Dr. Haydar Dümen İhanet çıkmazı...
HABERİ PAYLAŞ

İhanet çıkmazı...

Erkek, evlilik eskimeye başlayınca heyecan arıyor. Bazen hata yapıp karısını aldatıyor. Kadın öğrenince mutsuz oluyor, ihaneti sindiremiyor ve cinsellikten soğuyor. Günübirlik heyecanlar için yuva yıkmayın, kadınınızı yarı yolda bırakmayın...

Ameliyatla uzar mı?

33 yaşındayım, penisim 9 santim. Sevgilimi mutlu edemeyeceğim diye korkuyorum. Penis büyütücü ilaçlar var. Yararı olur mu? Ameliyat olsam ne kadar uzar?

[[HAFTAYA]]

CEVAP

Değerli okurum, boy sadece ameliyatla belki 1-2 santim uzar. Eşinin mutluluğu, senin hormonal sistemin, duyguların, bu konudaki tecrüben de önemli. Kesin karar, bir uzmanla konuşup ona görünmendir.

Haberin Devamı

Sivilceleri arttırır mı?

15 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Haftada 1 yapıyorum. Bu sefer sivilcelerim artıyor. Mastürbasyonun sivilcelerine zararı olur mu?

CEVAP

Olmaz, değerli okurum, hadi benden sana izin. Haftada ikiye çıkabilirsin.

Acaba cinsellik aşkı alevlendirir mi?

19 yaşında kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Kızlığının bozulmaması için sadece birbirimize dokunuyoruz. Acaba cinsellik aşkı alevlendirir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olur. Her şey de tek bir boyutla yorumlanmaz. Cinsellikte aşkta, sekste, dostluk, güven, sevgi, paylaşım, yaşamı yorumlama yani bunların hepsi olumlurol oynar. Olumsuzluklar çoğalınca aşk biter.

Eşim beni aldattı

28 yaşında kadınım. Eşim beni aldattıktan sonra cinsellikten soğudum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin ruhunda açtığı yarayı yine eşin iyileştirecek. Bir daha yapmamaya söz ve güven verecek. Yaptığı şeyin bedelini en az 1 yıl çevrende pervane olup dönerek ödeyecek. O zaman diliminin sonunda sen hoşgörülü, bağışlayıcı olacak, takmayacaksın. Bir kere affedilir. Hadi gel, el ele verelim. Bir kerelik af edelim. Ve yaşama sevincimizi de yitirmeyelim.

Penisim sertleşiyor

Sevgilimle öpüşürken cinsel organım sertleşiyor. Kızın yanından ayrılınca her şeynormale dönüyor. Ama sanki organım darbe almış gibi acıyor. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, sebebi gençlik. Gereğinden fazla geriliyor. İçerideki dokuları zorluyor. Ama böyle bir kapalı kutudan sonuç çıkar dersem, idrar tahlili yaptırman ya da penise baktırman doğru olur diyeceğim. 10 santim penis sana yeter. Fazla kilon varsa yağları erit.

Haberin Devamı

Kız bakire mi değil mi?

17 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmeye korkuyor. Ben ise onun bakire olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın bakire olup olmadığını? Bakirelik hakkında kitap mı yazacaksın? Yoksa yeni teoriler mi ortaya çıkaracaksın? 17 yaşındaki kızın namus bekçisi misin? Yoksa bakire avcısı mısın? Biraz ayıp olmuyor mu? Sen, o kızın babasının yerinde olsan kendi kendine ne dersen ben de sana aynısını söylüyorum.

Bir kızla ilişkiye girmek istiyorum

15 yaşındayım. Penisim 17 santim. Bir kızla olmak istiyorum, beceremiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili çocuğum, şu anda annenin kundağında değilsin ama hâlâ annenin bakımındasın. Yasaların da gözetimi altındasın. Sen kızı yatağa yat, ondan sonra git çocuk ıslahevinde yat. Vah vah vah! Tam kulağı çekilecek çocuksun. 4 yıl daha bekle. Yoksa annene haber veririm.

Haberin Devamı

Karım tatmin olmuyor

22 yaşındayım. Eşimle ilişkimizden ben çok zevk alıyorum ama karım memnun değil. Eşimi tatmin edemiyormuşum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kadınların yüzde 50’si böyle. Bu iş yapıları gereği. İlk önce gereken yardımlar için uzmanlara gidilir. Gebe kalmadan, işler daha sarpa sarmadan ve birbirinizi fazla kırmadan ayrılık olacaksa olur. Ama bu karara da gözü kara atlanmaz.

Yerinde mi?

23 yaşında kızım, cinselliği yaşamadım. 10 yıl önce bisiklet kullanırken acı hissettim, kan gördüm. Kızlık zarı duyuyor mu? Zarlarının çeşitlerine baktım, benimkisi duvar gibi.

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarın duruyor. Hem de kale duvarı gibi. Adetini gördüğünü sanıyorum. O kan nereden geliyor? Demek ki bir boşluk var. Bir yarık ya da delik, işte oradan geliyor. Sapasağlamsın. Neden kaygılandın bilemiyorum. Bisikletin sana zararı olmadı.

Neden istek uyanmıyor?

2 yıldır evliyiz. Cinsel ilişkimiz sağlıklı değil. Bu nedenle aradan aylar geçiyor ama karımda onda istek olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, eşini cinselliğe alıştıracaksın. İşe ruhundan başlayacaksın. Onu kazanacaksın. Sonra tekniğini iyi bileceksin. Asıl önemlisi zaman çok önemli. Sabırlı olacaksın. Bunlardan sonuç alamazsan bir psikiyatriste gideceksin.

MENİYİ SÜRDÜM SİVİLCE GEÇMEDİ

17 yaşındayım, yüzümde sivilceler var. Arkadaşlarım “Sivilcelerin geçmesi için meniyi yüzüne sür” dediler. Sürdüm ama geçmedi. Neden?

CEVAP

Değerli okurum, neden geçirmedi meni anlatayım: Çünkü meni sivilcelere ilaç olsun diye değil, çocuk yapsın diye formüle edildi. İçine spermler konularak bir de kuyruk takılarak kurbağa yavruları iribaşlara benzetildi. Bunlar kuyruklarını oynata oynata içeri girip oturunca görevleri bitti, çocuk da 9 ay 10 günü bekledi. Sivilce nerede, kadının karnındaki yumurta nerede?

Şu senin arkadaşların yüzer hangi derede? Sivilce için al sana bir reçete: Günde 3-4 kere kremsiz ya da kükürtlü sabunla yüzünü yıka. 3-4 kere de kolonyalı pamukla 5-6 dakika pansuman yap. Sivilceleri asla sıkma. Çikolata, ceviz, badem gibi yağlı yiyeceklerden uzak dur. Merak etme, 3 ay sonra yüzün kaymak gibi olur.

DOĞUMDA MI ANLAYACAĞIM?

Kızlık zarı esnekse kanamıyor. Ancak doğum sırasında yırtılıyormuş. Evlendiğimizde ben eşimin kız olup olmadığını ancak doğururken mi anlayacağım?

CEVAP

Neyi öğreneceksin sevgili okurum? Midenin kapısını, karaciğerin yapısını, bağırsakların dokusunu merak etmiyorsun da zarın nesini merak ediyorsun? Zarın resmini ben sana çizeyim daha doğrusu çizdireyim. 3 santim çapında bir daire.

İçine de 3 günlük ayın hilal görüntüsünü oturt. Hilalin kalın yeri 3 milimi geçmesin. Ve işte zarın karşında. Bu ince doku esneyince kanama olmadan giriş gerçekleşiyor. Böylece esnek zarlı olan biri yatsa kalksa kız olarak kalıyor. Esnemeyen de bir keresinde bile damgalanıyor. Hadi bakalım, ben sana soruyorum, böyle bir durum adil mi yoksa zalim mi? Ben bunu hâlâ çözemedim. Okurların sağduyusuna bıraktım.

GÖZÜM BAŞKA KADINLARDA

24 yaşındayım, evleneli 4 ay oldu. Nerede başka bir kadın görsem onunla birlikte olmak istiyorum. Eşimle düzenli bir ilişkim var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sana azgın teke mi desem? Yeni yetme boğaya ya da horoza mı benzetsem bilemiyorum. 2 dakika ara verdim, eşini düşünüyorum, merak ediyorum. Onun hali ne olacak? Bu yapıyla bu gemi bir gün alabora olacak. Eşin evde beklerken evliliğin ilk yılında sezgileriyle ona ihanet ettiğini anlayacak ya da kokusunu alacak. Yoksa senin deli gönül, uçuk kaçık gezsin, tozsun, daha ne olursa olsun diyen türden mi? Kendine de eşine de saygılı ol. Beni daha kızdırmadan hemen evlilik koşullarına uy.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder