Dr. Haydar Dümen Iki kisi arasında...
HABERİ PAYLAŞ

Iki kisi arasında...

Haberin Devamı

Cinsellik yaşanması gereken en güzel duygulardan. Ama oyunu kuralına göre oynamak şart. Yatak odası iki kişiliktir, burada olanlar, fanteziler çiftin istek ve beklentilerine göre şekillenir. Birbirinizi dinleyin ki odadaki mutluluk sürsün

BÖYLE SORU YOK!

Ömür boyu sürer mi?

20 yaşında kadınım. 1 yıllık evliyim. İlişkiye girerken çok ağrım oluyor. Ömür boyu böyle sürer mi? Ne olur yardım edin.

CEVAP
Hanım kızım, Anadolu’da babası kızını sevdiği erkekten vazgeçirmek için dövüyor. Kızın ailesine yanıtı “Gönümü (derim) döver ama gönlümü de dövebilir mi?” oluyor. Dil yarası, gönül acıları olmasın da öteki acılar geçer gider. Ne yapacağına gelince; 3 gün üstü üste acılı yemekler koy önüne. Şikayet edince “Sen 3 güne dayanamadım. Ben 300 gündür acı çekiyorum. Sen benim acımı dindir, ben de biberin ölçüsünü indireyim” de. Ve kaşının altından manalı manalı bak yüzüne.



GÜNÜN SORULARI

Horoz ötmeyince küstüm

35 yaşındayım, üst düzey yöneticiyim. Gittiğim tatil köyünde yabancı piliçlerin arasında tek horoz bendim. Akdeniz güneşi ile ısıtıp fındık fıstık ile beslememe rağmen horoz ötmedi. Ben ona, o bana küstü. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP
Değerli üst düzey yöneticim, her şeyi yönetiyorsun da şu ufacık horoza söz geçiremiyorsun. Buna nasıl çelişki böyle? Ünlü filozof Sokrates, açık alanda konferans veriyor. Halk ayakta hayranlıkla onu dinliyor. Oradan geçen bir fahişe, dinleyenlere bakıp birine “Bu adamın neresi büyük? Siz onun bir de benimle kaldığı durumunu görseniz” diyor. Senin horoz, galiba ev horozu. Dağ ya da yayla horozu olsaydı aç kalmamak için her yiyeceği gagalar, önüne konulanları da talan ederdi. Demek ki bu iş suni beslenmelerle olmuyor. Peki neyle oluyor? Ruhi beslenmeler, yalnız ve güven içinde kafeslerde oluyor. Tüyonu verdim, kolay gelsin dedim.



Güçlendirici kullanıyorum

33 yaşındayım, bitkisel bir güçlendirici ve geciktirici bir sprey kullanıyorum. Acaba alışkanlık yapar mı ya da ileride bana bir zararı dokunur mu?

CEVAP
Değerli okurum, bitkisel güçlendiricilerin gerçekten etkisi olsaydı öküzler, mandalar, dağ keçileri ve geyikler senenin bir ayında coşup 11 ayında kuzuya dönmezlerdi. Üstelik bizim koyunlar hareminin koçları da samanla beslenmelerine rağmen 1 ayda 10 koyunun hakkından gelemezlerdi. Kuru ekmek ve soğanın cücüğüyle beslenenler de bu yarışta havyar yiyenlere 2 tur fazla bindirmezlerdi. Her türlü bitki manavlarda, baklagiller de pazarlarda bol bol var. Sen de bol bol atıştır, kilo alma, mide fesadına uğrama. Aşağıdakine fazla karışma. Şimdilik bildiğin gibi yola devam et. Ama uzmandan da yol ve yöntem al.




************************************************

İç çamaşırımda kan gördüm

20 yaşında kızım. Mantar yüzünden kaşıntım var. Bir gün çok kaşıyınca kan geldi. Acaba kızlık zarı zedelenmiş ya da bozulmuş olabilir mi? Adetim de o gün bitmişti.

CEVAP Değerli okurum, zar duruyor. Kan mantarın tahriş ettiği dokudan olabilir. Ya da adet kanının son kalıntılarıdır. Mantarı da mutlaka tedavi ettir.



Kızlar beni istemiyor

20 yaşındayım. Cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kızlar benimle olmak istemiyor. Benim halim ne olacak?

CEVAP Sevgili okurum, sorunun cevabını sen ve ilişki kuracağın kadın ya da eşinin dışında kimse bilemez. Eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanır, acısız pozisyonları öğrenirsen her şey yoluna girer. Bildiğin gibi tıbben onu küçültemiyoruz.



Ya gebeyse?

26 yaşındayım. Nişanlım da 22 yaşında. Sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Nişanlım adet gördü ama mide bulantısı var. Ben hamile kalmasından korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, bu konularda sürpriz hep yaşanır. Bir spermin azizliğine uğramışsanız bilemem. 10-15 gün daha bekleyin. Kuşkuyu gidermek için gebelik testi yaptırın.



Sadece zevk suyu geliyor

14 yaşındayım. Haftada 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Penisimin 9 santim. Uzatmanın bir yolu var mı? Benden sperm gelmiyor. Kendimi sıkınca zevk suyu geliyor. Çözümü yok mu?

CEVAP Sevgili okurum, sen kendini kasmıyorsun doğa kasıyor. Doğa sana oyun kartlarını açmadı. Kartlar doğanın elinde deste halinde. Çünkü yaşın 14. Hele bekle1-2 yıl. Mastürbasyona haftada 1 devam et. Ama kızdır, kadındır, arkadaşlarının özendirmelerinden vazgeç. Kimi ülkelerde insanlar 17 yaşında ergenliğe ulaşıyor. Kendini hem psikolojik hem biyolojik olarak zorlama. Boşalamıyorum 21 yaşındayım. Bende sertleşme oluyor ama boşalamıyorum.



Sizce bu normal mi yoksa bende sorun mu var?

Mastürbasyon yaptığımda hep böyleydi, cinsel ilişkide düzelir diye düşündüm, değişmedi. Kız arkadaşım bunu fark edince utandım. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, penis damarlarının ölçülmesinde bir yarar var diyorum. Bunun adı dopplerdir. Ultrasonla bakılır. Bunu yaptırdıktan sonra gerekirse bana yazarsın. Ona göre yeniden yorum yaparız.



Niye hiç kan gelmedi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıl boyunca ilişkiye girdim. Ama benden hiç kan gelmedi. Sizce bu normal mi?

CEVAP Sevgili okurum, evet normaldir. Zamanla esnemiş, ne yapalım?



Kıllar yüzünden içime kapandım

16 yaşındayım. Vücudumda aşırı kıllanma var. Bu kılları yok etmek mümkün mü? Yakıldıktan sonra bir daha çıkar mı? Bu durum beni içine kapanık biri yaptı. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, biraz daha büyü. Uykuda kalan kıllar varsa onlar da büyüsün. Senin de biraz paran olsun. Ya da ailen bu işe “Evet” desin. Lazerle istediğin kadarını yok edersin.



Her kızla ilişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Penisim çok küçük. Her gördüğüm kızla ilikiye girmek istiyorum. Alay konusu oluyorum. Kızları görünce mastürbasyon yapasım geliyor. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP Sevgili okurum, böyle devam edersen bir taraftan kompleks, bir taraftan istekler... Bunlar ruhunda çatışmalar yaratır. Yanlış yollara bile düşersin. Her gördüğün kız senin kullanmalık malın mı! Her oyunun kuralı var. Arada mastürbasyon yap.



Hastalık kapar mıyım?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla birkaç kez oral seks yaptık. İkimizin de hoşuna gidiyor. Acaba oral seksten dolayı hastalık kapar mıyız?

CEVAP Sevgili okurum, temiz olun. Gerisini ben bilmem.



Oral seks yapsam...

27 yaşındayım. 5 aydır evliyim. Sertleşme ve erken boşalma sorunum var. Evlenmeden önce çok mastürbasyon yapardım, ondan kaynaklanabilir mi? Bir de eşimle oral seks yaparsam sertleşme sağlayabilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, yatak odasının özgürlükleri sizin. İki tarafın istemesiyle bazı şeyleri yapabilirsiniz. Erken boşalman tedavi edilir. Sertleşme sorunu kendiliğinden düzelecek türden bir şey. Bir alışma süreci yaşıyorsun. Kuşkusuz mastürbasyonun rolü olmuştur.

GÜNÜN SÖZÜ: Alkışın fazlası sağnak yağmur gibidir. Ayağa düşünce sel olur. Önüne geleni sürükler götürür. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder