Dr. Haydar Dümen Kadın gerçeği gördü!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın gerçeği gördü!

Haberin Devamı

Erkeklerin düşlerini süsleyen büyük cinsel organlar eşlerini ürkütüyor. Artık kadınlar tepkilerini ortaya koyuyor, ilişkiden kaçıyor. Bunu açıkça dile getiriyor. Erkekleri bir telaş alıyor ama nafile. Beyler, maalesef bir şey yapılamıyor, idareli kullanmayı öğrenmelisiniz.

BÖYLE SORU YOK

YALNIZIM ŞİŞME BEBEK ALAYIM MI?

25 yaşındayım, çok yalnızım. Yalnızlığımı şişme bebekle gidersem cinsel hayatıma zararı olur mu?



CEVAP
Değerli okurum, el senin, eldiven sesin. Havası azalınca şişir, işin bitince indir. Sorun şu: Evlendiğinde emrine amade in-bin bir eş bulamayacaksın!!! Şansını kullan, şişme bebek iki tane olsun. Biri inikse, diğeri hazır bulunsun. Yeter ki sen yorulma. Evlilikte aradığını bulamayacaksın, bunu da unutma.

GÜNÜN SORULARI


Diktirsem belli olur mu?

25 yaşındayım, 3 yıl önce ilişkiye girdim. Şimdi ise başka biriyle nişanlıyım. Kızlık zarımı diktirmek istiyorum. İlk gece belli olur mu?



CEVAP
Sevgili okurum, ilk ilişki kanla kanıtlanırsa kızlarımızın yüzde 25’i yargısız infazla suçlu sayılır. Çünkü bu oranda zar esnek yapıdadır, kanamaz. Kanayanlarda ise kan 3-5 damladır. Bir kız düşünelim. Zarı korumuş ama kırmadığı ceviz kalmamış. Düğün dernek, kanlı çarşaf kanıt. Vur patlasın çal oynasın. Gelsin damat-gelin onlar da göbek atsın. Takılara geldi sıra. Ödül üzerine ödüller takılsın. Bir de başka kızı düşünelim. Erkek arkadaşı bile olmamış, esnek olduğundan zar kanamamış. Bu yaradılışa ne dersin? Sonuçları ne edersin ey halkım? Diktirmeye gelince; damat sadece kana bakar. Kanı görünce göbek atar. Neşesini göbek atarak ifade eden milletmiz de size bol bol selam eder.

*

Gözüm hep dışarıya kayıyor

32 yaşındayım, 10 senedir evliyim. 2 çocuğum var. Karımı seviyorum ama beni tatmin etmiyor. Aklım fikrim dışarılarda. Ama çocuklarımı düşünüyorum. Bana yardım edin.



CEVAP
Benim köşe yazarlığım süresince belki 1000’inci baskı bir konu bu. Yaşın her erkek için oyun bozucu yaş! Karnın tok, kadın çilekeş. Elinden geleni ardına koymuyor. Senin etin de ruhun da doymuyor. Çünkü aradığın o et, o ten, o heyecan değil. 40’ından sonraki yaşlar için söylenen laflardan birinin kanıtı bu. İki çocuk olmasa işin biraz daha kolay olacak. Vicdanın da buna göz yumacak. Çocuklarını da çok seviyorsun, vazgeçemiyorsun. Bu saatten sonra geminin pusulası bozuk. Yukarısı bıyık, aşağısı sakal. Değerli okurum, 3-5 yıl daha beklemede kal. Bari çocuklar üniversite sınavını kazansın. Sonra durumu bana yazarsın.

***

Menim gelmiyor

16 yaşındayım. Hâlâ menim gelmiyor. Ne yapmalıyım? Bu yüzden kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum.



CEVAP

Değerli okurum, gelecek meni de gelecek, sperm de gelecek. Biraz daha bekle. Vücudunun adam gibi olması iyiye işaret. Yumurtalar gelişmiş, sakalın gelişmeye başlamışsa o da lehine. Umarım sesin de kalınlaşmıştır. Ama bu yaşta kızlarla cinsel ilişkiye gelince; koparırım ula senin tırnaklarını dibinden. Doğru okuluna.

Kız penisimi görünce kaçtı

21 yaşındayım. Sevgilim ilişkiye girecekken penisimi gördü ve vazgeçtiğini söyledi. Bana karşı çok soğuk davranıyor, ne yapmalıyım?



CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey. İlişkilerde zamanını bekle. Organ uyumunu sağladığın bir kızla bana göre evlilik koşullarını oluşturursan ileride mutlu olursun. Kiminle birleşme yaparsan yap, ilk aylar çok sıkıntılı geçecektir.

8 kez boşalıyormuş

26 yaşındayım. Bir arkadaşım 1 saat içinde mastürbasyon yaparak 8 kez boşaldığını söylüyor. Normal zamanda da 5 kez boşaldığını söylüyor. Acaba ona inanmalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, Nobel ödülü mü kazanmış, olimpiyatlarda altın madalya mı almış? Sekizse 8 yapsın. Cinsel fesada uğrasın. Önüne konulan faturayı da kendi ödesin. Sen kendine bak ve asla o sayılara özenme. Dahası sana inanırsa bu sayıyı azaltsın ya da tedavi olsun.

Her kadını arzuluyorum

Karşı cinse karşı o kadar istekliyim ki güzel, çirkin demeden herkesi arzuluyorum. Her gün en az 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu isteklerimin azalması için ne yapabilirim?



CEVAP


Değerli okurum, sosyal ve ekonomik şartlar uygunsa evlen. Ya da kendini o kadar yor ki cinsellik aklına gelmesin. Ama o kadar mastürbasyon da olmaz ki!..

Kız çok utangaç

17 yaşındayım, 6 aydır sürdürdüğüm ilişkim var. Onunla ilişkiye girmek istiyorum ama elini bile tutamıyorum. Kız çok utangaç. Ona nasıl açılırım. Ne olur yardım edin.



CEVAP


Değerli okurum, yol belli. Adam ve insan olma yolu. Daha küçüksünüz. Kızın ruhuyla oynama. Ne yani “Evet” dese götürüp odaya mı kapatacaksın? Ders aldığını sanırım.

Kızlık zarım bozuldu mu?

Genç, güzel bir kızım. Kısa bir süre önce sevgilimle ilişkiye girdik, kan gelmedi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?



CEVAP

Sevgili okurum, kan yoksa bozulmadı. Güzelliğin on para etmez sevgilindeki aşk olmasa. Ufak bir değişiklik yapalım. Güzelliğini bilginle, erdeminle ve doğru yolda kullanırsan uzat elini öpeyim. Hadi yolun açık olsun.

Nefret ediyorum

28 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girmekten nefret ediyorum. 7 yıldır evliyim ve hep böyleydi. Eşimi sevmiyorum, 2 çocuğum var. Boşanamam da. Ne olacak benim halim?



CEVAP

Sevgili okurum, hayat boyu böyle devam edeceğe benzer. Ama işin önemlisi çocuklar. Bu birliktelikten zarar görecekler. Eğer çocukların olmasaydı boşanma en iyi yoldu. Ama kolay değil. Ayaklarının yere basması, mesleğinin olması gibi. Bu nedenle uzun sürecek yaşamda kızların meslek sahibi olmasını istiyoruz. Yollar uzun ve zor.

Enseme ağrı giriyor

Okul nedeniyle kız arkadaşımdan ayrıyım. Arada telefonda cinsellikten konuşuyoruz. Boşalırken enseme dayanılmaz ağrılar giriyor. Ne olur bana yardımcı olun.



CEVAP


Olayım sevgili okurum. Telefonda sosyal, sanatsal, şiirsel şeyler konuşun. Arada yemeğe acı biber koyar gibi geleceğin zorlu günlerinden soslar ekin. Acınası
insanlara ve hayvanlara yardım edin. Başın ağrıyorsa mastürbasyonu bırakıver. Bunu da ben mi öğreteyim?

Kızlığım bozulmuş mudur?

21 yaşında kızım. Uzun zaman önce vajinam çok kaşınıyordu. Ben de kaşıdım. Kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?



CEVAP


Sevgili okurum, sanırım mantardı. O bölgede kanama olmuş olabilir. Bu kanın zardan geldiğini düşünmüyorum. Sen anlayamazsın. Dahası doktorlar bile kimi zaman yanılabilir. Doğanın böyle sürprizleri vardır. Bence bozulmamış diye düşün.

İsteğime engel olamıyorum

25 yaşındayım. Haftada 2-3 defa ilişkiye giriyordum. Bir süredir çok çalışıyorum, hayatım bitti. İsteklerime de engel olamıyorum. Ne yapmam gerekir?



CEVAP


Değerli okurum, nasıl ilişki? Kiminle, nerede, nasıl, evli misin, bekar mısın? Mahkum musun, engelli misin? İşin nedir? Bu kadar bilmecenin
altından kalkamam, ayrıntılı bilgi ver lütfen.

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç nefretiniz yoksa yaşam yemeğinizin acılı sosu ya da karabiberi yok demektir. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder