Dr. Haydar Dümen İlişkiyi güzelleştirin...
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiyi güzelleştirin...

Erkeklerin ergenlikte tanıştığı mastürbasyon en çok kadını üzüyor. Kadın hazırlanıyor, eşini bekliyor. Ama kocası kendini banyoya kapatıyor. Aman dikkat, eşiniz gözyaşı dökmesin. Bırakın şu mastürbasyonu da ilişkiniz güzelleşsin.

BÖYLE SORU YOK!

Kısır kalır mıyım?

Bir erkek kaç ay boşalmazsa kısır kalır? RUMUZ: ÖNEMLİ

CEVAP

Vallahi tam erkekçe bir sor! Erkek dediğin aldı mı kararı uygulamak için dağı, taşı aşar. Altay Dağları’ndan gelen soyumuzdansın, belli. Gelelim işin püf noktasına: Eskiden savaş nedeniyle eşlerinden 5-10 yıl ayrı kalan erkeklerin döndüklerinde çocukları oluyordu. Cezaevlerinde yıllarca hapis yatanlar var. Hepsinin de çocuğu oluyor, sistem çalışıyor. Sen çok erken kuşkuya kapılmışsın. Ben burada genelden yanıt veriyorum. Yaşın, başın yazmıyor ama sen hep uçmak istiyorsun. Çocuk, yavaş ol. Ailene söylerim, sonuca katlanırsın.

Haberin Devamı

Erken boşalırsam...

18 yaşındayım, penisim 11 santim. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama erken boşalırım diye korkuyorum. İlk tecrübem olacak. Ne önerirsiniz? RUMUZ: ENRICO

CEVAP

Çocukluktan yeni kurtulan ve ilk gençlik yıllarına adım atan okurum. Ağrı Dağı’nda kar var. Acaba kaç metre? Bilmiyorsun değil mi? Sonun aynen böyle. Her neyse günün birinde doğa bilimcisi olacaksın (aşk üzerine). Neyse, elindeki mekanizmalar yeterli değil. Karar verdin ki dağa çıkacaksın. Ortada fol yok, yumurta yok. Peki bu çabalar niye? Diyelim ki rayında başarılısın, dakiksin ama yolcuları asla incitmeyeceksin. Ben elimi, dilimi oynatarak sana bir ders vereceğim. Hiç unutma, sadece sabırlı ol yeter.

Hep şeytana uyuyorum

20 yaşındayım, yakışıklıyım. Kızlar tanıştıktan birkaç gün sonra beni eve davet ediyor, şeytana uyuyorum. Ama artık sıkıldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşta gençler kendilerini çok beğenirler. Moda hep değişir. Şimdi de sakallar moda. Yani demek istiyorum ki yakışıklılık, şıklık statik değil, dinamiktir. İster misin sen evleninceye kadar moda değişsin. Yüzüne dövme yaptıranlar öne geçsin!!! Kızın harita ve tarihini bilmeden gösteriş ve kendini tatmin için işe başlarsan ayağınız kayar, kızla birlikte uçuruma düşersiniz. Gelelim şeytanına; başında 5-10 tane var. Be aslanım, biraz oku, bizden bir şeyler öğren. Beynine 15 melek oturtmazsan geleceğin kuşkulu. Unutma, şeytan varsa melek de var, seçim senin.

Haberin Devamı

Ertesi gün pembesi kan geldi

Kız arkadaşımla üzerimizde kıyafet varken sürtünme yoluyla gün içinde 2-3 defa ilişkiye girdik. Kız ertesi gün pembemsi çok az kan gördüğünü söyledi. Çok korkuyor. Zarı bozulmuş mudur? RUMUZ: KAYGILI

CEVAP

Değerli okurum, bence bozulmadı. Kızın heyecandan rahmi kasıldı, bir kılcal damar inciniverdi. Oradan da 2 damla kan geliverdi. Bu panik niye yahu. İlişkiye girerken kanayacak, bir şey olmayacak. Rahmin ve vajinanın spazmından yarım damla kan gelecek. Vay vay kızlarımızın haline ve gençlerimizin tavrına.

Benden korkuyor

29 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Günde 2 kez mastürbasyon yapıyorum, 2 ay sonra nişanlanacağım. Bunları sözlüme anlatınca benden korktu. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyondan vazgeçememek gibi bir açmaza düşeceksin. Ve güzel karın seni beklerken büyük bir olasılıkla sen banyoda mastürbasyon yapacaksın. Umarım böyle olmaz. Bu yıla kadar günde 2 mastürbasyon, sana da yazık evleneceğin eşine de.

Haberin Devamı

Zevk almıyorum

23 yaşında kızım. Sevgilimle 4 aydır ilişkiye giriyoruz. Orgazmı bir türlü anlamıyorum. Kaygan sıvı geliyor ama mastürbasyon yaparken hissettiğim kasılmaları yaşayamıyorum, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, alışacak, zamanla orgazmı öğreneceksin. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş yapılacak. Tabii ki partnerin usta biriyse, erken boşalması yoksa.

Kan gelmiş

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerinde pijama vardı. 9-10 saat sonra idrarını yapınca kan gelmiş. Acaba zarı bozulmuş olabilir mi? Doktora gitmeye gerek var mı? Bizi aydınlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce doktora gitmenin gereği yok. İdrarla da kızlık zarının ilgisi yok. Böyle yokluklar içinde varlık araman yanlış. Ayrıca doktorun söylediği de size ne gibi katkıda bulunacak, onu da merak ediyorum. Diyelim ki çok az zedelenme olsa ne yapacaksınız? Hiç. Bana göre bir şey olmadı.

Sevgilim başka biriyle ilişkiye mi girdi?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Penisime sperme benzer beyaz, jöle gibi bir sıvı bulaştı. Bu sıvı pek yapışkan değildi. Bu nedir? Kadınların akıntısı olabilir mi? Yoksa kız arkadaşım benden 3-4 saat önce başka biriyle ilişkiye mi girdi?

CEVAP

Değerli okurum, gözlerin sanki mikroskop. O anın keyfine, büyüsüne kapılmak varken hiç akla gelmeyecek şeyleri bulup çıkarıyorsun. Yani kız arkadaşın 3-4 saat önce bir erkekle birleşmiş olabilir mi? Bu ne demek? Hiç bunları kafana takma, delikanlı ol.

Zevk alamıyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyondan eskisi kadar zevk alamıyorum, sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, “17 yaşta depoyu boşalttım” desene şuna. Be hey gafil, 45 yaşına gelince beni nerede bulacaksın? Kim el uzatacak sizin dertlerinize?

Eskisi gibi sertleşme olur mu?

6 yıl önce sigaraya başladım, 3-4 ay sonra sertleşme sorunum oldu. 10 gün önce sigarayı bıraktım. Acaba eskisi gibi sertleşme olur mu? 4 yıl önce ürolog sorunumun psikolojik olduğunu söyledi ama fizik muayenesi bile yapmadı. Ne önerirsiniz? RUMUZ: REİS 34

CEVAP

Değerli okurum, bunun fizik muayenesi nasıl olur, bilmiyorum. Elma şekeri gösterip hadi oğlum harekete geç mi diyeceğiz? İnat edip geçmezse ne yapacağız? Çürük raporu mu vereceğiz? Hadi aslanım derdin yoksa, Türkiye’nin derdi var, biraz ona kafa yor. Sigarayı bıraktığın için benim gibi 88 yaşına ulaşacaksın.

Kızlık zarım kanadı mı?

23 yaşındayım. 4 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün de adet kanamam yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitsem mi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora falan gitmeye de gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

Kısırlığa neden olur mu?

27 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Bugüne kadar hep prezervatifle korunduk. Sürekli kullanılırsa kısırlığa neden olduğunu duyduk. Acaba doğum kontrol hapıyla korunmaya başlasak ne kadar etkili olur?

CEVAP

Değerli okurum, bütün dünya prezervatif kullanıyor. Ama dünya nüfusu da durmadan artıyor. Birinci mantık doğru değil. Eğer eşin ve senin için prezervatif zevk ve kullanım bakımından bir sorun yaratmıyorsa en pratiği o. Koruma yüzdesi 80 dolaylarında. Doğum kontrol hapları için bir kadın doğum uzmanının önerisini alın.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzelliği zamanın yeli, ruhun güzelliğini nankörlüğün seli siler süpürür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder