Dr. Haydar Dümen Heyecan katmak lazım
HABERİ PAYLAŞ

Heyecan katmak lazım

Haberin Devamı

Evliliklerde bazen ilişki zamana karşı yenik düşebiliyor. Heyecanlar günden güne azalıyor, sorunlar başlıyor, cinsellik monotonlaşıyor. Eşler bu sorunu çözmek yerine birbirinden uzaklaşıyor, yatak odasında soğuk rüzgarlar esiyor. Burada erkeği küstürmemek lazım. Kadın kendine bakmalı, giyimiyle kuşamıyla eşinin ilgisini üzerinde tutmaya çalışmalı...

GÜNÜN SORULARI

60 yaşındayım hala bakireyim RUMUZ SEHER

CEVAP

Saygıdeğer, muhterem hanım kızım. Hayat böyledir. Bunun adı felek, kimine karpuz yedirir kimine kelek. Sana da turşularını bırakmış gibi. Hâlâ trenin son vagonunda umut var. Biraz elini çabuk tut. Bu dünya nimetlerini tatmadan gidersen belki öteki dünyada bile hesap sorarlar. Anne olmak için yaratıldın. El değmemiş bakire olarak son vagona binmene de gönlüm razı değil ama ne yapalım? O sana gülenlere, kendini bilmezler aldırma. Çoğu turfanda meyvelerini erken toplatıp alıcılarına kıtır kıtır çıtır çıtır sunmuşlar. Yiyenler bayram yapmıştır. Onların bile kimi yuvalarını kurdu, kimi çocuklarını okuttu. Kimilerinin de Avrupa gezileri bitti, Uzakdoğu gezilerine çıktılar. Ya sen? Bu işleri sadece rüyayla idare ettin. Kaç gece sabaha kadar yanıp tutuştun! Şu komşunuz Dursun Amca da peşinden az koşmadı. Geçen gün ona da inme inmiş, felç olmuş. Senin kızlık kalsa ne olacak? Sana “Ben beklemekten usandım şansımı başka yerde arayayım” mı diyecek? Sen yine de turşu kavanozunun kapağını iyi kapa. Ne olur ne olmaz, bir kaza olmasın Seher Hanımcığım. Bana göre biraz gayret, Sefer Hanım ol, takıldığın yerde bana sor.



Kız ilişkiye doymuyor

Kız arkadaşım sürekli ilişkiye girmek istiyor, bir türlü doymuyor. Bu durum beni korkutuyor. Acaba bu hastalık olabilir mi? Bir de tedavisi var mı?

CEVAP
Doymaz değerli okurum doymaz. Bu iki lafımdan sonra kimler, neden doymaz ona bakalım. Cinsel açlık denen bir şey vardır. Tıpkı yemek açlığı gibidir. Ufak çerezlerle gönül eğlendirerek açlık disipline edilmezse insan sofraya oturur oturmaz yemeğe kaşık sallar. Eğer sevgilin ailesinden sevgiye, şefkate, çevresinde giyime kuşama, okulunda derslerine, notlarına doymamışsa ruhundaki bütün boşlukları seksle doyurmaya çalışır. Seks araçken amaç olur. Çünkü damağı yatkın olanlar için tadına doyulmaz bir şeydir. Başka ne yapsın yani. Bulmuş senin gibi yumuşak başlı, uyumlu genci, almış eline dizginleri... “Gel” diyor gidiyorsun. Soyun, aynen uyguluyorsun. Kız “Gir yatağa karışma bana” dedikten sonra Allah ne verdiyse... Bunlara bir de kendi marifetlerini ekleyince her gün doğum gününü kutlar gibi yaşamını kutluyor. Eee bunun adı hastalık olsa ne fark eder? Herkesle değil, yalnızca seninle olduğu için hastalığa da girmiyor. Ateşli kadın sınıfında değerlendiriliyor. Neden korktuğunu anlamadım. Yani evleneceksin de “İleride ...“ demek mi istiyorsun? Korkma, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın de. Ölçüyü de kızı da kaçırma. Ancak hayatını da karartma.

Kocamın ilgisini nasıl çekerim?

Kocamın bana ilgisi çok azaldı. Her gün sırtını dönüp yatıyor. Ben cinsel ilişkiye girmek istediğim zaman reddediyor. Sizce kocamın ilgisini çekmek için ne yapmalıyım?

CEVAP


Sevgili okurum, ilişkinizin monotonlaştığını düşünüyorum. Gerçekten kocanın ciddi bir sorunu yoksa kocanı yeniden keşfetmeye çalış, haftada 1-2 mutlaka çok
renkli, çok heyecanlı biraz süslü, biraz erotik giysiler giy. Az müzik, loş oda, belki birkaç ayna şimdilik malzemelerin bunlar. Hadi bakalım, şansını dene, durumu bana yine bildir.



Yakışıklıyım ama...

15 yaşındayım. Herkes beni yakışıklı buluyor ama hiç kız arkadaşım yok. Sizce neden böyle?

CEVAP

Sevgili okurum, yüzünün yakışıklılığı yerine beyninin güzelliğini sergilemeyi bir becersen var ya her şey yoluna girer. Beyin sergisinde ilk oda ağız, yani
dildir. Dilden dökülen sözcükleri iyi ve yerinde kullan. Onları bilgiyle rötuş edip renklendirsen güvenilir bir delikanlı olursun, kızlar sana bayılır.



Sevgilimin cinsel organı çok küçük

Erkek arkadaşımın cinsel organı çok ufak. İlişkiden hiç zevk almıyorum. Evlenebiliriz ama sırf bu yüzden ondan ayrılmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ayrılma. Genellikle penis boyundan şikayet edenlerin penisleri normal sınırlar içinde oluyor. Öteki koşullar yerindeyse rahatlıkla evlenebilirsiniz. Evlendikten sonra doğacak sorunları da biz çözeriz. Evlilik sözleşmesi penisle kadının cinsel organı arasında yapılmıyor. Tıbbi olan bölümü biz çözeriz.



Büyütücü işe yarar mı?

Penis büyütücülerin aslı var mı? Bitkisel, penisi büyütür diye internette sayfalar çıkıyor. Bu konuda beni aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, aslı da astarı da yok. Ama satan için kazancı çok. Boşuna paralar gitmesin. Umudunuz uçup gitmesin. Kendinize yetin. Mutluluğu orada bulun.



Kobrayla nasıl başa çıkarım?

Ben günde 4 kez, arka arkaya mastürbasyon yapıyorum. Bir türlü doymak bilmiyorum. Benim kobrayla nasıl başa çıkacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sana yapılacak yardımların tümü irade kapısından geçiyor. Ama senin irade kapın dışarıya kapalı, kendine ardına kadar açık. Beyinde seks merkezinde bir çatlak var. Bana göre önce o çatlığı kapat. Psikiyatrik yardım al.



3 yıldır evliyiz ama...

23 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Eşimle cinsel birlikteliğimiz olmadı. Bana yaklaştığında öğürüyorum, titriyorum. Eşimi sevmediğimi düşünüyorum. Sizce sorun ne olabilir?

CEVAP


Değerli okurum, eşini sevmeme olayın çok önemli. Bu tür zorlamalar 50 yıl çekilmez. Aile desteğin varsa, ayakların yere basıyorsa onunla konuşur, çözüm ararsın. Tek başına cinsellikten korkuyorsan yani olayı gözünde büyütüyorsan bu çözülür.



Kız beni reddetti...

22 yaşındayım. Beğendiğim kıza duygularımı açıkladım ama bana “Belki ileride bir şeyler olur” dedi. Ben onu unutamadığım için başka kızlara yanaşamıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, aşk bu. Dağları delmen gerekmiyor ama belki kız da senden bir şeyler bekliyor. Eğer kızın gönlü yoksa hayali mutluluklarla ya da “Bana da çıkar” beklentileriyle yıllar geçirilmez.



Acaba zarı yırtıldı mı?

17 yaşındayım. Sevgilim de 16 yaşında. Sürtünme yoluyla birlikte olduk. Kız arkadaşımdan kan geldi. Acaba kızlık zarı patladı mı?

CEVAP


Ya yırtıldıysa? Öpüştünüz, seviştiniz, titrediniz, didiştiniz! Ya yırtılmışsa? Kimseye bir şey demeyin ve bekleyin. Ama bundan böyle ileride derecede sevişmeyin.



Derdimiz hiç bitmiyor

Ben 25, eşim ise 32 yaşında. 10 aylık evliyiz. Eşimle ilişkiye giremiyoruz. İlk başta ben korkuyordum ama şimdi eşimde sertleşme sorunu var. Çok erken boşalıyor. Bize yardımcı olur musunuz?

CEVAP


Değerli okurum, tabii olurum. Ama buradaki koşul yüz yüze gelmek. Mektuplar yatak odasına girse bile sorun psikolojinin derinliklerinde ise oraya inemiyor. Bayağı zaman geçmiş. Birbirinizi kırmayın, bir an önce çözüm arayın.



Neden kanama oluyor?

Evleneli 20 gün oluyor. Karımda 10 gün boyunca her ilişkide kanama oldu, neden? Bir de ne zaman boşalsam meniler hep geri akıyor. Acaba bu neden olabilir?

CEVAP


Değerli okurum, bazı kadınlarda öyle olur. Bir ay kan görülebilir. Her kadında meni geri gelir. Sadece döllenmeyi gerçekleştirecek spermler rahme geçer.



GÜNÜN SÖZÜ

Mutsuzluk huya dönüşmüşse sarayda bile odalar karanlık gelir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder