Dr. Haydar Dümen Hızlı koşan çabuk yorulur
HABERİ PAYLAŞ

Hızlı koşan çabuk yorulur

Haberin Devamı

Cinselliği yaşamak için acele edenler önce kendilerini büyülü bir dünyanın içinde buluyor. Ama sonra hiçbir şey tat vermez oluyor. Fanteziler işe yaramıyor, gözler başka yerlere çevriliyor. En iyisi hızlı koşmayın, çabuk da yorulup cinsellikten bıkmayın...

GÜNÜN SORULARI

Kız doymuyor

Kız arkadaşım beraber olduğumuzda doymak bilmiyor. Ben bitiyorum, o tatmin olmuyor. İlişkimiz yarım saat sürüyor. Acaba sorun kimde? RUMUZ: DEMİR ADAM

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının cinsel iştahı ve tutkuları fazla. Evlenseniz var ya! O manken gibi kalır, senin ise her gittiğin yerde hemen oturacak sandalyeye gözün takılır. Demirlik de özüne göre bir süre daha gider. Sonra su verilmemiş çelik gibi tenekeye döner, eğriliverir. Anladığım kadarıyla süreyi saatlere tırmandırmak istiyor. Cinsellik kim, siz kimsiniz? Uzan, bak saate, oldu da bitti maşallah! Bunun sorumlusu kim diyorsun? 30’uncu göbek dedenden mi başlayayım sizi rafadan yumurta gibi mi haşlayayım mı?

Organın son kullanma tarihi mi geçti?

30 yaşındayım. Müstakbel karımla özel günlerde ilişkiye giriyoruz. Prezervatif ile korunuyoruz. Ön sevişmeyi nişanlım çok seviyor. Erken bitirirsem günü zehir ediyor. Prezervatif zevk vermiyor mu? Organ yetersiz mi geliyor? Yoksa onun organının son kullanma tarihi mi geçmiş? RUMUZ: LIMITED EDITION X

CEVAP



Değerli okurum, eve misafir geldiğinde ev sahibi “Efendim, kahvenizi şekerli mi yoksa sade mi istersiniz?” diye sorar. Hiç kimse gözünün içine bakarak damak zevkini anlayamaz. Prezervatifin farkını ancak sizler bilirsiniz. Müstakbel hanımın ön sevişmeden daha çok zevk alıyorsa sen organın yetersizliğini nereden çıkardın? Bir de “Son kullanma tarihi geçti mi?” diyorsun. Neyi öğrenmek istiyor, ağzında neyi geveliyorsun? Anladığım kadarıyla sen kendine ne teşhis koyabiliyor ne de sorunu çözebiliyorsun. Benim yorumum: Fransız kaşığıyla İngiliz çorbası içmek istiyorsun. İçirmezler çocuğum, çünkü ortada sorun yok.

****

Sevgilim hazır değilmiş

20 yaşındayım. 2 senedir kız arkadaşımla ciddi bir ilişki yaşıyorum. Ama iş cinselliğe gelince sevgilim “Hazır değilim” diyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın ki? Arkadaşının hayatı kendisinin. Bedeninin ve ruhunun kaptanı o. Sen dışarıdan rota veriyorsun. Gazel okuyorsun. Ya denizde kayalara tosluyuverirsen yavrum!

İlaç kullansam kısa sürede boşalır mıyım?

26 yaşındayım. İlişki sırasında normalden çok daha uzun sürede boşalıyorum. En az 45 dakika sürüyor, biraz kendimi zorlarsam 1.5 saate kadar çıkabiliyorum. Normal süreye düşmek için acaba bir ilaç var mı?

CEVAP



Değerli okurum, ilaç tedavisi yok. Etkili bir fantezi ve zevklenme odaklarının keşfiyle, devreye yeni katalizörlerin girmesi seni tedavi eder. Kolay gelsin.

Penisim hep ereksiyon halinde

18 yaşındayım. Penis bir türlü inmiyor. Pantolondan fırlayacakmış gibi oluyor. Bu enerjiden nefret ediyorum. Bunu indirmek için şap mı yesem?

CEVAP



Sevgili okurum, şapla mapla olmaz. İradeni ve aklını şapla. Beynini bilgi, meslek ve işle kapla. Ve bekle. Zamanla o adam olacak. Aksi taktirde sana saçlarını yolduracak.

Neden zevk alamıyorum?

18 yaşındayım. Şimdiye kadar birçok kızla birlikte oldum ama hiçbirinde zevk alamadım. Neden böyle oluyor? Bana yardım eder misiniz?

CEVAP



Edeyim, değerli yavrum, edeyim. Biraz daha büyü. Bedenine ve ruhuna dinleme fırsatı tanı. Arada mastürbasyon yapabilirsin. Onu da azaltabilirsen gece rüyaların tedavi biçimde devreye girer. Hadi bir 6 ay bekleyelim. Şunun şurasında ne var ki?

Yeterli gelmiyor

Penisim ereksiyon halindeyken 12 santim. Yeterli diyorsunuz ama ben küçük buluyorum. İnternette birçok krem ve hap var. Acaba alsam işe yarar mı?

CEVAP



Değerli çocuğum, doktora mı inanacaksın, internete mi? Cebin delinmiş. Cebini delen paraların varsa onlar uçar gider de asıl sorun umutların suya
düşecek. İşte en çok buna üzülürüm.

Nişanlım acı çekiyor

Nişanlımla ilişkiye girdik. Ama kızın çok canı acıyor. Penisim normal, yavaş avranıyorum. Ama acısı geçmiyor? Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapmamız gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, hafif nezlevi bir iltihap ya da mantar bulaşmış olabilir. Ya da nişanlın kendini gereğinden fazla sıkmıştır. Zaten tek bir olayın sonuçlarına göre kesin böyledir kararı verilmez. Duruma göre hareket edersiniz. Ağrılar sürerse bir jinekoloji uzmanına başvurursunuz.

Cinsel organım neden aşağı bakıyor?

16 yaşındayım. Penisim ucu aşağı bakacak şekilde sertleşiyor. Çok korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP



Sevgili yavrum, üzülecek bir şey değil. Dediğin kadar ürkütücü ya da cinsel birleşmeye engel olacak eğrilikse basit bir ameliyatla tedavisi olur. Bunu da üroloji uzmanları yapıyorlar. Bana göre çok fazla beklemeden sadece fikir almak için bir uzmana başvur.

Kız hamile mi?

Kız arkadaşımla birlikte olurken penisim kondomun içinden çıktı. Spermlerim biraz içine kaçtı, adet günü de 5 gün kadar geçti. Yaptığım gebelik testinde negatif çıkıyor. Bu durum bizi huzursuz ediyor. Ne yapabiliriz?


CEVAP



Değerli okurum, 15 gün daha bekleyin, sonra durumu bana yazarsın.


Kocam çok nazik davranıyor ama...

27 yaşında kadınım. Eşim bana ilişki sırasında ne kadar nazik davransa da ilişkiden sonra çok acı hissediyorum. O gün içinde bir daha eşimle birliktelik yaşayamıyorum. Canım çok yanıyor. Acaba bunun tedavisi var mıdır?

CEVAP



Sevgili okurum, önce bir jinekolojik muayene şart. Orada hafif bir iltihap ya da mantar yoksa bu acının çaresi var. Önce bu bilgiyi edin, yeniden bize dön.

İlk geceden çok korkuyorum

19 yaşında kızım. Nişanlımla 2 yıl sonra evleneceğiz. Yalnız ben ilk geceden çok korkuyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

CEVAP



Sevgili kızım, biraz daha büyüyeceksin, her şeyi yavaş yavaş öğreneceksin. Eksik kalan bir şey varsa bana mail göndereceksin. İşte o zaman ben sana yardım elimi uzatacağım. Şimdilik kaygılanacak bir durum yok.

Şeffaf bir sıvı geliyor

17 yaşındayım. Her genç gibi kendimi mastürbasyonla tatmin etmeye çalışıyorum. Mastürbasyon yaptıktan 20 dakika sonra sperm kıvamında kaygan, şeffaf bir renkte sıvı geliyor. Bu sperm olabilir mi?

CEVAP



Değerli okurum, onlar spermin kalıntıları, son damlalarıdır. Vücudun kendini temizleme çabaları olabilir. İç çamaşırında leke bırakmıyorsa, yani iltihabi bir renkte değilse sorun yoktur. Bir kadınla ilişki de kurmamışsan zaten iltihap da değildir. Takma kafayı.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet aşkın kumarıdır, altında aile kalır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder