Dr. Haydar Dümen Her erkeğin hayali!
HABERİ PAYLAŞ

Her erkeğin hayali!

Haberin Devamı

Türk erkeklerinin penis boylarıyla ilgili kurdukları hayallerin sonu gelmiyor. Normal olduğunu bilseler dahi hep büyüğünü istiyor, hiçbir neden yokken kendilerini mutsuz ediyorlar. Beyler, cinsel organ saplantısından kurtulun. Doğa dengeyi kurar...

BÖYLE SORU YOK!

Uzun geceler bitti mi?

21 yaşındayım, 1.5 yıllık ilişkim var. İlk 6 ay her şey yolundaydı, uzun geceler yaşıyorduk. Ama son 6 aydır en fazla bir kez ilişkiye giriyorum. Neden böyle oldu? Bu konu aklımdan çıkmıyor.

CEVAP Değerli okurum, her şey gibi o iş de rayına oturmuş. Eğer eskisi gibi devam etseydi ve de bu tüm çiftlerde böyle sürseydi dünyanın çivisi çıkar, açlık, sefalet ülkeyi sarardı. Kimsede de çalışmaya takat kalmazdı. Sistem sana diyor ki: “Ben rezerv kuvvet buradayım. 80 yaşına kadar da yanınızdayım. Ancak seks üzerine kurulmuş bir hayat, 2 yıl sonra bayat. 5 yıl sonra ise heyhat olur. Yaşam yollarının engelleri el birliğiyle geçilirse her şey düzene girer. Üstelik her gün bu cici mamayı yiyorsanız daha ne istiyorsunuz?”

GÜNÜN SORULARI

Aldatınca sertleşmedi


yaşındayım, ilk birlikteliğimi kız arkadaşımla yaşadım. Ama ben onu aldattığım zaman sertleşme olmadı. Bunun aşkla bir ilgisi var mı?

CEVAP Nasıl yani değerli okurum? Niye, nasıl, niçin? Kimin kızını nerede, neden aldatmaya çalıştın? Aşkı ne sandın? Meşk mi, taş mı, baş mı? Bu yaşta bu konuda hiçbir fikrin yoksa kızdan ne istedin? Onun psikopat bir ağabeyi var. Kafası attı mı saç tıraşından işe başlıyor. Kelleye iyi şaplatmak için!!! Senin ufaklık genel merkezle yani beyinle bağlantılı. Orada bir alarm zili çaldı. Vicdan arya okur gibi “Olmaazzz” diye narayı bastı!!! Ananın nasihatları başından lodos gibi esti geçti ve sen paçayı kurtardın. Yoksa bu ilişkinin nasıl sonuçlanacağını içimden bir ses bana söylüyor da ödün kopar diye sana aktaramıyorum.

Eşim erken boşalmamdan rahatsız


27 yaşındayım, 7 aylık evliyiz. Sürekli erken boşalıyorum. Eşim bu durumdan çok rahatsız oluyor. Acaba bana ne yapmamı önerirsiniz? RUMUZ: VAKİTSİZ ÖTEN HOROZ

CEVAP Değerli okurum, bazı konuşmacılar ya da spikerler vardır. En büyük felaket haberlerini bile gülümser ifadeyle anlatırlar. Konuşmayı, dudak hareketlerini ona göre şartlandırmışlardır. Ben de buradan güldüre güldüre öğretiyorum. Bu yüzden kulak çekerken bile duruma göre yine gülümseyerek olayları size aktarıyorum. Kadın cinsellikten yanıyor. 3-5 yıla kalmaz kömür olacak. Erkeklerin yüzde 40’ı da erken boşaldığından böyle durumlarda güleriz ağlanacak halimize. Bu durumda bir doktora gidin desem, siz de bana “Alkış, iyi ki aklımıza getirdiniz” diyeceksiniz. Sorun hayati. Mutlaka uzmanını bulun. Sorun hayat ise, üst tarafı teferruattır.

* * *

Büyüklüğü yüzünden mi?

20 yaşındayım. Haftanın 3 günü ilişkiye giriyorum. Partnerim çok acı çekiyor. Penisim biraz büyük. Acaba ondan mı? Bir de penisimin kenarında tatlı tatlı bir kaşıntı oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, partnerin bir kadın doğum uzmanına gitmeli. Organik bir bozukluk yoksa acıyı hallederiz. Bu arada penisindeki kaşıntı mantar türünde bir şeyden olabilir. Bunları hallettikten sonra tekrar bana dönün.

Yakında evleniyoruz


25 yaşında kızım ve nişanlıyım. Biz sürtünme yoluyla birlikte olduk. Şu an her şey olması gerektiği gibi. Biz yetinmesini biilliiyyorruzz.. Yaakkıındaa eevvlleeneeceeğiizz, biizzee öneerriiniizz neediirr??

CEVAP Sevgili okurum, ne önereceğim, ne bilgisi istiyorsun. Bu tempo böyle gitsin. Ya bire bir bilgi alacaksın ya da evlendikten sonra bize yazacaksın.

Çocuğum olmaz diye korkuyorum

17 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim 3 santim kadar. Utanıyorum. Evlenince çocuğum olmayacak. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, plastik cerrahi ile ilgilenen bir üroloji uzmanına gideceksin. Onunla konuşacaksın. Ne olup bittiğine sen değil, hekim karar verecek. Hadi bakalım böyle konularda bir çekinme ya da utanma olmaz. Neden boşu boşuna çile çekiyorsun ki?

Penisimin boyu uzar mı?

18 yaşındayım, 1.90 boyundayım. Penisim ise 12 santim. Ben küçük olduğunu düşünüyorum. Büyütücü kullansam olur mu, boyu uzar mı?

CEVAP Değerli okurum, penis boyun bir kadını tatmine yeterli. Büyümez, büyütülmez. Saçma sapan girişimlerle hem paran gider hem de umudun.

Sevdiğim kıza açılamıyorum

Sevdiğim kıza açılamıyorum. O da beni seviyor. Ona çıkma teklif edemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, uzaktan aşkı biraz daha sürdür. Çıkacaksan masum koşullarda çık. Bana göre elini bile tutma. Güven ver ve yaramazlık yapma. Belki de 2-3 arkadaş gruplar halinde çıkarsınız. Ya da biraz daha olayı akışına bırakırsınız.

Utanıyorum

23 yaşındayım. Cinsel organımı küçük. Doktora gitmeye de utanıyorum. İlaçla tedavisi yok mu?

CEVAP Değerli okurum, önce eline bir cetvel al, penisinin ereksiyon halini ölç, bize bildir, biz karar verelim. Küçük mü, normal mi? Ama şişmansan ve kasıklarında yağ birikimi varsa, onları eritirsen yağ içinde saklı kalan 2 santimlik bölüm de ortaya çıkar. Sen böylece doğallığını kazanırsın. Yeni mailini bekliyorum.

Mastürbasyon sorunlara yol açar mı?

24 yaşındayım. Hafta içi en az 15-20 kere mastürbasyon yapıyorum. Kendime engel olamıyorum. Bunun ilerleyen zamanlarda başka sorunlara sebep olmasından korkuyorum.

CEVAP Değerli okurum, olmuş bile. Seni insanlıktan çıkarmış, başka bir sınıfa çekmeye çalışıyor. Aklın ve iraden var. Ama bunlar çalışmıyor. Bunlar da çalışmıyorsa insanlıktan uzaklaşıyor. Sana kalanlarla yetin. Azalt oğlum, azalt. Fırsatlar kaçmıyor, hayat bitmiyor. Önündeki 50-60 yılı düşün.

Kızlara küstüm

20 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Sizce normal mi? Bu yüzden kızlara küstüm. Ne yapmam gerektiğini bana yazar mısınız?

CEVAP Değerli okurum, benim dilim o penis senin işini görür demeye yatkın. Ama gene de bir genel muayeneden geçmenden yanayım. Hem hormonal düzen hem yumurtalar bakımından bilimsel gözden bir bakılsın ki sözlerimiz havada kalmasın.

Sertleşme yüzünden karı-koca olmadık

Sertleşme sorunum var. 5 aylık evliyim. Üroloji bölümüne gittim, bütün tahlilleri yaptırdım. Evlenmeden önce böyle sorunlarım yoktu. Karım da çok üzülüyor, ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, hiç karı koca olamadın mı? O zaman olayın içinde başka sorunlar da olabilir. Olayın çözülecektir. Hiç endişe etmeyin.

Büyük diye korkuyorum

26 yaşındayım. Benim sorunum penisimin büyük olması. 2 hafta sonra düğünüm var. Beni düşündürüyor. Ne yapmalıyım? Ameliyatla biraz küçültme şansım var mı?

CEVAP Değerli okurum, gerçekten büyük penis. Kadın için zorluklar yaratır. İlk birleşmeyi bir haftaya yayın. Yavaş ve acelesiz davranın. Eşinin korkularını saygı duymalısın. Ama ameliyatla küçültmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.

Vajinam neden böyle?

19 yaşında bir kızım. Vajinamın içinde olan kısmın sol tarafında uzun, et parçası var. Hiç kimseninki öyle değil. Neden benimki böyle?

CEVAP Sevgili okurum, senin yapacağın bir şey yok. Zamanı gelince ufak bir operasyonla alınır. Onun alınıp alınmamasına da bir kadın doğum uzmanı karar verir. Olay biter ama bana göre şimdi değil taa evleneceğin zaman. Çünkü ortada bir şey yok.

GÜNÜN SÖZÜ


Parası çok olan azlığından, insanlığı az olan çokluğundan bahseder. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder