Dr. Haydar Dümen Kadın farkına vardı!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın farkına vardı!

Haberin Devamı

Erkeklerin düşlerini süsleyen büyük cinsel organ kadınları ürkütüyor. Artık kadınlar tepkilerini ilişkiye girmeyerek koyuyor. Sonra “Sevgilim canı yanar diye kaçtı. Acaba küçültmek mümkün mü?” diye soruyorlar. Beyler, idareli kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor...

Kadın görünce dayanamıyorum

17 yaşındayım. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir kadın görünce penisim sertleşiyor. Yaşlı, genç fark etmiyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP Bak delikanlım, günde 5 mastürbasyonu şimdilik buzdolabına koyalım. Kadın-kız görünce hazır kuvvet gibi şahlanan seninkisi yine iyi. Öp de başına koy! Başkalarında neler var: Kızların sesini duyunca, gazetede resimlerini görünce, hayal edince, telefonda konuşunca, hiçbir neden yokken, başkası kızları, kadınları anlatırken, biri dudağını büzünce, öteki gözünü süzünce ya da gülünce aşağılarda hareketler başlıyor. İştah fazla olunca kuru ekmek bal, börek pasta gibi gelirmiş. Dua et seninki terbiyeli.

Sık ilişki bana zarar verir mi?

26 yaşındayım. Kız arkadaşım da 24 yaşında. Arabada, kafede nerede olursak olalım ilişkiye girmek istiyor. Bu kadar sık ilişki bana zarar verir mi? Dayanamıyorum.

CEVAP Değerli okurum, olayınız yalnız sana zarar vermekle kalmayacak. Üzerinizde tehlike bulutları dolaşıyor. Yıldırım düşmesi an meselesi! Ya birileri sizi görürse? Ya senin arkadaşın fantezilerini geliştirip “Hadi ormana, parka” derse... Üst tarafını yazarsam korku şokundan senin organ panikler, canını kurtarmak için yuvasında pinekler. Ona “Hadi gel aslanım, şekerpare, bal, pekmez” diye nimetleri önüne sersen yemez ve söz dinlemez. Oysa siz arabada, kafede, cep telefonundaki konuşmalardan sonra eve kapağı atsanız, müzikçaları açsanız iştah şurubu olarak da birbirinize ufaktan el atsanız ve bir de ısınma turu yapsanız... Sonra yatağa uzansanız... Gerisi mi? Hâlâ anlamadın mı? Öyleyse söyleyeyim, birbirinize masal anlatsanız.

Neden kocam bu akdar isteksiz?

29 yaşında kadınım, 6 aylık evliyim. İlk günden bu yana gün aşırı ilişkiye giriyorduk. Son zamanlarda kocam çok isteksiz. Bende de doyumsuzluk var. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, yaşın gereği tam kadınlık çağındasın. İştahın açık, cicim ayları bitti. Sen bu yaşa kadar sanırım hayallerinle doymuşsun. Sonunda gerçek objeyi de bulmuşsun. İşte evlilik buymuş demiş ama sonradan yanılmışsın. Üstelik kocanın yaşını da yazmamışsın. Ben tanıyorum onu. Yorgun, akşama kadar son sürat çalışıyor. Sıcak çorba, yemekten sonra koltuğa uzanma, televizyon seyrederken uyuklama rutin olaylar. Oysa sen evliliği ilişki ile değerlendirerek 6 aylık temponun da süreceğini sanarak yukarıda dediğim gibi yanıldığını görmüşsün. Haftada 1-2 ilişki sana yetsin ki evlilik devam etsin, eşinden yana karmaşık problemler varsa bir uzmana gitsin ya da bu evlilik yeniden gözden geçirilsin.

Kızlık zarımı diktirmek istiyorum

17 yaşında kızım. İlişkiye girdikten 2 hafta sonra adetim gördüm, gebe kalma olasılığım var mı? Ayrıca kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Acaba nasıl olur?

CEVAP Sevgili okurum, hamile değilsin. 17 yaşında ilişkiye girmişsin ve zar diktirmeye hevesleniyorsun. Zar diktirme gerdek gecesinden 1-2 gün önce olursa sonuç veriyor. Şimdilik yapacak bir şey yok. O günleri bekle.

Mastürbasyon yapamıyorum

18 yaşında kızım. Gün boyu sık aralıklarla mastürbasyon yapıyorum. Kızlığımın bozulmasına ya da zarar görmesine neden olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, kızlık zarı dış sürtünmeler şeklinde yapılan mastürbasyonla bozulmaz. Ama bazı kızlarda dış dudaklarda sarkma olur. Merak ettiğim her gün neden bu kadar sık mastürbasyon yaptığın. İradene hakim ol, bir yerde işe gir, dikkatin dağılsın. Bunun sonu seksomaniye gider. Yani seks manyağı olur çıkarsın.

Erken boşalmaya çare bulamadım

Pek çok kez cinsel ilişkiye girdiğim, mastürbasyon yaptığım halde erken boşalmaya çare bulamadım. Geneleve gittiğimizde 2-3 dakika sürüyor. Ne yapmalıyım? Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, evlen de gel karşıma. O zaman her şey yoluna girecek. Çünkü sürekli bir kadının olacak. Tedavi yerine oturacak. Bu kadar basit.

Ya sevgilimi mutlu edemezsem?

Partnerimle ilişkiye gireceğim ama zevk alamaz diye korkuyorum. Bir de erken boşalıyorum. Ya onu mutlu edemezsem?

CEVAP Değerli okurum, partnerinin zevk alıp almamasını ne partnerin ne ben, ne sen bilebiliriz Bu bir bünye ve psikoloji sorunu. Erken boşalmanın evlilik koşullarında tedavisi var.

Acaba sorun kimde?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 saat ilişkiye girmemize rağmen o zevk alamıyor. Acaba sorun hangimizde? İleride sorun yaşar mıyım?

CEVAP Sevgili okurum, sorun yaşayıp yaşamayacağını bilemem. Ama sorun kız arkadaşında. Belki sen onu alıştırabilirsin. Evlendiğinde yıllar geçebilir. Yani biraz sana bağlı. Uzun soluklu bir yol bu. Ortalama 50 yıl var önünüzde.

Neden bir türlü sertleşme olmuyor?

Sertleşme sorunum 6 aydır sürüyor. İlişkide penisim hemen sertliğini kaybediyor. Porno film izlerken ise sertleşme oluyor ama tam değil. Mastürbasyon yaparken sorunum yok ama ilişkide bir türlü sertleşme olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, 1 ay boyunca ne kız ne kadın ne mastürbasyon... Hepsini bırak. O biraz dinlensin. 2 aydan sonra tekrar bir dene. Eğer yeniden sertleşme sorunu yaşarsan elbette bir üroloji uzmanına başvuracaksın. Nedenini arayıp bulacaksın.

Orgazm olamıyorum

19 yaşında kızım. Mastürbasyon yapınca vajinamda ıslanma olmuyor. Nişanlım oral seks yapınca ya da mastürbasyondan sonra “Tamam, orgazm” oldum diyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP Sevgili okurum, çocuğun olacak. Orgazma alışacaksın. Hiçbiri evliliğine engel değil. Bu konulara kafaya takarsan sistemin doğallığını bozarsın. Onu yolundan şaşırtırsın. Sen karışmasan her şey yolunda gider.

Büyük diye kızlar ilişkiden kaçıyor

19 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, hiçbir şey yapma. Kızlar doğru yapıyorlar. Bu kız bolluğu da sizin aklınızı aldı iyice, beni de panikletti doğrusu. Nasıl iş yani? Pazardan mal mı seçiliyor?

Mastürbasyon sakıncalı mı?

14 yaşındayım. Günde 2-3 defa mastürbasyon yapmam doğru mu? Zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, arada bir olur. Her gün de çoktur. Günde 2-3 defa aşırıdır. Dengeyi korumak, anormal duygu ve düşüncelere sapmamak şartıyla yaşamınızı sürdürmeniz için en iyi yoldur.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder