Dr. Haydar Dümen İlişkiniz renklensin ama...
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiniz renklensin ama...

Kadın-erkek ilişkisi hassas dengeler üzerine kurulu. Sevgi, anlayış sonra da cinsellik. İlişki zamanla rutine dönebilir. Renklenmesi için fantezilere ihtiyaç var ama dozunda bırakılmalı. Çünkü aşırıya kaçarsa, eşlerden biri mutsuz olup incinebilir.

BÖYLE SORU YOK!

Otobüse binmeye korkuyorum Otobüsteki kızla sevgili oldum. Kız arka koltukta sevişmek istiyor. Otobüse binmeye korkar oldum. Ne yapayım? RUMUZ: GARİP

CEVAP

Aman değerli okurum, otobüse binmekten korkman bir şey değil ya trene, uçağa binemezsen? Gördüğün her koltuktan ürkersen misafirlikte nereye oturacaksın? “Aman efendim, ben sandalyede rahatım” mı diyeceksin? Buna koltuk fobisi denir ki politik hayatta bile vardır. Bazıları koltuktan korktukları için yan çizerler. Her neyse, yavaş yavaş sıyrıl bu korkudan. O başında kavak yelleri esen kızdan da kurtulmaya bak, başına sarma. Anladın sanırım, kızın eli boş kalacak ama sen koltuklara alış. Arada bir boş otobüse binip arka koltuğa yerleş.

Haberin Devamı

İlk geceyi atlatamadık

Eşim ile 9 aydır evliyiz, malum geceyi atlatamadık. Korkudan kendimi kasıyorum ve eşime izin vermiyorum. Her denememiz hüsranla bitiyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinismusla karşı karşıyasınız. Bu rahatsızlığı korku ve buna bağlı kasılmadan dolayı yaşıyor, panik içinde ilişkiye geçemiyorsunuz. Korkudan kadın bacaklarını bile açamıyor. Kadınlarımızda yüzde 10 dolaylarında görülen bu felaket evliliklerin ilk günlerini de karartıyor. Çözümü artık hem kolay hem de kesin. Olayı kendi kendinize çözemeyeceğinizi bilin, çünkü hastalar arasında 10-15 yıllıklar var. Evliliği yıpratmadan hemen tedavi olun.

Düşünürken bile sertleşiyor

24 yaşındayım. Sorunum aşırı sertleşme olması. Kız arkadaşımı düşünürken bile benimki çok sertleşiyor, dışarıdan belli oluyor. Bir de ereksiyon hali 11-12 santim, normal mi?

CEVAP

Gözün aydın ve geçmiş olsun değerli okurum. Ya da bir de penisin 20 santim olsaydı ve aşırı sertleşseydi? Sanki pantolonun içinde bir cop taşıyor gibi olurdun. Hele bir düşün, kız karşıdan geliyor, cop(!) harekete geçiyor. Vallahi bu yolda sevgili falan bulamaz, görücü usulü evlenmek zorunda kalırdın. Sertleşmenin bir öteki nedeni senin kimlik yapının bu konuda iradesizliği. Bırak sertleşsin, mesajı aldın. Her şey yolunda, doğru işinin başına. Bakmadan sağına soluna, onu biraz eğitiver.

Haberin Devamı

Sevgilimin çok garip fantezileri var

24 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımın garip fantezileri var. İtiraz ettiğimde “Çok soğuksun” diyor. Sevgilim 1.90 boyunda ve 85 kilo. Bense 1.60 boyundayım. Onu kaybetmek istemiyorum, yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, erkek arkadaşın coşup dalgalı denizlerde sörf yaparken, sen onun altında sörf tahtası gibi adeta parçalanacaksın. Çok merak ettim, neden onu bırakamıyorsun? Boyuna posuna mı takıldın? Okumuş, iyi aile çocukları, iyi de beslendikleri için zaten hepsinin boyu 1.90’dan aşağı değil. Sevgili okurum, sakın bedenini bu adama teslim etme.

Kız hamile mi?

26 yaşındayım, partnerim de 24 yaşında. Birkaç gün önce ilişkiye girdik ama prezervatifin patladığını fark ettik. Kız ertesi gün hapı aldı. Sizce hamile midir? Adet görmesine sadece birkaç gün varmış.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalma ihtimali var. Burada tartışılan oran yani yüzdesi bana göre zayıf. Beklemekten başka çare yok. 15 gün sonra test yapar, öğrenirsiniz.

Eşim erken boşalıyor

35 yaşında kadınım. Eşimden memnunum ama cinsel sorunlarımız var. Eşim erken boşalıyor. Ben tatmin olamıyorum. Ondan soğuyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, eşine karşı soğuk olman sanırım onun erken boşalmasıyla ilgili. Erken boşalma tedavi edilebilir. Eşin kadına yetecek süreyi kazansa da sen yine orgazm olmama sorunu yaşayabilirsin. Bu da senin ruhsal, cinsel yapınla ilgili. Burada eşinden işe başlamak gerekiyor. Süre 10-15 dakikaya çıkarsa iyi zamandır. Senin de fanteziler kurman yararlı olur.

Cinsel organım çok küçük

18 yaşındayım, 95 kiloyum ve sporcuyum. Penisim 8 santim. İlişkiye girmekten çekiniyorum. Geneleve bile gidemiyorum. Utangaçlıktan doktora da başvuramıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, tümüne peki, doğru diyorum ama sana tek çıkar yol öneriyorum. İn 70 kiloya, gerisini bana bırak.

Eşim ilişkide acı çekiyor

24 yaşındayım, yeni evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğimde eşim zevk almıyor, acı çekiyor. Sürekli kan geliyor. 3 haftadır ilişkiye giriyoruz. Bize yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, önce eşini bir kadın-doğum uzmanına götüreceksin. Bir şey varsa tedavi olacak. Sorun devam ederse düşünürüz. Bu ağrıları yok ederiz.

Kız beni bırakıyor

1 yıldır kız arkadaşım var. Ama ilişkide geç boşalıyorum. Kız canı yandığı için kaçıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? CEVAP

Değerli okurum, bence gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Boşalma sistem ve kapasiten mastürbasyona göre programlanmış. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Düzelecek. Biraz fantezilerle beynini kamçıla. Kıza alışmaya çalış. Yeniden mailini bekliyorum.

Hazır hissetmiyorum

2 yıldır kız arkadaşım var. Ben istemiyorum ama kız ilişki için istekli. Ne yapmam lazım? Kendimi hazır hissetmiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kız sıcak ve yumuşak bir yatakta kollarının arasına sokularak mutluluk arıyormuş. Sen ise buna hazır değilsin. Doğru yoldasın. Yola devam, arkadaşına selam. Biraz sabırlı olsun.

Biraz daha uzar mı?

19 yaşındayım. Penisim 16 santim. Bu uzunluk cinsel hayatımda sorun yaratır mı? Ben biraz daha uzun olmasını istiyorum. Büyütmem mümkün mü? Arkadaşlarım ”İlişkiye girdikçe uzar” diyorlar. Bende erken boşalma sorunu mu var?

CEVAP

Değerli okurum, penisin anatomi kitaplarının verdiği 15 santimetreden uzun ama sen daha uzununu istiyorsun. Uzun olunca ne yapacaksın, onu da anlamadım. Boy uzatmak için seks yapılsaydı, çok yapanlarınki 40 santime çıkar. Yapmayanlarda ise küçücük kalırdı. Bırakın bu saçmalıkları.

Geneleve gitsem mi?

19 yaşındayım, kızlarla hiç temasım olmadı. Büyüklerim beni geneleve götürmek istiyor. Ne dersiniz, hazır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, öğreneceksin. Biraz zamana ihtiyacın var. Kızlarla konuşurken aklını cinselliğe takmayacaksın. Büyüklerine söyle sana 6 ay süre tanısınlar. 6 ay sonra bana yaz, durumu gözden geçirelim.

Memnun eder miyim?

Penisim 11-12 santim. 1.84 boyunda, 80 kiloyum. 24 yaşındayım. Evlenirsem eşimi memnun edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlenirsen hiçbir şey olmaz. Hayat güzel güzel gider. Sevgilin de seni mutlu eder. Ama fazla kilo alma. Aklını olumsuz ortamlara salma.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşktan bir anıt yapılsaydı her insandan bir parça koymak gerektiğinden anıtın boyu Mars’a ulaşırdı. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder