Dr. Haydar Dümen İsteği alıp götürüyor...
HABERİ PAYLAŞ

İsteği alıp götürüyor...

Haberin Devamı

Birbirini seven kadın ve erkek evleniyor. Ama hayatın koşuşturmacası ve kariyer telaşı arasında biri farklı şehirde yaşamak zorunda kalabiliyor. İşte bu durum kadının ve erkeğin cinsel isteğini alıp götürüyor. Bu uzaklık başa bela ama bir araya gelince işler düzeliyor.

BÖYLE SORU YOK!

Hiç ilişkiye girmedim


29 yaşındayım, bekarım. Bugüne kadar ne ilişkiye girdim ne de mastürbasyon yaptım. Çok utanıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Gel seninle bir şarkı söyleyelim değerli okurum. ‘Geçti ömrüm ben hâlâ bin dert ileyim...’ Sevgilisine yanık aşıklardan biri böyle sesleniyor. Seninki yanma olayını da aşmış, sanırım duyguların, buna bağlı sistemin ve tercihlerin taşlamış.

Nasreddin Hocamız var; karısı Hoca’ya “Bize öteye git” deyince, 3 gün sonra haber göndermiş ve“Şu dağın arkasındayım, daha da gideyim mi?” demiş. Peki sen ne anladın değerli okurum bunlardan? İşine geleni. Bu yetmez, bizim dilimi anla, hemen bir uzmanın yolunu boyla.

İlişkiye girdikçe düzelir mi?

21 yaşındayım, evleneceğim. 40-50 saniye arasında boşalıyorum. Penisim 10-14 santim. Evlenince nasıl olur, ilişkiye girdikçe düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, aşık ve sarhoşa söz geçirmek zordur. Belli ki aşıksın. Aşık olmasaydın erken evleniyorsun, taşlar yerine otursun derdim. Ama şimdi ‘Kızım sana söylüyorum, gelinim sen dinle’ diyor, erken boşalma defterini açıyorum. O da nesi? Tek cümleyle karşılaşıyorum.

Kitap evlendiğinde tedavi edilecektir diyor. Penisine gelince; maşallahı var! Orada burada söyleme, nazar değer!!! Üstelik biraz da entrikacı gibi; yerine göre kandırmaca 10 ile başlıyor, 14’le dalışa geçiyor. Ben de bu durum ‘Dostlar başına’ diyorum.

Güzel kadına dayanamıyorum

17 yaşındayım, günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Güzel kadın gördüğümde dayanamıyorum.

CEVAP

Güzel kadınlar, güzel kızlar vay be! Dünya onlar üzerine kurulmuştur derler bizim atalarımız. ‘Açlık fırın deldirirmiş’ bunu da yine bizimkiler söylemiş. Yani senin elini, ayağını pamuk ipliğiyle bağlamışlar. Ben ne desem boş.

Deli gönül derler adına ama uyup bakarsan yasak elmanın tadına, ‘Bir tadan pişman, bir de tatmayan’ levhasına senin adını ekleyelim. 550.981.301 no’lu yerine aldın. Tüm bunlardan sonra ben sana sorma hakkımı kullanıyorum.

Kadınlar diyorsun, onlar için de sizinkilerin de olduğunu biliyor musun? Evlendiğinde birinin eşin olacağına da inanmıyor musun?

Her ilişkide yırtılır mı?

26 yaşında kızım. Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz. O evlenmeden ilişkiye girmek istiyor. Ya bir terslik çıkar da evlenmezsek diye düşünüyorum. Eğer ilişkiye girersem kızlık zarı yırtılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bunca yıllık beraberlikten sonra ruhla bedenin birbirine kenetlenmesi söz konusuyken her şey oradaki ufak bir zara monte etmek olur mu? Ya evlenmezsem ne demek? O zaman 7 yıl niye uzattın? İrade ve duygularını da ortaya koyarak hayat planını doğru yap. Bütün boyutlarıyla yaşamı düşün.

İsteğim yok oldu

22 yaşında kızım. Erkeklere karşı cinsel istek duymuyorum. Acaba bu sorunun kaynağı nedir? Hep böyle mi sürecek?

CEVAP

Sevgili okurum, şimdiden acele etmeye gerek yok. Fiziği, insanlığı, kültürü, duyguları ve sevecenliği kendine uygun birini bulduğunda ateş bacayı saracak. Bu ateşten boy boy çocuklarınız olacak. Evlendiğinde çıkacak sorunlara yardımcı olacağız.

Evlenince kan gelir mi?

1 ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kan geldi. Ertesi gün de adet gördüm. Adetin son günü doktora gittim, “Ufak bir zedelenme” dedi. Evlendiğimde sorun olur mu? Yine kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, geçmiş olsun, ama bu sorduklarını doktoruna neden sormadın? Zedelenmenin boyutunu ben bilmiyorum. Ama gel kulağına söyleyeyim: Yeniden kanar diye diliyorum. Ama bir de bunların esneği var, bunu da biliyorum. Kura çekelim, hangisi gelirse ona inanalım.

Vajinası çok büyük

25 yaşındayım. Nişanlımın vajinası çok büyük. Evlenmeden önce bu sorunu çözmek istiyoruz. Ameliyat olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, küçültülür ama bana göre elleşmeyin. Her şeyin doğalı, öylesi daha iyidir. Takıntı yaparsanız bir uzmana başvurun. Sanırım benim gibi düşünecek.

Kızlık zarım yırtıldı mı?

20 yaşındayım. Erkek arkadaşımla yüzeysel seviştik, kan geldi. Adet dönemime 2-3 gün vardı. Kanama 2-3 gün sürdü sonra kahverengi sıvı geldi. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, galiba yırtıldı. Kesin emin olman için bir kadın doğum uzmanına gitmende yarar var. Bakalım ne diyecek?

Karımı çok seviyorum

28 yaşında, 3 yıllık evliyim. 2 yıldır da iş dolayısıyla başka şehirdeyim. Cinsel isteğim bitti gibi. Karımla bir araya gelince hiçbir şey yapmak istemiyorum. Nasıl eski halimize döneriz? Karımı insan olarak çok seviyor, ayrılmak istemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarının normale dönmesi, bir düzenin kurulması ve bu düzenin içerisinde sorunlara çare aranması en doğrusudur. Şimdilik öyle kalsın, merak etme. Ortam oluşunca biz çareyi buluruz. Çünkü cinsellik kendiliğinden yok olup erimez.

Mahçup olurum diye hep kaçıyorum

22 yaşındayım Cinsel organım 11 santim. İdeal penis boyu nedir? Evlenmek istiyorum ama eşime mahcup olmaktan korkuyorum. Sizce çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, tabii evleneceksin. Eşini de tatmin edeceksin merak etme. Ama gel bir de bu durumu negatiften düşünelim diyelim. Pekala eşini tatmin edecek bir cinsel organın varken hayat boyu bekar mı kalacaksın? Hem de çoluksuz çocuksuz.

Çamaşırımda kan vardı

21 yaşında kızım. 5 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik. İç çamaşırımda kan gördüm. Acaba kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım zedelendi. Bozuldu demeye dilim varmıyor ama ‘Atı alan Üsküdar’ı geçmiş.’

Sevişirken çok geç boşalıyorum

23 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz. Penisimde çok sertlik var ve sevişirken geç boşalıyorum. Bu sorunları nasıl atlatırım?

CEVAP

Değerli okurum, alkışla yavrum, alkışla. Doğanın sana verdiği bir nimet. Yeme, içme, şükret. Alkış üstüne alkış, biraz da dizginini tut.

Cinsel organım biraz daha uzar mı?

17 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. 1.83 boyundayım, kilom da 78. Acaba penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir. Sana da yeter. Kafaya takacak bir sorun yok. Aslanlar gibi bir boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama. Yağ, penisi bir parça da olsa yutmasın.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankör gözü hakka kör olan bir varlıktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder