Dr. Haydar Dümen İlişkiye renk katın
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiye renk katın

Haberin Devamı

Uzun yıllardır bir arada olan cinselliği yaşayan kadınla erkek bir süre sonra bazı değişiklikler istiyor. Burada devreye fanteziler giriyor. Bu sayede yatak odası renkleniyor, ilişki daha keyifli yaşanıyor. Ama bu konuda çiftin birlikte karar vermesi şart...

BÖYLE SORU YOK!

Öyle büyük ki silah sandılar!

Penisim çok büyük. Beni zor duruma düşürüyor. Havaalanında silah zannedip üzerimi aradılar. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: SİLAHŞÖR

CEVAP: Değerli okurum, hangi havaalanı bu? Yolcuların yaşlısı var, genci var, Arap’ı var, zencisi var. Yalancıları, üçkağıtçıları, karnına uyuşturucu koydurup gebe numarası yapanları göre göre, sizlerin de organınıza tabanca dediğinizi duya duya yetkililer alarmda!!! Sen de kaçak mal beyan eder gibi gururla bize soruyorsun. Ne diyelim? Sahibine afiyet, sahibesine geçmiş olsun dileyelim ve mal beyanını bir biçimde önceden yengeye bildirelim.

GÜNÜN SORULARI

Tabanca 3 atardı, şimdi 1'e düştü

26 yaşındayım. 2 yıl evli kaldım. İlk yıllarda ilişkiye girerken tabanca 3 atıyordu ama şimdi 1 mermi attıktan sonra tabanca atmıyor. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP: Değerli okurum, zengin bir tabanca kültürümüz vardır. Örneğin; ‘Tabancamın sapını gülle donatacağım’ diyen türkümüz bile var. Nasıl gülle donatılır bilemem ama kabzasını altınla kaplatanlar var. Sen 2 yıl altın kabzalı tabancayı kullanmışsın. Sonra kabza gümüşe dönmüş. İki yıl sonra demire dönecek, rengi kararacak, üzeri paslanacak. İlişki ibresi haftada 2-3’e dayanacak. Mermiler namludan geçe geçe merminin yolu da aşınacak. Yivlerde ve setlerin eski hali pek kalmayacak. Böylece durum biraz daha karışacak. 7-8 yıl sonra senin tabancanın tetiği de basmayacak, aşınacak. Atınca ateş almayacak. Sonra da tabancanı test etmek için gözlerin dışarıda fıldır fıldır atış alanı arayacak!!! Kolay gelsin, dikkat et, sayılar başını yemesin.

Kocam beni ne kadar bekler?

30 yaşındayım, 13 yıllık evliyim. 1 aydır kocamla ilişkiye girmek istemiyorum. Eşimle konuştum ama beni ne kadar bekler bilmiyorum. Bana yardım edin?

CEVAP: Sevgili okurum, seni cinsellikten kimler ürküttü? Kimler kıydı sana? Kocan mı yoksa cinsel bilgiler veren hocan mı? Keşke bizim aile eğitimi veren POSTA Gazetesi’ne abone olsaydın. Ayrıca eşine de okutsaydın. Çünkü seni bu ilişkiden kocan soğuttu. Buna adım gibi eminim. Zamanlı, zamansız üstüne geldi. Çıkarı olduğu günler yüreğini ayaklarının altına serdi. Senin uçtuğun günler ise, uçurtmanın ipini kesiverdi! Ve televizyonda maç izledi. Uzatmayalım, yerimiz dar. Sevgili okurum, zorunlu olarak beklemede kalacaksın. Bunun izin belgesini de kocana imzalatacak ve yatak odasına asacaksın. Tren kaçmışa benziyor. Bir uzmandan destek al. 6 ay, 1 yıl beklemede kal. Sonunda kararı ortak verelim.

*****

Eşimle ilişkiye giremiyorum

24 yaşında, 4 aydır evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Ama ilişkiye giremiyorum. Her şey normal ama iş oraya geldiği zaman çok korkuyorum. Bu vajinismus olabilir mi? Bunu nasıl yenebilirim?

CEVAP: Sevgili okurum, teşhisini koymuşsun, çözümü de biliyorsun. Eşine sevgi ve selamlarımı söyle. Asla seni hırpalayıp gönlünü kırmasın. Biraz daha sabredin.

Karımı nasıl tatmin ederim?

23 yaşındayım. 1 yıldır nişanlıyım. Karımı erken tatmin etmem için ne yapmam gerekiyor? İlaç kullansam mı?

CEVAP: Değerli okurum, acele etme. Hele bir evlen. Zamanı gelince düşünülecek olaylar bunlar. Benim zamanın var ve sana yardım edeceğim. Siz sabırlı olun. Şimdilik erken.

Kızlık zarım kanadı mı?

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kan geldi. O sırada sevgilimin tırnağı derimi acıtmıştı. Acaba o kan deriden mi yoksa kız zarından mı geliyor?

CEVAP: Değerli okurum, kızlık zarın zedelendi. Umarım, cinsel birleşme sırasında kanaman olur. Belki de dediğin gibi başka bir yerden kan gelmiştir. Bütün bunlar uzaktan bilinmez. Daha çok küçüksün. İleride yıllarda çok merak edersen gerekli muayene yapılır.

Baba olur muyum?

23 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra spermim katı geliyor. Acaba evlenince sorun yaşatır mı? Çocuğum olur mu?

CEVAP: Değerli okurum, meninin katılaşması, çocuğun olup olmayacağını düşünme vakti değil. İşini kuracaksın, çalışacaksın, kadınlara alışacaksın. Meni kendi bildiğini yapsın. Enerjisine enerji katsın. Kendini biraz ağır satsın. Bak o zaman çocuklar doğar. İkiz olursa karışmam ha! Sonunda sperm aklı. İçinde birçok gizem ve sır saklı.

Eşim erken boşalıyor

Eşimle 15 yıldır evliyiz. Eşimin erken boşalma sorunum var. Eşim doktora gitmeye ikna edemiyorum. Hangi ilaçları kullanabilirim?

CEVAP: Sevgili okurum, erken boşalmanın tedavisi var. Eğer eczaneye gidip bir ilaç alındığında erken boşalma tedavi edilmiş olsaydı, her erkeğin cebinde o ilaçtan bulunurdu. Yarım saati bulan, ‘1 saatte de çıkabilir’ hevesine kapılabilirdi. Bence eşinin erken boşalması tedavi edilmeden, uygulanacak fanteziler işe yaramaz. Ayrıca da 15 yıllık evliliğe aranızda yeni taze kanlar katmak gerekir. Yani anlaşma, konuşma, fantezi vs.

Mastürbasyon yapmak istemiyorum

16 yaşındayım. Günde 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu alışkanlığı bırakmak istiyorum, olmuyor. Çaresi yok mu?

CEVAP: Sevgili okurum, neden bırakıyorsun ki? Bunu gün aşırıya indir. 6 ay sonra yeniden bu sütunda randevulaşalım. İndirdiysen ara. İndirmediysen, atın dizginlerini ufak ufak çekerek sayıyı azalt, her şey düzene girer.

Sevgilim büyük buluyor

23 yaşındayım. Penisim 16 santim. Kız arkadaşım penisimin büyüklüğünden şikayet ediyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, 16 santim normalin normalidir. 13 santim iyinin iyisidir. 15 santim kitabın dediğidir. 18’den yukarısı büyüktür. İşte mallarımız seç seç al. Senin kız arkadaşın 13’ü seçmişse, 3 santimi de idareli kullanıver yavrum.

Kızlık zarını almışlar

24 yaşındayım. Kız arkadaşım bir operasyon geçirdiğini, kızlık zarının alındığını söyledi. Bana inandırcı gelmedi. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, pek çok nedenden dolayı operasyonla kızlık zarı aldırılabilir. Varsayalım ki rahim boyunda yara, kist var, vajinada bir oluşum var. Karın açılmadan, aşağıdan yapılacak bir operasyonla kızlık zarı yok edilebilir. Neyin peşindesin?

İlişkiye girdik

Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Kızlığının bozulup bozulmadığını anlamadı. Sonra duş alırken cinsel organından çok az kan geldiğini söyledi. Acaba kızlığı bozuldu mu?

CEVAP: Değerli okurum, olabilir.

Penisim mutlu etmiyor

Penisim 13 santim. Bazı yerlerde normal diyor ama ben küçük buluyorum. Ne olur bana yardım et.

CEVAP: Değerli okurum, iyidir. Kararı bizler vereceksek iyidir. Bazı şeyler keyfe kalmıyor. Yani mavi göz mü, siyah göz daha iyi midir olayı gibi. Göz gözdür. Yeterli boyutta olmalı ve iyi görmeli.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklı ete muhtaç kılma. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder