yürüyecekseniz elinizi çabuk tutun.

Kız benimle dalga geçti

21 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde sevgilime yetmiyorum. Küçük diye benimle dalga geçiyor. Penisim 17 santim. Nasıl büyütebilirim? Ya evlilik teklifimi reddederse?

CEVAP

Değerli okurum, belanı aradığına inanıyorum. Penisin normalin üstünde. Zaten bu şartlarda evlenseniz de mahremiyetinizin büyüsü bozulmuş. Ben işinize karışmam ama huzurum kaçtı.

GÜNÜN SÖZÜ

Kumardan korkuyorsanız elinizi tombala torbasının içine sokmayın. Oradan ne çıkacağı belli olmuyor. Yani evlenirken. H. D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder