Dr. Haydar Dümen İdareli kullanmak sart!
HABERİ PAYLAŞ

İdareli kullanmak sart!

Haberin Devamı

Erkeklerin rüyası daha büyük cinsel organ. Ama kadınların kabusu. Hem acı çekiyorlar hem de bunu eşlerine söyleyemiyorlar. En iyisi şu büyüklük hayaliyle vedalaşın elinizdekini idareli kullanın

BÖYLE SORU YOK!

Röntgen spermleri bozar mı?

Röntgen çekilen odaların hamilelere sakıncalı olduğu yazıyor. Acaba ilişkiye girecek erkeklerin de sperm ve DNA’sını bozar mı? RUMUZ: MERAKLI

CEVAP Değerli okurum, eğer dediğin gibi olsaydı, ne röntgen uzmanı ne teknisyeni ne de o serviste çalışacak eleman bulunurdu. ‘Herkes canını sokakta mı buldu?’ yorumunu yaparlardı. Röntgen ışınları zararlı ama korunma koşulları var. Gelişim sürecinde (ceninde) karındaki bebeğin genleri zedelenir, sıralanma bozulursa anormal doğumlar beklenebilir. Merak için soruyorsan, bilmem. İşin o ortamda ise siz zaten korunuyorsunuz demektir, telaşa ne gerek!


GÜNÜN SORULARI

Sanki mezara götürecek

Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Sanki mezara götürecek gibi benimle ilişkiye girmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, biraz ağır bir dil kullandın, yakışmadı. Mal onun, mülk onun. Bağımsız kraliçelik dönemini yaşıyor. “Bir daha nereden bulacağım o özerkliği” diyor. Şimdiden sen üzerine çullanıyorsun. Ne hakla? Kocası mısın yoksa ne koparırsam kârdır diyen kapkaççı mısın? O kız ağzında balonlu çiklet çiğner gibi patlatmaya devam edecek yüreğini. Yine de teslim etmeyecek kendini. Sana mesajı var: “Önce ruhuma girsin, orada kozasını örsün. 7 yıl beklesin. Kozada aşk tırtılı canlanırsa otururum nikah masasına” diyor. Benim az geldi gözüme. Eğer uyarsanız sözüme 2 yıl benden ekleyin, 9 yılın sonunu bekleyin.

Karıma inat olsun diye...

3 yıllık evliyim. Eşim benimle çok az ilişkiye giriyor. Bugün yarın deyip atlatıyor. Ona inat olsun diye ben mastürbasyon yapıyorum. Nadiren ilişkiye girdiğimde de zevk alamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, eşini üzdün, kırdın daha doğrusu kendinden soğuttun. O senin mastürbasyonundan haberdar. Bu yüzden içi üşümüşe benziyor. Önce yüreğinin sıcaklığı, aklının içtenliğiyle sarıl ve onu ısıt. ‘Demir bile tavında dövülürmüş.’ Aslında eşin yapısı gereği cinselliğe fazla düşkün olmayabilir. İşte usta erkek yani sen burada devreye gireceksin. Ne yapıp edip onun erotik bölgelerini, ruhunun derinliklerindeki gizli hazineleri keşfedeceksin. Arada bir işinden ‘Özledim’ diye telefon edecek, bunu da sadece ilişki kuracağın günler yapmayacaksın. Anlattıklarım zor değildir. Yine de sorun yaşıyorsanız elinden tutup bir uzmana götüreceksin. Önünüzdeki uzun yılları böyle katedeceksiniz

* * *.

Bozulmuş olabilir mi?

Parmakla kızlık zarı bozulup bozulabilir mi? Parmağım vajinanın biraz içine girince kahverengi bir akıntı geldi. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, bozulmadı. Ama parmağını da çek oralardan. İçeriler tehlikelidir, dışarlarda dolaş. Bu sözüm yaşamın öteki boyutlarında da geçerlidir.

Eşim reddediyor


Ben yeni evliyim. Eşim cinsel ilişkiye girmeye korkuyor. Penisimin büyük olduğunu öne sürerek çoğu kez beni reddediyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP Sevgili okurum, tıbbi yardım alacaksın. Sorunun çözülecek. Ben sadece müjdesini veriyorum. Gerisi size kalmış.

Çok acemiyim

18 yaşındayım. Kızları tavlama konusunda çok acemiyim. Ne zaman birine açılacak olsam sanki biri beni engelliyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, arkadaş ol. Onları flört gibi görme. Beğenilen, sevilen, hoşlanılan biri ol. Sanki erkek arkadaşınmış gibi dostça konuşup, dertleştiğin, espriler yapabildiğin kız arkadaşların olsun. Bu diyaloglarla bu engeli aşacaksın.

Karım korkuyor

26 yaşındayım ve yeni evliyim. Penisim 22 santim olduğu için ilişki sırasında eşimin canı çok yanıyormuş. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, idareli kullan yeter.

Günde 10 kez orgazm oluyorum

25 yaşında kadınım. 2 yıl önce boşandım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Günde 10 kez yapıyorum. Ne olur beni kurtarın.

CEVAP Sevgili yavrum, iradenle savaşıp yenik düştükten sonra bir suçluluk kompleksine girmiyorsan, bu mastürbasyonların sana düşündüğün gibi zararı yok. Eğer yapmazsan başka yollarda ararsın diye mastürbasyona devam et diyorum. Ama sayıları azalt.

10 saniye içinde boşalıyor

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 10 saniye içinde boşalıyor. Ben orgazm olamıyorum.

CEVAP Sevgili okurum, sebebi 10 saniye. O 10 saniye bir 10 dakikaya çıksa var ya o zaman bir sorun olursa bu konuyu değerlendirelim. Çünkü sen haklısın. O süre kimseye yetmez.

Ultrasonda anlaşılır mı?

20 yaşında kızım. Kızlık zarı ultrasonda belli olur mu? Diktirilirse ultrasonda anlaşılır mı?

CEVAP Değerli okurum, diyelim ki gerdek gecesinden 1-2 gün önce diktirdin. Adam seni telinle, duvağınla götürüp ultrasona mı sokacak? Böyle şey olmaz. Ultrasonun da bazen gözü kör olabilir. Onun kör noktasına gelir. Bilmem mesajını aldın mı?

Büyütücü işe yaramadı

18 yaşındayım. Kızlara karşı çok ilgiliyim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım 9 santim. İlişkiye girmek istediğim kızlar gülüyor. Penis büyütücü aldım ama yararını görmedim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, penisi kendi haline bırak. Onun dıştan müdahalelere karnı tok. Kilon varsa ver. Şöyle 1-2 yıl kız olaylarını unut. Bu organla normal evliliği yürütebilirsin. Günün birinde mutlaka büyümesi gerekirse ameliyatla olur. Onun kararına da daha çok zaman var. Mastürbasyondan da uzaklaş. Haftada 3 dedik. Daha söyletmeyin beni.

Hemen sertleşiyor

23 yaşındayım ve sözlüyüm. Sözlümü çok seviyorum. Ayda bir kez buluşuyoruz. Ne zaman onunla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, sevişmek istiyorum. Ama sözlüm bundan çok rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, aynı şekilde yola devam. Yasaklara uy. Sınırları zorlama. Umarım evlenirsiniz. Benden sana nasihat, yıllar sonra da o kızı horlama.

Hamilelik riskim var mı?

19 yaşında, bakire kızım. Adet döneminden bir gün sonra sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Vajinamın üzerine sperm bulaştı. Size hamile kalma riskim var mı?

CEVAP Yok yavrum.

Bozulmuş mudur?

3 ay önce penisim kızın vajinasına girdi. Ben anlamadım, kız arkadaşım canının yandığını söyledi. Kan da geldi. Kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP Sevgili okurum, tabii ki bozuldu. Ne istiyordun yani? Senin anlaman için zavallı kız oraya bir kelepçe mi taktırmalıydı?

Sürekli kan geliyor

23 yaşındayım, her ilişkiden sonra penisimden kan geliyor. Haftada en az 2 kere ilişkiye giriyorum. Sizce sorun nedir?

CEVAP Değerli okurum, bir üroloji uzmanına hemen başvurmanı öneriyorum.

GÜNÜN SÖZÜ


Anıları sakız gibi çiğnemeye başladığınızda
beyin yaşlanmanın kapısındadır. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder