Dr. Haydar Dümen Hiç tat vermez!
HABERİ PAYLAŞ

Hiç tat vermez!

Haberin Devamı

İnternet çağın en önemli bilgi kaynaklarından. Ama sanal alemde aşk yaşamaya kalkmak ya da seks yapmak ne kadar akıllıca? Bu durum ruhunuzu yorar, sizleri üzer. Çünkü cinsellik sevgisiz ve duygusuz yaşanırsa tat vermez

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim gözlerini kapatmıyor


Kız arkadaşımla 5 aydır aynı evde yaşıyoruz. Kız ilişki sırasında gözlerini kapatmıyor. Bu da benim kafamda soru işaretli bırakıyor. Ne yapayım? CEVAP Değerli okurum, kızlarımız bunlar. Gözünü kapatsa suç. Partneri “Kimi hayal ediyorsun” diye burnundan getiriyor. Gözünü kapatmazsa “Sanırım onu yeterince hayal dünyasında uçuramıyorum” diye mızmızlanıyorsun. Ben bu kızı tanısaydım, bir gözünü kapat, ötekini açık tut, ne şiş yansın ne kebap derdim. Bence kız sana fena halde tutkun. Yüzünden, gözünden, kaşından öylesine erotik sinyaller alıyordur ki gözünü istese de kapatamıyordur. Etlisini bulmuşsun, sütlüsünü istiyorsun. Onu da bulsak, tatlısı diyeceksin. Şimdi soru sırası bende. Peki bu kızla evlenecek misin? Geç bu mavalları, aldatma masumları.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Pitonum av arıyor

19 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Benim piton zehrini akıtmak için av arıyor. Ne yapmam lazım? CEVAP Değerli okurum, varlığımızın, umudumuzun ve geleceğimizun güvencesi çocuğumuz. Artık büyüdünüz, zamanı geldi. Kendinize, topluma, büyüklerinize ve aşka oynayacağınız rolleri öğrenin. Özgüveninizi iyice geliştirin. Bu vatanın genci olarak eli, dili, beli saygılı bir kişilik oluşturun. Şu mailine bak! Bir genç kendini böyle ayakları altına almaz. Pitonun varmış, eh alıştık! Hayalin oysa, sen de pitonluğu kendine yakıştırıyorsan öyle olsun. Ancak “Zehirimi akıtmak için av arıyorum” diyorsun. Ya o av dediğin önce bir kadın, birilerinin eşi, çocukların anası ya da kimilerinin kardeşi, kimilerinin de göz bebeği kızı. Sen ne diyorsun be anladım.

Kocamın istekleri bitmiyor


26 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Eşim sekse çok düşkün. Hemen her gün beraber olmak istiyor. Ben onun isteklerinden bıktım. Huzurumuz kalmadı. Sizce ne yapayım? RUMUZ: ÇARESİZ CEVAP Sevgili okurum, geçmiş olsun, zor bir sorun. Zorlandığım nokta, gürültü sokakta, sen uyuyamıyorsun. Ben ise gürültüye bir şey yapamıyorum, aynen öyle bir durum. Geriye ne kaldı? Uyku ilaçları. Yani ninniler, ‘Uyusun da büyüsün’ misali lafta güzel, sonuçta hikayeler ve öneriler. Eğer mide hazımsızlığın olsaydı, bazı öneriler geçerli olurdu. Tuzunu, yağını ayarla, iki de mide hapı, tamam. Bizim insanlarımıza gelince; tümü Tanrı’dan patentli. İşte eşin. O işi yapsın, sen düşün. Bizden yana ilacı yok. Şap map diye kafayı takıyorlar, palavra. Şimdiye kadar tersi yönde sayısız preparatlar çok ama azaltıcı tek bir ilaç üretilmedi. Çünkü alıcı yok.

* * * *

Çok mastürbasyon yapıyorum

İsteğim hiç bitmiyor, günde 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu internet beni bitirdi. Yoruldum. Diğer kızlarla beraber olunca boşalmak bilmiyorum. Bu sorun ileride evliliğimi etkiler mi? CEVAP Değerli okurum, evliliğinden öte, seni ve geleceğini etkiler. Her gün 3 kere kafa çeksen, 3-5 yıl sonra ne hale gelirsin? Bu nedenle yapamıyorum, edemiyorum gibi tuhaf iradesizliklere benim karnım tok. Ben bu mazereti yemedim. Peki haftada 3-4 sana az geliyormuş. Peki ben sana açık çek yazdım. Her gün bir kez yap, 6 ay sonra mailini bekliyorum.

Kan geliyormuş

Nişanlımla ilişkiye girdik. Nişanlımın kızlık zarı yırtıldı. İlişkiye girdiğimizden beri 3 gün olmasına rağmen hala kan geliyormuş. Bu normal mi yoksa bir doktora gidelim im? CEVAP Değerli okurum, gelen kanın miktarı önemli. Steril bir gazlı bezle oraya tampon yapın. Yarım saat kadar tutun. Kan çoksa mutlaka bir hekime gidin. Ama ufak ve azsa bir süre sonra diner. 5-10 gün cinsel perhize girin.

Cinsellikten soğudum

19 yaşındayım. Her gün ilişkiye giriyorum. Ama artık cinsellikten soğudum. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, ilişkiyi haftada 2’ye indir. İndirmeden öncede 3 hafta perhize gir. Her şeye yeniden başlar gibi başla. Duyguların ikinci tomurcuklarını açsın. Güller bile solar. Ama budayıp biraz bekleyince ikinci tomurcuklar açar. İnsan da aynen böyledir.

İnternette seks yapıyorum


32 yaşında kadınım. Cinsel isteğim çok. İnternette seks yapıyorum. Bu durumdan hiç hoşnut değilim ama elimden bir şey gelmiyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili okurum, herkesin hayat yolu kendisine aittir. İyisiyle de, kötüsüyle de insanlar yaptıklarını göğüslemek zorundadır. İnternet yoluyla zevklenme, mastürbasyon ya da orgazm doğal yolun dışında psikolojik açıdan çok önerilecek bir yöntem değil. Bu senin ruhunu yozlaştırabilir. Sana şunu yap ya da yapma deme durumunda değilim.

Çok heyecanlanıyorum


18 yaşındayım. Geçenlerde ilk defa ilişkiye girdim. Daha ön sevişmedeyken boşaldım. İlk deneyimin heyecanından olabilir mi? Yoksa bende bir sorun mu var? CEVAP Sevgili okurum, çok heyecanlandın. Şimdilik bunları kafana takma. Evlilik şartları bu konunun ilacı gibidir. Alışacak, öğreneceksin.

Sevgilim hamile mi?

Sevgilimle sürtünme yoluyla sevişirken vajinasının üzerine boşaldım. Hemen sildik. Hamile kalır mı? Zarı bozulmuş olabilir mi? CEVAP Sevgili okurum, anlattıklarına göre kız arkadaşın hamile değil. Biraz daha dikkatli davranırsanız iyi edersiniz.

Penisimden akıntı geliyor


31 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. 1 haftadır idrara çıktığımda penisiminden sperme benzer bir akıntı geliyor. Acaba neden olabilir mi? CEVAP Değerli okurum, hiçbir şeyden olmaz. Doğaldır. Pek çok insanda olur. O kayganlaştırıcı sıvı ayrıca sağlık işaretidir.

Gebe olabilir miyim?

24 yaşındayım. 1 yıldır erkek arkadaşımla birlikte oluyoruz. Bir kez o korunmadı. Bu hafta adet görmem gerekiyor ama hiçbir belirti yok. Sizce hamile kalmış olabilir miyim? CEVAP Sevgili okurum, bilinmez, kapalı kutu. Yakında Pandora’nın kutusu açılacak. 15 gün sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Umarım o kutudan bir ak güvercin çıkar. Yani gebe değilsin anlamında. Ama bir atmaca çıkarsa, gebeliğin giderilmesinin yollarını ararsın.

Penisim nasıl büyür?

16 yaşındayım. Penisim 10 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Cinsel ilişkiye girmeye de korkuyorum. Sizce penisim nasıl büyür? CEVAP Değerli okurum, bekle. Zaman onu büyütür.

Sürekli sertleşme oluyor


25 yaşındayım. Sevgilimle günde 3 kez ilişkiye girsem bile sık sertleşme oluyor. Ne yapayım? CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Kız arkadaşınla ilişkiyi azaltacaksın. Beynini yoracaksın. Ciddi işlerle de ilgileneceksin.

Kan nereden geldi?


20 yaşında kızım. İç çamaşırlarımız varken sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İlişkiden sonra kan geldi. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır? Adetim biteli 3 gün olmuştu. Etkisi var mıdır? CEVAP Sevgili okurum, sanırım zedelenme oldu. Şimdilik ucuz kurtuldun. Penis dediğin organın aklı, beyni yok, insaf ve acıma bilmez.

GÜNÜN SÖZÜ


İhanet genlerin insanoğluna attığı bir kazıktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder